- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #355.001
Kizinin burcu ney canimOlmeden once yapmak istedıgım on şeyden biriside minimalist olabılmek
Fazlalıktan nefret edıyorum resmen
Benım mantıgıma gore bır esyayı 1sene kullanmadıysan demekki lazım degıl ver yada at gitsin.
Eşim vr kızım da ya Bi gün lazım olursa mantıgıyla attırmazlar
10yaşındaki kızımın ruhunda yaşlı bı teyze var resmenOna göre herşey hatıra herşeyin anısı var
Vallahi hıc sorma Insallah tartıya faydası olurda bu yorgunluk ise yararAh bacim bayanlarin Kaderi bu
Insallah canimVallahi hıc sorma Insallah tartıya faydası olurda bu yorgunluk ise yarar
23 Mart menüm
14.00 4 parça ızgara tavuk
2 yk bulgur pilavı
1 kase yeşil salata
20.00 1 kase çekirdek
su: 3 lt
24 Mart Salı
14:30=== 3 yumurta haşlama
2 yk tulum peyniri
5 'er adet kaju, badem, fındık, yer fıstığı
2 fincan kabak çekirdeği
1 kase sarımsaklı yoğurt
2 kase çoban salata
Su=== 1.5 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş
@Tekrar dene 180 puan
sendemi omad yapiyodun canim..2 gununde tek ogun yemissin.24 Mart menüm
15.00 2 tabak sebzeli bulgur pilavı
2 parça tavuk but
1 kase yoğurt
15 badem
su: 2 lt
Hayırlı akşamlar
Sabah 10.00
Yarım tavada yumurta
Bir çatal köy peyniri
Bir k kavrulmuş biber salçası
2 ç k bal
2 dilim ekmek
Ara 14.00
Bir ufak portakal ve havuç
Aksam 18.00
7 sıkım mercimek kofte
Salata
Cay
cok az geldi gozume.23 mart
13:00
Sucuklu peynirli 2 yumurta
Domates
5 Zeytın
Su:2lt
Spor 45 dk leslie 135 puan
@Tekrar dene
guzel canim afiyetnolsunBugun un menusu
1 haslanmıs yumurta
1 parca peynır
5 Zeytın
2 yk domatesli biber sote
4 yk kadar sarımsaklı yogurtlu ıspanak
Su: 2lt
Spor :45 dk leslie 135
@Tekrar dene
yavugun yaninda salata felanda yesdydin canimSabah 08.30
2 h.yumurta
3 dilim peynir
Yesillik
1 dilim ekmek
Ara
Sütlü türk kahvesi
Akşam 18:30
Iki Parça tavuk akşam kötü olmaya baslayinca ilaç için yedim onuda
Su 2 litre
Spor yok
evet ya bende gordum o haberi..cok acidim gercekten.agliycakti berdeyse..ama o videoyu ceken.kisileri.yakaladilar ceza verdiler.70 yasina gelmeye gerek yok canim suan bile diyorum kendim icin bisey yapmadigim icincocuklardan Sonra böyle oldu herkestemi böyle bilmiyorum.
Izlicem cocuklarida yatirdim
bende bitane amca gördüm Cok üzüldüm derdini anlatmaya calisiyor dinlemiyordu ceken kisi, görevli falan bile degil okadar mahcup bi amcaydiki icim ciz etti,
evet malesef öyle yiyorsun iste cocuklara puncake yapim dedim yine yedim
Insallah abla gecerde hepimiz rahat ederiz
katiliyorum Birde türk milleti cogu seyi ciddiye almiyor Zaten, bizim burda türkler masallah birbirlerine girip cikiyorlar bizde görüntülü konusuyoruz annemle falan
ölüleremi bakiyor abla esin?
