- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #348.961
Bn hala neden bazen varım bazen yokum anlamadım* * * 9.Takim 662. Etap * * *
Niran Nevra (75.3/74.3/1/%1.33)
mefkurem (89.9/
Zeycan123 (66.6/
zsaracoglu (82.4/81.4/1/%1.22)
Gastrikasit (68.0/
Lusi (59.8/
Elalis (69.4/
Tekrar dene (84.5/
L4L4 (64.2/
askrhpozitif (84.9/
9.takim ortalamasi :
Doğum günün kutlu olsunGünaydın güzellikler tartilarda yüzünüzun güldüğü bir cuma olsun
Dün ugrayamadim çünkü Rusya'dan misafirim geldi
Kaynimin kızarkadasi Rus, tutturmus illa eltimle tanisacamTamam gelsin elimi öpsün dedim annem teyzemler kuzenlerde sürpriz yapmak istemişler doğum gunumdu ablaniz 36 oldu
Görmenizi isterdim evin halini komedi flim gibiydi anam bı ara Rus geline mantı tarifi vermeye calisiyodu
Kaynanam bı hurç çeyiz aldı geldi kıza çeyizlik hediye vericekmis seccade başörtüsü patik
Akşam basım ağrıyordu kosturmaktan gülmekten geçti gitti oda öyle ...
Biraz daha uyuyup ASM gidicem kızımın dil kenarları yara oldu bı gostetiyim kuzumu
Sorma abla hiç sormabiz bu gözü nasil doyuracaz acaba
İnşallah pozitif şok oluruz
burdakilerin cogunun hayali 65
ne uydurmuşlar cnm
Listeye girmek icin kac hafta laf soyleyen sen degilmiydin cnm :))
Ne cabuk pes ettin
Ne kadar saçma bir şey için üzmüş sizi....Sorma abla hiç sorma
Abimin beyin ölümü gerçekleştiğinde babam eşimden mezar yeri bulmasını istemiş, o arada bizim akrabalardan birisi demiş ki benim 6 kişilik yerim var alın sizin olsun (bunu deme sebebi de bu adamın kızı 3-4 sene önce kanserden vefat etti ama İstanbul’da yaşadığı için oraya defnettiler öyle olunca adam bu sefer İstanbul’da mezarlık almış ki ölürsem kızımın yanına defnedin diye, Ankara’daki öyle durmuş)
Neyse babam da kabul etmiş normalde çok görüştüğümüz bi akrabamız değil ama o anda babam üzerine fazla düşünmemiş tamam demiş ama artı parantez parasını veririm demiş ama kabul edilmemiş
Neyse aradan 2 hafta geçti ki bi mevzu oldu demişler ki babaanneme mezarlıkların sadece 2si sizin, babam da kızdı tamam dedi başka mezarlık buluruz onlara mı kaldık ben oğluma alırım başka yer diye ayağa kalktı nasıl üzüldüm daha yeni defin acısı çekmişiz bi de çıkarmak tekrar defnetmek allahım anlatamam sana üzüntümü
Evvelsi gün annemle konuştum meğerse babamın celallenmesi babaannem yüzündenmiş, demiş ki babam bu yer iki kişilik üst üste oldu mu 4 kişi oluyor ben ölünce onun üstüne defnedin ama üst üste defin için 5 sene geçmesi gerekiyormuş defnedilemeyecek diye başka mezarlık için babamı doldurmuş
Yaaa dedim yuh artık çocuğu bari mezarında rahat bırakın
Ayrıca 4 kişilikse annemi babamı beni ve abimi düşünerek verdiler orayı sen niye ortaya atıyorsun kendini ama hep böyleydi abla babaannem hep abimin üzerinde herkesten çok kendi söz hakkı varmış gibi davranırdı annem ne dese tersini söylerdi abime yani söylermiş ben çok hatırlamam
Yani tamam sen de babaannesin ama hiç mi düşünmüyorsun o mezarlık açılsa abimin yeri değişse babam ne hisseder nasıl üzülür bu nasıl bi bencillik aklım almıyor
Öyle canım ama işte kendi iyiliğini düşündüğü için bizi üzmek umrunda değilNe kadar saçma bir şey için üzmüş sizi....
