- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #354.521
cok gecmis olsun tatlimGünaydın herkese. Gece 1de sancılandım. Midem sırtım çok kötü kıvrandım. Tomografide aşırı gaz çıktı lavman verdiler afedersiniz biraz rahatlattı ama midem hala çok kötü bi de idrar yolu enfeksiyonumda çok fazlaymış öyle bende durumlar ben yatıyore herkese mutlu sağlıklı günler
hava burda serinledi cnm güneş gitti, cikamadim bahceyeşükür iyiyim bu gün hava günlük güneşlik kombiyi bile kapattım ben de baş dönmesi v.s kalmamış turp gibiyim
sen nasılsın bahçeye el atabildin mi kahve keyfi yaptın mı
Neyseki daha iyiymiş cnm insallah cabuk atlatirsinizCanım alerjik rinit soğuk algınlığı ile birleşti çok zordu ateşler içinde yandı ...şuman düştü
Sağ olasın canım Allah yardımcım beterinden korusuncok gecmis olsun tatlim
Safradan degil demişin ama benimde hep mideme vururdu
Safra icin kür yapiyonmu daha
hava burda serinledi cnm güneş gitti, cikamadim bahceye
Kahvalti yaptim da saati bekliyorum cay icecem :))
Iyi olmana sevindim
Neyseki daha iyiymiş cnm insallah cabuk atlatirsiniz
havalar harbiden dengesiz ama abla bir bakıyorum gunesli yaz gunu gibi bir bakmışım dolu yagıyorvalla dikkat de ediyorum hava değişimleri beni çok etkiler atıyorum karayel eserken poyraza çevirse benim kafa dumanlanır kollarım da ağırlık olur suçu hava durumuna atasım geliyor :)
Insallah olmaz canımAynen eğer kurallara uyulmazsa 100.000 kişiden fazla bekleniyor
cok gecmıs olsun Poni safra sorunu bendende var aldırmam lazım ama korkuyorumGünaydın herkese. Gece 1de sancılandım. Midem sırtım çok kötü kıvrandım. Tomografide aşırı gaz çıktı lavman verdiler afedersiniz biraz rahatlattı ama midem hala çok kötü bi de idrar yolu enfeksiyonumda çok fazlaymış öyle bende durumlar ben yatıyore herkese mutlu sağlıklı günler
kolay gelsin canımkizlar bugun evimin balkonunun yer fayanslari yapilacak.pek gorunmeyebilirim bugun.optumm
amin canım InsallahHerkesin Mirac kandili mübarek olsun insallahbu günleride tez vakitte atlatiriz insallah
amin amin canımMirac kandılımız mubarek olsun canlarım Rabbim bu sıkıntılı gunlerın bittecegı, dualarımızın kabul olacağı bir kandıl yasamayı nasıp etsın ınşallah
cok gecmıs olsun canımKızlar menü paylaşımı yapamadım küçük oğlum çok ateşlendi 40.2 yi gördük bugün anca azaldı uyuyabildi...vaktinde yapamadığı için gruptan çıkarılmamayı rica ediyorum..
Burdada yok abla sanal marketlere bakıyoruz bizde 5 kg un 25 TL fiyatını bılemedımKac tane market gezdim wc kagidi, un, maya yok
Ben merkele dinleyip toptan alisveris yapmadiydim :))
Millet yagmalamiş her tarafi
Sağol kuzum
Sağol balımmCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 666. ETAP
TAKIM İÇİ BİREYSEL DERECELER
1.Jasminium84 === % 3.31 ===
2. @medine66 === % 1.96 ===
3. @Ucmelekannesi === % 1.42 ===
4. @Poni Bon === % 1.34 ===
5. @zsaracoglu === % 1.13 ===
6.askrhpozitif === % 1.08 ===
7. @Furha63 === % 0.86 ===
8. @ela_naz2019 === % 0.79 ===
9.Handandandan === % 0.26 ===
10. @Zeycan123 === % 0.16 ===
ETAP SONUNCUSU
@selensu82 === % -0.72 ===
Fitt_anne === % -0.73 ===
Jasminium84 tebrikler canım süpersin
Geçmiş olsun şimdi nasıl oğlunKızlar menü paylaşımı yapamadım küçük oğlum çok ateşlendi 40.2 yi gördük bugün anca azaldı uyuyabildi...vaktinde yapamadığı için gruptan çıkarılmamayı rica ediyorum..
Geçmiş olsun canım evde atlatmaya bakın hastaneye gitmedenSağolasın canım iyi bugün düşürdük ateşi.eksi iyi gibi ben de grip oldum pek yiyemedim..
bişey olmaz inş Allah’ın izniylebuna daha büyük daha içten aminnnnnnnnn
ben zaten karantina da gibi yaşadığım için sıkıntı yok da oğlan evde ,fır fır dönüyor babasıyla didişmesinler de :))
cok şükür canım dahada iyi olsun inşCanım çok sağol çok artmıştı ateş doktoru getirin dedi şimdi azaldı ateşten kabardı ve geçti şu an azaldı 40.2 oldu çok korktuk..
Sen iyi olda canım ödem giderDedim ablam tahliller tomografi ultrason vs safra çıkmadı çok şükür. Gazda tomografide çıktı ama hala doğrulamıyorum eşimde iyi ki evde yaa. Serumda ödem yaptı gene 82 olmuşum
evet yok abla bendede 3 paket um var biterse yok dahaKac tane market gezdim wc kagidi, un, maya yok
Ben merkele dinleyip toptan alisveris yapmadiydim :))
Millet yagmalamiş her tarafi
Maşallah ne satılıyorlar, burda pahalısını alsan 5 kg okadar tutmazBurdada yok abla sanal marketlere bakıyoruz bizde 5 kg un 25 TL fiyatını bılemedım
Sanada geçmiş olsun canımSağolasın canım iyi bugün düşürdük ateşi.eksi iyi gibi ben de grip oldum pek yiyemedim..
