- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #347.341
Çok şükür canım haftaya güzel bir eksi ile geleceğine inanıyorum regl de biter ooh hafiflerimne güzel tatildir o öyle
artik normal bebis büyüyor
gayet iyi canim
kilona göre Cok iyi canim
masallah hep böyle devam etsin ins canim
demekki fazla tüketmemelisin canim ne azindan eksidesin Oda güzel
güzel Canim
en azindan eksi canim
kilona göre gayet güzel
hosgeldin canim bol eksilerin olsun insallah
haftaya insallah güzel eksi gelir canim
cok iyi canim
cok gecmis olsun canim, erken tartilmissin ama Cok iyi
hayirli olsun canim bol eksilerin olsun ins
buda gayet güzel Canim ama 1 kilo gitmistir
ins diledigin kiloya ulasirsin canim kisa sürede
Artik bebis büyüyor kacak seniNiye gelmiyorsun buralara
bilinç altını tehdit ettim az önce tavaya korum bu bedeni yakarak eritirim diye artık kesin başarırım gülümBaşarırsın abla sen eminim
4 gün bişy yemeyecekmişimçok geçmiş olsun ponim doktor sana enfeksiyon için diyet önerdi mi gülüm safra da ya enfeksiyon yağsız tuzsuz hasta çorbası v.s. dedi mi
Fırsata çevir4 gün bişy yemeyecekmişim
çocuklara bakan olur ponim sen iyi ol yeter ki inşallah antibiyotik iyi gelir çabuk toparlarsınDamar yoluyla antibiyotik verecekler mecbur yatıcm çocuklarda evde
Saol canim.ins.Çok değil artın telafi edersin insAllah canım
İnşallah canım öyle düşünüyorum hatta 2 kilo vermek gibi bir hedefim var inşallahiyiyim cnm şükür sen naislsin bebiş 18 haftalık oldu bu bı haftadır karnım acayip çıkmaya başladı hızlı büyüyor artık snrm MaşAllah senin 22 haftalık olmuş
çok iyi cnm bende bı kaç hafta sabit kalabilirsin insAllah iyi olacak
güzel eksi cnm kilona göre
Ooo tebrikelr cnm güzel eksi
hataların varmış bulgur bende hiç şişlik yapmaz ama her bünyede değişiyor işte haftaya daha fazla ekside olursun insAllah cnm artıda olmaktan iyidir
kilona göre güzel eksi cnm tebriklet
regl etkisi olabilir artıda olmamam güzel cnm telafi edersn haftaya insAllah
güzel.eksi cnm haftaya daha fazla eksiye geçersin insAllah
hg cnm ben Hafize insAllah sağlıkla ideal kilona ulasirsn emziren çok burda insAllah sende avantaja çevirenlerden olursun
Canım geçmiş olsun şimdi nasılsınGeçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederm hepinize
Babaları bakar gözüm arkada kalmazda.yanıma gelmeye kalkar annesini çağırır kayınvalide çocuklara bakamaz daha doğrusu bakmaz. Annem yanına gelsin kalsn dedi istemiyorum dedimçocuklara bakan olur ponim sen iyi ol yeter ki inşallah antibiyotik iyi gelir çabuk toparlarsın
canını çok sıkma sen şimdi evde çocuklar oy oyyy edip strese gireceksin hatta girmişsindir bile ama onları senle ya da sensiz gözeten koruyan Allah var babalarına güvenmezsen rabbine emanet edeceksin güveneceksin gülüm o yüzden rahatça uzan damardan antibiyotiğini al kafanı boşalt bir
Kizlar aranizda 21 gün şeker diyeti yapan oldu mu..
Ben başlamak istiyorum ama birlikte daha güzel olur sanki..
Canım sürekli kolunda serum olmayacak sonuçtaBabaları bakar gözüm arkada kalmazda.yanıma gelmeye kalkar annesini çağırır kayınvalide çocuklara bakamaz daha doğrusu bakmaz. Annem yanına gelsin kalsn dedi istemiyorum dedim
bilinç altını tehdit ettim az önce tavaya korum bu bedeni yakarak eritirim diye artık kesin başarırım gülüm
İstersen yaparsın cnmİnşallah canım öyle düşünüyorum hatta 2 kilo vermek gibi bir hedefim var inşallah
Mümkünse döneyimBugün mü dönmek istiyorsun
Benim babwmda hasta oldumu kaçacak yer arardik anam anam diye inler dururdusağ ol gülümmm hiç sessiz yatar mı canımı okudu sürekli terleme atlet tişörtleri en son desteyle götürdüm salona sıcak su çay ilaç gel git yapmaktan bir hoş oldum :))
şimdilik ben de bir şey yok olmaz da allahın izniyle bağışıklığım güçlensin diye reishi mantarı da yutuyorum ya o korur
Zalımsın abla zalımmmbilinç altını tehdit ettim az önce tavaya korum bu bedeni yakarak eritirim diye artık kesin başarırım gülüm
Selam canımcım hoşgeldin iyiki geldinKizlar aranizda 21 gün şeker diyeti yapan oldu mu..
Ben başlamak istiyorum ama birlikte daha güzel olur sanki..
Kız ne oluyor nerende ne var seninGeçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederm hepinize
Liste yüzdesine göre bakayım o zaman canımMümkünse döneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?