- 9 Eylül 2019
- 1.804
- 10.615
- 138
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #355.061
Lahana haşlanıp kapatılıyordu göğüse bi arkadaşa iyi gelmişti varsa bi dene istersenKızlar mastit oldumm şimdi de ya ne yapsam daha önce olan var mi. Kaptanim senden biraz esneklik istiyorum bu araHandandandan
benimkin de yazmıyor kendimi dışlanmış hissettim yaaavfHerkese günaydin
Telefonda sebeke yerinde #StadHome yaziyor sizdede yaziyormu? Ne güzel düsünmüsler
şükür sağ selamet evindesin hoş geldiiinnnn canoommmGünaydın kizlarrr sonunda evimizdeyiz dün gece geldik. İnsanın evi gibisi yok
Aminnnnnbu gün bir video izledim çinde wuhan kentine virüs için diğer şehirlerden gelen sağlık personeli işleri bittiği için şehirden ayrılıyorlardı otobüslerle , halk yolların kenarlarına yığılmış onlara tezahürat yapıp alkışlıyordu şehir çıkışına kadar her yer doluydu otobüslerdeki doktorlar sağlık personeli el sallıyordu herkese gözleri dolu dolu , ayy bir duygulandım, darısı bize inşallah bizde de biter gider tez zaman da biz de sağlık personelini öyle selamlarız
seni kaldırmasın da tırtıklasın gülüm de abur cubur yerine bir meyve yese bariYok abla 9 gıbı kalkıp 9 bucuk gıbı tost yapıyorum ona bazende normal kahvaltı ben kalkana kadar tırtıklıyor bıseyler kutu kutu abur cubur doldurmuş eve
Annen ne durumda canım?Benim biraz kusuruma bakmayın kafayı yemek üzereyim ne yemek ne başka birşey düşünücem gibi değilim
Ablacım bende özledim grubu. Son zamanlarda iyice yoğunlasmistim. Şimdi sadece 2 gün dışarı cikicam. Buralarda olucam inşallah artık@mer_4260 merve ne yaptin ne etton cnm cocuklar nasil oldu
GastrikAsit nazli senide özledim cnm
Kilo bildirimi yapmadinmi bugün
Geldim canım dün gece. Baya abarttik ordayken. Annemle kardeşim birlikte yaşıyor, diğer evli kardesimde onlara yakin. Bı ben uzaktayım. Yiyecek farklı bişey alinca, hele ki biz seviyorsak yemeyip hepsini biriktiriyolar bizi bekliyorlar. O yüzden biz gidince hep yemek üzerine geciyorNe zaman donuceksın eve. Uzun sure kalıcaksan annende kontrollü ol genede cnm vermesı pek zor oluyor sonra bılıyosun
Öyle canım gercekten. Benimki yavaştan kaçıyor toplamam lazım.Hadi gozun aydın ama yinede dikkat et kantarın topuzu kactım yakalaması zor oluyor
Abla nerdeyse 2 aydır gitmemistik o yuzden. Ama pişman olduk geldiğimize. Perşembeye kadar kalacaktık, tedirgin olup salıdan döndükbizde nete baktik ucuzlari ordada kalmamis
Digerleri baya pahaliya geliyor
bende de 1-2paket varmayam da yok. Hamurisi yapmadigim icin almiyodum
Backpulwer aldim :))
Bakkalda adam piyasada yok dedi
bu zamanda niye gittinizki cnm uzağa
buraya pazartesi gelecek deniyor
O yuzden de bütün millet alisveriste
Sabah bi vidiyeo gondermisler
Bahceye wc kagidi ekiyolar
İzne bu hafta ayrıldın kacmaz gözümdenBen izne ayırlıdım ya o yüzden şey ettiydim
Abla kardeşim dün sağlık ocağına gitti ilaclarimizi yazdırmak için. Aile hekimimiz çok kızmış sen buraya nasıl tedbirsiz gelirsin diye. Maske ve eldiven olmadan gelmemeliydin demiş.kızlar dün ilaçlarım bitti diye eşime yazdır da al gülüm dedim akşam geldi elin de poşet ilaçla ama elinin ucuyla tutuyor ,aman bir yere koymadan hepsini sil iyice dedi , sağlık ocağı doktoru da eczacı hanım da anlatmışlar eşime karantinadayım ama ilaç yazdırmaya geldim diyen virüs testi pozitif çıkıp ilaç almaya gelenler varmış bunu da rahat rahat söylüyorlarmış eczacı daha az önce biri daha geldi diyince eşim iyice tiksinmiş huylanmış el çantasından telefonuna araba anahtarına kadar dezenfaktanlı mendillerle sildim ev anahtarını da sabunla cukur cukur yıkadı adamcağız
