Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

insAllah canım

Evet cnm büyüyor kız ara ara bakıyorum da konuları tam takip edemeyince pek mesaj yazmıyorum
Gün saymaktan kafayı yemistik biz kızımla hele 100 günün altına düşünce her gün heyecanla bana kaç gün kaldığı söylerdi

Günaydin arkadaslar

Gecen hafta : 55.5 kg
Bu hafta : 55.3 kg
Fark : -200 gr

Wc cikabildim sükür
Baska ne güzel 55.2 gördüm sok oldum yine tartildim iki kere Onlarda 55.3 cikti
55ler ne güzel rakamlard

Hosbuldummm.. inşallah bol bol olsunn..

Günaydın herkese mübarek cuma gelmiş hosgelmis tartı bol eksi getirsin :) Duydum ki @mefkurem @Poni Bon ile Fitt_anne askrhpozitif ile savaşıyormus sonuç için geldim ben listeyi tutuyorum :)
Balım hoşgeldin ben geldim sen kaçtınHalbukisi senin gozunun onunder erisem bitsem fenami olur
Baharım çiçeğim maşallah nasilda kontrolü gidiyorsun ben senin ayında 20 kilo almıştım galiba

ekim2009 büyük vampire gecmis olsun cnm
Aman sana bulastirmasinda, sessiz sesiz yatsin :)))
sağ ol gülümmm hiç sessiz yatar mı canımı okudu sürekli terleme atlet tişörtleri en son desteyle götürdüm salona sıcak su çay ilaç gel git yapmaktan bir hoş oldum :))
şimdilik ben de bir şey yok olmaz da allahın izniyle bağışıklığım güçlensin diye reishi mantarı da yutuyorum ya o korur

granitler hafif temizliği de kolay :) şakadan dediğini biliyorum ne olur ne olmaz almak istersen donra o yüzden didim gülüm :)

Hanımlar WC gittim biraz bekliyip odemide attım ve tartilip geldim
Geçen hafts 86.6
Bu hafta 84.5.
Fark 2.1
Yuzdeyi yendigim rakibim hesapliycak ceza olarak
askrhpozitif
waoowwww süper eksi cnm tebrikler
Gün saymaktan kafayı yemistik biz kızımla hele 100 günün altına düşünce her gün heyecanla bana kaç gün kaldığı söylerdi
ya evet kızımda soruyor ne zmn gelecek diye yaz gelince diyorum şimdilik
Günaydin arkadaslar

Gecen hafta : 55.5 kg
Bu hafta : 55.3 kg
Fark : -200 gr

Wc cikabildim sükür
Baska ne güzel 55.2 gördüm sok oldum yine tartildim iki kere Onlarda 55.3 cikti
çok güzel cnm
yine yakalarim Ben seni

Masallah süpersin
yakala
Eki Görüntüle 2590277
Sabah oğluşumla kahvaltimizi yaptik
1.5 litre suyumu bitirdim. Ara ogunumu yaptim. Şimdi sira leslie de biraz dan da onu yaptim mi günün yarisi bitmiş sayılır..
Afiyet olsun cnm erkenden sporu da halledecem diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…