- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #351.721
bende bi kac gündür öyle takiliyorum Sonra tesadüf senin mesajlarida konuda gördümHep 9.takimin yüzünden
Geldim gittim kimse yok
BDV 'ye düştüm bende
masallah canim güzel vermissinPeki o zaman uzaktan destek almaya devam edicem 3 ay önce kilo notlarimi sizle paylasmistim 100.2 ile başladım şuan 87.3 yazmak istedim
ne görevi canim?Kızlar moralim çok bozuk
Yaz tatilimden oldum
Daha önce aldığım bir eğitim yüzünden görevlendirildim 6 ay..
Tatilim gitti pisi pisine
Bu kadar eğitim meraklısı olmanın sonu
Iyi geceler insallahKızlar ben yatıyorum
Yarın bol eksilerimiz olsun
Hepsinize iyi geceler
Ayyyy doğru haklısın yaa düşünemedim merakıma yenildimBuraya da yazıp bir daha mı ban yiyeyim
Çok geçmiş olsun kuzumEvet canm ya kızlarla hasta oldum
Allah Allah ilk defa duydumNormal de bile çok istiyoruz. Regl dönemi ekstra ekstra oluyo.. ya bugün bi diyetisyen dinledim. Diyor ki karbonhidrat in yanında protein yerseniz kilo almazsiniz. Yani baklava nin yanına 1 bardak süt eklerseniz o süt k.hidratin çoğunluğunu vucuttan atmamizi sağlıyor muş..Dur sunu mesaj olarakta yazayim belki uygulayan olur.
Toz zencefili tarçınla beraber yoğurda karistirip yiyebilirsin ödem için o şekilde de öneriliyor.yok canim hepsine 2 hafta önce baktirdim. Baş dönmesi için gitmiştim. Doktor bütün kanlari istedi. Sonuçlar gayet iyi
Düşündüm bende ama hamilelikten önce oğlumu emzirirken gitmiştim makarnalar pilavlar her şey vardı listede. Bundan daha fazla yiycem yani
canim troidlere bakıldı bi sıkıntı yok. Bugün şekersiz 18.Günüm sadece şeker değil pirinç patates simit gibi karbonhidrat larida yemiyorum 18 gündür. Şimdiye kadar hep verdim. Ama bu hafta yok artıda
içilebilir bence iyi gelecekse sağlığın daha önemli bence.
Evet ya düşünmek istemiyorum ama elimde degil. Cuma dan sonra tartiya çıkmayacağım bakalim. Tartıda eksi gördükçe sinirleniyorum geriliyorum çünkü.
Evde toz zencefil var oda olur mu acaba. Bi ödem var gibi
Aslında bu kadar kafaya takmasak gidecek de. Takip ettiğim diyetisyenler hep zamana yaymak gerektiğini söylüyor ama tabi biz burada bir yarışmada olduğumuz için haftadan haftaya fazla fazla gitsin istiyoruz.Acaba süt mu yaramiyor ama şimdiye kadar hep içiyordum farklı bir şey yoktu ki. Sadece farkli olan ev de bu hafta çok fazla tatli baklava pasta börek olduğu ve benim onlari yiyememem bunun stresine girip kilo aliyorsam yiyerek almak daha mantikliumarim ödemdir ve umarim bi kerede 2 3 kilo birden gider. O zaman biraz inancim artacak.
Ablacimm mahkeme konusuna mi takildin?Nasıl sonuclandi? Canını sıkma konu her neyse hakkında hayırlısı olur inşallahDüşündüğünüz icin cok sagolun kizlar
Bi konuya cok cnm sıkıldı hic keyfim yok oyuzden
Böyle zamanlarda içimden hic bisey gelmiyor
Geldi mi üst üste gelir zaten. Bazı olaylar ters gittiğinde negatif enerji yaydigimizi bunun da tüm negatiflikleri bize fazlasıyla çektiğini düşünüyorum. Senin de böyle olmuş kuzu. Evin köşe yerlerine bir kaseye kaya tuzu koy. Sirkeyle heryeri sil. Adaçayı ve üzerlik tohumunu yakarak tütsüle dumanını evde gezdir. Ben bunların çok rahatlattigini hissediyorum.Selam Kızlar bu aralar uzerımızde bir kara bulutlar var hayırlısı arabayı carptıgım gunden beri sureklı bıseyler oluyor kırılan bardağın tabagın hattı hesabı yok kombi sıcak su vermiyor 1 haftadır sabah kucuk odadaki avize bıldıgın sokulerek yere dustu aklım cıktı hastane gittik arabayı park ettim her zamanki ettıgım yere neyse sokaga kamyon girememiş sokagın karsı tarafında 3 araba park etmiş benım araba tek kalmıs park ettıgım de araclar vardı neyse hastanede isleri bitirdik onay bekliyoruz bizim plaka anons ediliyor kostur kostur gıttım araca neymıs 1 saattir nerdeymısım buraya araba mı park edilir mis nasıl soformusum ay sinirlerımi zıplattı kamyon gecemıyorsa Baska yol mu yok bayan sofor olarak gorunce adam yukledıde yuklendıde yaslı baslı diye sesimi cıkarmadım ama catladım sinirden neyse geldik eve televizyonun ayak kısmı kırıldı bereket cocuklar onunde degıldı Rabbım beterşerınden korusun alıntıları aldım evın islerini halledeyim gelecem Insallah
