- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #346.861
Annesi bu havada bizim bile yataktan cikasimiz olmuyor yavrular ne yapsıncocuklu bol eksinli olur Zaten
sorma canim kendimi biyerden aticam artik, gitmek istemiyorum Diyor anaokuluna ders yapilabilir okula gidecekmis ikna Eden kadar canim cikiyor. Dis fircalamasi banyoda isini bitirmesi bi ömür üzerini giymesi bi ömür.
Artik pijamayla gidiceksin diyorum uyusuk uyusuk giymeye basliyor
cok severim ne güzel bizim icinde dinle
ama ne büyük nimetmis o düdüklü Ben hep korkuyordum esim hep israrla alalim diyordu aldik ve dedim Ben bunu Niye önceden almamisim
Ben bu şekilde olunca bademciklerim şişer hemenAy kızlar öğleden sonra ayaklarıma bi üşüme geldi yünlü çorap giydim yok ısınmadı. Şimdi elim ayağım buzz üşüyorum birazcıkta ateşim çıktı galiba. Midem bulanıyo sadece. Midemi mi üşüttüm acaba ya
Midemin uzerıne yatıp uyucam artıkBakalım kaç olucak yarın ..Bu kadar açlıkla uyuyamazdim ben senin yerinde olsam
Açlık orucu mu, su orucu mu yaptınMidemin uzerıne yatıp uyucam artık
İkiside degıl ananas yaptım 3 te kapattım aslında o ıkısınıde yapmak istiyorum da yapamam gıbı geliyorAçlık orucu mu, su orucu mu yaptın
Gecmiş olsun canım Insallah cabuk toparlarsınAy kızlar öğleden sonra ayaklarıma bi üşüme geldi yünlü çorap giydim yok ısınmadı. Şimdi elim ayağım buzz üşüyorum birazcıkta ateşim çıktı galiba. Midem bulanıyo sadece. Midemi mi üşüttüm acaba ya
Ay yarında böyle olursam gideyim canımAy Allah korusun bi acile mi gitsen acaba.
Ya demirim azalmışta olabilir cidden ya en yakın zamanda gideyim sağlık ocağında yapabiliyolar zaten hepsiniben de ilk yaz sonu gece levaboya kalktığım da birden ayaklarıma sırtıma buz kalıbı konmuş gibi titreyerek üşüme şeklin de başlamıştı sonrası da zaten eller ayaklar ısınmıyordu sıcak su torbası ayağıma koyup battaniye sardığım çok oldu daha 2 ay öncesine kadar , o yüzden kanın azalmış olabilir dedim gülüm en iyisi ilk fırsatta doktora gidip kandan bakılabilen her şeyine baktırmak
Ayy inşallah şişmez ya zencefil falan içtimBen bu şekilde olunca bademciklerim şişer hemen
Geçmiş olsun hemen önlemini alaydin
İnşallah canım sağolGecmiş olsun canım Insallah cabuk toparlarsın
Kurabiye canımCanım sabah kahvaltısında bal varken oglendeki çikolata fazla olmuş. Onun dışında su da spor da çok iyi
Bir de yediklerini tek sıra halinde altalta yazabilir misin böyle okurken çok karışık oluyor.
Menün güzel bence
Su miktarı eksik. Sen de Huban'a yazdığım gibi menünü tek sıra halinde altalta yazabilir misin bundan sonra?
Bayram kömbesi ne canım? Miktarlar az ama sağlıksız geldi bana tatlı,çikolata bir arada olmamış.
Cook güzel menü
Ooooo kaptan sahalarda. Hadi bakalim geliyo eksiler
Çok güzel menüSu ve sporda çok iyi
Abla çok fazla geldi bana fıstık ezmesi ve çikolata bir arada. Ama ketonun oranlarını bilmiyorum hiç o yüzden bişey diyemiycem.
Menün güzel canım öğlen karbonlu ama akşam güzel dengelemişsin
Bugün kabak detoksumun son günü birazdan son öğünü yiycem inşallah.
Ben de yarın ne yapsam diye düşünüyorum. Bu detoksun üstüne ne yesem artı gelecek. Evde ıspanak yemeği var yarın oruç da tutmak istiyorum iftara da ıspanak yemeği yoğurt yiyim diyorum ne dersin abla?
Bunu okudum da anlamadım Bn mesela sadece su mu içiyorlarAçlık orucu mu, su orucu mu yaptın
Korkmaz ın üçlü seti var bende çelik oranı da iyiydi öyle anımsıyorumKızlar tencere takımı alacam
Kaliteli olsun istiyorum.
İstediğim özellik kulplarınında çelik olması
Rengarenk kulplar istemiyorum yani
Marka-model öneriniz var mı?
Model adı yada resim paylaşabilir misin canımKorkmaz ın üçlü seti var bende çelik oranı da iyiydi öyle anımsıyorum
Resim atarım canım birazdanModel adı yada resim paylaşabilir misin canım
Kuzu cheese kek nasıl oldu görüntü muhteşem tadı nasıl bir cesaret yapayım bende inşallahL4L4 canım nasıl oldun
ateş olunca üşüme zaten olur cnmAy kızlar öğleden sonra ayaklarıma bi üşüme geldi yünlü çorap giydim yok ısınmadı. Şimdi elim ayağım buzz üşüyorum birazcıkta ateşim çıktı galiba. Midem bulanıyo sadece. Midemi mi üşüttüm acaba ya
Ordaki markalari bilmiyorum :))Kızlar tencere takımı alacam
Kaliteli olsun istiyorum.
İstediğim özellik kulplarınında çelik olması
Rengarenk kulplar istemiyorum yani
Marka-model öneriniz var mı?
Aslında kullandıklarım Korkmazdı, memnun değilim diye elden çıkardım.Handandandan canım Korkmaz kullanıyorum ben çok memnunum alacağın tüm çelikler güzel olur oradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?