- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #346.821
gunaydın pınarım masallah ona paytak paytak yurur yakında inşallah
Günaydin canım bu senede biz kar goremıcez sanırım az bisey yagdı gectı gitti karı görebilmek için sanırım kartepeye falan gitmek gerekecek
Insallah cnm
Her aşaması ayrı zor canım hamam giren terler misali yaşayıp göreceğiz Allah kolaylık versin
Ben de bakacağım
Aynen haklisin cok zor ama yasiycaz insallah sagol cnm sanada :) seninki nekadarlikti
Alış kuzum bı an önce n11,hb,gg buralardan alışveriş yapınca ürün sana gelene kadar satıcıya aktarilmiyor para. Sen onay verince gidiyor para satıcıya. Bunların dışında bildiğimiz büyük markalarin sitesinde sorun olmuyo zaten.
Ayyy çocukluğumu hatirladim
Bende rüyamda WC.ye gittigimi görürdüm sonrası malum
Annem çok kızardı ama elimde değildi napiyim
Sana da yazmıştım canim onu görmüşsündür. Regl döneminde cogumuzda ödem oluyo takma kafaya demiştim.
Günaydın kuzuuuu
Hadi dökul bakalım arkadaşınla kacamak yapmadın inşallah
Günaydın tatlım. Bı yandan çok güzel bı yandan çok zor işte çocuğun yürümesi
Hadi aç aç bende sabah görünce hemen baktım kapalıydı.
Kız dükkan mi bu gece kilitleyip gitmişsin
Aynen cnm simdilik tutunup kalkiyoruz baklm nezaman yurur bu hızla yaşını beklemiycek sanirm bellide olmaz tabi
sagolun kizlar
kiminde regli dönemi arti olabiliyor cnm
Menulerine dikkat etttiysen icin rahat olsun
Bu durumda genelde regli uzun sürüyor cogunda
Yalniz demir eksikligin olmasin, kontrol ettirdinmi
ödem deyince eksi gördün sandim basta
Sabah sabah insanin moralini bozmasalar olmaz sanki
pinar bak takima ikiz anneleri geldi
Onlari dinle, haline şükret
Kolay gelsin tatlim
Keske annengil gitmeden halletseydiniz temizligi
Aclik işe yaradimi durumlar nasil
Hahha ay haklisin ikiz kat kat zordur hamileyken diyodm ikiz ols ne tatli olur smdi diyorm cok sukur bitane yetiyor 2 olsa kafaxi yerdim :)
Yok canım tatile gitmiştik sıcak sulara
Kız senin oğlanı eşime gösterdim dedim maşallah de bak bu bebe bizim kızdan 20 gün falan büyük durumu bu. Dönmüş bizim kıza diyoki sen niye hiç bir şey yapmıyon koca totolu
Hhahha ayy son paylastigmi gordnmu
Abla hem öyle hem de gerçekten maşallahı var Pınar ın oğlunun. Aynıda Pınar a benziyo zaten
Oylemi dusunuyon kızz bana benzeten fazla yok esime hic benzemiyor ama dayısının kucuklugu aynı :)
Gördüm masallah pek tatli
Ama fena olacak belli :)))
Aynen abla hic durmuyor durdugu yerde :)
@ekim2009GastrikAsit @zsaracoglu Pnrrr-12 açtım kızlar şimdi albümü
Tüm üyeler görebiliyomuş tedirgin oluyor insan ister istemez
7 kişi gördü diyor bile bizden 2 kişi gördüm dedi 5 kişisi dışardan
Gördum kızz maşallah
ne diyim olabilir
Baya bi sikintili gecmis Allah sabir versin. Benim büyük kiz baya bi sikintili bu ara Sabahlari
gün gelecekki keske kücük olup yanimizda olsunlar dicez
ne güzel Burda yagmiyor
kolay gelsin canim
bizdede bisey yok
bende online Cok alisveris yapiyorum Özellikle geceleri yatarken bakiyorsam is bitmistiro yüzden bakmamaya calisiyorum
her cocuk bir degil canim Oda baslar yakinda
bizim burdada aksini diyorlar daha atiklermisbence cocuktan Cocuga degisiyor
spiral taktiranlar hep Diyor baya bi kanamalari oldugunu normal demekki.
45 yasta büyük cesaret yaparsan bi zaman Sonra kafa almiyor cocuk bakmayi
tebrik ederim canim görmüstüm tarifiniBende katilmak istiyorum Pasta Hamur isi mutfakta biseyler yapmadi Cok seviyorum kilo vermeye baslayali baya bi azalttim
cok erken baglatmissin abla negativ bi tarafini yasadin mi? Benim annemde baglattiktan Sonra baya bi adet kanamasi oluyordu
bana yapma sakin
dün mutfak dolabimi hallettim kileri hallettim bugunde biyerleri dökerim asagayayemek konusunda bilmiyorum ac kalsam daha iyi
bende onu dicektim Allah korusun Onlar düsse Cok tehlikeli, normalde onlari kirmalari gerekmiyormu
Oda dogru zaman cok cabuk geciyor