dogum gunun kutlu olsun canımGünaydın güzellikler tartilarda yüzünüzun güldüğü bir cuma olsun
Kaynimin kızarkadasi Rus, tutturmus illa eltimle tanisacamTamam gelsin elimi öpsün dedim annem teyzemler kuzenlerde sürpriz yapmak istemişler doğum gunumdu ablaniz 36 oldu
Görmenizi isterdim evin halini komedi flim gibiydi anam bı ara Rus geline mantı tarifi vermeye calisiyodu
Kaynanam bı hurç çeyiz aldı geldi kıza çeyizlik hediye vericekmis seccade başörtüsü patik
Biraz daha uyuyup ASM gidicem kızımın dil kenarları yara oldu bı gostetiyim kuzumu
babaannene pes diyorum kuzum yanı ne denir ki cok uzuldumSorma abla hiç sorma
Abimin beyin ölümü gerçekleştiğinde babam eşimden mezar yeri bulmasını istemiş, o arada bizim akrabalardan birisi demiş ki benim 6 kişilik yerim var alın sizin olsun (bunu deme sebebi de bu adamın kızı 3-4 sene önce kanserden vefat etti ama İstanbul’da yaşadığı için oraya defnettiler öyle olunca adam bu sefer İstanbul’da mezarlık almış ki ölürsem kızımın yanına defnedin diye, Ankara’daki öyle durmuş)
Neyse babam da kabul etmiş normalde çok görüştüğümüz bi akrabamız değil ama o anda babam üzerine fazla düşünmemiş tamam demiş ama artı parantez parasını veririm demiş ama kabul edilmemiş
Neyse aradan 2 hafta geçti ki bi mevzu oldu demişler ki babaanneme mezarlıkların sadece 2si sizin, babam da kızdı tamam dedi başka mezarlık buluruz onlara mı kaldık ben oğluma alırım başka yer diye ayağa kalktı nasıl üzüldüm daha yeni defin acısı çekmişiz bi de çıkarmak tekrar defnetmek allahım anlatamam sana üzüntümü
Evvelsi gün annemle konuştum meğerse babamın celallenmesi babaannem yüzündenmiş, demiş ki babam bu yer iki kişilik üst üste oldu mu 4 kişi oluyor ben ölünce onun üstüne defnedin ama üst üste defin için 5 sene geçmesi gerekiyormuş defnedilemeyecek diye başka mezarlık için babamı doldurmuş
Ayrıca 4 kişilikse annemi babamı beni ve abimi düşünerek verdiler orayı sen niye ortaya atıyorsun kendini ama hep böyleydi abla babaannem hep abimin üzerinde herkesten çok kendi söz hakkı varmış gibi davranırdı annem ne dese tersini söylerdi abime yani söylermiş ben çok hatırlamam
Yani tamam sen de babaannesin ama hiç mi düşünmüyorsun o mezarlık açılsa abimin yeri değişse babam ne hisseder nasıl üzülür bu nasıl bi bencillik aklım almıyor
Valla denilecek hiçbirşey yok be canım yani Allah annemden babamdan uzak tutsun bencilliğini yeterince üzdü annemi senelerce şimdi rahat bıraksa keşkedogum gunun kutlu olsun canım
babaannene pes diyorum kuzum yanı ne denir ki cok uzuldum
Ay hiç farkında değilim arkadaş orda yapmış yorumu ben başlığa bakmadım hiçSohbetiniz bol olsun Hatunlar...
Ama burda
Babaanne terörü bitmiyor bitmiyoor. Ortalık karıştırmada ustalar. Hele hele cenaze zamanlarında hiç boş durmuyolar maşallahSorma abla hiç sorma
Canım burda listedekiler var yarışma sonucunu listedekiler belirliyor kendi aramızdaki her şeyde tabi ki varsınBn hala neden bazen varım bazen yokum anlamadım
ayyyy asıl bari cenaze zamanı sussalar yaBabaanne terörü bitmiyor bitmiyoor. Ortalık karıştırmada ustalar. Hele hele cenaze zamanlarında hiç boş durmuyolar maşallah
Güzel canım tebriklerCuma:82.4
Bugün:81.4
Fark:-1
Yüzde:1.22
Wuu rakibim ayni kiloyu vermişiz ama benim yüzde fazla bu durumda kazanan ben mi oluyorum acepCuma 75.3
Bugün 74.3
Fark 1 (%1.33)
Güzel tebrikler canımGeçen hafta=57.5
Bugün=56.8
Fark %1.21
karataymi yaptin ozaman.karatydada yasak butun bunlarAy canım hiç kaçamak yapmadım Patates, pirinç,şeker, ekmek, unlu mamüller, hazır paketli gıdaların hepsi hayatımdan çıkınca üstüne bol spor yapınca çorap söküğü gibi geldi tabi o Zaman bekardım annem çok destek oldu şimdi çok zorlanıyorum çocuk , ev , yemek, iş ... spor beni çok motive ediyor ama çok yoruluyorum ip atlamayı çok seviyorum minik hanım gelip elimden alıyor “tut,tut” diyerek
tebriklerrCuma 75.3
Bugün 74.3
Fark 1 (%1.33)
tebriklerHellööö görlzzzzEki Görüntüle 2593961
Eki Görüntüle 2593962
Kızlar 56.8 hocanın tartısı, napsaö Bn gitsem tartı mı alsam _500 mü eklesem
Hocanunkini farklı zeminlerde denedim hep aynı çıktı bizim ki çıkmıyor aynı
Bu arada - 700
gunaydin canim.allah korumus yazikkGunaydın kızlar bugun de humayı gondermedım yazık ogretmenımıze yatıs vermıs ler yuksek ates az daha felc ediyormuş kadıncagızı
2 kere eziyet resmenn..hic sevmiyorum camasir isleriniAksam katladıgım camasırları tekrar katlıyorumBenim buyuk kız anne nolur ben katlayayım dedı ve sepeti oldugu gıbı bozup tekrar katladı usengeclıgımın sonu
dogum gunun kutlu olsun canim. baya bi neseli gecmis ne guzell:))Günaydın güzellikler tartilarda yüzünüzun güldüğü bir cuma olsun
basin sagolsun canim..insana acisini da yasatmiyorlar..babaannenle birliktemi oturuyosunuz bu kadar herseye karisiyo..gecmi yasiSorma abla hiç sorma
cok fuzel eksi tebrikler:))Cuma:82.4
Bugün:81.4
Fark:-1
Yüzde:1.22
gunaydin canim..suan benim ilk hedefim kilodasin:))Günaydın güzel takımımhedefe az kaldı
Kilo bildirimim
Geçen cuma 66.6
Bugün 65.6
Fark -1 kg
Yüzde 1.50
gider gider..hopla zipla kos yuru..her turlu gider...kazanirsan bilezikmi alcakti hatirladigim kadariyla:)Esimle olan iddiayı kazanmam 100 gram var ve bugun son gunu saka gıbı hoplayıp zıplasam gider mi 100 gram
Kız normal zamanda yapsalar bu kadar can acıtamazlar biliyolar. Böyle zamanda yapıyolarki bu can acısı hiç unutulmasınayyyy asıl bari cenaze zamanı sussalar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?