- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #355.021
Olur canım benim haklısın bir kepçe çorba 1 dilim ekmek demek dedi diyetisyen salata ile geçiştirsem zorlanıyorum emzirdiğim için sanırım .Ya hiç bilmiyordum aynı şeyleri sadece iki farklı zamanda yiyeceksin kalori olarak değişen bir şey olmayacak sonuçta
Çözüm önerim şu olabilir kendine farklı bir çorba yapsan ha çocuklarla ekstra iş olur dersen çorba yerine yoğurt, cacık,salata tüketsen olmaz mi ?
Günaydın canım hoş geldin
Bu videolara bak o zamanKizinin burcu ney canim
Bende kalabaligi sevmem ferah olmasi lazim ev, Sadece bazi eskilerden vazgecemiyorum anisi varsa Buda kücük seyler öyle mobilya falan degilgiysilerim vardir mesela taaa lise yillarindan giymiyorum ama atamiyorumda, bide söyle bi huyum var bisey alirim etiketi yillarca durur giymem bu kötü bisey
Yorgunluk tartıya artı olarak yansıyor bendeVallahi hıc sorma Insallah tartıya faydası olurda bu yorgunluk ise yarar
Benim biraz kusuruma bakmayın kafayı yemek üzereyim ne yemek ne başka birşey düşünücem gibi değilim***13-19 Mart Arası Menü Paylaşım Listesi***
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/ Çarşamba/Perşembe
@medine66 + + + + + + +
@selensu82 + + + + + + +
@Poni Bon + + + + + + +
U UcanSupurge + + + + + + +
@Zeycan123 + + + + + ++
@Jasminium84 + + + + + + +
askrhpozitif + + + + + + -
S Sevdalinka00 + + + + + + +
@Ucmelekannesi + + + + + + +
@ela_naz2019 + + + + + - +
Handandandan + + + + + + +
@Tekrar dene + + + - - - -
@Furha63 - + + + + + +
huban1234 - - - - + + +
*** Haftaiçi 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı sarı kart alır.
*** 3 kere sarı kart alınan durumda yarışmacı diskalifiye olur.
*** Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının sarı kartı silinir.
SARI KART ALANLAR
@Jasminium84Cuma günü 1.5 üzerinde % ile geldiğinden sarı kartlarından biri silindi.
askrhpozitif
S Sevdalinka00
@Poni Bon
huban1234
@Tekrar dene
Var mı bi haber canım nasıl durumu ?Benim biraz kusuruma bakmayın kafayı yemek üzereyim ne yemek ne başka birşey düşünücem gibi değilim
Günaydın canımGünaydın Kızlar
Büyüklerden "eşyaya hizmet etmek" ifadesini çok duymuştum.hayatımızda ki tüm kalabalığı atsak fazlalık eşya fazlalık insan hep hafif huzurlu oluruz ona eminim
oyle abla hepsi aynı anda calısmadı lazım isleri birbiriyle baglantılı oluyoraman ne anladım o zaman ben evden çalışmaktan 8 de iş başıysa hala
benimde dızlerle boynum agrıyor daha cok ablaaferin gülüm sen de bu gün pertini çıkanlar listesindesin :))
yarın dinlenelim gülüm yaaa ne derdimiz var canımızı bu kadar çıkarıyoruz akşam belim ağrıyınca hay ben camını da düzenini de dedim kendi kendime
tum dunyada bıtmedıgı surece tehlike devam ediyor abla daha dun yeni vaka gelmıs cine yurt disı kaynaklıbu gün bir video izledim çinde wuhan kentine virüs için diğer şehirlerden gelen sağlık personeli işleri bittiği için şehirden ayrılıyorlardı otobüslerle , halk yolların kenarlarına yığılmış onlara tezahürat yapıp alkışlıyordu şehir çıkışına kadar her yer doluydu otobüslerdeki doktorlar sağlık personeli el sallıyordu herkese gözleri dolu dolu , ayy bir duygulandım, darısı bize inşallah bizde de biter gider tez zaman da biz de sağlık personelini öyle selamlarız
bazen bebdede oluyor umarım olmazYorgunluk tartıya artı olarak yansıyor bende
ne durumda annen canımBenim biraz kusuruma bakmayın kafayı yemek üzereyim ne yemek ne başka birşey düşünücem gibi değilim
gunaydın canımGünaydın Kızlar
Var mı bi haber canım nasıl durumu ?
Vücudundaki oksijen azalîyor oksijen veriyorlar büyük şehir hastanesine almışlar tam belli değil malesefoyle abla hepsi aynı anda calısmadı lazım isleri birbiriyle baglantılı oluyor
benimde dızlerle boynum agrıyor daha cok abla
tum dunyada bıtmedıgı surece tehlike devam ediyor abla daha dun yeni vaka gelmıs cine yurt disı kaynaklı
bazen bebdede oluyor umarım olmaz
ne durumda annen canım
gunaydın canım
Rabbım sifa versin canım Insallah Insallah tez vakitte atlatırVücudundaki oksijen azalîyor oksijen veriyorlar büyük şehir hastanesine almışlar tam belli değil malesef
Geçmiş olsun canımVücudundaki oksijen azalîyor oksijen veriyorlar büyük şehir hastanesine almışlar tam belli değil malesef
Fazla kilodan pek kolay nefes alamıyor birde senelerce sigara içtiGeçmiş olsun canım
Solunum sistemi hastalığı var mı annende
Amin Allah razı olsun canimRabbım sifa versin canım Insallah Insallah tez vakitte atlatır
İnşallah iyi olur canımVücudundaki oksijen azalîyor oksijen veriyorlar büyük şehir hastanesine almışlar tam belli değil malesef
Yorgunluk ve dinlenememişsin ödem mi oldu acabaEvet onca harekete ragmen dune gore +300 gosterdı
Bugün yarın kendini çok yorma, iddiayı kaybetmemek içinEvet onca harekete ragmen dune gore +300 gosterdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?