Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kuzum ne sikintin var
iş yeri sorununda çözüldü
evet çözüldü çok şükür . lakin sanırım travma sonrası stres bozukluğu neticesinde kaygı bozukluğu oluştu... bu da panik atak demek maalesef...
akşamları kötü oluyorum... bu sefer o hali atlatana kadar saat 21-21:30 oluyor.... ondan sonra aç olduğumu hatırlıyorum.... akşam yemeğimi meyvemi fln bu saatten sonra yiyince tabi her yediğim kaldı canım kaptanım...
şimdi kendimi fazla strese sokmadan önlem almaya çalışıyorum....

dünkü menüm

sabah 8:00
1 haşl. yumurta
peynir zeytin 1,5 ceviz

saat 11:00
bir avuç dut ve üzüm kurusu

13:00
1 kase salata
5 kaşık patates oturtma
bir kepçe düğn çorba

15:30
1 adet hurma çeyrek keçiboynuzu

21:00
2 lokma tbe peynir zeytin
2 avuç ayçekirdeği

su 1,5 lt
45 dk tempolu yürüyüş

Canımm çok geçmiş olsun profesyonel yardım alıyor musun ilaç tedavisi oluyor musun ? İlaçlarını düzenli aldığında bu tip sıkıntılar yaşamaman gerekir aslında

Canımm çok geçmiş olsun profesyonel yardım alıyor musun ilaç tedavisi oluyor musun ? İlaçlarını düzenli aldığında bu tip sıkıntılar yaşamaman gerekir aslında
evet canım 2 ay hiçbir işe yaramayan bir ilaç kullandıktan sonra dr ilacımı değiştirdi. çok şükür iyiye gidiyorum ..araştırıyorum okuyorum..... bu sorunu aşmak için farkındalık araştırması yapıyorum...
yakında geçeceğine inanıyorum....
insanın sürekli kaygı ve korku yaşaması çok yıpratıcı bir şey ... yediğime içtiğime dikkat etmeyince ve salınca kendimi kilo da aldım bu da strese sokuyor beni.....

* * * 9.Takim 662. Etap * * *

Niran Nevra (75.3/74.3/1/%1.33)
mefkurem (89.9/
Zeycan123 (66.6/65.6/1/%1.50)
zsaracoglu (82.4/81.4/1/%1.22)
Gastrikasit (68.0/67.8/0.2/%0.29) Mezun olmak istiyor
Lusi (59.8/Sabit Izine ayrilmak istiyor
Elalis (69.4/68.2/1.2/%1.73)
Tekrar dene (84.5/
L4L4 (64.2/63.9/0.3/%0.46) Mezun olmak istiyor
askrhpozitif (84.9/83.7/1.2/%1.41)

9.takim ortalamasi :

İlaçların etki göstermeye başlayınca çok daha iyi hissedeceğine inanıyorum canım sağlığın düzelsin kiloyu da bizle beraber çabucak halledebileceğine inanıyorum canım senin minik kuş geliyordu 15 tatilde o nasıl dersleri , kendisi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…