Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

* * * 9.Takim 662. Etap * * *

Niran Nevra (75.3/74.3/1/%1.33)
mefkurem (89.9/
Zeycan123 (66.6/
zsaracoglu (82.4/81.4/1/%1.22)
Gastrikasit (68.0/
Lusi (59.8/
Elalis (69.4/
Tekrar dene (84.5/
L4L4 (64.2/
askrhpozitif (84.9/

9.takim ortalamasi :
Bn hala neden bazen varım bazen yokum anlamadım

Doğum günün kutlu olsun

biz bu gözü nasil doyuracaz acaba
İnşallah pozitif şok oluruz
burdakilerin cogunun hayali 65
ne uydurmuşlar cnm

Listeye girmek icin kac hafta laf soyleyen sen degilmiydin cnm :))
Ne cabuk pes ettin
Sorma abla hiç sorma
Abimin beyin ölümü gerçekleştiğinde babam eşimden mezar yeri bulmasını istemiş, o arada bizim akrabalardan birisi demiş ki benim 6 kişilik yerim var alın sizin olsun (bunu deme sebebi de bu adamın kızı 3-4 sene önce kanserden vefat etti ama İstanbul’da yaşadığı için oraya defnettiler öyle olunca adam bu sefer İstanbul’da mezarlık almış ki ölürsem kızımın yanına defnedin diye, Ankara’daki öyle durmuş)
Neyse babam da kabul etmiş normalde çok görüştüğümüz bi akrabamız değil ama o anda babam üzerine fazla düşünmemiş tamam demiş ama artı parantez parasını veririm demiş ama kabul edilmemiş
Neyse aradan 2 hafta geçti ki bi mevzu oldu demişler ki babaanneme mezarlıkların sadece 2si sizin, babam da kızdı tamam dedi başka mezarlık buluruz onlara mı kaldık ben oğluma alırım başka yer diye ayağa kalktı nasıl üzüldüm daha yeni defin acısı çekmişiz bi de çıkarmak tekrar defnetmek allahım anlatamam sana üzüntümü
Evvelsi gün annemle konuştum meğerse babamın celallenmesi babaannem yüzündenmiş, demiş ki babam bu yer iki kişilik üst üste oldu mu 4 kişi oluyor ben ölünce onun üstüne defnedin ama üst üste defin için 5 sene geçmesi gerekiyormuş defnedilemeyecek diye başka mezarlık için babamı doldurmuş
Yaaa dedim yuh artık çocuğu bari mezarında rahat bırakın
Ayrıca 4 kişilikse annemi babamı beni ve abimi düşünerek verdiler orayı sen niye ortaya atıyorsun kendini ama hep böyleydi abla babaannem hep abimin üzerinde herkesten çok kendi söz hakkı varmış gibi davranırdı annem ne dese tersini söylerdi abime yani söylermiş ben çok hatırlamam
Yani tamam sen de babaannesin ama hiç mi düşünmüyorsun o mezarlık açılsa abimin yeri değişse babam ne hisseder nasıl üzülür bu nasıl bi bencillik aklım almıyor

Ne kadar saçma bir şey için üzmüş sizi....

dogum gunun kutlu olsun canım
babaannene pes diyorum kuzum yanı ne denir ki cok uzuldum

dogum gunun kutlu olsun canım
babaannene pes diyorum kuzum yanı ne denir ki cok uzuldum
Valla denilecek hiçbirşey yok be canım yani Allah annemden babamdan uzak tutsun bencilliğini yeterince üzdü annemi senelerce şimdi rahat bıraksa keşke

Babaanne terörü bitmiyor bitmiyoor. Ortalık karıştırmada ustalar. Hele hele cenaze zamanlarında hiç boş durmuyolar maşallah

karataymi yaptin ozaman.karatydada yasak butun bunlar
Cuma 75.3
Bugün 74.3
Fark 1 (%1.33)
tebriklerr
tebriklerhedefin kacti canim
Gunaydın kızlar bugun de humayı gondermedım yazık ogretmenımıze yatıs vermıs ler yuksek ates az daha felc ediyormuş kadıncagızı
gunaydin canim.allah korumus yazikk
Aksam katladıgım camasırları tekrar katlıyorum Benim buyuk kız anne nolur ben katlayayım dedı ve sepeti oldugu gıbı bozup tekrar katladı usengeclıgımın sonu
2 kere eziyet resmenn..hic sevmiyorum camasir islerini
dogum gunun kutlu olsun canim. baya bi neseli gecmis ne guzell:))
basin sagolsun canim..insana acisini da yasatmiyorlar..babaannenle birliktemi oturuyosunuz bu kadar herseye karisiyo..gecmi yasi
Cuma:82.4
Bugün:81.4
Fark:-1
Yüzde:1.22
cok fuzel eksi tebrikler:))
Günaydın güzel takımım hedefe az kaldı
Kilo bildirimim
Geçen cuma 66.6
Bugün 65.6
Fark -1 kg
Yüzde 1.50
gunaydin canim..suan benim ilk hedefim kilodasin:))
Esimle olan iddiayı kazanmam 100 gram var ve bugun son gunu saka gıbı hoplayıp zıplasam gider mi 100 gram
gider gider..hopla zipla kos yuru..her turlu gider...kazanirsan bilezikmi alcakti hatirladigim kadariyla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…