- 9 Eylül 2019
- 1.804
- 10.615
- 138
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #346.981
Günaydın tatlım.Ay benden de günaydın gece boyu uyumamış bir sıpa midem bulanıyor niyetlenmeyeceğim bu gün tebrik ediyorum anneler sizi hem küçük çocuk hem çalışma
Günaydın canımGunaydın kızlarr
Kahvemi aldım geldim benim sıpa da yürüteçde takılıyor
Afiyet olsun kuzumOkul kahvaltısı , buyurun dostlar
Aman canım sakın bozma. İnsan eksi göremeyince kötü etkiliyor hemen yiyo. Ben de geçen cuma eksi göremeyince yedim bu hafta hep onun artilariyla uğraştımGunaydin kızlar
Bugun ufaklık 8 olmadan uyandı buyugu de 8 de kaldırdım ıkısı bir uyanık olunca okula hazırlanma sureci bana eziyet oluyor ablayı gonderdik yattık gerı yataga gülsima uyudu bile bende uyusam mı kalksam mı bilemedim ustune regl bir hafta erken geldi dunku ananas tartıda hıc bir etki gostermemis reglle mı alakalı yoksa fayda etmedi mi cozemedım suan boyle hamburgerpizza Allah ne verdiyse hunharca yeme durtusu içerisindeyim
Kuzu sen bugün ödem çayı yap. Şimdiden bı surahi suya tarçın limon salatalık zencefil maydanoz bunlardan hangisi varsa koy gün boyu bunu iç. Akşam da bunun 1 kupa sıcak halini iç. Ödemin varsa gider en azindanBugun sanırım regl baltaladı beni ya karnım acayip duzlestı ama tartı oynamıyor birde bu sefer cok stres yapıyorum oda etkiliyor
kısmet dimi haftaya Regli haftam ama birkaç gün tutabilirim sanki eşlik ederim yani yine çünkü daha 22 tane borcum var ama olsun 36'dan 22'ye indi çok şükürGünaydın tatlım.
Sana oruçta eşlik ediyim dedim anca bugün tutabildim onda da sen tutmamişsın
Günaydın canım
Afiyet olsun kuzum
Aman canım sakın bozma. İnsan eksi göremeyince kötü etkiliyor hemen yiyo. Ben de geçen cuma eksi göremeyince yedim bu hafta hep onun artilariyla uğraştım
Yok yemem canım su regl beni cok fena baltaladı ya aksam yattığım kiloyla sabah uyandımGünaydın tatlım.
Sana oruçta eşlik ediyim dedim anca bugün tutabildim onda da sen tutmamişsın
Günaydın canım
Afiyet olsun kuzum
Aman canım sakın bozma. İnsan eksi göremeyince kötü etkiliyor hemen yiyo. Ben de geçen cuma eksi göremeyince yedim bu hafta hep onun artilariyla uğraştım
Zencefil tarcin ve maydanoz var hemen yapayım bari canım ıyı hatırlattın sagolasınKuzu sen bugün ödem çayı yap. Şimdiden bı surahi suya tarçın limon salatalık zencefil maydanoz bunlardan hangisi varsa koy gün boyu bunu iç. Akşam da bunun 1 kupa sıcak halini iç. Ödemin varsa gider en azindan
Oooo super bugun hafif gecırırsen guzel bir sonuc alırsın ki bugun niyetlisin sanırım aksama yakın tartılsan eminim eksi cıkarsınBen bu sabah tartildim Cuma günkü kilomdayim. Artılar anca gitmiş yani. İnşallah yarına biraz daha vermiş olurum
gecmis olsun poni..gastrik agrisi mide agrisimi oluyoGünaydın kızlarr. Gece gene gastrit ağrısı uyutmadı kıvrandırdı resmen. Su orucumda bozuldu tabi. İlaçlar pek fayda etmiyor. Saraçoğlunun brokoli kürünü yapıcm alabilirse eşim Allahtan evde gene kar tatili edildi.
Canım kaç gündür mide ağrın var, bence artık doktora gitmelisin.Günaydın kızlarr. Gece gene gastrit ağrısı uyutmadı kıvrandırdı resmen. Su orucumda bozuldu tabi. İlaçlar pek fayda etmiyor. Saraçoğlunun brokoli kürünü yapıcm alabilirse eşim Allahtan evde gene kar tatili edildi.
gunaydın canım Hosgeldingunaydin hanimlar:)insallah bugunden itibaren surekki burdaydim..kafamda bir suru seyler vardi.hepsini hallaettim.tam anlamiyla bugun artik dietime konsantretim:)))) bugun menumu paylasarak basliyorum insallah:) bi kac gundur gelemedim artik buralardayim:)
gunaydın ponıcım gecmıs olsun bencede doktora gitmelisin artıkGünaydın kızlarr. Gece gene gastrit ağrısı uyutmadı kıvrandırdı resmen. Su orucumda bozuldu tabi. İlaçlar pek fayda etmiyor. Saraçoğlunun brokoli kürünü yapıcm alabilirse eşim Allahtan evde gene kar tatili edildi.
