- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #349.221
İlk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul edersen oradaki "9.Takım Katılım Formu"nu doldurup burada paylaşırsan seni tanıyalım
sagol kaptanım. 3 aydır yedılerıme saycagım artık. Sımdı lımonlu suyumu ıcıp nefsımı doyuruyorum ılık ılıkListeye girmişsin canım, bol eksili kilo vermeler diliyorum sana da.
Listede olduğunu unutma sakın hem kahvaltıda hem akşam yemeğinde
Evet canım olacagı varmıs. Degısık gelıyor cocuklaraCanım hiç eline vermem, hep yukardadır, telefonumu da şarj ederken şarj ettiğim odanın kapısını kapatırım.
Eşimin arkasından odaya girmiş, elini atması ile kırması bir olmuş, olacağı varmış yani, artık daha dikkatli olacağız mecburen
Teşekkür ederim canım benimlistede olsaydin tarti degistigini belirtmeliydik Ama bu sekilde sorun olacagini sanmiyorum
ay Allahim sifasini versin insallah
ay allahim diziler canlandi gözümdegecmis olsun canim yavruna
benim icim ciz etti ya bu insanlik olamaz
süpersiniz
gayet güzel canim
masallah ne diyim sen listeye girmeden bu is biticek canim
süpersin
eksi eksidir caniminsallah
kilona göre iyi canim
allah korusun sen saglikli olda diger seyler düzelirgayet iyi gidiyorsun
ne yapman gerektigini biliyorsun canim bu kilolarida sen verdin artik Dur deme bakti geldi
Kac kiloyla izine ayrilmistin canim?
Ne güzel Bende hep vermek istemisimdir Tr de Ama esim hep korkuyorduBende burda baska yere örnek verip kayit olmustum uyar Belki Birine diye
gayet iyi canim
yinede güzel Canim
senin boyun kilon gayet iyi canim
güzel canim
aksama dogru gelir canim ozaman cevap verir
eksi olmakta güzel abla
ay Iyi güldüm ya
Gayet güzel Canim
Mezun olana kadar izin yok sanasagol kaptanım. 3 aydır yedılerıme saycagım artık. Sımdı lımonlu suyumu ıcıp nefsımı doyuruyorum ılık ılık
Ooo beni de zorlayacaksin desene hadi bakımresimli olmuyomu simdi abla
evet hirsliyimdir biraz:))))
tebrik ederim kizlar:)))
boyun kac canim
Canım çok sağlıklı değil açıkçası tavsiye etmem ama ben yumurtadan filan çok tiksindim artık yemiş olmak için yedim dünafıyet olsun canım guzel bence menun. Sabah gevrek tok tutuyormu ben hıc bısey anlamıyorum doymuyorum onlarla
afıyet olsun guzel bence
afıyet olsun canım. Aksam lavaş olmasa daha ıyı olurmus sankı. 2 gofrette cuma kacamagı olsun dıyecegım ama keske gunduz yeseymıssın.
Afıyet olsun canım. Guzel olmus bence menun. Ayran corbasında da baklıyat varmı merak ettım.
Sağol ablacım emeğin büyük ben teşekkür ederimMezuniyetiniz hayirli ugurlu olsun canlarim
Takima verdiginiz desteklerden dolayi coookkk teşekkür ederiz
İnşallah canım. Srn neden kilo bildirimi yapmadın bakiyim hı ?eve gec geldim cocuklari pakla hallet yatir, basim agirdii bi papatya cayi iciyim dedim su az tükettim sanirim o yüzden bas agrisimisafirlikteydim oturamadim fazla tele hic bakamadim.
Poni Bon gecmis olsun canim agrin varmis diye okudum suan nasilsin?
L4L4 @GastrikAsit canlar mezuniyetiniz hayirli olsun insallah cok güzel sekilde koruyup yavas yavas daha güzel verin insallah :)
Ucmelekannesi listeye girisin hayirli olsun canim bol bol eksilerin olsun insallah.
