Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Haklısın canım ben de mezun olmak için size gelmiştim ancak sabit gelince daha fazla uğraş vermek istemedim biraz zamana yayacağım kilo vermeyi , belki yaz gelmeden biraz daha uğraşırım

Arkadaşımın kızının dgününe gidiyorum kızlar tabisi hiçbir şey yemiciğimmm tabi ki onlar ay nolursaçmalama 2.lokma tat ay bu zaten hep böyle uyuz dicekler
Hiç sevmediğim misafir modeli
Yeme anam yeme yiyerek çıtır olunmuyor

Birde kaynanam kuruvatör çikolata yaptı üzümlü falan ve yemedim
Övün beni Övün sevin öpün okşayın
Allahımmm bu çıtır insanı bu fevkaladenin fevkindeki insan görünümlü çelik iradeli yaratığı insanlığa ödül diye mi yarattın yeearabbüleemiüün
Oldu mu bacım abartah mı

Benim spor fazlaydı. İlk gün yanlış yere yadzdım ikinci gün etiketlemedim velhasıl zor oturttum

Vallahi Leslie yapım diyorum oğlan beni kucağına al diyip ağlıyor ip atlıyorum o uyudukca ama bazen ev işi yapıyorum yani biraz zor oluyor ya çocukla uğraşmaktan

55 yazıldı

Allahımmm bu çıtır insanı bu fevkaladenin fevkindeki insan görünümlü çelik iradeli yaratığı insanlığa ödül diye mi yarattın yeearabbüleemiüün
Oldu mu bacım abartah mı
Hiç sevmediğim misafir modeli
Yeme anam yeme yiyerek çıtır olunmuyor

Allah sizi hep güldürsün e mi
O kdr kalabalık ki ev sahibesi arkadaşım farketmedi mis gibi çayımı içiyorum

Haklısın canım ben de mezun olmak için size gelmiştim ancak sabit gelince daha fazla uğraş vermek istemedim biraz zamana yayacağım kilo vermeyi , belki yaz gelmeden biraz daha uğraşırım
Lusicigim minik kedim bizi kendinden mahrum bırakma ama kopma burdan .. üslubu güzel arkadaşım

55 yaşın da gülüm 7,5 senedir yan binamda komşuyuz çok iyi biri üz , ez , maddi manevi kullan, hakaret et insanlara gık çıkarmaz son 5 senedir ne öğrensem anlatıyorum sürekli bu sene artık ufaktan hayır deyip bana bunu neden yaptın (çok nadir de olsa) diyebiliyor , diğer komşularla görüştüğün de onun için anlatacak yeni bir kötü olayı olmuş oluyor ocak ta istanbula gittim ya o ara depresyona girmiş :))
hobisi erkenden kalkmak bir şeyler pişirmek birileriyle kahve içmek pişirdiklerini yedirmek yada dağıtmak ve benimle konuşmak :) hee bir de müge anlı izlemek

oov eşimle kavga ettim desen öğrenene kadar sorar yazar bir de yalan söyleyemiyorum ki gülüm ama haklısın son sene artık enerjimi tüketiyor ve her günnnn kesinlikle net olup bu gün gelemem işi yada yemeği sonra yapamam demem lazım , evdekilere enerjim sabrım kalmıyor çünkü , önce aile :)

anlatıyorum ama anlamıyor eve gidince unutuyor mesaj yazdı işte dün bana mı kırıldın diye ölesimm geliyor işte bu yüzden hihihihihi

Su böreği hemde yağlı yağlı
Menum

8.00
1.5 tb ekmek
1yumurta
Peynır
Zeytın
Dere otlu yogurt3 ksk

1.00
1 kase nercımek corbası
Salata

5.00
1 elma
Yarım cb leblebı

7.00
1 kase mercımek corbası
Salata
Yogurt
2 tane acıbıber tursusu

Su 2 lıtre
On numara beş yıldız
kabak cintime nasıl bir yemek merak ettim
Misafirlik menüsüne rağmen gayet güzel canım Afiyet olsun
gofrette olmayaymis pek guzelmis,
Menüm
11.00
2 haşlanmış yumurta
2 d peynir
Marul

17.00
1 kase bulgur pilavı
2 parça tavuk
Yarım kase ayran çorbası

19.00
Kırkkilit otu çayı

Su 2
Spor 40 dk yürüyüş 120 p Dream00
afiyet olsun cnm
afiyet olsun arkadaşım akşamki ara öğün biraz fazla olmuş sanki
Menüm
11.00
Az yağda biber, köz patlıcan, domates kavurma
2 d peynir
2 ceviz

18.00
10-12 kadar etli bulgurlu sarma
Yoğurt

Su henüz 1 lt
Spor yok şimdilik
Afiyet olsun pponi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…