Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dünkü belgeselde da bunu işliyor zaten, "alırken farkında olmuyoruz, ne zaman ki eve sığmaz olursak, aldıklarımızı koyacak yer bulmazsak o zaman ne yaptığımızın farkına varıyoruz" diyor.
Tüm minimalistçiler de aynı şekilde farkındalık yaşayıp minimal yaşama geçmişler.
Bende de süreç aynı oldu, sığmayınca eşyalar "büyük ev mi alsak" dedim.
Babam "büyük ev alınca aldığın evi doldurmak için daha fazla eşya alacaksın" dedi.
Eşimde "çok yorulur, yıpranırız" dedi. (erkekler biz kadınlardan daha akıllıca düşünüyor herhalde)
Kıyafetlerden vazgeçmem çok zor olabilir ama ev eşyalarını letgoda satmaya başladım.
Gerçekten her fazla olan eşya gittikçe rahatlamaya başladık.
Hala gitmesi gereken o kadar şey var ki...
Kızlara da minimalistliği aşılamaya çalışıyorum, büyük kızım çok sevdi, o da bıkmıştı kıyafet kalabalığından, küçük hala maymun iştahlı maalesef.
Bende ev olarak 3+1 'in üstüne çıkmamaya karar verdim
Herkese yatak odası, oturmak için de salon yeterli.
İlerisini düşünmek henüz benim için erken ama yılda 1-2 kere gelecekler diye büyük ev istemiyorum açıkçası.

Fat secret yüklü bende aslında ama işime gelmiyor kullanmak
Yarın pilavsız geçireyim bakalım olacak mı
Yarın ve Perşembe günü pilav yerine başka şeyler tüket bence, hem tartıya olumlu etkisi olur, hemde güzel eksi görünce daha bı sıkı sarılıyor insan diyete.

Yarın ve Perşembe günü pilav yerine başka şeyler tüket bence, hem tartıya olumlu etkisi olur, hemde güzel eksi görünce daha bı sıkı sarılıyor insan diyete.
Haklısın kuzum
Yarın pilav yerine yumurta koyayım
Cuma ne olacak bakalım
Bu arada ben hala WC çıkamadım

istedikleri saatte de uyanıyorlar :))
kız bari kocalar mutlu olsun şu durum da demi :)
yok abla 8 de iş basında oluyor aynı iş yerindeki sistem devam ediyor
pes diyorum bu insanlar neyin kafasında anlamıs degılım
65 psikolojik sınırım oldu abla

Canım alırken çok değil de 1 kilo verirken ne zor biliyosun
oyle canımda ben senı yerinde olsam en az 2 kilo almıstım
Zaten umreden son gelen kafile karantinaya alindi
Oncesinde binlerce insan gelmis
zaten onceden gelenleri karantinaya almadıkları ıcın geldık abla bu duruma gec kaldılar karantinaya alma işleminde
Temizlik yapıldı,çamaşır katlandı, yemek yapma vakti geldi işler bitmiyo ya
bitmiyor bitmiyor bende bir posta utu yaptim az daha var spor yapabilirsem onlarında bıtırıcem
Kızlar mastit oldumm şimdi de ya ne yapsam daha önce olan var mi. Kaptanim senden biraz esneklik istiyorum bu ara Handandandan
gecmıs olsun canım

Kızlar mastit oldumm şimdi de ya ne yapsam daha önce olan var mi. Kaptanim senden biraz esneklik istiyorum bu ara Handandandan
Ay ben ilk kızımda olmuştum öncelikle sık emzir sonra sıcak su ile duş al gerekirse bebeğin ile o anda emzir uçar yumuşasın lahana yaprağı da iyi demişlerdi sonunda antibiyotik canım eğer ucu açılmaz ise göğsünün

Bende camlari siliyorum hava cokkkkk guzel.
Camlari silince ici acilan benmiyim sadece acaba. Temizlik guzel sey yav.