Tam gününü bulmuşKızlar regl oldum yaaatartı öncesi olacak şey miydi bu şimdi offff
Hemde nasıl yaaa. Öncesinde de sonrasında da ben ben değilimAynen canım, çünkü anormal bi iştahtı bendeki ve anormal bi karbonhidrat isteği vardı
Diyetisyenim demişti regl dönemlerinde karbon çok istermiş kadınlar
Banlar kraliçesi çıktın mı mapus damlarındanBen geldim
Ooo çok güzel vermişsin. Gruba katılmasan bile arada gelip yazabilirsin bize. KaptanimizPeki o zaman uzaktan destek almaya devam edicem 3 ay önce kilo notlarimi sizle paylasmistim 100.2 ile başladım şuan 87.3 yazmak istedim
Bileceksin ama bildiğini belli etmeyeceksin altın kuralKızlar moralim çok bozuk
Yaz tatilimden oldum
Bunu okumuştum daha önce.Bugün bi diyetisyen dinledim. Diyor ki karbonhidrat in yanında protein yerseniz kilo almazsiniz. Yani baklava nin yanına 1 bardak süt eklerseniz o süt k.hidratin çoğunluğunu vucuttan atmamizi sağlıyor muş..
Canım yulaf tok tuttu regl de olunca halsizlik oldu anca böyleafiyet olsun sende benim gibi pasta kek görünce dayanamayanlardansin canim. Ben çözümü yemin etmekte buldum. 21 gün yemin ettim mesela şu an da evse baklava revani kek poğaça kurabiye var (3 gündür misafir algıladığım için var normalde olmaz ) ama yeminli olduğum için hiç birinin tadina dahi bakmadim. Tavsiye edebilirim
Menün güzel canim afiyet olsun. Ben tahin pekemze bi başlayınca kendimi tutamam valla sen iyi tutmussun.
Güzel menü ama sanki doyurucu bir şey yok atıştırmalık gibi olmuş.
akşam bulgur yada ekmekten birini tercih edebilirdin. Birde patates yemeği fazla geldi onun dışında iyi afiyetolsun.
Afiyet olsun canım soyliycek bir şey yok gayet güzel.
Canım ben de regl oldum fazla çıkmaz inşallah tartı da yarınKızlar regl oldum yaaatartı öncesi olacak şey miydi bu şimdi offff
Bana göre azdı sanki tam doymadımAkşamki öğünlerin çok mu azdı cnm aynı anda bulgur patates ekmek yemişsin
Değişik bir menu kaptanım5 Mart Perşembe
11:30=== 6 yk bulgur pilavı
6 yk bezelye yemeği
2 kase yoğurt
1 minik soğan
Su=== 2 lt
Tirşik çorbası nedirİyi geceler herkese
10.00
1 kase tırşık çorbası
12.00
1 elma
2 has yumurta
16.30
6 ufak sıkım çiğ köfte ev yapımı
Marul
Yarım kase tırşık
Su çok az içtim
Spor da yok denecek kadar az biraz bacak egzersizi 50 tane de ip atlamaFitt_anne
Yarım bağ maydanoz yemiştim unuttum onu menüye yazmayıCanım ödem varsa bugün tuza da dikkat et. Maydanoz limon demişsin zaten o da baya ödem attiriyo.
Yakın zamanda yurtdışı planı var mı canım? İnşallah bulursun tüm aileye tekrar çıkarmak da ayrı bir uğraş.
Maşallah yine yoğun bir Dilek
Oyy ne güzel olur kuzu için çok mutlu olur.
Ne yapmaya karar verdin canım evde misin? Kendine zencefil çayı yap beni baya toparlamisti.
Planın güzel Yasemincim. Yarın tartı hepimizi mutlu eder inşallah.
Şekersiz gecirdigin günlerde gitmemesi ilginç aslında. Farketmeden sana yaramayan birşeyler yiyor olabilir misin? Bugün 1 litre suya zencefil limon koyarak gün boyu içmeyi dene. Normalde maydanoz da var ama emzirenlere yasak galiba. Yarına kesin eksi getirir seni bu karışım. Bir de akşam yemeğini erkene çekmeyi dene canım.
