Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Burdada yok abla sanal marketlere bakıyoruz bizde 5 kg un 25 TL fiyatını bılemedım
bizde nete baktik ucuzlari ordada kalmamis
Digerleri baya pahaliya geliyor
yok abla bendede 3 paket um var biterse yok daha hamur mayası buzlukta var verim sana
bende de 1-2paket var mayam da yok. Hamurisi yapmadigim icin almiyodum
Backpulwer aldim :))
Bakkalda adam piyasada yok dedi
bu zamanda niye gittinizki cnm uzağa
Dışarı Çıkma yasagı gelirmiki acaba yada gelsemiki acaba
buraya pazartesi gelecek deniyor
O yuzden de bütün millet alisveriste
Hiç iyi halimiz yok arabanın camını kırıp WC kağıdı calışmışlar Almanya’nın şehrinde çok değerli saklasakmı napsak fazlada yok ama
Sabah bi vidiyeo gondermisler
Bahceye wc kagidi ekiyolar

Geçmiş olsun canım evde atlatmaya bakın hastaneye gitmeden
Canım dün mecbur götürdük ama çok boştu doktor.yoğun değildi önlem aldık tabii korktuk ama dışarıda insanlar çok rahat asker uğurlama yaptılar geçen gece ...çocuklar dışarıda oynuyor insanlar geziyor maskesiz ben çıkmadım dün dışında..korkarım ki yayılacak

Allah razı olsun canım..

Hangi şehirdesin canım

20 mart cuma
12.30
Mercimek kofte kac tane yedim bilmiyorum cocuklarlada olunca
Dere otlu yogurt
Domates tursusu

Tarcinli kahve
Yesil cay
Rezene

18.00
1 bardak sut

Su 1.5 litre 2 olur heralde
Spor yok
Güzel canım öğleni akşamı sütle geçiştirerek dengelemişsin
Menüm
11.00
Sucuklu kaşarlı 1 yumurtayla omlet
1 avuç çiğ badem
Domates

14.00
Maden suyu

16.30
1 tabak bulgurlu etli sarma
Yarım çorba kasesi nohut
1 kase yoğurt

Su ölçemedim
Spor yok maalesef
Güzel canım afiyet olsun
20 Mart menüm
09.30 1 yumurta
5 zeytin
2 dilim peynir
Salatalık domates biber
10 badem

17.00 2 tabak fırın sebzeli bulgur Pilavı
1 kase yoğurt

su: 2 lt
Akşamki öğününü çok iyi anlayamasam da iki tabak sebzeli bulgur pilavıysa çok geldi canım
Güzel
13:00
10-15 sıkım mercimek koftesi
Marul

Su:2 lt
Spor leslie 135 puan
Canım öğlen mercimek köftesini biraz fazla kaçırmış olsan da tek öğün seni yıpratabilir
Güzel canım vasa batıyor biraz göze hazır gıda olduğu için
Afiyet olsun canım bi Mısır fazla geldi sanki

Ya acaba

Ablam dokunulan her yerı dıstan gelen urunleri sıl yıka yapalım mantığında
Annesıne bişey olur korkusu daha cok ondaki bence riks grubunda ya elinde olsa kadını odasından çıkatmıycak
ne yapsın gülüm işte annesine bir şey olmasın diye korkuyor da yapıyor demek ki , ayy şimdi onun için de ne stres birikmiştir rabbim herkesi esirgesin

Toplu alışveriş yaptınmı yap bence zamanın ne gosterecegı bellı degıl cunku
öyle eksiğim yok canım temel ihtiyaclar rezerveli alıyorum zaten bi cesaret markete gidip un buldum dedim alim
Bizimkilere makarna yaptım sımdı onu yiyorlar sozde spor yapacaktım sureklı bisey cıkartıyorlar
bende birgün yapmadımya soğukluk girdi araya evde dolapları boşaltıp yerleştirdim hep ama yinede zaman geçmiyor
bende de 1-2paket var mayam da yok. Hamurisi yapmadigim icin almiyodum
Backpulwer aldim :))
Bakkalda adam piyasada yok dedi
Abla valla buldum aldım nettodan 3 ten fazla alamıyorsun ama olsun evdede var yeter hamur mayası paket olarak alıp buzluğa atıyorum abla kolaylık oluyor öyle bozulmada olmuyor o sayede kalmadım hamur mayasız aksilik olur bişey olur yavrularıma ekmek yaparım bişeyler yaparım

