Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aminnnnn

Yok abla 9 gıbı kalkıp 9 bucuk gıbı tost yapıyorum ona bazende normal kahvaltı ben kalkana kadar tırtıklıyor bıseyler kutu kutu abur cubur doldurmuş eve
seni kaldırmasın da tırtıklasın gülüm de abur cubur yerine bir meyve yese bari

@mer_4260 merve ne yaptin ne etton cnm cocuklar nasil oldu

GastrikAsit nazli senide özledim cnm
Kilo bildirimi yapmadinmi bugün
Ablacım bende özledim grubu. Son zamanlarda iyice yoğunlasmistim. Şimdi sadece 2 gün dışarı cikicam. Buralarda olucam inşallah artık
Ne zaman donuceksın eve. Uzun sure kalıcaksan annende kontrollü ol genede cnm vermesı pek zor oluyor sonra bılıyosun
Geldim canım dün gece. Baya abarttik ordayken. Annemle kardeşim birlikte yaşıyor, diğer evli kardesimde onlara yakin. Bı ben uzaktayım. Yiyecek farklı bişey alinca, hele ki biz seviyorsak yemeyip hepsini biriktiriyolar bizi bekliyorlar. O yüzden biz gidince hep yemek üzerine geciyor
Hadi gozun aydın ama yinede dikkat et kantarın topuzu kactım yakalaması zor oluyor
Öyle canım gercekten. Benimki yavaştan kaçıyor toplamam lazım.
Abla nerdeyse 2 aydır gitmemistik o yuzden. Ama pişman olduk geldiğimize. Perşembeye kadar kalacaktık, tedirgin olup salıdan döndük
Ben izne ayırlıdım ya o yüzden şey ettiydim
İzne bu hafta ayrıldın kacmaz gözümden
Abla kardeşim dün sağlık ocağına gitti ilaclarimizi yazdırmak için. Aile hekimimiz çok kızmış sen buraya nasıl tedbirsiz gelirsin diye. Maske ve eldiven olmadan gelmemeliydin demiş.
Kızlar mastit oldumm şimdi de ya ne yapsam daha önce olan var mi. Kaptanim senden biraz esneklik istiyorum bu ara Handandandan
Çok geçmiş olsun canım hiç bilmiyorum
Benim biraz kusuruma bakmayın kafayı yemek üzereyim ne yemek ne başka birşey düşünücem gibi değilim
Kuzum ben yanlışlık yapmışım. Sen listede değilsin zaten sarı kart olmaması gerekiyordu.
Dün okudum annenin hastalığını ama yazamadım. Allah acil şifa versin inşallah atlatir en kısa zamanda. Sen moralini yüksek tut hepimiz dua edelim

Buz da götür diyo amiri
valla polisle zabıta bu ara kafayı sıyırmazsa iyi , allah yardımcıları olsun çok çalışıyor onlar da
kız ponim ara da cee de bak gözüm arıyor seni temizlikle de canını çıkarma biz çıkardık dün baya üçmelek annesi aşkrh pozitif ne oldu bu gün yine iş var

Beni de virüs kapıp karantinaya alınırsak çocuklar ne olacak düşüncesi yiyip bitiriyor
şu evhamından bir kurtulsan var ya dört dörtlük hatunsun çocuklara hiç bir şey olmaz bakan olur hem senin virüsle ne işin var canın mı çekti sana da mı gelsin istiyorsun çekme böyle düşünceleri gülümmm

Aynen bunu bende dusunuyorm ama buyk ihtimal onlarda bizimle gelr herhalde virus kapmis olma riskinden dolayi. Allah korusun ya
Aminnn düşünemiyorum bilee o durumu Evden çıkmıyoruz hiç bu sebeptn. Aksi gibi dün görümcemi hastaneye götürdü eşim rica ettilerde

Kızlar tunaydinlarr hep evdeydik zaten daha once de smdi kocamda izinli oda evde biyerede gidememek cok bunaltiyor ya sizde durumlar nasıl
düne kadar iyiydim bu gün acayip sinirliyim eşim öğleden sonra gidecek işe oğlan sürekli evde saçını da tepeden bağlayıp uflayarak geliyor yanıma dövesim var sıpayı boyuna posuna bakmadan

Kaç yaşındaymış Pınar?

Eşimde söylendi bugün iki günde bir süpür evi kim gelecek diyo

Malatya da mı düşünüyosnuz abla
evet gülüm malatya da eşimin ailesi benim annem ablam da gerçi arada eşim sivas kangallılar ya oradan bir köyden yer alıp ucuza oraya 2 göz ev yapıverelim diyor beni kızdırmak için (köy sevmiyim ben bahçe bağ ekip biçmeyi de sevmiyim buzdolabını açıp yeşillik çıkarmayı seviyiimmm)

bu son bir kaç gün de sanki biraz daha ciddiye almaya başlandı gibi inşallah tam ciddiyetini herkes anlar gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…