Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizinin burcu ney canim
Bende kalabaligi sevmem ferah olmasi lazim ev, Sadece bazi eskilerden vazgecemiyorum anisi varsa Buda kücük seyler öyle mobilya falan degil giysilerim vardir mesela taaa lise yillarindan giymiyorum ama atamiyorumda, bide söyle bi huyum var bisey alirim etiketi yillarca durur giymem bu kötü bisey

23 Mart menüm

14.00 4 parça ızgara tavuk
2 yk bulgur pilavı
1 kase yeşil salata

20.00 1 kase çekirdek

su: 3 lt

24 Mart menüm

15.00 2 tabak sebzeli bulgur pilavı
2 parça tavuk but
1 kase yoğurt
15 badem

su: 2 lt
sendemi omad yapiyodun canim..2 gununde tek ogun yemissin.

23 mart

13:00
Sucuklu peynirli 2 yumurta
Domates
5 Zeytın

Su:2lt
Spor 45 dk leslie 135 puan
@Tekrar dene
cok az geldi gozume.
Bugun un menusu
1 haslanmıs yumurta
1 parca peynır
5 Zeytın
2 yk domatesli biber sote
4 yk kadar sarımsaklı yogurtlu ıspanak

Su: 2lt
Spor :45 dk leslie 135
@Tekrar dene
guzel canim afiyetnolsun
Sabah 08.30
2 h.yumurta
3 dilim peynir
Yesillik
1 dilim ekmek

Ara
Sütlü türk kahvesi

Akşam 18:30
Iki Parça tavuk akşam kötü olmaya baslayinca ilaç için yedim onuda
Su 2 litre
Spor yok
yavugun yaninda salata felanda yesdydin canim
evet ya bende gordum o haberi..cok acidim gercekten.agliycakti berdeyse..ama o videoyu ceken.kisileri.yakaladilar ceza verdiler.

24 Mart menüm

15.00 2 tabak sebzeli bulgur pilavı
2 parça tavuk but
1 kase yoğurt
15 badem

su: 2 lt
Seviye de istediğinden istediğin kadar mı yiyorsun acaba
Cnm sen diyetisyene mi gidiyordun?
23 mart

Sucuklu peynirli 2 yumurta
Domates
5 Zeytın

Su:2lt
Spor 45 dk leslie 135 puan
@Tekrar dene
Allaam çok çok az değil mi?
Bugun un menusu
1 haslanmıs yumurta
1 parca peynır
5 Zeytın
2 yk domatesli biber sote
4 yk kadar sarımsaklı yogurtlu ıspanak

Su: 2lt
Spor :45 dk leslie 135
@Tekrar dene

Sabah 08.30
2 h.yumurta
3 dilim peynir
Yesillik
1 dilim ekmek

Ara
Sütlü türk kahvesi

Akşam 18:30
Iki Parça tavuk akşam kötü olmaya baslayinca ilaç için yedim onuda
Su 2 litre
Spor yok
Geçmiş. Olsun cnm
24 mart menum

13.30
2 yumurtadan sebzeli omlet(mantar ,biber)
15 20 badem
kk peynir

18.30
1 tabak lahana kapuska
5 kasik yogurt
1 kasik kozlenmis patlican salatasi

spor 45dk kosu 15 dk yuruyus
toplam 235 puan @Tekrar dene
Gayet güzel
24 mart sali
4 gibi
1 haslanmis yumurta
1 kase yogurt
4 yesil biber
2 ksk yumurtasi menemen

İftar 7.20
1tabak sarimsakli yogurtlu ispanak
Buyuk bir tabak salata

Su su anda 1 litre 2 olur yatana kadar
Allah kabul etsin

Iyi yapmislar terbiyesizleri

harika ya maşallah büyük kızın bile sevmiş bu işi , ben zaten 2 senedir ne fazlalık işe yaramayan varsa ufak ufak atıyorum kullanılmayan kıyafetleri ayakkabıları direk poşetleyip belediyenin kıyafet kumbarasına atıyorum , o kadar çok kalabalık fazlalık var ki hala evde sabit kendi evi olunca insanın istediği gibi azaltır benim yaptırdığım vestiyer bu evin kendi demirbaş vestiyeri olunca kaldı başka yere taşınırsak lazım olur diye duruyor buna benzer tül güneşlik vs de duruyor
belki çocuklarla aynı şehir de yaşarsınız o zaman zaten büyük eve ihtiyaç olmaz :))

hayatımızda ki tüm kalabalığı atsak fazlalık eşya fazlalık insan hep hafif huzurlu oluruz ona eminim

aman ne anladım o zaman ben evden çalışmaktan 8 de iş başıysa hala

evet gülüm işi gereği mecbur gidip doktor otopsi yaparken hastane de bekleyip raporunu alıyorlar illa tepesin de durup izlemesi gerekmiyor, ki zamanın da izlemişliği çok
o yaşlı amcayı polisim diye kandırıp dalga geçen şeref..z aslın da suç işliyor hapis cezası var polis inşallah gerekli işlemi yaparda ceza alır yaşlıları dalga geçme, eğlenme konusu yaptılar
madem pankeki yemişsin olan olmuş şifa olsun enerjiye dönüşüp hemen yansın gitsin diyelim gülüm :)

sükür daha yaninda durmuyormus insanin piskolojisi kaldirmaz
bu gün sütçüm de gelmedi yoğurt da bitiyor yoğurt olmayınca da dolap boşmuş gibime geliyor inşallah bir ara gelir hazır yoğur da kalıcaz yoksa
Yogurt hayat bizim ev icin banada bos geliyor. Insallah gelir abla sütcün

Bugun pertim cıktı kızlar
aferin gülüm sen de bu gün pertini çıkanlar listesindesin :))
yarın dinlenelim gülüm yaaa ne derdimiz var canımızı bu kadar çıkarıyoruz akşam belim ağrıyınca hay ben camını da düzenini de dedim kendi kendime

sükür daha yaninda durmuyormus insanin piskolojisi kaldirmaz

Yogurt hayat bizim ev icin banada bos geliyor. Insallah gelir abla sütcün
bu gün durmamış normal de camlı yerden izliyorlar ölümü değişik şüpheli olanlar da onlarda giriyor odaya gülüm , ilk işe başladığı zamanlarda otopsiden gelir gelmez duşa girerdi yemek yiyemezdi kaç senedir çalışıyor alıştı ne kadar alışılırsa bana bir dolu para verseler gel izle deseler yapamam bayılırım herhalde
inşallah gelir sütçü yoksa arayıp niye gelmiyorsun virüsten mi diye soracam :))

bu gün bir video izledim çinde wuhan kentine virüs için diğer şehirlerden gelen sağlık personeli işleri bittiği için şehirden ayrılıyorlardı otobüslerle , halk yolların kenarlarına yığılmış onlara tezahürat yapıp alkışlıyordu şehir çıkışına kadar her yer doluydu otobüslerdeki doktorlar sağlık personeli el sallıyordu herkese gözleri dolu dolu , ayy bir duygulandım, darısı bize inşallah bizde de biter gider tez zaman da biz de sağlık personelini öyle selamlarız

bende yapamam aklimdan cikmaz Hic sogukkanli degilim oturur aglardim herhalde herdefasinda
Insallah abla bütün ülkeler tez vakit atlatir ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…