Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol canm. Yemedimde 5 gündr filan var ağrı iltihap oluştı büyük ihtiml

Canım evet kesin çalışıcam çünkü şu an geçiniriz ama evimiz yok çalışıp eşimin maaşıyla geçinip kendi maaşımla da birikim yapmam lazım ki bir an önce kendi evimizi alalım. İstanbulda ev fiyatlarıda kiralarda çok uçuk biliyosun
Canım bugün iyiyim ya çok şükür biraz baş ağrım bar sadece
Şimdi iyiyim canım sağol baş ağrım var biraz

Sağol canm. Yemedimde 5 gündr filan var ağrı iltihap oluştı büyük ihtiml
Bnm annem de böyle sıkıntılarj vardı sonra endoskopi de mide de mikrop çıktı belki 1 yıldır özel antibiyotik ilaç kullanıyor
Öyle bir şey olabilir mi acaba
Bn tüm çocukluğum boyunca annemin dönem dönem midesine bastırarak yattığını hatırlıyorum

Bende en son kasımda nüksetmişti o daha şiddetliydi 6-7 yıldır var bazen 1 yıl hiç olmuyor bazen 1 ayda nüksediyor . Annene geçmş olsn

sporumuda yaptim cok iyi oldu:)
Evin işlerini halletim kızı babaya teslim ettim spora gidiyorum hedef 1,30 saat
süpersiniz
Galiba kaptanlar yalnızca takım içinden seçiliyor o da referansla falan oluyo. Öyle hadi gel kaptan ol yok yani. Yardımcı var ama o da olmak istemiyomuş sanırın
Referans gerekli evet, ama güncel kaptaninda bi yanda takimini Yari yolda birakmasi dogru olmamis biraz daha sabirla belki biri bulunurdu

Merhabalar kızlar
inşallah her şey herkes için yolundadır...
beni sorarsanız pofidik olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum
bu işe bir dur demezsem çok kötü şeyler olacak...
lakin bu ara oruç tutmaya niyetlendim aç acına diyet hiç güzel gitmiyor... bir de depresyonumu yiyerek yenmeye çalışınca tartı pek istediğim gibi sonuç vermiyor. inşallah atlatacağım depresyonu da panik atağı da...
yine de sevgili kaptanım Handandandan ve Mefkurem in de izniyle liste yapıp tartım bildirmek isterim ...
belki listeye bilem girerim

sporumuda yaptim cok iyi oldu:)
Evin işlerini halletim kızı babaya teslim ettim spora gidiyorum hedef 1,30 saat
ooo supersınız Insallah bende pazartesi salona baslıcam haftada 3 gun 1 saat fitness belediyenin varmıs arkadaslar gitmis memnun kalmıs bakalım Insallah guzel olur baya uygun fiyatlıda
Hosgeldin canım buraya gelmekle ıyı etmısson tartı fazla yukarı cıkmadan dur demen super olmus

hosgeldin canim:)bende bugun tam anlamiyla basladim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…