Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kaptanim inanın çok istiyorum ama hergün gelip menü bildirimi , pazartesi ve cuma tartı bildirimi yapamamaktan korkuyorum yüzde hesaplama falan onları bilemiyorum bende sorun olmasın diye kendime motive için genelde tartı günleri gelip kendi kendime yapayalnız destek alıyorum sizden

Yüzde hesaplaması ilk sayfada var, bir iki pratik yaparsan öğrenirsin.
Düzenli gelemeyeceksen yapabileceğimiz birşey yok canım.

Yüzde hesaplaması ilk sayfada var, bir iki pratik yaparsan öğrenirsin.
Düzenli gelemeyeceksen yapabileceğimiz birşey yok canım.
Peki o zaman uzaktan destek almaya devam edicem 3 ay önce kilo notlarimi sizle paylasmistim 100.2 ile başladım şuan 87.3 yazmak istedim

Aynen canım, çünkü anormal bi iştahtı bendeki ve anormal bi karbonhidrat isteği vardı
Diyetisyenim demişti regl dönemlerinde karbon çok istermiş kadınlar
Normal de bile çok istiyoruz. Regl dönemi ekstra ekstra oluyo.. ya bugün bi diyetisyen dinledim. Diyor ki karbonhidrat in yanında protein yerseniz kilo almazsiniz. Yani baklava nin yanına 1 bardak süt eklerseniz o süt k.hidratin çoğunluğunu vucuttan atmamizi sağlıyor muş..Dur sunu mesaj olarakta yazayim belki uygulayan olur.

Bugün bi diyetisyen dinledim. Diyor ki karbonhidrat in yanında protein yerseniz kilo almazsiniz. Yani baklava nin yanına 1 bardak süt eklerseniz o süt k.hidratin çoğunluğunu vucuttan atmamizi sağlıyor muş..

Bugün bi diyetisyen dinledim. Diyor ki karbonhidrat in yanında protein yerseniz kilo almazsiniz. Yani baklava nin yanına 1 bardak süt eklerseniz o süt k.hidratin çoğunluğunu vucuttan atmamizi sağlıyor muş..
Karbonhidraton yanında yenen protein sadece şekerin aniden yükselmesini önler, başka bir etkisi yok canım.

Karbonhidraton yanında yenen protein sadece şekerin aniden yükselmesini önler, başka bir etkisi yok canım.
Valla kaptanim ben diyetisyenin yalancısıyım öyle yazmış o şekilde zayıflatıyor muş.. Bu arada hosgeldinnn valla ben de çok merakettim neden banlandigini Bence sen boşver bdv yi kaptanim burda kal yaz sen yazdıkça herkes yazar.

Selam kızlar
Gittim dr a, allerjik birazda senin ki dedi, ilaç aldım dinlendim
Hatta akşam kahvem vardı gittim geldim
Yürüyüş falan da yapmak istemedim terlemekten korktum, 15 dk karın çalıştım
Eve geldim tabi babaları uyutamamış cinnet geçirmiş şu an bebeleri uyutuyorum

Akşamki öğünlerin çok mu azdı cnm aynı anda bulgur patates ekmek yemişsin

3 Mart Salı

11:30=== 3 haşlama yumurta

16:30=== El kadar tepsi kebabı
Birkaç parça patates
1/4 yufka ekmeği

Su=== 2 lt
4 Mart Çarşamba

06:30=== 3 haşlama yumurta
Maydanoz

16:30=== 2 kase dövmeli yoğurt çorbası
El kadar tepsi kebabı
1 somun ekmek (sinirden yedim)

Su=== 2 lt
5 Mart Perşembe

11:30=== 6 yk bulgur pilavı
6 yk bezelye yemeği
2 kase yoğurt
1 minik soğan

Su=== 2 lt

Ee alınan kaloriler? Bi yerde okumuştm bnde bunu saçma gelmiştş

Süpersn ya sporu da ihml etmiyosn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…