- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #351.741
Canım tırşık çorbası cukorovada ve marasta yapılan bir çorba yılan pancarı dan yapılıyor ayran ve nohut yarma ile yalnız benim kademe gelen nohut 5 tane filan yarma da 1 tatlı kaşığı kadar anca geri kalanı da hep yapragi bağırsakları çok güzel temizliyor aç karna içildiği zaman netten araştırırsan daha iyiDeğişik bir menu kaptanımbütün gün acikmadinmi
Tirşik çorbası nedir
Perşembe günü için çiğköfte ağır olmuş sanki şisirmez inşallah afiyet olsun cnm
Maşallah canım tebriklerGunaydın kızlar
@Ucmelekannesi bugün biraz daha iyiyim ama hafif boğaz ağrım var
İnt im az kaldı kızlar evdeyken yazim kilomu
Geçen hafta 55.9
Bu hafta 55.1
Fark 0.8
Yüzde 1.43
Aslında dün 55 i gördüm ama önemli diil
İstikrarlı verebilmek önemliherkes bana nasıl veedin diyor yemiyorum diyorum
İyi ki varsınız kızlar sizi swviyore
Acaa bu yumruk niye geldi
Evetsonuçta ortada alınan kalori var ama bunu nasil dengeliyor bilmiyorum..Ee alınan kaloriler? Bi yerde okumuştm bnde bunu saçma gelmiştş
Çok haklısın canim. Bende öyle düşünüyorum çok kafaya taktim stres yaptim galiba.Toz zencefili tarçınla beraber yoğurda karistirip yiyebilirsin ödem için o şekilde de öneriliyor.
Aslında bu kadar kafaya takmasak gidecek de. Takip ettiğim diyetisyenler hep zamana yaymak gerektiğini söylüyor ama tabi biz burada bir yarışmada olduğumuz için haftadan haftaya fazla fazla gitsin istiyoruz.
Ablacimm mahkeme konusuna mi takildin?Nasıl sonuclandi? Canını sıkma konu her neyse hakkında hayırlısı olur inşallah ❤
Geldi mi üst üste gelir zaten. Bazı olaylar ters gittiğinde negatif enerji yaydigimizi bunun da tüm negatiflikleri bize fazlasıyla çektiğini düşünüyorum. Senin de böyle olmuş kuzu. Evin köşe yerlerine bir kaseye kaya tuzu koy. Sirkeyle heryeri sil. Adaçayı ve üzerlik tohumunu yakarak tütsüle dumanını evde gezdir. Ben bunların çok rahatlattigini hissediyorum.
Tam gününü bulmuş
Ödem çayı iç yatmadan kuzum sabah da erken tartilma. İns çok etkilemez.
Hemde nasıl yaaa. Öncesinde de sonrasında da ben ben değilim
Banlar kraliçesi çıktın mı mapus damlarından
Baktım son mesajlarına ama seni niye banlamislar anlamadım. Kötü bişey yazmamissin.
Ooo çok güzel vermişsin. Gruba katılmasan bile arada gelip yazabilirsin bize. KaptanimizHandandandan da uygun görürse tabi.
Bileceksin ama bildiğini belli etmeyeceksin altın kural
Ne eğitimi almıştın canım, hiç mi tatil yapamayacaksin kötü olmuş yaaa. Ne iş verdiler?
Ya çok açtım sofradakilerin hepsi müthiş karbonhidratti onun acısını yumurtadan çıkardımben yazana kadar kaptanim donmus aramiza
hellooo nerelerdesin sen.naptin tuvalet egitimini durumlar ne.daha sik gel
gormez olaydimmmmmm
evet abla yeni kisileri tanimak ,tekrardan kaynasmak banada zor geliyor artik.benim komsularimdan biri de cok konusur,yuksek sesle konusur falan,yorar insani.3 sene once ilk tanigimda kadindaki ceneye mazallah demistim hatta ufak bide tattisma yasadik .ama simdi bakiyorum ozunde cok iyi anlastik kaynastik.simdi oda beni cok sever.buyuk asklar kavgayla baslar hesabi
ins canim yarin guzel eksi geliyorbo zaman
sonraki yazilarinda gordum.yemege cikmissiniz canim. Rabbim agzinizin tadini bozmasin.