Sağol canım benim
Sağol kuzucum beraber koruruz insallah
Diğer mesajın için de sağol Esra gözümden kaçmış ekledim onu da
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 662. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (10. TAKIM) ==> %1.490
2. (9.TAKIM) ==>%0.753
3.(6. TAKIM) ==>% 0.717
BİREYSEL DERECELER
1. @reklam => % 3.61=> 10. TAKIM
2. @annecicegi => %3.30=> 5.TAKIM
3. @Efillim =>%2.48 => 10. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@sara_28 => %-1.29=> 10. TAKIM
gecmis olsun tatlim
cok güzel nirancim
Eski niran geri dönmüş
tstlim tarti fayans zeminde farkli tartiyosa yanlistir
Su damacaniyla yada baska biseyle test etsene
Degisik tartilarda tarti farki olabiliyor
Hansine göre bildirim yaptin bilemedim
kuzum bunlar gercekten insanliktan bi habermis
Aslinda babanda bunlardan ders cikarmasi gerekir ama bilemedim
kacamakli bi haftasonuna ragmen cok güzel eksi zehracim
kilona göre harika tatlimsenin hedefe ne yazilmisti
duzensiz gecen bi haftaya göre cok guzel eksi cnm
bu sonucu bekliyordum zatengitttiiii gitttiiii guzelim yüzde
elaaaa masallah cnm cok guzel gitmis
Haftaya 8 ler gelir belki
ikimizin mi
Yoksa grublami
Mezuniyetiniz hayirli ugurlu olsun canlarim
Takima verdiginiz desteklerden dolayi coookkk teşekkür ederiz
gercektende sen haric hersey bozulmus heralde
Kiloda masallahin var cnm
birden cok fazla arti oldun pinarim
Tam sınırda kalmışsın :)) hemen geri asagilara in :)
listeye hosgeldinnn bebegim
Nasil olsa bu son arti bildirimin :)
Bidaha mezuniyete kadar izin yok, dersini almisindir insallah
dünden bugune ne guzel gitmis mervecim
Ne yaptiydin
acik cnm, artik karnavalda feirtag olmuyor
bi süre daha arti olmadan idare etsen iyi olur cnm :))
keske şu 2 kiloyu verip mezun olsaydin cnm :)
cok güzel gitmis elacim tebrikler
tabiki önce psikolojini duzeltmen lazim cnm
Ilac kullaniyomuşun heralde
Terapiyede gitsen olmazmiki
serum odem yapar cnm bide kac gün hareketsizdin
bundan sonra az da olsa eksi olmaya calis cnm
dogum günün kutlu mutlu olsun bebegimmm
Sevdiklerinle ve bizimle beraber insallahhh
Eksi olman güzel ama sen dikkat etseydin daha fazla verirdin :))
gecen haftanin listesine bakmak lazim cnm bende bilemedim
buna cevap vermiştim :))
eksi olman güzel cnm
Ama fazla gelmiyorsun pek kaynaşamadik :))
56 gelmemiş bu da guzel cnm
ben dr a dikkat etmem gereken bisey varmi diye sordugumda öyle bisey demedi cnm
Bende nerdeyse hergun yumurta yerim bisey oldugu yok :))
Yüzden ayri kaldigin etap sayisina bölünecek cnm
Dereceyi etkilemezse girersin :)
Tatlim listeden cikinca insan saliyor maalesef
son 4 gündür porsuk çayının suyunu kestiler iş makineleri sabah erkenden gelip içini kazıyıp temizliyor için de kamyonlar iş makinesi harıl harıl çalışırken seslere aşırı hassasiyeti olan bendeniz zombi gibi dikiliyorum ayağa uyku yok tabi akşam da tepemdekiler insan gibi nasıl davranılır evde değil ahırda yaşadıklarını zanneden 4 ayaklı toynaklı zannettikleri için kendilerini gürültüyü tahmin edin , üstelik gündüzleri sürekli bir yerleri boşaltıp temizleyip düzenliyorum veeeee asıl sorun tontişim her gün görüşmek istiyor geçen hafta her gün bendeydi onun yanın da yemek yapıyorum hep mutfakta oturuyoruz zaten sorun şu ki bu ara direk ilk sırada enerji vampirim oldu ( lanettt gelsin müge anlının programınaaaaa, sunucu kadına değil , program içeriğine)
ben tv , haber v.s. bile izlemiyorum psikolojimi mahdediyor çok ekileniyorum, eşim nadiren işiyle ilgili bir dosyadan bahsetse ona bile gözünü seveyim anlatma bana diyorum ki tontişim dediğim komşum strese girdim mi boynum da oluşan yarım yumurta büyüklüğünde ki şişleri görüyor (fibromiyalji den) her gün bak bu yüzden tv izlemiyorum diyorum ama hala anlatıyor, tek o olsa eşinin ne kadar kötü davranıp hakaret ettiği v.s. v.s de anlayacağınız sadece negatiflik ve kötü şeyler ve ben artık kaldıramıyorum her gün her gün olmaz yaaaaa, senelerdir her öğrendiğimi anlatıyorum ama havaya gidiyor ..
