Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok şükür canım haftaya güzel bir eksi ile geleceğine inanıyorum regl de biter ooh hafiflerim tabi spor da olacak bu hafta

Damar yoluyla antibiyotik verecekler mecbur yatıcm çocuklarda evde
çocuklara bakan olur ponim sen iyi ol yeter ki inşallah antibiyotik iyi gelir çabuk toparlarsın
canını çok sıkma sen şimdi evde çocuklar oy oyyy edip strese gireceksin hatta girmişsindir bile ama onları senle ya da sensiz gözeten koruyan Allah var babalarına güvenmezsen rabbine emanet edeceksin güveneceksin gülüm o yüzden rahatça uzan damardan antibiyotiğini al kafanı boşalt bir

İnşallah canım öyle düşünüyorum hatta 2 kilo vermek gibi bir hedefim var inşallah

Babaları bakar gözüm arkada kalmazda.yanıma gelmeye kalkar annesini çağırır kayınvalide çocuklara bakamaz daha doğrusu bakmaz. Annem yanına gelsin kalsn dedi istemiyorum dedim

Babaları bakar gözüm arkada kalmazda.yanıma gelmeye kalkar annesini çağırır kayınvalide çocuklara bakamaz daha doğrusu bakmaz. Annem yanına gelsin kalsn dedi istemiyorum dedim
Canım sürekli kolunda serum olmayacak sonuçta
Tedavi saatlerinde hastaneye gitmeyi teklif et doktoruna, serumun bitince eve döner rahat edersin

Benim babwmda hasta oldumu kaçacak yer arardik anam anam diye inler dururdu annemde sinir olurdu gelsinde anan baksın ozaman derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…