hay masallah.gerci gec kaldim ammasuper irade sahanesin
ins yarina guzel eksiler gelsin
bazen gozunun onundedir ama bulamazsin.aramayi birak biyerden kesin cikar canim
oh masallah.okudum gununiz cok guzel gecmis.cocuklar buyudukce paylasilan seyler de degisecek artacak demekki
gecmis olsun canim.gittinmi doktora kacirmisim.simdi nasilsin
alintilamisim ammaaabiraz gec mi oldu ne.guzel deliksiz bi uyku uyuyorsundur ins ablam.sabaha da dinc ,zinde ,mutlu uyan ins
hayirdir ablam.su ara kim sikiyor senin canini boyle hic keyfin olmuyor.anlaymak istersen dinleriz.
rabbim beterinden korusun canim.
Kamyoncu amcaya bakma erkekler trafikte kadin sofore laf soylemek icin yer ariyor zaten.
Cana gelecegine tabaga, canaga,esyaya gelsin zarar.bundada vardir bi hayir.bol bol oku canim nazara falanmi geldiniz acaba
ah be ne guzel hamur yoguran borek yapan koca.yedinmi naptin.benimkide yumurta kirmaktan aciz
Su ara takim durgunlasti.bastada ben bi turlu gelip yazamiyorum.herkes cok yogun heralde.
cok guzel vermissin canim.masallah
ne gorev verdiler kaptanim.hicmi yok tatil.
naptin canim yumurta detoksu falan varda benmi bilmiyorum.kiz nasil yedin okadar yumurtayi
kaptanim naptin cok cokkk az degilmi.acikmadinmi
karnibahar sislik yapmiyorsa guzel canim.
afiyet olsun.cig kofte kucuk demissin ama sislik yapmaz ins
Hosgeldin canim.bizde ozledik seni
Dondunmu evine.evet sayfalar birikmiyor.
tebrik ederim canımGunaydın kızlar
@Ucmelekannesi bugün biraz daha iyiyim ama hafif boğaz ağrım var
İnt im az kaldı kızlar evdeyken yazim kilomu
Geçen hafta 55.9
Bu hafta 55.1
Fark 0.8
Yüzde 1.43
Aslında dün 55 i gördüm ama önemli diil
İstikrarlı verebilmek önemliherkes bana nasıl veedin diyor yemiyorum diyorum
İyi ki varsınız kızlar sizi swviyore
süper ya senin sanki kaçamakta var di bu hafta demi canim ona rağmen çok iyiHayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun herkese bugün çok güzel bir eksi ile geldim inşallah devamı gelir
Geçen cuma 65.3
Bugün 63.9
Fark - 1.4 kg
Yuzde 2.14
Evet ama detox da vardı kaçamak olmasa daha çok verirdim sanırımtebrik ederim canım
süper ya senin sanki kaçamakta var di bu hafta demi canim ona rağmen çok iyi
Tebrik ederim canımGunaydın kızlar
Gecen cuma 84
Bu hafta 83.2
Fark 800
Yuzde %0.95
Canım çok kaçamak yapan bir insan da değilsin sanırım şu an tam hatırlayamıyorum ama vücudun baya dirençli sanırım inşallah haftaya güzel eksi gelirGeçen cuma 89.8
Bugun 90
Fark +200
Yüzde -0.2
Çok çok üzgünüm sebebini bilmedigim bir durum var. Ödem deolabilir. Elim bacağım ağrıyor. Şekersiz diyetimin 19.günü bugün p.tesi biraz şaşırtirım belki bünyeyi
Tebrikler canımGunaydın kızlar
Gecen cuma 84
Bu hafta 83.2
Fark 800
Yuzde %0.95
Hangi detoks ya unuttum bennnEvet ama detox da vardı kaçamak olmasa daha çok verirdim sanırım
Kabak detoxu canım o da bir gün yaptım sadece 2 gün yapsam demek daha çok verirdimHangi detoks ya unuttum bennn
waoowww tebrikelr cnmHayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun herkese bugün çok güzel bir eksi ile geldim inşallah devamı gelir
Geçen cuma 65.3
Bugün 63.9
Fark - 1.4 kg
Yuzde 2.14
güzel eksi cnm tebrikelr az kaldı 7lere ha gayrettGunaydın kızlar
Gecen cuma 84
Bu hafta 83.2
Fark 800
Yuzde %0.95
Çok değilmiş telafi edersn insAllahGeçen cuma 89.8
Bugun 90
Fark +200
Yüzde -0.2
Çok çok üzgünüm sebebini bilmedigim bir durum var. Ödem deolabilir. Elim bacağım ağrıyor. Şekersiz diyetimin 19.günü bugün p.tesi biraz şaşırtirım belki bünyeyi
içtim kuzum ama fayda etmedi yaa yine artıya attı beniToz zencefili tarçınla beraber yoğurda karistirip yiyebilirsin ödem için o şekilde de öneriliyor.