Hiç iyi halimiz yok arabanın camını kırıp WC kağıdı calışmışlar Almanya’nın şehrinde çok değerli saklasakmı napsak fazlada yok ama
vayy canına tuvalet kağıdı hırsızlığını da duyduk ya daha bir şeye şaşırmayız aman gülüm sen de dikkatli kullan tuv. kağıdı, kağıt havluyu kağıdı aman aman önemli değil diyoruz da olmazsa da olmuyor

geçen hafta eşime marketten yumurta v.s. al dedim evde bitenleri makarna da al demiştim 1 paket çubuk makarna almıştı bitmeden neden alalım ki kafası var bizde de:))
un maya önemli aslın da 1-2 paket de süt alıp koymak geçiyor şimdi aklımdan ya sütçü gelmezse ortada kalırız valla

millet böyle yapınca insan varkende almak istiyor, dünyaca kafayı sıyırcaz
Abartmadan alınabilir abla ama bazıların yaptıgı hiç olmuyor market yapıyorlar evi

M mer_4260 merve ne yaptin ne etton cnm cocuklar nasil oldu

@GastrikAsit nazli senide özledim cnm
Kilo bildirimi yapmadinmi bugün
Ablacım merhaba ıyıyım diyelim malum ortalık sıkıntılı gerginim bu konuda kucuk kızım influenza da bile helak olmıstu aklıma geldikçe o gunler endişeleniyorum. Esim ısı geregıde çokça insanla muhattap oluyor. Grip oldu oldum dirildim corona mı Bulastı diye bir aydan fazladır ders çalısıyorum bakanlık sınav yayınladı. O yuzden yoğunum. Sen nasılsın abla cok ozledım burayı da sınav sonrası gelıcem zaten maalesef kilom aldı basını gitti gece 4-5 e kadar ders çalısıyorum yeme ıcme de hak getire nerdeyse 67oldum.

Spor listesi Sonuclar

1. Handandandan 1260
2. @medine66 835
3.@zsaracoglu 815

Tebrikler kizlar

__ SPOR LİSTESİ __

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Zsaracoglu --135--200 --+--200--200--+ 80--+ 815
Handandandan -- 180 --+180 --+180-- +180--180--180 -180- 1260
Ucmelekannesi -- 90-- + 210--+ -- +90 --+ -- -- 90 480
@medine66 -- 60+245-- +310 -- -- -- 220-- -- 835
Selensu82
-- 120-- 60 -- 150 --105 -- 120-- 60-- 120 735
Ela_Naz
-- + -- + -- +135 --+ -- + -- 135 --+ 270
Tugbap
-- 90--90 -- 135+ -- + -- 135 -- 135--+ 585
Dream
-- 96+ -- 102+--144 + --45 + 90-- 144-- 157.5+ --+ 778.5
poni
-- +----+--180----+-- 180
-- + -- + -- + -- +-- + -- + -- +
-- + -- + -- +-- + -- + -- +--+
-- + --+--+ -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- +--+
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --+

Eline emeğine sağlık canım ne kadar sportif bir takımız Spor yarışması olsa yine bizim takım derece yapardı

Bugün takım ne kadar sessiz ben de rahmetli babaannemin tabiriyle “ne işim iş ne elim boş” aslına bakarsanız kayda değer bir şey yaptığım da yok boş da kalmıyorum
bazen oluyor öyle yapıyorsun yapıyorsun ama ne yaptığın belli olmuyor
baya bi sessiz biara bakım vardı
Emeğine sağlık canım
Handandandan
@medine66
U UcanSupurge
Tebrikler canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…