Yaz gelmeden gitse bu viruste rahat rahat disari cikalim ins
temizlik gibisi yok valla.kac gundur diken ustundz oturuyodum temizlik yapilacak diye..cok sukur yarisi bitti...yarinda salonla mutfaga girisecem insallah:))
esin ne is yapiyodu abla..benim esim calisiyo.insaat isi oldugu icin kimseyle temas etmiyo..sadece kardesiyle beraber calisiyo.
kolay gelsin gelsin canoom arada ihtiyaç olunca çocuğa bakan kv candır:))
aynen abla cok iyi oldu:)
Tam şeytanın bacağını kıracaktımki kızım uyandı
Eliptik yapıyım dedım yarım saat en azından lakin 14dk yapabıldım sadece ne diyelim buna şükür
tam yaglar erimeye basliyomuski malesef devam edememissin..bi 15 dk daha gec uyansaymus prenses:))
sende baya bi is yapmissin abla masallah:))
tobe tobee...bide iyi marifet yapiyollarmis gibi soyluyorlar..dusuncesiz insanlar baskalarin hakkina giriyorlar.
cok sukur evimiz var duruyoruz abla..ya evsizlerr...onlar napiyosa
masallah kaptanim baya bi kiyafetin var ozaman:))bugun ben kiyafetleri sectim baya bi bosaldi dolabim:))2 senede bi turkiyey gittigimizde aliyorum ihtiyacim olanlari tekrar 2 sene sonra gidene kadar onlari giyyorum..burda tesetturlu kiyafetler bulamiyoruz..internetdende cesaret edemiyorum.olmazsa geri gondermesi felan cok pahali oluyo.
bizde ayni oyleyiz canim..ama allahtan bahcemiz var.cikip oturuyoruz.apartmanda oturanlarin allah yardimcisi olsun.
ne kadar evin buyukse gercekten insan doldurmaya calisiyo..ben elimden gelse koltuk takimin tekli koltuklari atmak istiyorum salonu cok daraltiyo.
gecmis olsun canim hic bi bilgim yok malesef ne yapimcagindan.ama donmus lahana koyuldugunu biliyorum gogus agrilarinda..
Spora gıdıcem gidemiyorum gulsıma esir aldı beni
spor salonlari kapali degilmi canim orda

Çok şanslısın kuzum maşallah
Bizim burada bi park var ama ipini koparan geliyor çok kalabalık oluyor evden içeri bekliyoruz valla

Şimdide 20dk daha yaptım eliptık Hıc yoktan iyidir

Herkese hayirli günler
Ömür bitiyor ev isleri bitmiyor
Oturayim asagaya dedim Oda olmadi, sonrasinda cocuklarla biseyler yaptik, simdi kendileri oynuyor oturdum biraz
Evden çıkmamakta fayda etmedi genede iş bitmiyor VallA
kızı uyuturken emzirirken totom yer goruyor Allah'tan

Olmeden once yapmak istedıgım on şeyden biriside minimalist olabılmek
Fazlalıktan nefret edıyorum resmen
Benım mantıgıma gore bır esyayı 1sene kullanmadıysan demekki lazım degıl ver yada at gitsin.
Eşim vr kızım da ya Bi gün lazım olursa mantıgıyla attırmazlar
10yaşındaki kızımın ruhunda yaşlı bı teyze var resmenOna göre herşey hatıra herşeyin anısı var

70 yasina gelmeye gerek yok canim suan bile diyorum kendim icin bisey yapmadigim icin cocuklardan Sonra böyle oldu herkestemi böyle bilmiyorum.
Izlicem cocuklarida yatirdim
bende bitane amca gördüm Cok üzüldüm derdini anlatmaya calisiyor dinlemiyordu ceken kisi, görevli falan bile degil okadar mahcup bi amcaydiki icim ciz etti,
evet malesef öyle yiyorsun iste cocuklara puncake yapim dedim yine yedim
Insallah abla gecerde hepimiz rahat ederiz
katiliyorum Birde türk milleti cogu seyi ciddiye almiyor Zaten, bizim burda türkler masallah birbirlerine girip cikiyorlar bizde görüntülü konusuyoruz annemle falan
bazı şeylerde ciddiyet ve tedbir ne kadar önemli onu çok iyi anladık
eşim şimdi hastane de otopsi çıktı gitti adamcağız inşallah maske eldiven verirler dedim , artık allaha emanetiz hepimiz :))
ölüleremi bakiyor abla esin?
masallah canim cok fazlaymis 2 tane 6 li dolap Sirf kendin icin, iyi ugrasiyorsun canim
hic bi bilgim yok canim cok gecmis olsun insallah tez gecer
Sporumu yaptım 10 dk dinlenip mutfagı topluca ardında yıne utuler beni bekler
oh masallah Ben bugun 15 dk yapabildim
Evden çıkmamakta fayda etmedi genede iş bitmiyor VallA
kızı uyuturken emzirirken totom yer goruyor Allah'tan
Valla Evde ne kadar durursan okadar is cikiyor canim, bitmiyor acaba biteni var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…