- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #350.721
__SPOR LİSTESİ __
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Zsaracoglu --90 --+ -- + -- 90--100 -- 80 -- 70 430
Zeycan123 -- + --106 --+ -- 40 -- 20-- 60 --+ 172
Medine66 -- + -- + -- 220 --405 --+ -- +-- 625
Gastrikasit -- +-- + -- + -- 146-- 234 -- + -- 90 470
Poni Bon-- 120 -- + -- 120 --+ -- +-- +-- + 240
Ela_Naz-- + -- + -- + -- 90-- + -- + --+ 90
Dream00-- + -- +-- +-- +157,5-- 60-- +-- 217,5
Ucmelekannesi-- + -- + -- + -- 120-- 90 -- 90 -- + 300
Furha63-- + -- + -- +-- 96 -- + -- +--+ 96
Selensu82-- + --175--45 -- 150 -- + -- + -- 150 520
-- + -- + -- + -- + -- + -- +--+
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --+
-- + -- +-- +-- +-- +-- +--
-- + -- + -- + -- +-- + -- + -- +
-- + -- + -- +-- + -- + -- +--+
-- + --+--+ -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- +--+
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --+
elıne saglık canım.
senın bunye gec yemeye alıskın degıl canım o yuzden cok etkılemıstır. Pazartesıye guzel eksıyle gelırsın ınsBekledim ama artım sabite bile dönmedi maalesef
Cuma 74.3
Bugün 75.0
Fark -0.7(%-0,94)
Dün akşam yemeğini geç vakitte yemek zorunda kaldım misafir olunca, birde uykusuzluk eklenince sonuç böyle oldu, haftaya telafi edeceğim inşallah
aminnn canımDün geceden beri kendime gelemedim kızlar.
Üstüne bugün öğlende kızımı okula bırakıp dönerken bugün gönderilen komandoları gördüm.
İki tanesi de lokantadan dürüm poşetleri ile dönüyordu.
Onları öyle görünce gözlerim doldu dayanamadım ağladım
İnşaallah ailelerine kavuşabilirler
Kız elaaaa en son benle yarışıyordunGireceğim girmesine de senden korkuyorumyarışıyoruz değil miii.. Ayrica yediğim karniyariktan benim de nasil yediğimi anlamissindirrr
Çok teşekkür ederim yardımseverliğiniz içinHandandandan kaptanim selamlar,listeniz paylasilmamis henuz.
Her sey yolunda mi, yardima ihtiyaciniz var mi?
Tamam kaptanim, iyi aksamlar diliyorum.Çok teşekkür ederim yardımseverliğiniz için
Bir üyeme listeye girip girmek istemediğini sordum, cevap bekliyorum, şimdi paylaşırım listeyi
Seninki normal ablacım (abla diyeyim ayıpannen çok genç doğurmuş seni bea.
ben de 42 yaşındayım büyük kızım daha 16 yaşında
Abla kansızlığıda yok. Hatta ayakları falan çok üşürdü annemin artık üşümüyomuş bile düşün40 oldum gülüm , benimki de sebepsiz zaten bu yaşta menopaza mı girilir bizim sülale de 55 e doğru ve sonrası menopoza girilir , annenin de kanı düşük olur sürekli değil mi
Bi de şey diyolar duydun mu ya çalışıyoruz anca yeme içmeye gidiyo. Vah vah geber köpek dedim burdanHaberlere bakıyorum küçük sabilere üzülüyorum.. birde erkekler güle oynaya gidiyor sinirim tepeme çıkıyor
Yazıklar olsun, gerçekten muhtaç olanlara bişey diyemiyorum içim elvermiyor ama gerisi gerçekten gebersin bizim canlarımıza kim üzülüyor umurlarında bile değil..Bi de şey diyolar duydun mu ya çalışıyoruz anca yeme içmeye gidiyo. Vah vah geber köpek dedim burdan
Yasime saglik sorunuyla diye belirtmeyi unutmuşun cnmÇok teşekkür ederim yardımseverliğiniz için
Bir üyeme listeye girip girmek istemediğini sordum, cevap bekliyorum, şimdi paylaşırım listeyi
Yavrm muhtaç insan ülkesini nasıl değiştiricek ? Sen buradan Almanya ya giderken dünya kadar bilet parası verdin bak düşün bu da normal yol yani. ya onlar kaçakcılara binlerce dolar veriyolar ki kaçak yollardan girebilsinler. Amaç iş değil. Rahat yaşamak yalnızcaYazıklar olsun, gerçekten muhtaç olanlara bişey diyemiyorum içim elvermiyor ama gerisi gerçekten gebersin bizim canlarımıza kim üzülüyor umurlarında bile değil..