Millet ciddiye almıyor Allah sonumuzu hayır etsinHavalar duzeldi herkes attı sokaga kendını
Evımın karşısı yuruyus alanı park sankı acıklama yapılmış çıkabılırsınız dıye herkes geziyor
Benım kocada elınde bez nereyı sılsem dıye evım içinde gezıyor
Hangısı dogru bılemedım
Ablam dokunulan her yerı dıstan gelen urunleri sıl yıka yapalım mantığındakız evin neyini dezenfekte edecek virüs hava da gezmiyor insanlara yapışıp kalıyor normal temizlik yeterli ki bebelere zaten bir şey olmaz virüs onlar da barınamıyor bulaşmıyor bile :))
Dışarı Çıkma yasagı gelirmiki acaba yada gelsemiki acabaMillet ciddiye almıyor Allah sonumuzu hayır etsin
Eşinede güldüm
Hoşgeldin canım ailenle iyi vakit geçir inşallahHerkese hayırlı günler hayırlı kandiller
Dün aileme geldik şarjım bitti yoldayken. Gelince de uzun bir süre takamadim şarja. Annem şehir dışında yarın gelecek inşallah. Baya evin büyüğü olarak işler bana kalmış durumda
Dun evden cikicaz birkaç gün donmiycez diye dip köşe temizlik yaptım heryeri dezenfektanli suyla temizledim arkamızdan mikroplar üremesin diye
Kafayı yemiş olabilirim
O kosturmada tartilamadim malesef, aklıma geldiğinde kahvaltı yapmıştım. Eve dönünce mutlaka tartilip yazicam ve kararlı bir şekilde Ramazan'a kadar tekrar devam etmek istiyorum.
Buraya gelmeyi bekliyodum ne zamandır, burada bozacagimi biliyodum çünkü
Bizim buraya bazı eyaletlere geldi canım, bizim bu tarafada gelecek belli..Dışarı Çıkma yasagı gelirmiki acaba yada gelsemiki acaba
Ablam yeni beslenme planımla ılerlıycem artık gec olucak hedefe ulasmam ama stressiZ ve keyıflı olucak dıye dusunuyorumcok güzel mervecim
Artik buyuk hedefler koyup fazla hırs yapip hayal kirikligi yasamayalim
Tek yapmamiz gereken programi aynen uygulamak
Aç kalmadan, strese girmeden
daha ne olsun tatlim
Kac aydir 55 lerdesin
çoğalınca sevinmicen :)))
gecen hafta fazla verdin cnm
Bence az da degil gayet guzel
Onemli olan kacamak yapmadan devam etmek
şikayetçi degilim zaten :)) beni tatmin etti
menulerine göre yinede eksi gelmişin cnm
Demekki biraz daha dikkat etsen cok güzel verecen
Ahh dilek böyle böyle metoyu bozuyoruz cnm :))
Az da olsa istikrarli olup eksi olmaya calis
haberlere fazla stresmi yaptin acaba cnm
Cipsler cukulatalar bagisikligini daha cok düşürür :))
Toplu alışveriş yaptınmı yap bence zamanın ne gosterecegı bellı degıl cunkuBizim buraya bazı eyaletlere geldi canım, bizim bu tarafada gelecek belli..
ama tr de nasıl olur bilmiyorum inşallah gelir diyorum yoksa bu gidişat iyi değil özellikle yaşlılarımız için
Ne zaman donuceksın eve. Uzun sure kalıcaksan annende kontrollü ol genede cnm vermesı pek zor oluyor sonra bılıyosunHerkese hayırlı günler hayırlı kandiller
Dün aileme geldik şarjım bitti yoldayken. Gelince de uzun bir süre takamadim şarja. Annem şehir dışında yarın gelecek inşallah. Baya evin büyüğü olarak işler bana kalmış durumda
Dun evden cikicaz birkaç gün donmiycez diye dip köşe temizlik yaptım heryeri dezenfektanli suyla temizledim arkamızdan mikroplar üremesin diye
Kafayı yemiş olabilirim
O kosturmada tartilamadim malesef, aklıma geldiğinde kahvaltı yapmıştım. Eve dönünce mutlaka tartilip yazicam ve kararlı bir şekilde Ramazan'a kadar tekrar devam etmek istiyorum.
valla dısarı cıkmak ıcın benimde ıcım gıdıyor camasır asarken baya oyalandım balkondaHavalar duzeldi herkes attı sokaga kendını
Evımın karşısı yuruyus alanı park sankı acıklama yapılmış çıkabılırsınız dıye herkes geziyor
Benım kocada elınde bez nereyı sılsem dıye evım içinde gezıyor
Hangısı dogru bılemedım
bizim buraya gelmeden dısarı bosalmazBizim buraya bazı eyaletlere geldi canım, bizim bu tarafada gelecek belli..
ama tr de nasıl olur bilmiyorum inşallah gelir diyorum yoksa bu gidişat iyi değil özellikle yaşlılarımız için
Hadi gozun aydın ama yinede dikkat et kantarın topuzu kactım yakalaması zor oluyorHerkese hayırlı günler hayırlı kandiller
Kafayı yemiş olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?