Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kuzu bugün gittim antibiyotik yazdı ama ha diye geçmiyoki işte. Başım kulaklarım çenem falan feciii. Oturup uzun hava çekesim var anlatabülüyor müyüm
inşallaj yarına hafifler canım ne diyim, diş ağrısı kötü bişey benim hep kulağıma vuruyordu
Söksem dişimi geçer mi acaba falan diye düşündürüyo kız çok acayip
Ağrı nerdeyse can orda işte

@Poni Bon
@Jasminium84
@ela_naz2019
@selensu82
@Furha63

Kizlar listeye girişiniz hayırlı uğurlu olsun.
Bol eksili haftalarla hedefe ulaşmanızı diliyorum.
Teşekkür ederim canım inşallah size karşı mahcup olmam
Tüm cam inşallah kilo vermede yarışıyoruz demi. Spor değil yani
@Poni Bon
@Jasminium84
@ela_naz2019
@selensu82
[USER=703231]@Furha63[

Kızlarrrr lısteye gosgeldınız canlar. Guzel eksılerle bı an once hedeflerınıze ulasırsınız inş.
Hosbuldum cnm insallah
Hosbuldum cnm insallah❤
Söksem dişimi geçer mi acaba falan diye düşündürüyo kız çok acayip
Ayy çok kötü olmuş bi uyuşturucu sprey falan olsa

Cok geçmiş olsun kuzum

gecmıs olsun canım. Ilac etkısını gostermeye başlar inş hemen
Benimde yatili misafirlerim geldi :))

Cocuklar gündüz gelmedi derken yatiya geldiler
senden uzak duramıyorlar abla
Benimde fıtığım azdı yine kendimi zorladım
Akıllanmam ben
nıye dıkkat etmıyorsun canım. Sprumu fazla kacırdın.
Geçmiş olsun canım

@medine66 canım geçmiş olsun kızına, inşallah bir daha nöbet geçirmez.

Canım epilepsi hastalarına ketojenik diyet yaptırılır (ketojenik diyetin çıkış sebebi bu aslında)

Ketojenik diyeti uygulayan hastalardan bir daha hiç nöbet geçirmeyenler bile olmuş.

Aslında bunu doktorunuz ile görüşsen iyi olur

Ketojenik diyeti uygulamazsan bile en azından basit karbonhidratları yedirme kızına (şekerli ve ünlü olan herşey)

İyi geceler hanımlar menü burada paylaşmıyoruz sanırım nereye yazmam gerekiyor..hiç keyfim yok girmeyi bile unuttum çok üzgünüm asker ablasıyım içim acıyor tüm şehit kardeşlerim için...
Hiçbir yakınım yok asker olan ama içimdeki yangını gel de gör...

Tepemden her helikopter geçişinde kötü haber geleceğini biliyorum, "Allah'ım ne olur sadece yaralı olsun" diye dua ediyorum.

Hele 2 yıl evvel hamileliğime denk gelmişti Zeytindali Harekatı, evdeydim, her ambulans ve helikopter sesine ağlardım, öyle ki bebeğimde aynı şekilde duygusal ağlamaları olan bir bebek oldu...
Rabbim tüm askerlerimizi korusun

S Sevdalinka00

Kilo vermek istiyorsan takıma daha çok gelmelisin, burada sıklıkla bulunduğunda motivasyonun artacak ve nasıl kilo verdiğini anlamayacaksın bile.

Takımla ilgili olan tüm bilgiler ve kurallar ilk sayfada.

Menüleri başka bir sayfada paylaşıyoruz

Menün diyetteymişsin gibi değil canım

Dün zaten yemişsin, bugünden sonra kaçamaksız menüler ve azami gayret istiyorum.

Unutma; İsteğini yiyen istediğini giyemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…