Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok nerde romantikliğin r si yok benimkinde saat demişken bi doğum günümde güneş enerjisiyle çalışan masa saati almştı o son oldu zatn hediye istemiyorm dedim

Hanımlar nörürsünüz ?
Sevgililer günü planınız nedir ? Var mı bişiler ekşınlı mekşınlı
Adam yok İzmir’e gitti annesi ameliyat olacak yalnızım dostlarım benim için çalsın
Koçum nasıl gidiyor durumlar nasıl bizim grupta cumaya gümbür gümbür gelicekmiyiz
Tabi ki biz yeneceğiz başka ihtimal yok herhalde
Canım tarif hazırla hemen,yeni yarışma başladı.labneli bi tarif bul gel hemenn
Nasılsa yarışma bitti tarifimi atabilirm buraya
Eki Görüntüle 2589268
Ya muhteşem görünüyor sonuna kadar hak etmişsin bence çok tebrik ederim
Ben de Dumlupınar mezunuyum
Yaaa ben Simav’da okudum şu depremi bol olan ilçe

Menün güzel canım öğlen karbonlu ama akşam güzel dengelemişsin
Aynen kahvaltı bile etmedim sütle geçiştirdim ki kendime çok güvenemedim galiba
ben orda olsam dayanamadım sanırım bu aralar canım acayip et turu istiyor zaten su detoxları bitireyim yıcem Insallah
Yine gelirsen buralara haber ver beraber yiyelim inşallah

Detoks işe yarar inşaallah canım

Paketli ürün yemiysem diye yemi etmiştim 2hafta tatlıda yemiycektim dün bitti sabırsızlıkla bekliyordum valla pek fazla olmasını umursamadım hep yapmıyorum çünkü

İnşallah canım nasipse niye olmasın

Menün güzel bence
Su miktarı eksik. Sen de Huban'a yazdığım gibi menünü tek sıra halinde altalta yazabilir misin bundan sonra?
Teşekkür ederim
Ne kdr su içtiğimi bilmiyordum ama az değil
Bir program indirdim akşam yazcam
Menüyü de nsl yazacağımı anladım

Yok nerde romantikliğin r si yok benimkinde saat demişken bi doğum günümde güneş enerjisiyle çalışan masa saati almştı o son oldu zatn hediye istemiyorm dedim
Niye adamın hediye alma hevesini kırıyorsun ki
Bu yıl masa saati alır, gelecek yıl kol saati...

geçmiş olsun gülüm , üşütmüş olabilirsin ama o elinin ayağının ısınmaması büyük ihtimalle kansızlıktan benim hala ara ara oluyor kan değerlerine baktır mutlaka sonra kanın yerine gelmesi uzun sürüyor

Regl zamanı oluyo öyle bende,acaba yakın mı

Abla birden bire başlar mı dersin böyle. Aniden buz kesti çünkü
Regl zamanı oluyo öyle bende,acaba yakın mı
Yok canım ya daha var baya

Abla birden bire başlar mı dersin böyle. Aniden buz kesti çünkü

Yok canım ya daha var baya
ben de ilk yaz sonu gece levaboya kalktığım da birden ayaklarıma sırtıma buz kalıbı konmuş gibi titreyerek üşüme şeklin de başlamıştı sonrası da zaten eller ayaklar ısınmıyordu sıcak su torbası ayağıma koyup battaniye sardığım çok oldu daha 2 ay öncesine kadar , o yüzden kanın azalmış olabilir dedim gülüm en iyisi ilk fırsatta doktora gidip kandan bakılabilen her şeyine baktırmak

Paketli ürün yemiysem diye yemi etmiştim 2hafta tatlıda yemiycektim dün bitti sabırsızlıkla bekliyordum valla pek fazla olmasını umursamadım hep yapmıyorum çünkü
Ben o yemin işini bı kere yaptım bidahada yapmam bilmem kaç ayda su kilo olucam dedim ama basaramadim bende 3 gün oruç tuttum

Bakalım kaç olucak yarın ..Bu kadar açlıkla uyuyamazdim ben senin yerinde olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…