masallah canim cok fazlaymis 2 tane 6 li dolap Sirf kendin icin, iyi ugrasiyorsun canim
hic bi bilgim yok canim cok gecmis olsun insallah tez gecer
oh masallah Ben bugun 15 dk yapabildim
Valla Evde ne kadar durursan okadar is cikiyor canim, bitmiyor acaba biteni var mi
24 Mart Salı
14:30=== 3 yumurta haşlama
2 yk tulum peyniri
5 'er adet kaju, badem, fındık, yer fıstığı
2 fincan kabak çekirdeği
1 kase sarımsaklı yoğurt
2 kase çoban salata
Su=== 1.5 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş
@Tekrar dene 180 puan
Seviye de istediğinden istediğin kadar mı yiyorsun acaba24 Mart menüm
15.00 2 tabak sebzeli bulgur pilavı
2 parça tavuk but
1 kase yoğurt
15 badem
su: 2 lt
Cnm sen diyetisyene mi gidiyordun?Hayırlı akşamlar
Sabah 10.00
Yarım tavada yumurta
Bir çatal köy peyniri
Bir k kavrulmuş biber salçası
2 ç k bal
2 dilim ekmek
Ara 14.00
Bir ufak portakal ve havuç
Aksam 18.00
7 sıkım mercimek kofte
Salata
Cay
Allaam çok çok az değil mi?23 mart
Sucuklu peynirli 2 yumurta
Domates
5 Zeytın
Su:2lt
Spor 45 dk leslie 135 puan
@Tekrar dene
Bugun un menusu
1 haslanmıs yumurta
1 parca peynır
5 Zeytın
2 yk domatesli biber sote
4 yk kadar sarımsaklı yogurtlu ıspanak
Su: 2lt
Spor :45 dk leslie 135
@Tekrar dene
Geçmiş. Olsun cnmSabah 08.30
2 h.yumurta
3 dilim peynir
Yesillik
1 dilim ekmek
Ara
Sütlü türk kahvesi
Akşam 18:30
Iki Parça tavuk akşam kötü olmaya baslayinca ilaç için yedim onuda
Su 2 litre
Spor yok
Gayet güzel24 mart menum
13.30
2 yumurtadan sebzeli omlet(mantar ,biber)
15 20 badem
kk peynir
18.30
1 tabak lahana kapuska
5 kasik yogurt
1 kasik kozlenmis patlican salatasi
spor 45dk kosu 15 dk yuruyus
toplam 235 puan @Tekrar dene
Allah kabul etsin24 mart sali
4 gibi
1 haslanmis yumurta
1 kase yogurt
4 yesil biber
2 ksk yumurtasi menemen
İftar 7.20
1tabak sarimsakli yogurtlu ispanak
Buyuk bir tabak salata
Su su anda 1 litre 2 olur yatana kadar
Iyi yapmislar terbiyesizleri
sendemi omad yapiyodun canim..2 gununde tek ogun yemissin.
cok az geldi gozume.
guzel canim afiyetnolsun
yavugun yaninda salata felanda yesdydin canim
evet ya bende gordum o haberi..cok acidim gercekten.agliycakti berdeyse..ama o videoyu ceken.kisileri.yakaladilar ceza verdiler.
Yok canım diyetisyene gitmiyorum
Seviye de istediğinden istediğin kadar mı yiyorsun acaba
Cnm sen diyetisyene mi gidiyordun?
Allaam çok çok az değil mi?
Geçmiş. Olsun cnm
Gayet güzel
Allah kabul etsin
baska bitane daha vardi.yasli bi adama zorla maske takip kafasina kolanya sikip hastaneye git diyorlardi resmen dalga geciyorlar yaslilarla.Iyi yapmislar terbiyesizleri
Onuda gördümbaska bitane daha vardi.yasli bi adama zorla maske takip kafasina kolanya sikip hastaneye git diyorlardi resmen dalga geciyorlar yaslilarla.
harika ya maşallah büyük kızın bile sevmiş bu işi , ben zaten 2 senedir ne fazlalık işe yaramayan varsa ufak ufak atıyorum kullanılmayan kıyafetleri ayakkabıları direk poşetleyip belediyenin kıyafet kumbarasına atıyorum , o kadar çok kalabalık fazlalık var ki hala evde sabit kendi evi olunca insanın istediği gibi azaltır benim yaptırdığım vestiyer bu evin kendi demirbaş vestiyeri olunca kaldı başka yere taşınırsak lazım olur diye duruyor buna benzer tül güneşlik vs de duruyor
Dünkü belgeselde da bunu işliyor zaten, "alırken farkında olmuyoruz, ne zaman ki eve sığmaz olursak, aldıklarımızı koyacak yer bulmazsak o zaman ne yaptığımızın farkına varıyoruz" diyor.
Tüm minimalistçiler de aynı şekilde farkındalık yaşayıp minimal yaşama geçmişler.
Bende de süreç aynı oldu, sığmayınca eşyalar "büyük ev mi alsak" dedim.
Babam "büyük ev alınca aldığın evi doldurmak için daha fazla eşya alacaksın" dedi.
Eşimde "çok yorulur, yıpranırız" dedi. (erkekler biz kadınlardan daha akıllıca düşünüyor herhalde)
Kıyafetlerden vazgeçmem çok zor olabilir ama ev eşyalarını letgoda satmaya başladım.
Gerçekten her fazla olan eşya gittikçe rahatlamaya başladık.
Hala gitmesi gereken o kadar şey var ki...
Kızlara da minimalistliği aşılamaya çalışıyorum, büyük kızım çok sevdi, o da bıkmıştı kıyafet kalabalığından, küçük hala maymun iştahlı maalesef.
Bende ev olarak 3+1 'in üstüne çıkmamaya karar verdim
Herkese yatak odası, oturmak için de salon yeterli.
