Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay benden de günaydın gece boyu uyumamış bir sıpa midem bulanıyor niyetlenmeyeceğim bu gün tebrik ediyorum anneler sizi hem küçük çocuk hem çalışma
Günaydın tatlım.
Sana oruçta eşlik ediyim dedim anca bugün tutabildim onda da sen tutmamişsın
Gunaydın kızlarr
Kahvemi aldım geldim benim sıpa da yürüteçde takılıyor
Günaydın canım
Okul kahvaltısı , buyurun dostlar
Afiyet olsun kuzum
Aman canım sakın bozma. İnsan eksi göremeyince kötü etkiliyor hemen yiyo. Ben de geçen cuma eksi göremeyince yedim bu hafta hep onun artilariyla uğraştım

Bugun sanırım regl baltaladı beni ya karnım acayip duzlestı ama tartı oynamıyor birde bu sefer cok stres yapıyorum oda etkiliyor
Kuzu sen bugün ödem çayı yap. Şimdiden bı surahi suya tarçın limon salatalık zencefil maydanoz bunlardan hangisi varsa koy gün boyu bunu iç. Akşam da bunun 1 kupa sıcak halini iç. Ödemin varsa gider en azindan

kısmet dimi haftaya Regli haftam ama birkaç gün tutabilirim sanki eşlik ederim yani yine çünkü daha 22 tane borcum var ama olsun 36'dan 22'ye indi çok şükür

Yok yemem canım su regl beni cok fena baltaladı ya aksam yattığım kiloyla sabah uyandım

Zencefil tarcin ve maydanoz var hemen yapayım bari canım ıyı hatırlattın sagolasın

Ben bu sabah tartildim Cuma günkü kilomdayim. Artılar anca gitmiş yani. İnşallah yarına biraz daha vermiş olurum
Oooo super bugun hafif gecırırsen guzel bir sonuc alırsın ki bugun niyetlisin sanırım aksama yakın tartılsan eminim eksi cıkarsın

b
gecmis olsun poni..gastrik agrisi mide agrisimi oluyo

Canım kaç gündür mide ağrın var, bence artık doktora gitmelisin.
Sinir stres nedeniyle mide bu kadar uzun süre ağrımaz.

gunaydın canım Hosgeldin
gunaydın ponıcım gecmıs olsun bencede doktora gitmelisin artık

kısmet dimi haftaya Regli haftam ama birkaç gün tutabilirim sanki eşlik ederim yani yine çünkü daha 22 tane borcum var ama olsun 36'dan 22'ye indi çok şükür
Benim de 26 kaldı Ramazana kadar yarısini bitirebilsem güzel olacak. Ben de 50 den başladım 2 senedir azaltiyorum.
Oooo super bugun hafif gecırırsen guzel bir sonuc alırsın ki bugun niyetlisin sanırım aksama yakın tartılsan eminim eksi cıkarsın
İnşallah kuzum
Günaydın canım, hadi bakalım bu sefer kararını devam ettir de aramızda kal
Kıyamam sanaa. Bir yudum süt içince biraz rahatlatiyo Poni bı dene ağrın olunca. Baharatlı salçalı ya da acı bişey mi yedin yatmadan?

Ben de merkezdeydim canım. Kütahya'nın yeri ayrı bende çok severdim eşimle de orda tanıştık ❤❤
Allah mutluluğunuzu bozmasın canım
O zaman yine yeni yeniden hoş geldin canım
Geçmiş olsun kuzu artık bi doktora gitsen iyi olur

Lastiksiz olanlardandi .korkmazla tefala baktım ikili alıyım diyorum
korkmazi bilmiyorum ama bendeki tefal gayet memnunum
Günaydın güzellikler ❤❤
Kalktım güzelce limonlu suyumu ictim diyete güne hazırım
oh bu aksam Bende detox suyu yapip iciyim
Aynen yaa
Mesela şimdi onlar uyuyolar ben temizlik yapıyorum :)
kolay gelsin canim
Hiç kalkasim yoktu yataktan ama eşime kahvaltı hazirliycam diye kalktım. Normalde erkenden yemeden gidiyo 7 de. Bugün biraz daha geç gidecek diye bı güzellik yapayım dedim
iyi yaptin canim insan evinde kahvaltiyi özlüyor
Ah bacım okula bile geldim kayfemi içiyorum
Okul kahvaltısı , buyurun dostlar
afiyet olsun canim
regl den alakalidir o canim moral bozma
Ben bu sabah tartildim Cuma günkü kilomdayim. Artılar anca gitmiş yani. İnşallah yarına biraz daha vermiş olurum
insallah canim detox suyunu icersin
hosgeldin canim ins
Gecmis olsun canim bi Dr a görünsen

Günaydin güzel bayanlar
burda yagmur yagiyor kar yagsa ya
gunaydın canım
İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…