- Konu Sahibi Handandandan
-
- #350.801
Söksem dişimi geçer mi acaba falan diye düşündürüyo kız çok acayipÇok geçmiş olsun canım dış ağrısına çok zor
inşallaj yarına hafifler canım ne diyim, diş ağrısı kötü bişey benim hep kulağıma vuruyorduKuzu bugün gittim antibiyotik yazdı ama ha diye geçmiyoki işte. Başım kulaklarım çenem falan feciii. Oturup uzun hava çekesim var anlatabülüyor müyüm
Ağrı nerdeyse can orda işteSöksem dişimi geçer mi acaba falan diye düşündürüyo kız çok acayip
Teşekkür ederim canım inşallah size karşı mahcup olmam@Poni Bon
@Jasminium84
@ela_naz2019
@selensu82
@Furha63
Kizlar listeye girişiniz hayırlı uğurlu olsun.
Bol eksili haftalarla hedefe ulaşmanızı diliyorum.
Tüm cam inşallah kilo vermede yarışıyoruz demi. Spor değil yaniKızlar kurayı çektim listedeki herkes kendi aramızda yarışıyoruz takımlar kaptansız yarışmış hep daha önceden bi böyle deneyelim @Poni Bon ama yine karşı takımlara düşmüşüz
@Furha63
@Jasminium84
@ela_naz2019
@Zeycan123
@Poni Bon
Fitt_anne
Sizler bir grup
@selensu82
Ucmelekannesi
@zsaracoglu
Handandandan
@askrhpozitif
Bizler de bi grubuz
*herkes takımını motive etmekle sorumludur
Hosbuldum cnm insallah@Poni Bon
@Jasminium84
@ela_naz2019
@selensu82
[USER=703231]@Furha63[
Kızlarrrr lısteye gosgeldınız canlar. Guzel eksılerle bı an once hedeflerınıze ulasırsınız inş.
Hosbuldum cnm insallah❤@Poni Bon
@Jasminium84
@ela_naz2019
@selensu82
@Furha63
Hayırlı olsun canlar listeye girişiniz bol eksileriniz olsun inşallah
tebrikler ablasağlığına dikkat et unutma bizi uğra buralara
Rekabetiniz ve eksiniz bol olsun inşallah
Ayy çok kötü olmuş bi uyuşturucu sprey falan olsaSöksem dişimi geçer mi acaba falan diye düşündürüyo kız çok acayip
Gerçekten öyle ya canım dişimde yani çok zorinşallaj yarına hafifler canım ne diyim, diş ağrısı kötü bişey benim hep kulağıma vuruyordu
Ağrı nerdeyse can orda işte
Emzirmesem bi arveles falan atıcam da imkanlar kısıtlıçok kötü olmuş bi uyuşturucu sprey falan olsa
Cok geçmiş olsun kuzumKızlar diş ağrısı çekene dişi ağrımayan dünyanın en mutlu insanı görünürmüş.
Lütfen dişiniz ağrımadığı için çok mutlu olun dişlerinizi sevin onlarla konuşun hatta teşekkür edin. Ben benimkine sövüyorum çünkü
Ağrıdan galiba kafa gitti azcık
Olsun uyurken yaramaz olmuyor kuzucuklarBenimde yatili misafirlerim geldi :))
Cocuklar gündüz gelmedi derken yatiya geldiler
Çok sağol abla. Niye yatıya geldiler sizinkilerCok geçmiş olsun kuzum
gecmıs olsun canım. Ilac etkısını gostermeye başlar inş hemenKızlar diş ağrısı çekene dişi ağrımayan dünyanın en mutlu insanı görünürmüş.
Lütfen dişiniz ağrımadığı için çok mutlu olun dişlerinizi sevin onlarla konuşun hatta teşekkür edin. Ben benimkine sövüyorum çünkü
Ağrıdan galiba kafa gitti azcık
senden uzak duramıyorlar ablaBenimde yatili misafirlerim geldi :))
Cocuklar gündüz gelmedi derken yatiya geldiler
nıye dıkkat etmıyorsun canım. Sprumu fazla kacırdın.Benimde fıtığım azdı yine kendimi zorladım
Akıllanmam ben
İnşallah canım sağolasıngecmıs olsun canım. Ilac etkısını gostermeye başlar inş hemen
super menu canım. Sporda varSahur yok
İftar (18:11)
5 kaşık patates püresi
5 kaşık tavuk sote
2 kepçe cacık
Su: 2 litre
Spor: 35 dakika yürüyüş 70 puanDream00
ıyı geceler canımAksqm misafirim olunca gelemedim kızlar öpüyorum sizi iyigeceler dileyip yatiyim bende
Birkaç gündür yine erkenden uykum gelmeye başladı benimKimseler yok yineKaçayım ben herkese hayırlı geceler
Hiçbir yakınım yok asker olan ama içimdeki yangını gel de gör...İyi geceler hanımlar menü burada paylaşmıyoruz sanırım nereye yazmam gerekiyor..hiç keyfim yok girmeyi bile unuttum çok üzgünüm asker ablasıyım içim acıyor tüm şehit kardeşlerim için...
Hayırlı akşamlar
Sabah 11.00
1 yumurta tavada
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
Bir parça karnabahar kızartması
2 çatal künefe (eşim dün getirdi sabah yedim )ama canım istemedi şehitlerden dolayı
Ara
Türk kahvesi
2 dilim portakal
Bir dilim elma
Akşam 18.00
Bir yabak tavuklu pilav
Bir lase sebze çorbası
Bir sütlü kahve
15 tane kadar kavrulmuş fıstık
Çay 2 bisküvi
Bugun baya kaçamaklı oldu malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?