- 3 Temmuz 2009
- 2.906
- 12.082
- 408
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #347.261
Çok geçmiş olsunGünaydın herkese gece gene kötü olunca hastaneye geldim saframda ve karaciğermde enfeksiyon oluşmuş bi de gastrt var. Antibiyotik tedavisine başladık.
Sabah 6da çıkmadan tartılmıştm
Geçen hafta 86.5
Bugün 85.4
Fark -1.1
Aynen öyletebrikler
50 lere gore gayet iyi canım
onu bende yapayım dıyorum da zorlar gibide geliyor dun seviyeleri okudumda ilk 4 seviye olabilir gıbı sonrası biraz sıkıntı
sgaol canım dilek bı geleydi
gayet guzel
bebis artık daha hızlı buyuyecek ınsallah canım dılegı bende merak edıyorm
sıslık yapacak seyler yemısson bu hafta her eksi candır
bakmam lazım nırancım
her eksi candır
bahar bırtanesın ya seviyorum seni
gayet guzel canım tebrikler
Hosbuldum. Çok teşekkür ederim.. insallah insallah elimden geleni yapiyorum umarim oluriyiyim cnm şükür sen naislsin bebiş 18 haftalık oldu bu bı haftadır karnım acayip çıkmaya başladı hızlı büyüyor artık snrm MaşAllah senin 22 haftalık olmuş
çok iyi cnm bende bı kaç hafta sabit kalabilirsin insAllah iyi olacak
güzel eksi cnm kilona göre
Ooo tebrikelr cnm güzel eksi
hataların varmış bulgur bende hiç şişlik yapmaz ama her bünyede değişiyor işte haftaya daha fazla ekside olursun insAllah cnm artıda olmaktan iyidir
kilona göre güzel eksi cnm tebriklet
regl etkisi olabilir artıda olmamam güzel cnm telafi edersn haftaya insAllah
güzel.eksi cnm haftaya daha fazla eksiye geçersin insAllah
hg cnm ben Hafize insAllah sağlıkla ideal kilona ulasirsn emziren çok burda insAllah sende avantaja çevirenlerden olursun
Merve çok iyi bu rakam amaGecen cuma 86.8.
Bu cuma 84.9
Fark : 1.9
Yuzde %2.19
Hoş geldin canım sağlıklı bir şekilde kurtulursun tez zamanda kilolarından inşallahOkudumm kaptanim..Kabul ediyorum. Teşekkürler
Benim eksim bugün fazla degildi
Insallah yarina birazdaha gider
Paylasimi okuyanlar haberdardir heralde
Yeni kural cikabilir, oylama yapilacak
Kabul edilirse bundan sonra bildirimler fotolu olmak zorunda tabi listedekiler icin
Cuma sabahlari işe gec kalmamaliyim :)
Bazen aceleden nasil tartilip ciktigimi bilmiyodum
Daha vermek istiyosan oyalanmadan başla cnm :)
Ama ben boyle iyiyim diyosan sen bilirsin
Aminn canimm insallahhhHoş geldin canım sağlıklı bir şekilde kurtulursun tez zamanda kilolarından inşallah
Her an ensendeyimSenin işin bu Nazlı biliyorum zaten
Seni sopalama işiniHellöööög takım günaydınlar
Zoppanız keezzapınız hazır mı anam kilo bildireceğüm
Sabitim ben
İki gün çok sıktım dün tek öğün beslendim sabite indim ancak.
Handandandan
Tebrikler tatlım izinden eksiyle dönmen harikaİzin kilo : 65
Güncel: 64.2
Fark: 800
Yüzde: 1.23
Kaptanım güzel yüzde yakalamışken döneyim listeye olur mu?
Çok geçmiş olsun canım benim. En azından sebebini ögrendin.Günaydın herkese gece gene kötü olunca hastaneye geldim saframda ve karaciğermde enfeksiyon oluşmuş bi de gastrt var. Antibiyotik tedavisine başladık.
Geçen hafta 86.5
Bugün 85.4
Fark -1.1
Hayırlı olsun bı an önce verip kurtulursun inşallah canım. Hedefin kaç?gunaydin kizlarr
baslangic 69.1
ya bismillah diyorum bugun:)
Olsun kuzum yine de eksin güzel tebriklerAy kızlar bugün sabah tartılacağımı unutup 330 milimlik bardak su içtim
Cuma:83.1
Bugün:82.4
Fark: -700 gram
Yüzde: 0.85
Kız bahar dün aklimdan gectin napti acaba ugramadi bayadir dedim nasil bebis sagliklimi sen iyimisin kac kg aldin toplamda 800 gr mi :) masllah cok iyisin kacinci haftadaydinalmadım canım ama artık alırım galiba bebekte artık kilo almaya başladı 400g olmuşişte suyuda eside derkenn 800 bana değil ona bence :)
aramıza hoşgeldin canım
waowwww acaba dilek ne yaptı
ne seviyesi canım
Evet canm vardı check upta şimdi pankreasta enfeksiyn oluşmuş 3-4 gün yatış verdiler bakalım. Safra ameliyatı nasıldı kapalı mı yaptılarsafranda tasmi var poni?bende tas vardi enfeksiyon olmadan aldilar komple saframi
Sadece kendiniAslında mantıksız kimi kandircakki yalan bildirim yapan
Güzel eksi cnm tebriklerİzin kilo : 65
Güncel: 64.2
Fark: 800
Yüzde: 1.23
Kaptanım güzel yüzde yakalamışken döneyim listeye olur mu?
hoşbuldum canım he yaw kaptanımın beni bir güzel zopalaması artık şart oldumerhaba canim tekrardan hosgeldin, listeye girmek daha iyi olur senin icin sorumluluk olur
hoşbuldum kaptanım tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır.. hele benim gibi homini gırtlak bir tilkiyse gider iki dolaşır gene gelir....
unutmazsam bu akşam iftardan önce tartılacağım da en az 65 gibi geliyor banaKac kg oldun ece soyle merak ettim aramizda
ah ah kendime gelemiyorum ki kaptanım başkanım.. artık biraz biraz toparlıyor gibiyim düzenli gelirim inşallah..hosgeldin ecemm
Biz sana hep gel diyoruz da gelmiyosun ki :))
hoşbuldum balımHoşgeldin canım
Çok geçmiş olsun
Azıcık daha olsa yüzdemiz biraz daha yükselirdiOlsun kuzum yine de eksin güzel tebrikler
kuzum geçmiş olsun canım benimEvet canm vardı check upta şimdi pankreasta enfeksiyn oluşmuş 3-4 gün yatış verdiler bakalım. Safra ameliyatı nasıldı kapalı mı yaptılar
çok geçmiş olsun canım Rabb'im şifa versin insAllah eksin de süper cnm tebrikletGünaydın herkese gece gene kötü olunca hastaneye geldim saframda ve karaciğermde enfeksiyon oluşmuş bi de gastrt var. Antibiyotik tedavisine başladık.
Geçen hafta 86.5
Bugün 85.4
Fark -1.1
hadi bol eksiler cnmgunaydin kizlarr
baslangic 69.1
ya bismillah diyorum bugun:)
güzel eksi cnm tebriklerAy kızlar bugün sabah tartılacağımı unutup 330 milimlik bardak su içtim
Cuma:83.1
Bugün:82.4
Fark: -700 gram
Yüzde: 0.85
Güzel cnm bende çok değil artın telafi edersn senKızlar benim bildirimim
Gecen hafta 68.0
Bu hafta 68.3
Dün 67.8 di bu aralarda gidip geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?