Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mezun edeydik keşke seni canım, zaten hedefe gelmişsin
Hatta tayt ve çorap ile tartilmasan 65 küsur görürdün bence

Eklentiler

• 6F028FE4-90D1-4E57-A2FC-FA373497E74A.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 31
Ellerine sağlık canım
bu gruplara birer isim bulalım birde

Cuma günü hangi grubun yüzdesi yüksek ise o grup haftanın kazanan grubu olur
O nedenle grup içindeki herkes birbirini motive etsin kızlar

Ah abla çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın

Kız elaaaa en son benle yarışıyordun kara kedi gibiyim gören kaçıyor
Yaaaa hiç güleceğim yoktuuu vallahiii ya beni bu ara normal karşıla(yın) ne olursunuz oğlum bir türlü iyileşmedi,çok mız mız ikisine birden yestisemiyorum yaa ayrica hiç bir şey yediremiyorumm, 1 saattir yemesi için ne maymunluklar yaptim ama yokk. Yaa şimdi anladin mi beni

Hangi gruptayız nasıl hatırlıcazen başa falan tutturur musunuz

Yok bacım yani rakip olmak istemezsen anlarım Allah şifa versin canım ayrıca karşı gruplara denk gelmişiz seni yeneceğim

Yok bacım yani rakip olmak istemezsen anlarım Allah şifa versin canım ayrıca karşı gruplara denk gelmişiz seni yeneceğim
Yok yok istemez olur muyum istiyorum Bak diğerlerini tamamen kaçırdın ben aksine listeye girdim. Asıl şimdi kork benden ayrica takim olarak ta korkunn bence Poni Bon da bizim takimdaysa tamamdır

bı an once sonuca baglanır dava ıns. Rabbım korumus, bıdaha oyle bısey gelmesın basınıza ıns
ılk ucun ıcınde olmamıza cok sevındım. Haftaya 1.lık te gelır ıns. Elalis tebrıkler canım sende dereceye gırmıssın

gel zaten canım. Bız burda bır aileyız tabıkı
Hadı hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…