Mutlaka unutulur
Nasıl gitti bu hafta tatlım. Hangimiz kazanıyoruz yarın
Ben içiyordum zararını görmedim. Sürekli tuketilmedigi müddetçe ara sıra olabilir bence. Nihayetinde karbonhidrat fazlası zarar ama şu an hastasın sana çok iyi gelir bence bol acılıbir kase iç
Buralarlami ilgilimi ablaDüşündüğünüz icin cok sagolun kizlar
ben yazana kadar kaptanim donmus aramizaBizim kaptanicemiz Neden banlandiHandandandan
hellooo nerelerdesin sen.naptin tuvalet egitimini durumlar ne.daha sik gelHeellöög hanımlar nasılsınız ?
Ben iyiyim teşekkürler semiriyorum haayy maaşallah izin bana yaradı
gormez olaydimmmmmmKimin memiki görünmüş bacım memik mi açanınız var kediye niye söylemiyonuz nerde benim göz hakkım
evet abla yeni kisileri tanimak ,tekrardan kaynasmak banada zor geliyor artik.benim komsularimdan biri de cok konusur,yuksek sesle konusur falan,yorar insani.3 sene once ilk tanigimda kadindaki ceneye mazallah demistim hatta ufak bide tattisma yasadik .ama simdi bakiyorum ozunde cok iyi anlastik kaynastik.simdi oda beni cok sever.özünde çok iyi biri o yüzden bu kadar emek veriyorum kestirip atmıyorum kıyamıyorum :)
komşu çok önemli burada 7 senedir oturuyorum en baştan beri tontişim vardı, kendi binam da kaç kere komşular değişti bir ben kaldım eskilerden , artık yeni insanları tanıyıp anlamaya bile harcayacak enerjim yok çok yorucu geliyor , bazen düşünüyorum 3-5 sene de bir şehir değiştirmek mi daha iyi yoksa sabitte yıllar boyu kalmak mı komşular iyi çıkmazsa eziyet gibime geliyor :))
ins canim yarin guzel eksi geliyorbo zamanGetirdigini düşünüyorum şu an tok karna 65.1 geldim her zaman aç ve kıyafetsiz tartiliyordum şu an hem tok hemde kiyafetle
sonraki yazilarinda gordum.yemege cikmissiniz canim. Rabbim agzinizin tadini bozmasin.Hayırlı akşamlar hanımlar
Bugün baya canım sıkkındı.
Sabah kabızdim stres barsaklarima vurdu bi ishal oldum anlamadım.
Ya anlamıyorum eşimle aramızda elle tutulur bir anlaşmazlık yok ama sürekli huzurumuz yok
Allah iyi etsin huzur versin
hay masallah.gerci gec kaldim ammaYok cnmhep dışarıdaydım demek
Kızlar beni övün sevin bir daha övün
Öğleden sonra yanımda müşebbek yendi yemedimmm
Şu an eşim eve baklava getirtti ikram ettim yemedimmm
ins yarina guzel eksiler gelsinGünaydın kızlar ♥♥♥
Tartıya son gün
Bugunki beslenme şeklimiz yarın eksiye getirebilir bize iyi değerlendirmek lazım
Dunki yorulmamdanmi yoksa kurufasulyedenmi bilmiyorum artı çıktım bugünAma ellerimden hissediyorum gergin gergin ödem var yani
Niyetim bugün bol su maydanoz 0 kaçamak akşamda tavuk salata yapıyım diyorum yada kabak salata
bazen gozunun onundedir ama bulamazsin.aramayi birak biyerden kesin cikar canimGünaydın kızlar
Gece bn de yazamadım
Çocukların kimlikleri ve bizim pasaportlarımız kayıp uzun süredir bir arama işine giriştim ama bulamadım
oh masallah.okudum gununiz cok guzel gecmis.cocuklar buyudukce paylasilan seyler de degisecek artacak demekkiBugunki programida yazıp kaçıyorum
Kızla babası uyurken evleri topliycam 10 gibi spora gidicem öğleden sonrada kızları alıp AVM gitmeyi düşünüyorum ortanca kızım geçen anne bı gün sadece ikimiz gelip gezelim demişti
Çünkü abisi babası mağaza gezmek istemez
Kızda uzun uzun vakit geçirmek istiyor hevesi kursağında kaliyo yavrumun
Bugün ana kız günü yapalım iyce hevesuni alsın
gecmis olsun canim.gittinmi doktora kacirmisim.simdi nasilsinKızlar bn çok kararsız kaldım normalde pilatesim var ama burnum hiç durmuyor
Ve bugün hafif boğazım da yanıyor
Bu sabah tartıda kilo verdiğimi gördüm
Hoca iyi değilsen gelme diyor ama üstümdeki tartı baskısı spor yap diyor
