- 9 Eylül 2019
- 1.804
- 10.615
- 138
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #347.241
Hoşgeldin ela, şu an takımımızda üye sayısı fazla olduğu için yeni üye alamıyoruz. Ama kaptanımızPek kısaca olmamış ama idare edin gaza gelmisim
Çok teşekkür ederimHoşgeldin ela, şu an takımımızda üye sayısı fazla olduğu için yeni üye alamıyoruz. Ama kaptanımızHandandandan gelsin o son kararı verir
Teşekkür ederim sağolunBaktık gelmiyosun çaktırmadan çıkardık seni
Unutulmuştur kuzum senden vazgeçebilir miyiz
Oooo çoluk çocuk kutlarsiniz artık
Yine de çok güzel Baharcım, iyi gidiyosun
Tebrikler tatlım
Tebrikler canımyüzden yanlış olmuş 0.684... cikiyo. 0.68 şeklinde paylasmalisin. 8 den sonraki rakam 5 veya daha büyük olsaydı o zaman bir üst rakama yuvarlamamiz gerekiyo yani o durumda 0.69 olacaktı. Umarım aklını karistirmadan anlatabilmisimdir.
Vaoovvv çok iyi harikasın Merve
Geçen sene karaca tencere takımı kazanmıştım,şimdi de pınar ürünlerinden oluşan hediye sepeti
Bi ara bakmıştım,yardımcı kaptan öyle demişti.sanırım ne zamandır uğramıyormuş takıma.tamamen espiri amaçlı söyledim.yoksa kişiliğe karaktere asla hakaret etmem.eğer kırdıysam affola
Nuggeti evde yaptım canım.tavuk göğsünü yumurtaya bulayıp badem unuyla fırında kızarttım.çok uzun diye böyle yazmadım
Böyle algılandığım için çok üzüldümtekrar özür dilerim
İyi görünüyor, her ne kadar nugget sağlıklı mı tartışılır
Yelkeni herüflee aç bacımBı donem yardımcılığını yapmıştım 3.takiminNapsakki sen kaptan ol ben senin yaverin oluyum mutluluga yelkenmi acsakki bilemedim
Hoşgeldin Ela,Gunaydinnn kizlarrrizninizle araniza katilmak istiyorum..Kendimi tanitayim
Adı: ela
Yaşı: 33
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 2/ 2.5 yaş oğlum 2.5 ay kizim
Emziriyormusun: evet
Meslek: atanamayan öğretmenim şu anda 2. Univ okuyorum belki bu branştan atanirim
Şu anda çalışıyomusun: hayir
Boy:1.59
Kilo: 93
Hedef: ulaşılır hedefler koyup her seferinde deği,
ştirmek isti yorum mümkünse. İlk hedefim 80 son hedefim 58
Daha önce başka takımda yarıştımı :Evet 3.takimda yarıştım henüz deneme surecindeyken takim kapanma karari aldi.
Kilo alma nedeniniz : Hamilelik
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Tabiki♥
Yukarda bahsetmedigim şeylerden bahsedeyim. Aslinda ilk çocuğum dogduktan sonra diyete başlamıştım ama o 1 buçuk yaşındayken baslamistim bu kadar erken değildi güzelde kilo veriyordum baya zayifladim da aslinda 70 lere kadar düşmüştüm derken hamile kaldim ve bir anda diyeti birakmak zorunda kaldim.. Böyle olunca da 2 kat olarak geri döndü kilolarim. Evet bebegim çok küçük emziriyorum ama kilolarimla çok mutsuzum çok stres yapiyorum ve bu stresin sütümü azaltacağını düşünüyorum o yuzden de kilo vermek istiyorum. Her gün 2 mil leslie neden yapmaya çalışıyorum. 3.5 litre su icmeye çalışıyorum..Umarim araniza katilirim sizin guzel enerjinize bende ortak olur kilo verebilirim. Özellikle güçlü bir takımda olmak istedim pes etmemek daha da güçlenmek için.