Çok geçmiş olsun canım hiç bilmiyorumKızlar mastit oldumm şimdi de ya ne yapsam daha önce olan var mi. Kaptanim senden biraz esneklik istiyorum bu araHandandandan
Kuzum ben yanlışlık yapmışım. Sen listede değilsin zaten sarı kart olmaması gerekiyordu.Benim biraz kusuruma bakmayın kafayı yemek üzereyim ne yemek ne başka birşey düşünücem gibi değilim
valla polisle zabıta bu ara kafayı sıyırmazsa iyi , allah yardımcıları olsun çok çalışıyor onlar daBuz da götür diyo amiri
Aynen ya iyiymişHerkese günaydin
Telefonda sebeke yerinde #StadHome yaziyor sizdede yaziyormu? Ne güzel düsünmüsler
Hoşbuldum ablacimmmşükür sağ selamet evindesin hoş geldiiinnnn canoommm
şu evhamından bir kurtulsan var ya dört dörtlük hatunsun çocuklara hiç bir şey olmaz bakan olur hem senin virüsle ne işin var canın mı çekti sana da mı gelsin istiyorsun çekme böyle düşünceleri gülümmmBeni de virüs kapıp karantinaya alınırsak çocuklar ne olacak düşüncesi yiyip bitiriyor
Aminnn düşünemiyorum bilee o durumuAynen bunu bende dusunuyorm ama buyk ihtimal onlarda bizimle gelr herhalde virus kapmis olma riskinden dolayi. Allah korusun ya
düne kadar iyiydim bu gün acayip sinirliyim eşim öğleden sonra gidecek işe oğlan sürekli evde saçını da tepeden bağlayıp uflayarak geliyor yanıma dövesim var sıpayı boyuna posuna bakmadanKızlar tunaydinlarr hep evdeydik zaten daha once de smdi kocamda izinli oda evde biyerede gidememek cok bunaltiyor ya sizde durumlar nasıl
Kaç yaşındaymış Pınar?Gorumcemin komsusu ölmüş koronadan hatta ölüm belgesnin resmni atmis esime gorumcem Covid-19 falan yaziyor ay öyle gorunce bi garip oldm bazilari hala ciddiye almiyorlar ya onlar göstermek lazm aslında insan olayn ciddiyetni anliyor cnku
Hoşgeldin canım özlettin kendiniGünaydın kizlarrr sonunda evimizdeyiz dün gece geldik. İnsanın evi gibisi yok
mastit ne ola ki dedim dün okurken meğer süt birikip sertleşip ağrı yapmasıymış demiCanım çözdün mü mastitini
Eşimde söylendi bugün iki günde bir süpür evi kim gelecek diyovalla polisle zabıta bu ara kafayı sıyırmazsa iyi , allah yardımcıları olsun çok çalışıyor onlar da
kız ponim ara da cee de bak gözüm arıyor seni temizlikle de canını çıkarma biz çıkardık dün baya üçmelek annesi aşkrh pozitif ne oldu bu gün yine iş var
evet gülüm malatya da eşimin ailesi benim annem ablam da gerçi arada eşim sivas kangallılar ya oradan bir köyden yer alıp ucuza oraya 2 göz ev yapıverelim diyor beni kızdırmak için (köy sevmiyim ben bahçe bağ ekip biçmeyi de sevmiyim buzdolabını açıp yeşillik çıkarmayı seviyiimmm)Malatya da mı düşünüyosnuz abla
bu son bir kaç gün de sanki biraz daha ciddiye almaya başlandı gibi inşallah tam ciddiyetini herkes anlar gülümGorumcemin komsusu ölmüş koronadan hatta ölüm belgesnin resmni atmis esime gorumcem Covid-19 falan yaziyor ay öyle gorunce bi garip oldm bazilari hala ciddiye almiyorlar ya onlar göstermek lazm aslında insan olayn ciddiyetni anliyor cnku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?