- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #347.321
hoş geldin gülüm emzirme dönemini avantaja çevirmeye niyet etmişsin çok da iyi olmuş hızlıca yüklerinden kurtulacaksın inşallahGunaydinnn kizlarrrizninizle araniza katilmak istiyorum..Kendimi tanitayim
Adı: ela
Yaşı: 33
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 2/ 2.5 yaş oğlum 2.5 ay kizim
Emziriyormusun: evet
Meslek: atanamayan öğretmenim şu anda 2. Univ okuyorum belki bu branştan atanirim
Şu anda çalışıyomusun: hayir
Boy:1.59
Kilo: 93
Hedef: ulaşılır hedefler koyup her seferinde değiştirmek isti yorum mümkünse. İlk hedefim 80 son hedefim 58
Daha önce başka takımda yarıştımı :Evet 3.takimda yarıştım henüz deneme surecindeyken takim kapanma karari aldi.
Kilo alma nedeniniz : Hamilelik
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Tabiki♥
Yukarda bahsetmedigim şeylerden bahsedeyim. Aslinda ilk çocuğum dogduktan sonra diyete başlamıştım ama o 1 buçuk yaşındayken baslamistim bu kadar erken değildi güzelde kilo veriyordum baya zayifladim da aslinda 70 lere kadar düşmüştüm derken hamile kaldim ve bir anda diyeti birakmak zorunda kaldim.. Böyle olunca da 2 kat olarak geri döndü kilolarim. Evet bebegim çok küçük emziriyorum ama kilolarimla çok mutsuzum çok stres yapiyorum ve bu stresin sütümü azaltacağını düşünüyorum o yuzden de kilo vermek istiyorum. Her gün 2 mil leslie neden yapmaya çalışıyorum. 3.5 litre su icmeye çalışıyorum..Umarim araniza katilirim sizin guzel enerjinize bende ortak olur kilo verebilirim. Özellikle güçlü bir takımda olmak istedim pes etmemek daha da güçlenmek için.
Son bir buçuk aya baktim her etapta derece yapmış sabit bir takim hepinizi tebrik ediyorum.
söyleyeceklerim bu kadar Yarışmacı arkadaşlara başarılar
pufff dilek sana puff tebrik ederim canım 300 gram daha verebıleydım super olacaktı eklerim ceza olarak tabıkısı Baska sefere yemıcem seniHanımlar WC gittim biraz bekliyip odemide attım ve tartilip geldim
Geçen hafts 86.6
Bu hafta 84.5.
Fark 2.1
Yuzdeyi yendigim rakibim hesapliycak ceza olarak
askrhpozitif
Masallah canımGünaydin arkadaslar
Gecen hafta : 55.5 kg
Bu hafta : 55.3 kg
Fark : -200 gr
Wc cikabildim sükür
Baska ne güzel 55.2 gördüm sok oldum yine tartildim iki kere Onlarda 55.3 cikti
çok geçmiş olsun ponim doktor sana enfeksiyon için diyet önerdi mi gülüm safra da ya enfeksiyon yağsız tuzsuz hasta çorbası v.s. dedi miGünaydın herkese gece gene kötü olunca hastaneye geldim saframda ve karaciğermde enfeksiyon oluşmuş bi de gastrt var. Antibiyotik tedavisine başladık.
Sabah 6da çıkmadan tartılmıştm
Geçen hafta 86.5
Bugün 85.4
Fark -1.1
Çok değil artın telafi edersin insAllah canımKilo bildirimim
Cuma günu 93.6
Bugüb 93.9
Fark +300 gr
Yüzde 0.32
Bu hafta hep kabızdım.
allahhhh iyi koşturacaksın enerjin bol olsun kolay gelsin eee 2 kilo daha zayıflayınca daha bir yenilcek olup hafifledin bas gazaaaaaaaaBen kactım kızlar motoru takıp evı sılıp eksikler var onları almam lazım sonrada kızı almaya gıdıcem sonrasında misafirler gelir aksama da misafirım var fırsat buldukça damlarım
çok geçmiş olsun..Günaydın herkese gece gene kötü olunca hastaneye geldim saframda ve karaciğermde enfeksiyon oluşmuş bi de gastrt var. Antibiyotik tedavisine başladık.
Sabah 6da çıkmadan tartılmıştm
Geçen hafta 86.5
Bugün 85.4
Fark -1.1
teşekkür ederim.. kesinliklewaoowwww süper eksi cnm tebrikler❣
ya evet kızımda soruyor ne zmn gelecek diye yaz gelince diyorum şimdilik
çok güzel cnm
yakala
Afiyet olsun cnmerkenden sporu da halledecem diyorsun
Hosbuldum canim. Aynenn öylee geçirmezsem 3 haneli rakamlara cikarim e ordan çevirmek daha da zorliycakti.hoş geldin gülüm emzirme dönemini avantaja çevirmeye niyet etmişsin çok da iyi olmuş hızlıca yüklerinden kurtulacaksın inşallah
Telafi edersn insAllah canım2 hafta önce 91.1 geçen cuma tartılmadım
bu hafta 91.3
fark + 200gr
pazartesi +1 kg du bu kadar gitmiş sadece
şimdi ki emziren anneler bir yönden şanslı ye ye sütün olsun gazlarına palavralarına gelmeyip sağlıklı beslenip hemen zayıflamaya başlıyorsunuz valla helal olsun size , bu devri seviyorum yaaa :))çok geçmiş olsun..
teşekkür ederim.. kesinliklegeç saatte zor oluyo ne kadaar erken yaparsam o kadar iyi olur..
Hosbuldum canim. Aynenn öylee geçirmezsem 3 haneli rakamlara cikarim e ordan çevirmek daha da zorliycakti.
başka çare yok mecburen edicem yoksaaaaaTelafi edersn insAllah canım
başka çare yok mecburen edicem yoksaaaaa
koca bir tava alıp ateşin üstüne koyup içine yatasım varr yineeeeee
Damar yoluyla antibiyotik verecekler mecbur yatıcm çocuklarda evdeAaa yaticak misin Ponim? Ne yapacaklarmış peki müdahale edecekleri bişey var mi
Kuzum kv gitti artık sen de bu hafta biraz daha toparlan in 65 e kurtul ❤
Teşekkürler canım22. Haftaya 800 gramla gelmek harikamaşallah
Süpersin kaptan artılar gitmiş eksi olunmuş
Tebrik ederim canım
Harikasın Merve ama ben hala @Tekrar dene yi tutuyorum
Olsun canım eksi olmak güzel
Tebrik ederim canım
Çizgini hiç bozmadan sürekli eksiyle devam ediyorsun maşallah canım
İlk haftadan harika bir sonuç
Süper izindeyken eksidesin
Canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda toparlanırsın sonucun da harika
Dikkat et kendine kuzu ya Allahım şifa versin
Hedefin için en kısa sürede dön aramıza canım
Dikkat et canım inşallah çok almazsın
Kesinlikleee yaa evet yemek yemek çok güzel ama kilo stresi sütümü daha çok etkiler.. şu an çok ciddi bi sayı 93şimdi ki emziren anneler bir yönden şanslı ye ye sütün olsun gazlarına palavralarına gelmeyip sağlıklı beslenip hemen zayıflamaya başlıyorsunuz valla helal olsun size , bu devri seviyorum yaaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?