Son bir buçuk aya baktim her etapta derece yapmış sabit bir takim hepinizi tebrik ediyorum.
söyleyeceklerim bu kadar Yarışmacı arkadaşlara başarılar
tebriklerCuma 76.0
Bugün 75.3
Fark 0.7 (%0.92)
50 lere gore gayet iyi canımCuma 58.4
Bugün 58.0
Fark 0.4gr
Yüzde 0,68965517
onu bende yapayım dıyorum da zorlar gibide geliyor dun seviyeleri okudumda ilk 4 seviye olabilir gıbı sonrası biraz sıkıntıGeçen hafta 101.9
Bu hafta 101.7
Fark-200
Wc ye çıkamadım hanımlar birde spor nerdeyse hiç Yök bu hafta 3 gün Bulgurlu yedim hep 2 gün de bezelye
Hedefim seviyelere kadar kilo almadan ne kadar eksi olursam
sgaol canım dilek bı geleydiBaktık gelmiyosun çaktırmadan çıkardık seni
Oooo çoluk çocuk kutlarsiniz artık
Yine de çok güzel Baharcım, iyi gidiyosun
Tebrikler tatlım
Tebrikler canımyüzden yanlış olmuş 0.684... cikiyo. 0.68 şeklinde paylasmalisin. 8 den sonraki rakam 5 veya daha büyük olsaydı o zaman bir üst rakama yuvarlamamiz gerekiyo yani o durumda 0.69 olacaktı. Umarım aklını karistirmadan anlatabilmisimdir.
Vaoovvv çok iyi harikasın Merve
gayet guzelKilo Bildirimim
Geçen hafta: 68.5
Bugün: 68
Fark: 0.5
%0.73
bebis artık daha hızlı buyuyecek ınsallah canım dılegı bende merak edıyormalmadım canım ama artık alırım galiba bebekte artık kilo almaya başladı 400g olmuşişte suyuda eside derkenn 800 bana değil ona bence :)
aramıza hoşgeldin canım
waowwww acaba dilek ne yaptı
ne seviyesi canım
sıslık yapacak seyler yemısson bu hafta her eksi candırAhmet' apa nın yitik şifanın izinde olan seviyeleri canım onu yapacağım ☺
Kaçamak yoktu canım normalde kilo verimi için haftada bir 3-4 yk bulgur yenilmeli ben dolu dolu yedim birde 2 gün bezelye yedim canım onlar kilo vermeyi durdurur üzerine spor da yapmadım canım
bakmam lazım nırancım
her eksi candırGünaydın herkeseçok fark olmadı yediklerimden ve regl olduğum için diye düşünüyorum şişkinlik var artıda da değilim ama çok şükür
Kilo bildiririm
Geçen cuma 66.8
Bugün 66.6
Fark -200 Gr
Yüzde 0.29
bahar bırtanesın ya seviyorum seni** * 9.Takim 618. Etap * * *
askrhpozitif(73,2/71.6/1.6/%2.19) izine ayrılmak istiyor 1.izin hakkı
gayet guzel canım tebriklerGünaydınlar hayırlı cumalar
kilo bildirimim
geçen hafta :58
bu hafta :57.5
aradaki fark :0.5
Yüzde :% 0.86
İyi ki varsınız kızlar tekrar yapabileceğimi gösterdiniz bana❤p
Ama denemedekiler arasında neden adım yok ki @nanekekik geçmem gereken bir level daha mı var
Doğru dedin abla motivasyonum düşüktü bu hafta gevşedim menülere de yansıdı eee yaşam koçum da işlevini yerine getiremediŞu yerin yurdunun kurallarina uyup menulerini gununde yazsan nasil olur cnm
Senin işin bu Nazlı biliyorum zatenBaktık gelmiyosun çaktırmadan çıkardık seni
Okudumm kaptanim..Kabul ediyorum. TeşekkürlerHoşgeldin Ela,
ilk sayfada takım kurallarımız var, okuyup kabul ettiysen başlayabilirsin
iyiyim cnm şükür sen naislsin bebiş 18 haftalık oldu bu bı haftadır karnım acayip çıkmaya başladı hızlı büyüyor artık snrm MaşAllah senin 22 haftalık olmuşFit mutlu anne nasılsın canım kaç haftalık oldu bebis
çok iyi cnm bende bı kaç hafta sabit kalabilirsin insAllah iyi olacakBildirim yapayım zira kilo almaya başladım
Gebelik başlangıç : 75.7
22.hafta güncel: 76.5
Fark:+800
güzel eksi cnm kilona göreCuma 58.4
Bugün 58.0
Fark 0.4gr
Yüzde 0,68965517
Ooo tebrikelr cnm güzel eksiGecen cuma 86.8.
