Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkese günaydin, evde kavgasiz huzurlu karantinalar yasiyalim insallah bol bol dua edelim
buna daha büyük daha içten aminnnnnnnnn
ben zaten karantina da gibi yaşadığım için sıkıntı yok da oğlan evde ,fır fır dönüyor babasıyla didişmesinler de :))

Ay inşallahda pekde mümkün değil
Kocam sıyırdı tek muhabetı evin ve bebelerin dezenfektesi su sıra
İyki titiz bir insan değilmiş diyorum yoksa boğarmışım
kız evin neyini dezenfekte edecek virüs hava da gezmiyor insanlara yapışıp kalıyor normal temizlik yeterli ki bebelere zaten bir şey olmaz virüs onlar da barınamıyor bulaşmıyor bile :))

neden diyecektim yazmissin
gecmis olsun canim simdi nasil

Demezler canim demezler.
Kunefe , kekler,cikilatalar bunlar aklima gelenler.
Dun de eti karam almis gelmis sen seversin diye. İsrarla beni caydirmak icin ugrasiyor adam
Canım dün geceyi zor atlattık gece 2 gibi düşmeye başladı çok zordu Allah korusun hepimizi ve yavrularımızı...hastaneye gitmeye korktuk doktoru getirin dedi mecburduk

Kızlar menü paylaşımı yapamadım küçük oğlum çok ateşlendi 40.2 yi gördük bugün anca azaldı uyuyabildi...vaktinde yapamadığı için gruptan çıkarılmamayı rica ediyorum..
vah vah aşırı çıkmış ateşi enfeksiyon mu olmuş kuzu çok geçmiş olsun , gülüm böyle durumlarda haber verirsen gelmedin menü yazmadın diye kimse çık demez merak etme

aynen ablam.konya belediyesi ucretsiz otobus kartlatini iptal etmis yaslilarin yoksa yerlerinde durmayacaklar
ne kadar dogru ve mantikli. Kendimiz yipratmadab cik uzup takinti yapmadan duzgun beslenerek atlatacagiz ins
gecmis olsun canim yaaa.simdi nasilsin
kizlar bugun evimin balkonunun yer fayanslari yapilacak.pek gorunmeyebilirim bugun.optumm
kolay gelsin canim
Kızlar menü paylaşımı yapamadım küçük oğlum çok ateşlendi 40.2 yi gördük bugün anca azaldı uyuyabildi...vaktinde yapamadığı için gruptan çıkarılmamayı rica ediyorum..
Canım dün geceyi zor atlattık gece 2 gibi düşmeye başladı çok zordu Allah korusun hepimizi ve yavrularımızı...hastaneye gitmeye korktuk doktoru getirin dedi mecburduk
cok gecmis olsun canim atess cok zor .bende cok korkarim. Rabbim korusun tum bebeleri ins

Handandandan canin girusuruz iyi bak kendine

çok geçmiş olsun ponim dedin mi benim safra kesem de sıkıntılı mide , gaz zannedip yollamasınlar
Dedim ablam tahliller tomografi ultrason vs safra çıkmadı çok şükür. Gazda tomografide çıktı ama hala doğrulamıyorum eşimde iyi ki evde yaa. Serumda ödem yaptı gene 82 olmuşum

aslın da her şehirde yapılmalı durduralamıyor yaşlılar gençler evde isyan da:))

Şimdi daha iyym canm midemden pek doğrulamasamda yatıyorum

Dedim ablam tahliller tomografi ultrason vs safra çıkmadı çok şükür. Gazda tomografide çıktı ama hala doğrulamıyorum eşimde iyi ki evde yaa. Serumda ödem yaptı gene 82 olmuşum
ay iyi bakmışlar şükür safra değilmiş, buskopan verdiler mi ponim gaz sancısına en iyi gelen ilaç , ben de zamanın da sıkça hareket edemeyip ağlayarak acillere gidip gaz çıkınca öğrendim , ağrı ufaktan başlarsa hemen buskopan yutuyorum ketile su koyuyorum demliğe de az su koyuyorum ketıl dakini sıcak su torbasına, demlikteki ısınınca hemen ballı su yapıyorum kaynayınca da rezene demleyip içiyorum eğer bağırtacak kadar artmışsa evde eşim varsa o yapıyor ben hareket edemiyorum ki sancıdan , böylece acile gitmeye gerek kalmıyor

Canım alerjik rinit soğuk algınlığı ile birleşti çok zordu ateşler içinde yandı ...şuman düştü

Sağol canım şimdi daha iyi geçecek.Allah korusun hepimizi

Sağolasın canım iyi bugün düşürdük ateşi.eksi iyi gibi ben de grip oldum pek yiyemedim..

Canım ben de bildiğimden değil öyle dedi diyetisyen çünkü öğünleri epey görünce ben de fazla demiştim zayıflama için gerçi bana her türlü az:))

vah vah aşırı çıkmış ateşi enfeksiyon mu olmuş kuzu çok geçmiş olsun , gülüm böyle durumlarda haber verirsen gelmedin menü yazmadın diye kimse çık demez merak etme
Canım bugün girebildim dün çok zordu bakamadım hiç.enfeksiyon canım ve alerji ile birleşince..sağ olasın.

Amin canım amin..Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…