Nasıl yaniYasime saglik sorunuyla diye belirtmeyi unutmuşun cnm
O anlamda demedim canım muhtaç olanları gercekten canını kurtarıpta Türkiye’ye sığınan insanlar için iyiliği suistimal etmeyenler için varmıdır öylesi orasını Allah bilir tabiYavrm muhtaç insan ülkesini nasıl değiştiricek ? Sen buradan Almanya ya giderken dünya kadar bilet parası verdin bak düşün bu da normal yol yani. ya onlar kaçakcılara binlerce dolar veriyolar ki kaçak yollardan girebilsinler. Amaç iş değil. Rahat yaşamak yalnızca
Neyle ilgili bu abla affına sığınarak soruyorum cevaplamak istemeyebilirsin.Iyi aksamlar
Sabah 7 de ciktik evden oglen 2.30 gibi geldik
Kahvalti yaptik sonra kv gile ugradik
Ordan cocuklarin evine bakmaya gittim
Bugun cocuklar annenede :)) aslinda ogleden sonra alincakti ordan ben biraz gec alirim deyince madem kalsinlar demis :)
Mahkeme sonuclanmadi
Ayin 18 inde saglik uzmani konusacak sonra karar verilecek
Buhun başım catladi, eve gelince ilac aldim
Daha yeni yeni hafifliyor
Insanin o anda hersey aklina gelmiyor
Sonrasinda keske şunuda deseydim bunu deseydim oluyor
Amin Allah razı olsun canımBende uykusuz kaldığım zamanlar hiç kilo veremiyorum ya çok etkiliyor.
Çok sağol canım. Şu 2 üstü verenler nasıl veriyor acaba ya.
Evett bencede
aminnn aminnn. Hemde ne zorr
Tebrik ederimm canimm nasil verdin ya bu kadar dönüp tekrar bi inceliyim menülerini
Tebrikkk ederimm canim. Iyi vermissinnn..
Görelim rabbim ne eyler,Ne eylerse guzel eyler insallah size de en guzelini eylerr..
+1 -1 Çok önemli değil, üzerine eklemeden kilonu korusan süper olur canim.
Allah im yardım etsin geçirdiği son nobet olsun inşallah. Bir şey olmaz verirsin canim.
Mevsimsel mi acaba canm. Oluyor muydu daha önce de..
Canim biz bu kadar üzülüyor ken seni düşünemiyorum. Dualarimiz hep onlarla ve aileleriyle. Allahimm tırnaklarına zeval verdirtmesin.
Tebrik ederimm canimm.
ben üzerimde ne varsa çıkarıyorum ya 100 gr da 100gr dirtebrikler
Yebrik ederim canim.
Eline sağlık. Tebrik ederimmm kizlarr
Aslında sitenin yöneticisine bildirsen belli bir gün ve saat ayarlasa kk da ki herkes katılsa
Bencee dee
Gireceğim girmesine de senden korkuyorumyarışıyoruz değil miii.. Ayrica yediğim karniyariktan benim de nasil yediğimi anlamissindirrr
Cok uzun hikaye cnmNeyle ilgili bu abla affına sığınarak soruyorum cevaplamak istemeyebilirsin.
İnşallah tez zamanda sonuçlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?