İlerisini düşünmek henüz benim için erken ama yılda 1-2 kere gelecekler diye büyük ev istemiyorum açıkçası.
aman ne anladım o zaman ben evden çalışmaktan 8 de iş başıysa halayok abla 8 de iş basında oluyor aynı iş yerindeki sistem devam ediyor
pes diyorum bu insanlar neyin kafasında anlamıs degılım
oyle canımda ben senı yerinde olsam en az 2 kilo almıstım
zaten onceden gelenleri karantinaya almadıkları ıcın geldık abla bu duruma gec kaldılar karantinaya alma işleminde
bitmiyor bitmiyor bende bir posta utu yaptim az daha var spor yapabilirsem onlarında bıtırıcem
gecmıs olsun canım
evet gülüm işi gereği mecbur gidip doktor otopsi yaparken hastane de bekleyip raporunu alıyorlar illa tepesin de durup izlemesi gerekmiyor, ki zamanın da izlemişliği çok70 yasina gelmeye gerek yok canim suan bile diyorum kendim icin bisey yapmadigim icincocuklardan Sonra böyle oldu herkestemi böyle bilmiyorum.
Izlicem cocuklarida yatirdim
bende bitane amca gördüm Cok üzüldüm derdini anlatmaya calisiyor dinlemiyordu ceken kisi, görevli falan bile degil okadar mahcup bi amcaydiki icim ciz etti,
evet malesef öyle yiyorsun iste cocuklara puncake yapim dedim yine yedim
Insallah abla gecerde hepimiz rahat ederiz
katiliyorum Birde türk milleti cogu seyi ciddiye almiyor Zaten, bizim burda türkler masallah birbirlerine girip cikiyorlar bizde görüntülü konusuyoruz annemle falan
ölüleremi bakiyor abla esin?
masallah canim cok fazlaymis 2 tane 6 li dolap Sirf kendin icin, iyi ugrasiyorsun canim
hic bi bilgim yok canim cok gecmis olsun insallah tez gecer
oh masallah Ben bugun 15 dk yapabildim
Valla Evde ne kadar durursan okadar is cikiyor canim, bitmiyor acaba biteni var mi
sükür daha yaninda durmuyormus insanin piskolojisi kaldirmazevet gülüm işi gereği mecbur gidip doktor otopsi yaparken hastane de bekleyip raporunu alıyorlar illa tepesin de durup izlemesi gerekmiyor, ki zamanın da izlemişliği çok
o yaşlı amcayı polisim diye kandırıp dalga geçen şeref..z aslın da suç işliyor hapis cezası var polis inşallah gerekli işlemi yaparda ceza alır yaşlıları dalga geçme, eğlenme konusu yaptılar
madem pankeki yemişsin olan olmuş şifa olsun enerjiye dönüşüp hemen yansın gitsin diyelim gülüm :)
Yogurt hayat bizim ev icinbu gün sütçüm de gelmedi yoğurt da bitiyor yoğurt olmayınca da dolap boşmuş gibime geliyor inşallah bir ara gelir hazır yoğur da kalıcaz yoksa
aferin gülüm sen de bu gün pertini çıkanlar listesindesin :))Bugun pertim cıktı kızlar
bu gün durmamış normal de camlı yerden izliyorlar ölümü değişik şüpheli olanlar da onlarda giriyor odaya gülüm , ilk işe başladığı zamanlarda otopsiden gelir gelmez duşa girerdi yemek yiyemezdi kaç senedir çalışıyor alıştı ne kadar alışılırsa bana bir dolu para verseler gel izle deseler yapamam bayılırım herhaldesükür daha yaninda durmuyormus insanin piskolojisi kaldirmaz
Yogurt hayat bizim ev icinbanada bos geliyor. Insallah gelir abla sütcün
bende yapamam aklimdan cikmaz Hic sogukkanli degilim oturur aglardim herhalde herdefasindabu gün durmamış normal de camlı yerden izliyorlar ölümü değişik şüpheli olanlar da onlarda giriyor odaya gülüm , ilk işe başladığı zamanlarda otopsiden gelir gelmez duşa girerdi yemek yiyemezdi kaç senedir çalışıyor alıştı ne kadar alışılırsa bana bir dolu para verseler gel izle deseler yapamam bayılırım herhalde
inşallah gelir sütçü yoksa arayıp niye gelmiyorsun virüsten mi diye soracam :))
Insallah abla bütün ülkeler tez vakit atlatir insbu gün bir video izledim çinde wuhan kentine virüs için diğer şehirlerden gelen sağlık personeli işleri bittiği için şehirden ayrılıyorlardı otobüslerle , halk yolların kenarlarına yığılmış onlara tezahürat yapıp alkışlıyordu şehir çıkışına kadar her yer doluydu otobüslerdeki doktorlar sağlık personeli el sallıyordu herkese gözleri dolu dolu , ayy bir duygulandım, darısı bize inşallah bizde de biter gider tez zaman da biz de sağlık personelini öyle selamlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?