Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gecmis olsun canim.insallah tez zamanda iylesirsin:)

Kızlar netim bitti, aldığım ekte bitti.
Haftasonu buralar size emanet.
Pazartesi görüşürüz
grs canim kendine iyi bak
dun sorun vardi galiba ogleden sonra hic giremedim siteye..en sonunda googleden girmek geldi aklimada...
bu arada gunaydin herkese mutlu haftasonlari:)
sorun oldumu daha teli elime alasim gelmiyor
okumustum bunu ve hak vermistim
cok gecmis olsun canim tez vakit sagligina Kavus insallah
kizlar bugun evimin balkonunun yer fayanslari yapilacak.pek gorunmeyebilirim bugun.optumm
Kolay gelsin ustalara

Jasminium84 sırrını yazmayi unutma cnm
Ablacım nereye yazıyorduk

tünaydın balım, çok geçmiş olsun

Tebrikler Jasminium84 bende sondan birinci olmuşum

Herkese günaydin, evde kavgasiz huzurlu karantinalar yasiyalim insallah bol bol dua edelim
Ay inşallahda pekde mümkün değil
Kocam sıyırdı tek muhabetı evin ve bebelerin dezenfektesi su sıra
İyki titiz bir insan değilmiş diyorum yoksa boğarmışım

Ayni canim cocuklar icin daha kötü hergün degisik aktiviteler yaptiriyorum ama enerji patlamasini önlemiyor
Canım senin çocuklar büyük bide kıyamam sıkıntıdan napıcaklarını şaşırnışlardır biz bile patladık bakalım ne olacak sonumuz bekliyoruz
Her konu nasılda düzgün beslenmeye varıyo dimi. Düzgün besleniyorsan sağlıklısın, sağlıklıysan hastalıkları çok rahat atlatıyosun hatta yakalanmıyosun
Canım geçmiş olsun

benım kide mobilyalara taktı yerlerini degistir elim dıyor verdım humayı yanına resim cızıyorlar sımdı bende humanın oyuncak kutularını duzenledım

Benmkide çok pimpirikli. Hastaneden geldik burun deliklerine bile kolonya sıktı duştada kırklandı

çok geçmiş olsun ponim dedin mi benim safra kesem de sıkıntılı mide , gaz zannedip yollamasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…