- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #354.661
Sayfada eski raporlarda okudum cnmTamam abla saat 6-7 ye kadar yorumlari bekliyorum
hayirdir canim kotu bisey yok insHayırlı günlerHandandandan kaptanım izine ayrilabilirmiyim zor bir süreçten geciyorum
Tamam abla bende baktimda bulamadimSayfada eski raporlarda okudum cnm
Hazir olmayinca yenebiliyormus
Valla abla tadı çok güzeldi de kıvamını tutturamadım biraz cıvık olduAllah gönlüne göre versin cnm
Insallah hem sınavı hem şu günleri guzelce atlatirsiniz
Bende iyi sayilirim
İş yeri kapandigi icin önümüzdeki hafta evde olacam
Ilerisini bilemiyorum
Seviyelere basladik bakalim, insallah devam edebiliriz :)
Her seviyede farkli beslenme kurallari var
Genel olarak unlu, sekerli, paketli hic bisey yok
1.seviyede meyvede yok
sindirimi kolay seyler yemeye calis cnm
Şükür bozmadim :))
evdekilere pilav yapabilirsin
Yemek istiyorsan bulgur yap :)
Tavuj salatada doyurucu olur tatlim
tuuuu tuuuu masallahhhhdarisi hepimize
Tamamlamayida Allah nasip etsin insallah
saglikli olmak adina yapilan bi program cnm
Seviyelerden olusuyor
Karaciger temizligi yaninda coklu organ temizligide yapiliyor
Bunu yapanlar bicok hastaliklardan kurtulmuslar
Yaninda kilo vermek bonusu oluyor :)
Face de Ahmet apayla yitik sifayi ücretsiz bulanlar grubu var
Nasil oldu
İlk denememe göre bence güzeldi ama kıvamı azıcık cıvık olmuştuooo halledersin sen o odemi
sizinki dogru canim.
guzel vakit gecirin ins canim
afiyet olsun canim gayet guzel bence
hay allahim bizim burda marketlerde var.esim bugun alisveris icin gitti makarna ,un ,tuvalet kagidi hepsi dolu diyirdu
canim sinava cocukla calismak zor olmamli.allah kokaylij versin. Gece atistirmadan o saatlere kadar durmak gercekten zor.saglikli biseyler atistir bari canim
ay ayni ben iki gundur.evdeki herkesi gunduz sekerlemesine yatirdim esimde dahil kafa dinliyorum
tebrikler kizlar.
Handandandan canim sana sporda sisilikmi yapti acaba.masallah guzel spor
afiyet olsun canim guzel olmus
amin canim
guzel menu canim.masallah sporuda birakmiyorsun
afiyet olsun canim.guzel olmu
patates azmis gozume gorunmedi o yuzden.afiyet olsun guzel
mercimek kofteyi dengelemissin canim guzel
bozmamana sevindim abla.
Benide gece degilde su anda gunduzle zorluyor. Hele dun esim sac boregi istedi allahim o kokunun icinde gercekten iyi durdum.
Cikolatayi simdiden cok izledim
bunu bilmedimi soylemistim
nasildi guzeldi demii. Mercimek kofte candir
oh ne guzellllllllll
Canım iyi misin ? İnşallah her şey güzel olur senin içinHayırlı günlerHandandandan kaptanım izine ayrilabilirmiyim zor bir süreçten geciyorum
Canım iyi misin ? İnşallah her şey güzel olur senin için
Annem umreden geldiği için karantinadaydı ateşi yukseliyormuş nefes darlığı da varmış hastaneye götürmüşler dualarınızda unutmayınHayirdir cnm kötü biseymi oldu
Rabbim yardimcisi olsun canim.Annem umreden geldiği için karantinadaydı ateşi yukseliyormuş nefes darlığı da varmış hastaneye götürmüşler dualarınızda unutmayın
Afiyet olsun canim yapa yapa elin alisiyor zaten.tadi guzelmis goruntuyu bosverValla abla tadı çok güzeldi de kıvamını tutturamadım biraz cıvık oldu
İlk denememe göre bence güzeldi ama kıvamı azıcık cıvık olmuştu
Çok geçmiş olsun Allahım şifasını versin inşallah canımAnnem umreden geldiği için karantinadaydı ateşi yukseliyormuş nefes darlığı da varmış hastaneye götürmüşler dualarınızda unutmayın
Insallah ilerlemeden atlatir cnm kötüyü cagirmayin, iyi düşünün iyi olsunAnnem umreden geldiği için karantinadaydı ateşi yukseliyormuş nefes darlığı da varmış hastaneye götürmüşler dualarınızda unutmayın
Ne sacma yaa kontaktverbot ne demekBeklediğim gibi sokağa çıkma yasağı gelmedi, kısıtlamalar dışında, uymayanlara para cezası olacak gözümüz aydıngüzel şekilde ilerler artık virüs
Geçmiş olsun canım gönlünü ferah tutAnnem umreden geldiği için karantinadaydı ateşi yukseliyormuş nefes darlığı da varmış hastaneye götürmüşler dualarınızda unutmayın
Mercimegin suyunu fazlami koydun acaba cnmValla abla tadı çok güzeldi de kıvamını tutturamadım biraz cıvık oldu
İlk denememe göre bence güzeldi ama kıvamı azıcık cıvık olmuştu
Ne yaptıklarını kendileride biliyormu acaba? Herzaman aynı şeyler söylenip duruluyor. Allahtan hayırlısıNe sacma yaa kontaktverbot ne demek
Sanki disarda millet birbirine sarilip dolasiyor
Senin kv seviyelere tekrarmi basladi cnm yoksa kendimi devam ediyorGeçmiş olsun canım gönlünü ferah tut
Bizde de hep aynı şeyler söyleniyo 65 yaş üstüne yasak geldi ama emmiler çılgınlar gibi dışardalarNe yaptıklarını kendileride biliyormu acaba? Herzaman aynı şeyler söylenip duruluyor. Allahtan hayırlısı
Abla benim kv seviye değil direkt olarak oruçlara başlamıştı. Ben anlattım ona o da seviyelere başladı işte facebooktaki gruplaSenin kv seviyelere tekrarmi basladi cnm yoksa kendimi devam ediyor
Bu arada ton baligi seviyeyi bozmuyor
Ama cok saglikli degil diye tavsiye edilmiyor
Onlarda akıllanmıyor arkadaş, en çok zarar görecek olan kesim onlar oturun aşağaya işteBizde de hep aynı şeyler söyleniyo 65 yaş üstüne yasak geldi ama emmiler çılgınlar gibi dışardalar
iyi olmus cnmAbla benim kv seviye değil direkt olarak oruçlara başlamıştı. Ben anlattım ona o da seviyelere başladı işte facebooktaki grupla
Yakinlarda orman tarla falan yokmu cnm biraz koşsalardiOnlarda akıllanmıyor arkadaş, en çok zarar görecek olan kesim onlar oturun aşağaya iştebu insanları anlamıyorum ben. Biz keyfine çıkmıyoruz sanki Bugun küçük yavrum nasıl ağladı artık bunaldı çocuk evde o insan değil sanki balkonda hava aldırdım okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?