- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #349.001
2,5 yıllık reformer sonucu böyle görünüyorum ama zayıf değilim yani
o zaman bıseyler degısmıs keke saldırmadıysan. Koca kısılerıne kızıp herseyı yersek zaten oooooSiizn bana yardımcı olmanız lazım ama anlattım size bnm yeme bozukluğum var
Bn isteğim gibi görünürsem ve eğer üzüldüğümde bir kavanoz fıstık ezmesi yememeyi öğrenirsem bu iş tamamdır kızlar
Ben burada olmaktan çok mutluyum umarım siz de benden mutlu oluyorsunuzdur❤
Az önce koca kişisi ile kavga ettik ve evde çikolata soslu kek var misafirim vardı bugün akşamüstü
Şimdi Bn buraya yazmamış olsam yani size hesap verecek olmasam belki 5 dilim yerdim o yüzden burası bana iyi geliyor
bende cok usuyorum adetın ılk gunu.Aksam üzeri adet oldum bi isinamadim
supermiş canım ya. 1.5 yıl ıyı dayanmıssınİlk hafta tartılmamıştım ama bildiğim tek şey 1 haftada yarım kilo vermiş olmam
Ama devam etcem Bn geçmişte 1,5 yıl yemedim
alısacak canım zaman lazım. 10-15 gunu bulur alısma surecı zaten. Gecmıs olsun sanada bı doktora gıtseydın keske.Selam takım nasılsınız ağzı nefis ruhu temiz yüreği ak paK olanınız üç kuluf bir elam okusun şu gariban kediye kulak burun boğaz çiş kaka aktı koktu koştu döktü saçtı bu gidişat ebemin mezarında çiçekler açtırdı
Handandandan başgan izin hakkım varsa beni izne ayır yarın.
Mezuniyet hakkımdan vazgeçiyorum.
Korumaya geçececeğim, zaten tartı da beni koruyor gibi duruyor
Canım ıkı kılo ıcın ızne ayrılma hala vermek ıstoyorsan mezun ol bıraz daha sabret.
ayyy kıyamam kuzuya maşallah. Buyumuste annesını dusunmusİlaç olarak parolum var yıllara dayanan dostluk diyeyim töbe kafamı kesseler anca yarım majezik içiyorum o kadar parol ne etki ederse dudaklarım bile kızardı ciger gibi oğlan bile derdime düştü vazelin almış gelmiş bana sürüyor
maşallah abla. Ablayışın, yardımcı olmaya calısman super. Sen her yazdıgında bende maşallah dıyecegımBugun işten zor geldim, nerdeyse yolda uyuyacaktim :))
Biseyler atistirip 2 bar. Cay icip yattim
Tam daliyodum oglan aradi
Ikiside baya bunalmis işlerden, gelinde iyi degilmis, migreni tutmuş
Gittim cocuklari aldim geldim
Allahtan benim kiz vardi da cok zorlanmadim
Cocuk sesi içinde 1 saat kadar uyumaya calistim :))
Yarinda alayim dedim, o da camasirlarini falan halletsin
Heralde haftasonuda burda olurlar
Pazarda biraz gezmeye cikip rahatlasinlar
Onumuzdeki 2 hafta baya yogun yorucu gecicek
Melisa cayimi icip yaticam birazdan
Insallah uyuyabilirim
tebrıkler kaptanımCuma 75.3
Bugün 74.3
Fark 1 (%1.33)
tebrıkler eksı guzel. Tartı sabıtlemıyorsa bozuktur. Yada pılını degıstır once canımHellööö görlzzzzEki Görüntüle 2593961
Eki Görüntüle 2593962
Kızlar 56.8 hocanın tartısı, napsaö Bn gitsem tartı mı alsam _500 mü eklesem
Hocanunkini farklı zeminlerde denedim hep aynı çıktı bizim ki çıkmıyor aynı
Bu arada - 700
allah korumus. Ilaçmı yapmıs boyleGunaydın kızlar bugun de humayı gondermedım yazık ogretmenımıze yatıs vermıs ler yuksek ates az daha felc ediyormuş kadıncagızı
nıce mutlu huzurlu yasın olsun canım. Eglencelı guzel bır gun olmuş gıbı. Rys gelın turkce bılıyormuGünaydın güzellikler tartilarda yüzünüzun güldüğü bir cuma olsun
Dün ugrayamadim çünkü Rusya'dan misafirim geldi
Kaynimin kızarkadasi Rus, tutturmus illa eltimle tanisacamTamam gelsin elimi öpsün dedim annem teyzemler kuzenlerde sürpriz yapmak istemişler doğum gunumdu ablaniz 36 oldu
Görmenizi isterdim evin halini komedi flim gibiydi anam bı ara Rus geline mantı tarifi vermeye calisiyodu
Kaynanam bı hurç çeyiz aldı geldi kıza çeyizlik hediye vericekmis seccade başörtüsü patik
Akşam basım ağrıyordu kosturmaktan gülmekten geçti gitti oda öyle ...