mesaj atıyor cevap vermezsem bir daha bir daha.. bu gün küçük banyoya giriştim çamaşır sularıyla ovdum v.s. en son ben de duş aldım çıktım yemek de pişerse az sızıcam uykusuzluktan :))) bizim ki 4-5 mesaj atmış ben de duştan şimdi çıktım yazdım , kurulan gel çay içelim diyor , ocakta da yemek var kısağa koydum usulca pişsin diye bunları da yazdım , sonra yaparsın diyor en son sen gel giyinip çay korum hemen dedim geldi , bu ara bana bıkkınlık geldi uykusuzum canım da ağrımaya başladı dedim yine müge anlı v.s. anlattı ama benim enerjim yok ya ona da yeterince enerji verip moralini düzeltemedim
akşam mesaj atmış sen bana kırıldın mı bir şeye mi canın sıkkındı diye haydaaaaaaaaaaaaa...
eşime de dedim kırmadan nasıl baş edicem ben bunula telden engelle diyor iç hattan arar olmadı kapıya gelir ki bir gün gündüz görüşmesek akşam hiç olmadı elinde tabakla gelip bu gün ne yaptın diye soran biri cidden iyi birisi kırmak istemiyorum son 1 aydır bir günde mi anlatacak iyi güzel bir şey olmaz , konu komşunun ona kötü davranmasının dedikodusunu yapmak başkaları hakkın da konuşmak istemiyorum cidden bıktım ve çare bulamıyorum,
psikiyatrist olsam valla köşeyi dönerdim sırf bu komşumdan , bana iyi geliyorsun diyor ama gözlerini açmıyor
niye yazdın bu kadar sen ne yapacağını bilmiyorsan yuuf sana deseniz hakkınız biliyorum içimi rahatlatmak için yazdım sanırım enerjim dibe vurup sonra tekrar şahlanır çok oldu yine şahlanacak tabi ki onu da kırmadan minnaktan bari hafta da 1 gün kendime dinlenme günü ilan etmenin yolunu rahat bulurum istesem , işte içimi töküüüp rahatladım sanırım bende sizin enerji vampirinizimmmmmm
Günaydın Hanımlar
Nihayet gelebildim, artık şarj aletime gözüm gibi bakacağım
@zsaracoglu listeyi düzenlemişsin teşekkür ederim canım.
Sana kaptan yardımcılığı ne de güzel yakışır, kabul edersen memnun olurum
@GastrikAsit yoğunluğuna rağmen listeyi ihmal etmediğin için teşekkür ederim canım
@mefkurem sana da çok teşekkür ederim, yokluğumu belli etmemiş ve listeyi paylaşmışsın
Ve son teşekkürüm 2.lik te emeği geçen listedeki herkese...
Tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, gayet güzel kilolar verilmiş.
L4L4 mezuniyetin hayırlı olsun, mezun olduk diye gitme sakın, yoksa yine dönüp dolaşıp geleceğin yer kürkçü dükkanın 9.Takım olur
@GastrikAsit mezuniyetin hayırlı olsun canım, kaptan yardımcısı olarak hep burada olacağın için kilonu koruyacağını düşünüyorum.