Benim de 26 kaldı Ramazana kadar yarısini bitirebilsem güzel olacak. Ben de 50 den başladım 2 senedir azaltiyorum.kısmet dimi haftaya Regli haftam ama birkaç gün tutabilirim sanki eşlik ederim yani yine çünkü daha 22 tane borcum var ama olsun 36'dan 22'ye indi çok şükür
İnşallah kuzumOooo super bugun hafif gecırırsen guzel bir sonuc alırsın ki bugun niyetlisin sanırım aksama yakın tartılsan eminim eksi cıkarsın
Günaydın canım, hadi bakalım bu sefer kararını devam ettir de aramızda kalgunaydin hanimlar:)insallah bugunden itibaren surekki burdaydim..kafamda bir suru seyler vardi.hepsini hallaettim.tam anlamiyla bugun artik dietime konsantretim:)))) bugun menumu paylasarak basliyorum insallah:) bi kac gundur gelemedim artik buralardayim:)
Kıyamam sanaa. Bir yudum süt içince biraz rahatlatiyo Poni bı dene ağrın olunca. Baharatlı salçalı ya da acı bişey mi yedin yatmadan?Günaydın kızlarr. Gece gene gastrit ağrısı uyutmadı kıvrandırdı resmen. Su orucumda bozuldu tabi. İlaçlar pek fayda etmiyor. Saraçoğlunun brokoli kürünü yapıcm alabilirse eşim Allahtan evde gene kar tatili edildi.
Allah mutluluğunuzu bozmasın canımBen de merkezdeydim canım. Kütahya'nın yeri ayrı bende çok severdim eşimle de orda tanıştık ❤❤
O zaman yine yeni yeniden hoş geldin canımgunaydin hanimlar:)insallah bugunden itibaren surekki burdaydim..kafamda bir suru seyler vardi.hepsini hallaettim.tam anlamiyla bugun artik dietime konsantretim:)))) bugun menumu paylasarak basliyorum insallah:) bi kac gundur gelemedim artik buralardayim:)
Geçmiş olsun kuzu artık bi doktora gitsen iyi olurGünaydın kızlarr. Gece gene gastrit ağrısı uyutmadı kıvrandırdı resmen. Su orucumda bozuldu tabi. İlaçlar pek fayda etmiyor. Saraçoğlunun brokoli kürünü yapıcm alabilirse eşim Allahtan evde gene kar tatili edildi.
korkmazi bilmiyorum ama bendeki tefal gayet memnunumLastiksiz olanlardandi .korkmazla tefala baktım ikili alıyım diyorum
oh bu aksam Bende detox suyu yapip iciyimGünaydın güzellikler ❤❤
Kalktım güzelce limonlu suyumu ictim diyete güne hazırım
kolay gelsin canimAynen yaa
Mesela şimdi onlar uyuyolar ben temizlik yapıyorum :)
iyi yaptin canim insan evinde kahvaltiyi özlüyorHiç kalkasim yoktu yataktan ama eşime kahvaltı hazirliycam diye kalktım. Normalde erkenden yemeden gidiyo 7 de. Bugün biraz daha geç gidecek diye bı güzellik yapayım dedim
Ah bacım okula bile geldim kayfemi içiyorum
afiyet olsun canimOkul kahvaltısı , buyurun dostlar
regl den alakalidir o canim moral bozmaGunaydin kızlar
Bugun ufaklık 8 olmadan uyandı buyugu de 8 de kaldırdım ıkısı bir uyanık olunca okula hazırlanma sureci bana eziyet oluyor ablayı gonderdik yattık gerı yataga gülsima uyudu bile bende uyusam mı kalksam mı bilemedim ustune regl bir hafta erken geldi dunku ananas tartıda hıc bir etki gostermemis reglle mı alakalı yoksa fayda etmedi mi cozemedım suan boyle hamburgerpizza Allah ne verdiyse hunharca yeme durtusu içerisindeyim
insallah canim detox suyunu icersinBen bu sabah tartildim Cuma günkü kilomdayim. Artılar anca gitmiş yani. İnşallah yarına biraz daha vermiş olurum
hosgeldin canim insgunaydin hanimlar:)insallah bugunden itibaren surekki burdaydim..kafamda bir suru seyler vardi.hepsini hallaettim.tam anlamiyla bugun artik dietime konsantretim:)))) bugun menumu paylasarak basliyorum insallah:) bi kac gundur gelemedim artik buralardayim:)
Gecmis olsun canim bi Dr a görünsenGünaydın kızlarr. Gece gene gastrit ağrısı uyutmadı kıvrandırdı resmen. Su orucumda bozuldu tabi. İlaçlar pek fayda etmiyor. Saraçoğlunun brokoli kürünü yapıcm alabilirse eşim Allahtan evde gene kar tatili edildi.
gunaydın canımGünaydin güzel bayanlar
burda yagmur yagiyor kar yagsa ya️ ️
İnşallah canımkorkmazi bilmiyorum ama bendeki tefal gayet memnunum
oh bu aksam Bende detox suyu yapip iciyim
kolay gelsin canim
iyi yaptin canim insan evinde kahvaltiyi özlüyor
afiyet olsun canim
regl den alakalidir o canim moral bozma
insallah canim detox suyunu icersin
hosgeldin canim ins
Gecmis olsun canim bi Dr a görünsen
Evet canm mide iltihabıb
gecmis olsun poni..gastrik agrisi mide agrisimi oluyo
Nex.. ve gavis.. verip gönderiyolar endoskopi yaptrmak istemiyorumCanım kaç gündür mide ağrın var, bence artık doktora gitmelisin.
Sinir stres nedeniyle mide bu kadar uzun süre ağrımaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?