Aslında bu kadar kafaya takmasak gidecek de. Takip ettiğim diyetisyenler hep zamana yaymak gerektiğini söylüyor ama tabi biz burada bir yarışmada olduğumuz için haftadan haftaya fazla fazla gitsin istiyoruz.
Ablacimm mahkeme konusuna mi takildin?Nasıl sonuclandi? Canını sıkma konu her neyse hakkında hayırlısı olur inşallah ❤
Geldi mi üst üste gelir zaten. Bazı olaylar ters gittiğinde negatif enerji yaydigimizi bunun da tüm negatiflikleri bize fazlasıyla çektiğini düşünüyorum. Senin de böyle olmuş kuzu. Evin köşe yerlerine bir kaseye kaya tuzu koy. Sirkeyle heryeri sil. Adaçayı ve üzerlik tohumunu yakarak tütsüle dumanını evde gezdir. Ben bunların çok rahatlattigini hissediyorum.
Tam gününü bulmuş
Ödem çayı iç yatmadan kuzum sabah da erken tartilma. İns çok etkilemez.
Hemde nasıl yaaa. Öncesinde de sonrasında da ben ben değilim
Banlar kraliçesi çıktın mı mapus damlarından
Baktım son mesajlarına ama seni niye banlamislar anlamadım. Kötü bişey yazmamissin.
Ooo çok güzel vermişsin. Gruba katılmasan bile arada gelip yazabilirsin bize. KaptanimizHandandandan da uygun görürse tabi.
Bileceksin ama bildiğini belli etmeyeceksin altın kural
Ne eğitimi almıştın canım, hiç mi tatil yapamayacaksin kötü olmuş yaaa. Ne iş verdiler?
güzelmiş cnm tebrikelr ,Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar
Bildirimim
Geçen hafta 83.6
Bugün 82.8
Fark -800
% 0.96
Yitik şifa 1.seviye 15. gün verilen kg:3.5
Haftaya telafi edersin insAllah ekızlar günaydın
çok az yememe ve ödem çayları içmeme rağmen artıdan kurtaramadım kendimi
geçen hafta: 65,9
bu cuma: 66,7
fark: 0,800
yüzde: -1,21%
çok özür diliyorum kızlar
canım tebrikler kabak detoksu işe yaramış ne güzelHayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun herkese bugün çok güzel bir eksi ile geldim inşallah devamı gelir
Geçen cuma 65.3
Bugün 63.9
Fark - 1.4 kg
Yuzde 2.14
tebrikler kuzumGunaydın kızlar
Gecen cuma 84
Bu hafta 83.2
Fark 800
Yuzde %0.95
üzülme balım fazla bir artı değil haftaya güzel verirsinGeçen cuma 89.8
Bugun 90
Fark +200
Yüzde -0.2
canım tebrikler çok iyi gidiyorsunGünaydın kızlar. Hayırlı cumalar
Bildirimim
Geçen hafta 83.6
Bugün 82.8
Fark -800
% 0.96
Yitik şifa 1.seviye 15. gün verilen kg:3.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?