@Lusi mezun olacağın kiloda izne ayrılmışsın canım, gayette fit olmuştun oysaki
Pnrrr-12 hemen acil eylem planı yapman lazım canım, yoksa emeklerin boşa gidecek
Börek mi10:15
2 haşlanmış yumurta
Biraz çeçil peyniri
12:30
1 dilim su böreği
14:30
Sade Türk kahvesi
17:30
2 kepçe şehriyeli tavuk çorbası
Fırında 2 tavuk baget
Su: 2 buçuk litre 3e tamamlarım
Spor:45 dakika yürüyüş 90 puanDream00
Spor yok mu canm en azından 2 ml leslie yapsan gündeMenum
8.00
1.5 tb ekmek
1yumurta
Peynır
Zeytın
Dere otlu yogurt3 ksk
1.00
1 kase nercımek corbası
Salata
5.00
1 elma
Yarım cb leblebı
7.00
1 kase mercımek corbası
Salata
Yogurt
2 tane acıbıber tursusu
Su 2 lıtre
Afiyet olsn kaçamak yapınca spora yüklenmelisin benceİyi geceler herkese
10.30
1 kase Nesquik tam tahıl gevregi (1 bardak sütle)
14.00
1 havuç
18.00
1 kase mercimek çorbası
4 kaşık kabak cintme
2 kaşık yoğurt
2 dilim salatalık 1 dilim domates
Az önce de nescafe içtim ikisi bir arada kardeşim yaptı bugünün kaçamağı olsun yanında 1 parca fındıklı çikolata ile
Su 2 L
Spor yok
4 porsiyon meyve çok olmuş canm20 şubat
Sabah 07.20
1muz
1havuç
Peynir
Zeyrin
3 dal marul
3 ceviz
Saat 12.30
Kaşarlı Yumurta
10 zeytin
Domates
Salatalık
Peynir
Saat 20.00
2 kaşık hummus
2 kaşık tarator
Süzme yoğurt
1 şiş kıyma kebap
Yarım portakal
Spor yok
Su 2.5 lt
Dream00
2 gofretHayırlı geceler
Sabah
2 k. Kırmızı biberli patlıcan közleme
Yarım yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Ara
Sütlü kahve
Cay
Akşam
Lavaş arası kıyma kavurma
1 k mantar kavurma
Bir b ayram
2 gofret
Çay
Su 3lt
Spor yok
Vardı canm toplmda 1 yk kaşığıdırafıyet olsun canım guzel bence menun. Sabah gevrek tok tutuyormu ben hıc bısey anlamıyorum doymuyorum onlarla
afıyet olsun guzel bence
afıyet olsun canım. Aksam lavaş olmasa daha ıyı olurmus sankı. 2 gofrette cuma kacamagı olsun dıyecegım ama keske gunduz yeseymıssın.
Afıyet olsun canım. Guzel olmus bence menun. Ayran corbasında da baklıyat varmı merak ettım.
Abla böyle olmaz ki ya. Hergün görmek bunaltır insanı şu işim var de bi süre sessiz kal msjlarına bakma onunson 4 gündür porsuk çayının suyunu kestiler iş makineleri sabah erkenden gelip içini kazıyıp temizliyor için de kamyonlar iş makinesi harıl harıl çalışırken seslere aşırı hassasiyeti olan bendeniz zombi gibi dikiliyorum ayağa uyku yok tabi akşam da tepemdekiler insan gibi nasıl davranılır evde değil ahırda yaşadıklarını zanneden 4 ayaklı toynaklı zannettikleri için kendilerini gürültüyü tahmin edin , üstelik gündüzleri sürekli bir yerleri boşaltıp temizleyip düzenliyorum veeeee asıl sorun tontişim her gün görüşmek istiyor geçen hafta her gün bendeydi onun yanın da yemek yapıyorum hep mutfakta oturuyoruz zaten sorun şu ki bu ara direk ilk sırada enerji vampirim oldu ( lanettt gelsin müge anlının programınaaaaa, sunucu kadına değil , program içeriğine)
ben tv , haber v.s. bile izlemiyorum psikolojimi mahdediyor çok ekileniyorum, eşim nadiren işiyle ilgili bir dosyadan bahsetse ona bile gözünü seveyim anlatma bana diyorum ki tontişim dediğim komşum strese girdim mi boynum da oluşan yarım yumurta büyüklüğünde ki şişleri görüyor (fibromiyalji den) her gün bak bu yüzden tv izlemiyorum diyorum ama hala anlatıyor, tek o olsa eşinin ne kadar kötü davranıp hakaret ettiği v.s. v.s de anlayacağınız sadece negatiflik ve kötü şeyler ve ben artık kaldıramıyorum her gün her gün olmaz yaaaaa, senelerdir her öğrendiğimi anlatıyorum ama havaya gidiyor ..
