Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

cipsi çikolatayı asıl virüs olarak gör adamın ne günahı var çamaşır suyuna basasın geliyor ne yapsın yazık adamcağıza kız:))

haberlerden çok benim evde olan sıpam daha çok beni sıkıldım bunaldım v.s. diye strese sokuyor enerji vampiriii velet:))))

hafiften ara ara dönüyor şimdi daha iyiyim şükür , kendimi bilmesem ağzıma evime alkol koymasam diycem ki hafif kafayı bulmuşum da ondan
Evdekilerde de devam ediyormu abla .
Yediginiz biseyden falan olurmuki acep

evet gülüm bir kere öyle eksi çıktı ertesi güne 600 gr fazla çıktım meğer su kaybıymış eksi sayılmazmış yani :)

Evdekilerde de devam ediyormu abla .
Yediginiz biseyden falan olurmuki acep
oğlan da bir şey yok onun ki sıkıntıdanmış siteye çıktı dolandı iyi oldu babası da benim de arada dönüyor diyor biz ailecek ottan havadan … etkilenen cins bir aileyiz artık eminim

oğlan da bir şey yok onun ki sıkıntıdanmış siteye çıktı dolandı iyi oldu babası da benim de arada dönüyor diyor biz ailecek ottan havadan … etkilenen cins bir aileyiz artık eminim
Aman onemli bisey olmasinda abla.
Cocuklar hep sikiliyorlar hava guzellesse biraz acik havada gezdiririz ama hayirlisi bakalim.
Rabbim tez zamanda aydinliga ulastursinn ins

Aman onemli bisey olmasinda abla.
Cocuklar hep sikiliyorlar hava guzellesse biraz acik havada gezdiririz ama hayirlisi bakalim.
Rabbim tez zamanda aydinliga ulastursinn ins
amin gülüm amin
bir de benim oğlanın arkadaşları (mesajlaşıyorlar boyuna ) biz evde oturuyoruz aman taşıyıcı olup da yaşlılara bir şey olmasın diye onlar fıldır fıldır dışarıda diye sinir oluyorlar :)))))

Gecmis olsun abla, ne güzel kücük cocugun yok dinlen uyu oh mis

Büyük bi ihtimal Burda pazartesiden itibaren sokaga cikma yasagi baslicak hakkimizda hayirlisi
burda var sokaga cikma yasagi cezasi 135 eurodan basliyo.mecbur cikman gerektigi zamanda bi belge cikarttiriyosun onunla cikiyosun.10 fundur nerdeyse bahcedzn disari adim atmadim
Kızlar hastaneye gittik mecbur kaldık küçük oğlum ateşlendi ...
Tartıldım .pzartesi 67.1
Bugün:66.4
gecmis olsun canim onsallah kotu biseyi yoktur
Eşim çocuklara revani yaptı.
Ev buram buram tatlı kokuyor
Demiyorlar ki bu kadın diyette, bizde yemeyelim
cok zor bi sinavdan getin kaptanim
Benim gittiğim iş yeri kapanmış
Araci firma baska yere gonderecekti gitmedim, parasiz izin aldim

Onumuzdeki Ayin 1.inde diger araci firmaya gectim normalinde
Onlardan ses cikmadi
Ne olacak bilmiyorum
hakkinda hayirlisi abla.belkide bu zamanda calismaman daha iyidir

Insallah canim, Bizde sokaga cikma yasagi gelicek büyük bi ihtimal. Artik bunaldim cocuklar Bunaldi hayirlisiyla atlatsak Su günleri
Piyasada olan bir ilacın tedavi ettiği söyleniyor ama Nekadar dogru bılrmıyorum
Dogruysa kısa zamanda bıter bu sıkıntı dıye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…