- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #347.201
Sabit olurCanımm kaptanımlisteye dönmem için eksi mi gelmem gerek ? Haftaya cuma dönmek istiyorum çünkü liste dolu değilse
Gunceli görünmüyor mu ki, sildim onları benn fark edipCanım alıntının başı ve sonundaki ekleri siler misin
Herkes güncel olan listeden devam edebilsin
Ben mesajı yazmadan evvel alıntı şeklindeydiGunceli görünmüyor mu ki, sildim onları benn fark edip
woww dıyorum esıneBeyimle tanıştık arkadasiz ama lafta birbirimizden hoslaniyoruz deliler gibiama açılmıyor bir türlü
eski erkek arkadaşımda yurtdışina gitmişti mal askerlik yapmamak için, ayrılmıştık
Yapamamış bensiz bı iki tel konuştuk evlenme teklifi etti
Ben allak bullak oldum .Arkadaşım olan şimdiki eşime anlattım evlenme teklifi aldım ne yapicam bilmiyorum dedim madem arkadaş kalmakta ısrarcı akıl versin ozaman
Bana dediki yüreğinin götürdüğü yere git ..
Konuşmanın devamindada gitme sonsuza kadar yanımda kal
Bı lafinla beni nerelere götürdün sen şimdi ya
gunaydın canım tartıldım mı merak ediyorumGünaydın 9.takimin azimli hatunları tartilarin yüzünüzü guldurdugu bir cuma olsun inşallah
gunaydın canımGünaydın kizlarrr herkese hayırlı cumalar
Gunaydin canımGünaydınlar
Hosgeldin baharım gunaydın ozletme kendiniGünaydın herkesemübarek cuma gelmiş hosgelmis tartı bol eksi getirsin :) Duydum ki Mefkurem Poni Bon ile @Tekrar dene askrhpozitif ile savaşıyormus sonuç için geldim ben listeyi tutuyorum :)
bu zamana kadar almadıysan harika canım birde beni listeden FREE canlardan alıp ızındekı uyelerde koyarmısın FREE takılamam benBildirim yapayım zira kilo almaya başladım
Gebelik başlangıç : 75.7
22.hafta güncel: 76.5
Fark:+800
Canım seviye-1 'e esnek bir şekilde başlarsan alışırsın aslında.Geçen hafta 101.9
Bu hafta 101.7
Fark-200
Wc ye çıkamadım hanımlar birde spor nerdeyse hiç Yök bu hafta 3 gün Bulgurlu yedim hep 2 gün de bezelye
Hedefim seviyelere kadar kilo almadan ne kadar eksi olursam
Baktık gelmiyosun çaktırmadan çıkardık seniGünaydın canım ben neden izindeki üyeler kısmında yokum. Kovdunuz mu beni
Oooo çoluk çocuk kutlarsiniz artıkGünaydın kızlar
Bugün herkes evde bizde
Valimiz bize sevgililer günü tatili verdi sağolsun
Yine de çok güzel Baharcım, iyi gidiyosunBildirim yapayım zira kilo almaya başladım
Gebelik başlangıç : 75.7
22.hafta güncel: 76.5
Fark:+800
Tebrikler tatlımCuma 76.0
Bugün 75.3
Fark 0.7 (%0.92)
Tebrikler canımCuma 58.4
Bugün 58.0
Fark 0.4gr
Yüzde 0,68965517
Vaoovvv çok iyi harikasın MerveGecen cuma 86.8.
Bu cuma 84.9
Fark : 1.9
Yuzde %2.19
Anlamadım canımCanım seviye-1 'e esnek bir şekilde başlarsan alışırsın aslında.
Grupla başladığında zorlanıp yarıda bırakabilme ihtimalin olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?