mesaj atıyor cevap vermezsem bir daha bir daha.. bu gün küçük banyoya giriştim çamaşır sularıyla ovdum v.s. en son ben de duş aldım çıktım yemek de pişerse az sızıcam uykusuzluktan :))) bizim ki 4-5 mesaj atmış ben de duştan şimdi çıktım yazdım , kurulan gel çay içelim diyor , ocakta da yemek var kısağa koydum usulca pişsin diye bunları da yazdım , sonra yaparsın diyor en son sen gel giyinip çay korum hemen dedim geldi , bu ara bana bıkkınlık geldi uykusuzum canım da ağrımaya başladı dedim yine müge anlı v.s. anlattı ama benim enerjim yok ya ona da yeterince enerji verip moralini düzeltemedim
akşam mesaj atmış sen bana kırıldın mı bir şeye mi canın sıkkındı diye haydaaaaaaaaaaaaa...
eşime de dedim kırmadan nasıl baş edicem ben bunula telden engelle diyor iç hattan arar olmadı kapıya gelir ki bir gün gündüz görüşmesek akşam hiç olmadı elinde tabakla gelip bu gün ne yaptın diye soran biri cidden iyi birisi kırmak istemiyorum son 1 aydır bir günde mi anlatacak iyi güzel bir şey olmaz , konu komşunun ona kötü davranmasının dedikodusunu yapmak başkaları hakkın da konuşmak istemiyorum cidden bıktım ve çare bulamıyorum,
psikiyatrist olsam valla köşeyi dönerdim sırf bu komşumdan , bana iyi geliyorsun diyor ama gözlerini açmıyor
niye yazdın bu kadar sen ne yapacağını bilmiyorsan yuuf sana deseniz hakkınız biliyorum içimi rahatlatmak için yazdım sanırım enerjim dibe vurup sonra tekrar şahlanır çok oldu yine şahlanacak tabi ki onu da kırmadan minnaktan bari hafta da 1 gün kendime dinlenme günü ilan etmenin yolunu rahat bulurum istesem , işte içimi töküüüp rahatladım sanırım bende sizin enerji vampirinizimmmmmm
Günaydın. Eşinin ailesyle ilişkin ne güzel bizde yok maalesef. Milleti bn topluyordum baktm tek taraflı olmuyor bıraktm bayramdan bayrama görüşüyoruzGunaydınlar mutlu hafta sonlarııııııı olsun ıns
Eltım kahvaltıya gelıyor. Aksamada gorumceme davetlıyız. Eltımın kızla benım kızın sınavı var bızım bu tarafta.
Kazasız belasız bugunu atlatmayı planlıyorum ıns
Başladım bbile canımPoni Bon geçmiş olsun canım.
Safra kesesi taşında pankreatit te yanlış beslenme şeklinden oluyor canım zaten biliyorsundur.
Bak beslenme şeklin sağlığını da bozmaya başlamış, ne zaman kendine çeki düzen vermeyi düşünüyorsun.
Aldım diye salmaman ne güzel canmGunaydın kızlar artilarn cogu gitmis sukur biraz da odemmis sanirim.
68.5 ciktm sabah gecen cumayla ayni. Bu hafta eksi icin ugrasicam bakalm
Günaydım süpersinGünaydın ahali
Spora gidiyorum hedef 1,30 saat
O zaman boş durma, sana bir görev verek
inşallah çok güzel geçer sınavlarıGunaydınlar mutlu hafta sonlarııııııı olsun ıns
Eltım kahvaltıya gelıyor. Aksamada gorumceme davetlıyız. Eltımın kızla benım kızın sınavı var bızım bu tarafta.
Kazasız belasız bugunu atlatmayı planlıyorum ıns
Yaptım canımSağol ablacım emeğin büyük ben teşekkür ederim
İnşallah canım. Srn neden kilo bildirimi yapmadın bakiyim hı ?
Sağol canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?