Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ak kelebek canımm nasılsın ? Arada bir gel bi selam ver merak ediyoruz seni
Ak kelebek dün görünmemişsin canım, umarım herşey yolundadır.
Kızlar merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız ❤

bazı kararlar aldık düzelme yolunda eşim sensiz yapamam bunalıma girerim falan dedi hata tamamen bende sen evlendiğimiz de kızımız olduğunda da böyle değildin ben seni bu hale getirdim dedi farkında herşeyin önce kendim sonra birlikte gidelim seanslara dedi pazartesi başlayacağız bakalım

Gunaydın kızlar artilarn cogu gitmis sukur biraz da odemmis sanirim.
68.5 ciktm sabah gecen cumayla ayni. Bu hafta eksi il
Hemen onlemini alınca 1 haftadaki artı bir günde eksiye dönüşmüş Dengelemeyi hayatımıza geçirdiğimiz zaman hem istediğimizi yemeyi hem istediğimizi giymeyi elde etmiş olucaz

Kesinlikle balım bı silkelenmemiz gerekiyor
Mezuniyetin hayırlı olsun inşallah sadece bize destek olmak için ve korumak için burda olursun bundan sonra

ne güzel biz kolu komşuda olsa gidiyoruz davet edilince
Benim mesai basliyor

Gelin geliyormus :) kahvalti hazirlamaya baslayim
kolay gelsin abla birdefa anne olundumu o mesai hiç daha bitmez kendi çocuğun sonra torun diye gidiyor
Farkında olmakta bi adımdır bana göre inşallah seanslarınız size çok iyi gelecek

Aynen başladım abla bozunca başa dönmeyeyim emeklerim boşa gitmesin diye de tutuyorum kendimi instada biri var tüm seviyeleri paylaşmış yediklerini kuralları vs onu takip ediyorum. Bi de 35 kilo vermiş

Aynen başladım abla bozunca başa dönmeyeyim emeklerim boşa gitmesin diye de tutuyorum kendimi instada biri var tüm seviyeleri paylaşmış yediklerini kuralları vs onu takip ediyorum. Bi de 35 kilo vermiş
Kim o poni bende bakiyim merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…