- Konu Sahibi Handandandan
-
- #354.701
65-66 arası gidip geliyorum şu an canım. Ya benim kilo alma nedenim neymiş biliyo musun. Sen git her sabah tahin pekmez ye. Anam o da bi iştah açıyo ooff. Onu yemeyi bıraktım iştahım azaldı çok şükürKizz napiyonn kac kilodasn bakiiiym
Allah’ın izniyle bir şey olmaz inşallah canım tedbirli davran kendine dikkat etGünaydın kızlar
bugün işyerinde nöbet bende
işyerindeyim ama çok gerginim
Mercimek köftesi yapmış olabilir belki canım üstelik wc ye de çıkamamışsın gider o hemen inşallahbildirimimi de yapayım
cuma: 64,3
bugün: 65,1
fark: +800
cumadan beri wc'ye çıkamadım yine ama 800 gr kadar çok etkiler mi bilmiyorum
başka neden olabilir bilmiyorum bu artı
3 günlük wc 1 kilo etkiliyobildirimimi de yapayım
Maske ile gittin değil mi?Günaydın kızlar
Normal bence canım stres yapma. Cumaya hepsi gider eksiye bile geçersinbildirimimi de yapayım
bildirimimi de yapayım
Cumaya eksiye geçmiş olursunuz inşallah kızlarHayırlı sabahlar kızlar
Bildirimim
Cuma 80.8
Bugün 81.6
Fark +800 gram
Serum ödem yaptı cumaya gider umarım
inşallah kuzum çok geriliyorum artık normal yaşamımıza geçmek istiyorumAllah’ın izniyle bir şey olmaz inşallah canım tedbirli davran kendine dikkat et
Mercimek köftesi yapmış olabilir belki canım üstelik wc ye de çıkamamışsın gider o hemen inşallah
ayy sinir oluyorum ama yaa bi düzene girmedi şu wc işim3 günlük wc 1 kilo etkiliyo
yok balım yaa evde maske kalmadı eczanelerde de bulamadımMaske ile gittin değil mi?
inşallah canımNormal bence canım stres yapma. Cumaya hepsi gider eksiye bile geçersin
inşallah canım yaa üzüldüm valla yine 65i görünceCumaya eksiye geçmiş olursunuz inşallah kızlar
yok abla dayanıyorum bozmucam mercimek koftesi bana baya ıyı geldı sısırır diyordum amaAman sakın bozmayi aklina bile getirme cnm
Baskalarini boşver birbirimize sözümüz var :)) zaten sonrasi pismanlik, emeklerin heba olmasi demek
Bunu milyon kere yasadik
Hem ne guzel ekside görmüşsün
Bu hafta guzel bi eksiyle gel de keyfimiz yerine gelsin
Ben cuma aksami cok yedim diye dun 1.6 artidaydimbugun o gitmiş, dün kisitlamadan normal yedigim halde
Bidaha mercimek koftesi yapinca hem oglen yiyecem hemde az yapicamki, fazla yemeyim :))
valla abla o kahve yanında atıstırmalıgı olmadan ıcılmıyorkahve yanı ne kız tarçınlı kahve yada tarçınlı süt dedim yanına kanki arama sabi kahvenin
hıc fıkırm yok abla seviyelere cok muafık degilim zatenSeviyeci kizlar
Ben toz kollajen almistim, kahveme koyuyodum onceden günde 1 ölçek
Acaba almaya devam etsem sevilere zeval gelirmi
kac kilo verdin diyecektim ki 5.5 kılo vermıs sın masallah canımHey gidi günler...
1.seviyeye başlayalı tam 31 gün olmuş kendime inanamıyorum
Haklisin cnm insallah gene gelicem hedefe
bir benım koca kısı yatısta aksama kadar cıceklerıyle ugrastı durduKızlar benim koca kendni temizlige verdi evi suprdu sildi dip bucak belki cmlara bile gecebilrm dedibende cocugu uyuttm smdi kahve icicem Adam nasil kendni ise verdiyse sen dokunma git kahve ic dedi bana
Hayırlı günlerHandandandan kaptanım izine ayrilabilirmiyim zor bir süreçten geciyorum
kuzum Rabbım yardımcınız olsun dualarımız sızınleAnnem umreden geldiği için karantinadaydı ateşi yukseliyormuş nefes darlığı da varmış hastaneye götürmüşler dualarınızda unutmayın
hadı canım bu hastalık dunyayı mafwdecekMerkelen dr u pozitif cikmis
O da bikac gun once muaneye gitmis
Onun icin kendini karantinaya almis
gunaydın canımGünaydın kızlar hepinize kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum
Sağlık ve mutluluklar diliyorum
gunaydınGünnaydın kızlaar
gunaydın canım stres yapma butun tedbirlerini al ve dikkatli ol sadeceGünaydın kızlar
mercimek sısrmıstır iner sıslık bı kac Gunebildirimimi de yapayım
Hayırlı sabahlar canım iner odem yarınaHayırlı sabahlar kızlar
Bildirimim
Cuma 80.8
Bugün 81.6
Fark +800 gram
Serum ödem yaptı cumaya gider umarım
Bulgurla yapılan her yemek iki gün üst üste yenilince artı getirir canım.inşallah canım yaa üzüldüm valla yine 65i görünce
Geçmiş olsungunaydın kızlar
2 kızımda yatak odasında bizle birlikte yatıyordu dun onların odasını duzenledık cocuk odası kucuk olunca 2 yatagı nereye sıgdırcamızı bilemedik aksam esyaları cekerken belimi incittim sanırım agrıyor ustune gece kızların yanında yattım buyuk kızım burda yat diye agladı oysaki kendi gecmek istedi odasına sabaha kadar ayak ucunda yatınca bende durumlar pert bas agrısıyla uyandım su aralar acayip ruyalar goruyorum dinlenmeden kalkıyorum hep bakalım gunun gerı kalanı nasıl gececek
inşallah canımyok abla dayanıyorum bozmucam mercimek koftesi bana baya ıyı geldı sısırır diyordum ama
valla abla o kahve yanında atıstırmalıgı olmadan ıcılmıyor
hıc fıkırm yok abla seviyelere cok muafık degilim zaten
kac kilo verdin diyecektim ki 5.5 kılo vermıs sın masallah canım
bir benım koca kısı yatısta aksama kadar cıceklerıyle ugrastı durdu
kuzum Rabbım yardımcınız olsun dualarımız sızınle
hadı canım bu hastalık dunyayı mafwdecek
gunaydın canım
gunaydın
gunaydın canım stres yapma butun tedbirlerini al ve dikkatli ol sadece
mercimek sısrmıstır iner sıslık bı kac Gune
Hayırlı sabahlar canım iner odem yarına
hmmm tamam o zaman dikkat edeyim kuzumBulgurla yapılan her yemek iki gün üst üste yenilince artı getirir canım.
Dikkat edersen eksi gelirsin Cuma'ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?