Biraz daha uyuyup ASM gidicem kızımın dil kenarları yara oldu bı gostetiyim kuzumu
tebrıkler canımGeçen hafta=57.5
Bugün=56.8
Fark %1.21
ayyy nıye boyle bu ınsanlar. Rabbım kotu ınsanların şerrinden korusun.Sorma abla hiç sorma
Abimin beyin ölümü gerçekleştiğinde babam eşimden mezar yeri bulmasını istemiş, o arada bizim akrabalardan birisi demiş ki benim 6 kişilik yerim var alın sizin olsun (bunu deme sebebi de bu adamın kızı 3-4 sene önce kanserden vefat etti ama İstanbul’da yaşadığı için oraya defnettiler öyle olunca adam bu sefer İstanbul’da mezarlık almış ki ölürsem kızımın yanına defnedin diye, Ankara’daki öyle durmuş)
Neyse babam da kabul etmiş normalde çok görüştüğümüz bi akrabamız değil ama o anda babam üzerine fazla düşünmemiş tamam demiş ama artı parantez parasını veririm demiş ama kabul edilmemiş
Neyse aradan 2 hafta geçti ki bi mevzu oldu demişler ki babaanneme mezarlıkların sadece 2si sizin, babam da kızdı tamam dedi başka mezarlık buluruz onlara mı kaldık ben oğluma alırım başka yer diye ayağa kalktı nasıl üzüldüm daha yeni defin acısı çekmişiz bi de çıkarmak tekrar defnetmek allahım anlatamam sana üzüntümü
Evvelsi gün annemle konuştum meğerse babamın celallenmesi babaannem yüzündenmiş, demiş ki babam bu yer iki kişilik üst üste oldu mu 4 kişi oluyor ben ölünce onun üstüne defnedin ama üst üste defin için 5 sene geçmesi gerekiyormuş defnedilemeyecek diye başka mezarlık için babamı doldurmuş
Yaaa dedim yuh artık çocuğu bari mezarında rahat bırakın
Ayrıca 4 kişilikse annemi babamı beni ve abimi düşünerek verdiler orayı sen niye ortaya atıyorsun kendini ama hep böyleydi abla babaannem hep abimin üzerinde herkesten çok kendi söz hakkı varmış gibi davranırdı annem ne dese tersini söylerdi abime yani söylermiş ben çok hatırlamam
Yani tamam sen de babaannesin ama hiç mi düşünmüyorsun o mezarlık açılsa abimin yeri değişse babam ne hisseder nasıl üzülür bu nasıl bi bencillik aklım almıyor
tebrıkler canımCuma:82.4
Bugün:81.4
Fark:-1
Yüzde:1.22
maşallah canım tebrıklerGünaydın güzel takımımhedefe az kaldı
Kilo bildirimim
Geçen cuma 66.6
Bugün 65.6
Fark -1 kg
Yüzde 1.50
Tebrıkler canımCuma 58.00
Bugün 57.5