Evde de ilaç yok spora gitmeyip sağlık ocağına mı gitsem dinlensem mi bari bakıcı çıkana kdr
alintilamisim ammaaa
hayirdir ablam.su ara kim sikiyor senin canini boyle hic keyfin olmuyor.anlaymak istersen dinleriz.Düşündüğünüz icin cok sagolun kizlar
rabbim beterinden korusun canim.Selam Kızlar bu aralar uzerımızde bir kara bulutlar var hayırlısı arabayı carptıgım gunden beri sureklı bıseyler oluyor kırılan bardağın tabagın hattı hesabı yok kombi sıcak su vermiyor 1 haftadır sabah kucuk odadaki avize bıldıgın sokulerek yere dustu aklım cıktı hastane gittik arabayı park ettim her zamanki ettıgım yere neyse sokaga kamyon girememiş sokagın karsı tarafında 3 araba park etmiş benım araba tek kalmıs park ettıgım de araclar vardı neyse hastanede isleri bitirdik onay bekliyoruz bizim plaka anons ediliyor kostur kostur gıttım araca neymıs 1 saattir nerdeymısım buraya araba mı park edilir mis nasıl soformusum ay sinirlerımi zıplattı kamyon gecemıyorsa Baska yol mu yok bayan sofor olarak gorunce adam yukledıde yuklendıde yaslı baslı diye sesimi cıkarmadım ama catladım sinirden neyse geldik eve televizyonun ayak kısmı kırıldı bereket cocuklar onunde degıldı Rabbım beterşerınden korusun alıntıları aldım evın islerini halledeyim gelecem Insallah
ah be ne guzel hamur yoguran borek yapan koca.yedinmi naptin.benimkide yumurta kirmaktan acizMerhaba arkadaşlar baya durgun yine 9. Takımyeni geldim sayılır eve yorgun düştüm. Cocuklari disardan eve sokunca Hemen banyoya soktum, Cocuklar disarda yemisti Ben yiyemedim acim accc ne yesem.
esimde tabi Benim yoklugumu firsat bilip isten gelince Hamur yogurmus kiymali yapiyorbu adami Ben napim
cok guzel vermissin canim.masallahPeki o zaman uzaktan destek almaya devam edicem 3 ay önce kilo notlarimi sizle paylasmistim 100.2 ile başladım şuan 87.3 yazmak istedim
ne gorev verdiler kaptanim.hicmi yok tatil.Kızlar moralim çok bozuk
Yaz tatilimden oldum
naptin canim yumurta detoksu falan varda benmi bilmiyorum.kiz nasil yedin okadar yumurtayiIyi akşamlar kizlarr.. Günü kapattim. Menümü yazayim hemen.
Sabah 09:00
2 h.yumurta
3dilim peynir
4 cherry domates
2 dilim ekmek
Ara
Melengiç kahve 1 avuç cevizfındık
Öğle 14:00
1 h.yumurta
2 dilim peynir
1 t.b ekmeği
Ara
1 Nar
Akşam 18:30
3 yumurta
1 kase salata
2 kepçe yogurt
Şu an sade turk kahvesi
Spor yok
Su 2.5 litre
kaptanim naptin cok cokkk az degilmi.acikmadinmi5 Mart Perşembe
11:30=== 6 yk bulgur pilavı
6 yk bezelye yemeği
2 kase yoğurt
1 minik soğan
Su=== 2 lt
karnibahar sislik yapmiyorsa guzel canim.5 mart
07.15
1 kuru kayısı
1 yumurta
1 muz
2 sünme peynir
5 siyah zeytin
1 hindi füme
13.00
Az pirinçli etli ıspanak
1 bardak ayran
5 çiçek fırın karnabahar
2 dilim fırın patates
18.00
1 kase tarhana
1 bardak ayran
Spor 15 dk karın egzersizi
45p
Su 1700 ml yazıyor ama 2 yi geçtim yazmamışım
@Tekrardene
afiyet olsun.cig kofte kucuk demissin ama sislik yapmaz insİyi geceler herkese
10.00
1 kase tırşık çorbası
12.00
1 elma
2 has yumurta
16.30
6 ufak sıkım çiğ köfte ev yapımı
Marul
Yarım kase tırşık
Su çok az içtim
Spor da yok denecek kadar az biraz bacak egzersizi 50 tane de ip atlamaFitt_anne
Hosgeldin canim.bizde ozledik seniSizi özledim ben yokken grup epey sessizleşmiş 3 gün sonra burdayım
Aa kötü olmuş ne görevi bu
ne görevi canim?
Bileceksin ama bildiğini belli etmeyeceksin altın kural
Ne eğitimi almıştın canım, hiç mi tatil yapamayacaksin kötü olmuş yaaa. Ne iş verdiler?
Normal 8-5 mesaiye tabi olacağım 6 ay boyuncane gorev verdiler kaptanim.hicmi yok tatil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?