- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #347.001
Sağol canm. Yemedimde 5 gündr filan var ağrı iltihap oluştı büyük ihtimlBenim de 26 kaldı Ramazana kadar yarısini bitirebilsem güzel olacak. Ben de 50 den başladım 2 senedir azaltiyorum.
İnşallah kuzum
Günaydın canım, hadi bakalım bu sefer kararını devam ettir de aramızda kal
Kıyamam sanaa. Bir yudum süt içince biraz rahatlatiyo Poni bı dene ağrın olunca. Baharatlı salçalı ya da acı bişey mi yedin yatmadan?
Tek çaren var o zaman canımNex.. ve gavis.. verip gönderiyolar endoskopi yaptrmak istemiyorum
Aynen yitik şifayı da yapmayı çok istiyorım migren ve gastrit içinTek çaren var o zaman canım
Sadece 2 öğün ve hafif yiyip mideni dinlendireceksin ki midem kendi kendini iyileştirsin
Şimdiden başla o zaman canım.Aynen yitik şifayı da yapmayı çok istiyorım migren ve gastrit için
Canım evet kesin çalışıcam çünkü şu an geçiniriz ama evimiz yok çalışıp eşimin maaşıyla geçinip kendi maaşımla da birikim yapmam lazım ki bir an önce kendi evimizi alalım. İstanbulda ev fiyatlarıda kiralarda çok uçuk biliyosunAynen tv unitemizi belki kaldircaz baklm cok riskli olmaya basladi cnku
Aynen birakmak zor insan 2 dkda ozluyor bende kv burdayken markete gittigmde bile onu dusunuyordm :)
Allah kolayligni verir inşallah cnm kesinmi calisicaksin
Yok normalde 2 iciyorm zaten hatta icmedim yazsiktan sonrada ama enerjim kalmiyor bazen sipaya fazla olmasa ben 5 bile icerim de iste
Usuttun sanirm cnm cok gecmis olsun insallah ilerlemez. Bdnde gecen feci mide bulantisi yasasm bi soguk alginligi hapim vardi ondan attim arkasina nane limon ictim iyi gelmisti
Şimdi iyiyim canım sağol baş ağrım var birazsifayi kaptin sanirim cok gecmis olsun.
Simdi nasilsin ?
bizde anaokuluna gitme sorun canim Yoksa sabahin köründe ayakta mübarek
Lastigini Hic degistin mi canim düdüklünün?zwillinge, tefal ve fissler iyidir.
Ordakileri bilemiyorum
Amc dimi
Bnm annem de böyle sıkıntılarj vardı sonra endoskopi de mide de mikrop çıktı belki 1 yıldır özel antibiyotik ilaç kullanıyorSağol canm. Yemedimde 5 gündr filan var ağrı iltihap oluştı büyük ihtiml
Kaptanları kaptanlığı bırakmak istedi, kabul etmediler, o da tümden terketti buraları canım3. takim kapaniyormusniyeki?
Ay zorla kaptanlık mı yaptırmaya çalışıyolar ne garip ya. E böyle daha mı iyi olduKaptanları kaptanlığı bırakmak istedi, kabul etmediler, o da tümden terketti buraları canım
Bende en son kasımda nüksetmişti o daha şiddetliydi 6-7 yıldır var bazen 1 yıl hiç olmuyor bazen 1 ayda nüksediyor . Annene geçmş olsnBnm annem de böyle sıkıntılarj vardı sonra endoskopi de mide de mikrop çıktı belki 1 yıldır özel antibiyotik ilaç kullanıyor
Öyle bir şey olabilir mi acaba
Bn tüm çocukluğum boyunca annemin dönem dönem midesine bastırarak yattığını hatırlıyorum
3.takım kardeş takımımız sayı azsa alsamıydın canmKaptanları kaptanlığı bırakmak istedi, kabul etmediler, o da tümden terketti buraları canım
Alla alla Neden baska kaptan secilmiyor?Kaptanları kaptanlığı bırakmak istedi, kabul etmediler, o da tümden terketti buraları canım
ayy burasida ayazzGünaydin güzel bayanlar
burda yagmur yagiyor kar yagsa ya
baska kaptan secsinler aralarindaKaptanları kaptanlığı bırakmak istedi, kabul etmediler, o da tümden terketti buraları canım
kapanana kadar aralarindan secselerdiAlla alla Neden baska kaptan secilmiyor?
Galiba kaptanlar yalnızca takım içinden seçiliyor o da referansla falan oluyo. Öyle hadi gel kaptan ol yok yani. Yardımcı var ama o da olmak istemiyomuş sanırınAlla alla Neden baska kaptan secilmiyor?
sporumuda yaptim cok iyi oldu:)
süpersinizEvin işlerini halletim kızı babaya teslim ettim spora gidiyorum hedef 1,30 saat
Referans gerekli evet, ama güncel kaptaninda bi yanda takimini Yari yolda birakmasi dogru olmamisGaliba kaptanlar yalnızca takım içinden seçiliyor o da referansla falan oluyo. Öyle hadi gel kaptan ol yok yani. Yardımcı var ama o da olmak istemiyomuş sanırın
bende 1.10 yaptim :)Evin işlerini halletim kızı babaya teslim ettim spora gidiyorum hedef 1,30 saat
sporumuda yaptim cok iyi oldu:)
ooo supersınız Insallah bende pazartesi salona baslıcam haftada 3 gun 1 saat fitness belediyenin varmıs arkadaslar gitmis memnun kalmıs bakalım Insallah guzel olur baya uygun fiyatlıdaEvin işlerini halletim kızı babaya teslim ettim spora gidiyorum hedef 1,30 saat
Hosgeldin canım buraya gelmekle ıyı etmısson tartı fazla yukarı cıkmadan dur demen super olmusMerhabalar kızlar
inşallah her şey herkes için yolundadır...
beni sorarsanız pofidik olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum
bu işe bir dur demezsem çok kötü şeyler olacak...
lakin bu ara oruç tutmaya niyetlendim aç acına diyet hiç güzel gitmiyor... bir de depresyonumu yiyerek yenmeye çalışınca tartı pek istediğim gibi sonuç vermiyor. inşallah atlatacağım depresyonu da panik atağı da...
yine de sevgili kaptanımHandandandan ve Mefkurem in de izniyle liste yapıp tartım bildirmek isterim ...
belki listeye bilem girerim
hosgeldin canim:)bende bugun tam anlamiyla basladim insallahMerhabalar kızlar
inşallah her şey herkes için yolundadır...
beni sorarsanız pofidik olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum
bu işe bir dur demezsem çok kötü şeyler olacak...
lakin bu ara oruç tutmaya niyetlendim aç acına diyet hiç güzel gitmiyor... bir de depresyonumu yiyerek yenmeye çalışınca tartı pek istediğim gibi sonuç vermiyor. inşallah atlatacağım depresyonu da panik atağı da...
yine de sevgili kaptanımHandandandan ve Mefkurem in de izniyle liste yapıp tartım bildirmek isterim ...
belki listeye bilem girerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?