- 8 Şubat 2017
- 2.023
- 9.449
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #351.701
Kaptanim inanın çok istiyorum ama hergün gelip menü bildirimi , pazartesi ve cuma tartı bildirimi yapamamaktan korkuyorum yüzde hesaplama falan onları bilemiyorum bende sorun olmasın diye kendime motive için genelde tartı günleri gelip kendi kendime yapayalnız destek alıyorum sizdenCakinin Gelini
Ara ara geldiğin için hatırlıyorum seni.
Ama hep bi kararsız kaldım gibi.
Bizim için önemli olan disiplinli olmak ve takım kurallarına uymak.
Düzenli gelirim, takım kurallarına uyarım diyorsan
İlk sayfada tanıtım formumuzu doldurabilirsin
sen hasta mısın canımSelam herkese
Durumlar nasıl kızlar yarın tartılar sevindirir umarım
Yüzde hesaplaması ilk sayfada var, bir iki pratik yaparsan öğrenirsin.Kaptanim inanın çok istiyorum ama hergün gelip menü bildirimi , pazartesi ve cuma tartı bildirimi yapamamaktan korkuyorum yüzde hesaplama falan onları bilemiyorum bende sorun olmasın diye kendime motive için genelde tartı günleri gelip kendi kendime yapayalnız destek alıyorum sizden
Hep 9.takimin yüzündenAyyyy hoşgeldin kaptaniçem yaa, niye düştün mapusa
Peki o zaman uzaktan destek almaya devam edicem 3 ay önce kilo notlarimi sizle paylasmistim 100.2 ile başladım şuan 87.3 yazmak istedimYüzde hesaplaması ilk sayfada var, bir iki pratik yaparsan öğrenirsin.
Düzenli gelemeyeceksen yapabileceğimiz birşey yok canım.
Buraya da yazıp bir daha mı ban yiyeyimAnaaa hangi fikrinmiş o merak ettim
Normal de bile çok istiyoruz. Regl dönemi ekstra ekstra oluyo.. ya bugün bi diyetisyen dinledim. Diyor ki karbonhidrat in yanında protein yerseniz kilo almazsiniz. Yani baklava nin yanına 1 bardak süt eklerseniz o süt k.hidratin çoğunluğunu vucuttan atmamizi sağlıyor muş..Dur sunu mesaj olarakta yazayim belki uygulayan olur.Aynen canım, çünkü anormal bi iştahtı bendeki ve anormal bi karbonhidrat isteği vardı
Diyetisyenim demişti regl dönemlerinde karbon çok istermiş kadınlar
Karbonhidraton yanında yenen protein sadece şekerin aniden yükselmesini önler, başka bir etkisi yok canım.Bugün bi diyetisyen dinledim. Diyor ki karbonhidrat in yanında protein yerseniz kilo almazsiniz. Yani baklava nin yanına 1 bardak süt eklerseniz o süt k.hidratin çoğunluğunu vucuttan atmamizi sağlıyor muş..
Valla kaptanim ben diyetisyenin yalancısıyım öyle yazmış o şekilde zayıflatıyor muş.. Bu arada hosgeldinnn valla ben de çok merakettim neden banlandiginiKarbonhidraton yanında yenen protein sadece şekerin aniden yükselmesini önler, başka bir etkisi yok canım.
Akşamki öğünlerin çok mu azdı cnm aynı anda bulgur patates ekmek yemişsinPerşembe menüm
Sabah 8.00 neskafe azcik sutle
Kahvaltı 10.30
1 dilim t.b ekmeği
5 zeytin
Bir dilim beyaz peynir
1 tane üçgen peynir
Dereotu maydanoz
Domates
1 tabak menemen
1,ç.k reçel
Arada 1 elma
Akşam 19
1 kepçe mantar çorbası
Yarım tabak kuru fasulye
2 kaşık patates yemeği
4 kaşık kadar bulgur pilavı
1 dilim t.b ekmeği
Salata
2,5 lt su spor yok
Iyi akşamlar kizlarr.. Günü kapattim. Menümü yazayim hemen.
Sabah 09:00
2 h.yumurta
3dilim peynir
4 cherry domates
2 dilim ekmek
Ara
Melengiç kahve 1 avuç cevizfındık
Öğle 14:00
1 h.yumurta
2 dilim peynir
1 t.b ekmeği
Ara
1 Nar
Akşam 18:30
3 yumurta
1 kase salata
2 kepçe yogurt
Şu an sade turk kahvesi
Spor yok
Su 2.5 litre
3 Mart Salı
11:30=== 3 haşlama yumurta
16:30=== El kadar tepsi kebabı
Birkaç parça patates
1/4 yufka ekmeği
Su=== 2 lt
4 Mart Çarşamba
06:30=== 3 haşlama yumurta
Maydanoz
16:30=== 2 kase dövmeli yoğurt çorbası
El kadar tepsi kebabı
1 somun ekmek (sinirden yedim)
Su=== 2 lt
5 Mart Perşembe
11:30=== 6 yk bulgur pilavı
6 yk bezelye yemeği
2 kase yoğurt
1 minik soğan
Su=== 2 lt
Evet canm ya kızlarla hasta oldumsen hasta mısın canım
E süper vermişsin. Çok korkulacak bişy değil ki canm netin varsa herzamanPeki o zaman uzaktan destek almaya devam edicem 3 ay önce kilo notlarimi sizle paylasmistim 100.2 ile başladım şuan 87.3 yazmak istedim
Aa kötü olmuş ne görevi buKızlar moralim çok bozuk
Yaz tatilimden oldum
Daha önce aldığım bir eğitim yüzünden görevlendirildim 6 ay..
Tatilim gitti pisi pisine
Bu kadar eğitim meraklısı olmanın sonu
Ee alınan kaloriler? Bi yerde okumuştm bnde bunu saçma gelmiştşNormal de bile çok istiyoruz. Regl dönemi ekstra ekstra oluyo.. ya bugün bi diyetisyen dinledim. Diyor ki karbonhidrat in yanında protein yerseniz kilo almazsiniz. Yani baklava nin yanına 1 bardak süt eklerseniz o süt k.hidratin çoğunluğunu vucuttan atmamizi sağlıyor muş..Dur sunu mesaj olarakta yazayim belki uygulayan olur.
Bu daha mantıklıKarbonhidraton yanında yenen protein sadece şekerin aniden yükselmesini önler, başka bir etkisi yok canım.
Süpersn ya sporu da ihml etmiyosnSelam kızlar
Gittim dr a, allerjik birazda senin ki dedi, ilaç aldım dinlendim
Hatta akşam kahvem vardı gittim geldim
Yürüyüş falan da yapmak istemedim terlemekten korktum, 15 dk karın çalıştım
Eve geldim tabi babaları uyutamamış cinnet geçirmiş şu an bebeleri uyutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?