Bu cuma 84.9
Fark : 1.9
Yuzde %2.19
hataların varmış bulgur bende hiç şişlik yapmaz ama her bünyede değişiyor işte haftaya daha fazla ekside olursun insAllah cnm artıda olmaktan iyidirGeçen hafta 101.9
Bu hafta 101.7
Fark-200
Wc ye çıkamadım hanımlar birde spor nerdeyse hiç Yök bu hafta 3 gün Bulgurlu yedim hep 2 gün de bezelye
Hedefim seviyelere kadar kilo almadan ne kadar eksi olursam
kilona göre güzel eksi cnm tebrikletKilo Bildirimim
Geçen hafta: 68.5
Bugün: 68
Fark: 0.5
%0.73
regl etkisi olabilir artıda olmamam güzel cnm telafi edersn haftaya insAllahGünaydın herkeseçok fark olmadı yediklerimden ve regl olduğum için diye düşünüyorum şişkinlik var artıda da değilim ama çok şükür
Kilo bildiririm
Geçen cuma 66.8
Bugün 66.6
Fark -200 Gr
Yüzde 0.29
güzel.eksi cnm haftaya daha fazla eksiye geçersin insAllahGünaydınlar hayırlı cumalar
kilo bildirimim
geçen hafta :58
bu hafta :57.5
aradaki fark :0.5
Yüzde :% 0.86
İyi ki varsınız kızlar tekrar yapabileceğimi gösterdiniz bana❤p
Ama denemedekiler arasında neden adım yok ki @nanekekik geçmem gereken bir level daha mı var
hg cnm ben Hafize insAllah sağlıkla ideal kilona ulasirsn emziren çok burda insAllah sende avantaja çevirenlerden olursunGunaydinnn kizlarrrizninizle araniza katilmak istiyorum..Kendimi tanitayim
Adı: ela
Yaşı: 33
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 2/ 2.5 yaş oğlum 2.5 ay kizim
Emziriyormusun: evet
Meslek: atanamayan öğretmenim şu anda 2. Univ okuyorum belki bu branştan atanirim
Şu anda çalışıyomusun: hayir
Boy:1.59
Kilo: 93
Hedef: ulaşılır hedefler koyup her seferinde değiştirmek isti yorum mümkünse. İlk hedefim 80 son hedefim 58
Daha önce başka takımda yarıştımı :Evet 3.takimda yarıştım henüz deneme surecindeyken takim kapanma karari aldi.
Kilo alma nedeniniz : Hamilelik
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Tabiki♥
Yukarda bahsetmedigim şeylerden bahsedeyim. Aslinda ilk çocuğum dogduktan sonra diyete başlamıştım ama o 1 buçuk yaşındayken baslamistim bu kadar erken değildi güzelde kilo veriyordum baya zayifladim da aslinda 70 lere kadar düşmüştüm derken hamile kaldim ve bir anda diyeti birakmak zorunda kaldim.. Böyle olunca da 2 kat olarak geri döndü kilolarim. Evet bebegim çok küçük emziriyorum ama kilolarimla çok mutsuzum çok stres yapiyorum ve bu stresin sütümü azaltacağını düşünüyorum o yuzden de kilo vermek istiyorum. Her gün 2 mil leslie neden yapmaya çalışıyorum. 3.5 litre su icmeye çalışıyorum..Umarim araniza katilirim sizin guzel enerjinize bende ortak olur kilo verebilirim. Özellikle güçlü bir takımda olmak istedim pes etmemek daha da güçlenmek için.
Son bir buçuk aya baktim her etapta derece yapmış sabit bir takim hepinizi tebrik ediyorum.
söyleyeceklerim bu kadar Yarışmacı arkadaşlara başarılar
Woowww çok vurmazlar insAllahHellöööög takım günaydınlar
Zoppanız keezzapınız hazır mı anam kilo bildireceğüm
Sabitim ben
İki gün çok sıktım dün tek öğün beslendim sabite indim ancak.
Handandandan
safranda tasmi var poni?bende tas vardi enfeksiyon olmadan aldilar komple saframiGünaydın herkese gece gene kötü olunca hastaneye geldim saframda ve karaciğermde enfeksiyon oluşmuş bi de gastrt var. Antibiyotik tedavisine başladık.
Sabah 6da çıkmadan tartılmıştm
Geçen hafta 86.5
Bugün 85.4
Fark -1.1
Canım normalde guatrim var ilaç aldığım için metabolizmam hızlı aslında yavaş bile bence yine 2 güne 1 filan cikiyorum bugün de cikmadim yoksa fark olurduGünaydın canım olsun yine de eksidesin. Senin metabolizmanın da maşallahı var bugüne kadar hep iyi verdin arada böyle olması normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?