Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

allah komsununda hayirlisini versin canim, tez zamanda cikarilir insallah
cok gecmis olsun canim her ikinizede.. insallah iyisinizdir simdi..
Kızlar merhaba nasılsınızz bu uğrayıp hal hatır sorayım dedim
cok sükür kendi adima iyim se nasilsin? dün aklima geldin nerde bu kacak diye :)))

Evet canim okudum o yazını.. oturmaya 5 dk firsatim olmuyor, ya bebeğim ağlıyor ya oğlum oyun istiyor, zor zamandan geçiyorum, umarim onlar biraz büyüdüğünde ben kafayı siyirmadan kalabilirim.
Hemen duşa girdim zaten bolca masaj yapıp sık sık emzirdim. Biraz da sağmaya çalıştım. Ama resmen bi delikten iltihap akıyor gibi. Birazda dokununca agriyor. Emzirdigime pişman oldum ama bir şey olmazmiş.
Sağol canım
Geçmiş olsun canım hiç başıma gelmedi hiç bir fikrim yok bu hususta
sağol canım
Hepsini yaptim canim. Bende yatağa girmeyi çok isterdim ama bebeğim çok huysuzdu iki gündür oda gün boyu uyumuyor. Çok şükür bugün biraz daha iyiyim.
Sağol canımmm
Hiç salata falan yapacak durumda degildim. Anca biraz tavuk haslayabildim.

Seviye de istediğinden istediğin kadar mı yiyorsun acaba

Cnm sen diyetisyene mi gidiyordun?

Allaam çok çok az değil mi?

Geçmiş. Olsun cnm

Gayet güzel

Allah kabul etsin
sagol canim
Canım çözdün mü mastitini
Yani agri var biraz ama ateş sıtma geçti gibi. Çok zor bir durummuş gercekten. Hiç uyumayan bir bebek. Tuvalet eğitiminde olan bir abi hastalığını bile ayakta geçirmek zorunda olan bir anne.
Lahana haşlanıp kapatılıyordu göğüse bi arkadaşa iyi gelmişti varsa bi dene istersen
dün aldi eşim ama alinan esyalari iki üç gün karantinada tutuyorum bakayim yarina agrım devam ederse yarin koyarim artik.
teşekkür ederim
E ela_2019 nasıl oldun canım, daha iyi misin?
Çok şükür ateş yoktu bugün ama yorgunluk ve halsizlik cok fazla birazda ağrı var. saglam bi dinlenmeye ihtiyacim var ama şu an imkansiz gibi bir şey. Nasil bir ağrı anlatilmaz...

bilmiyorumki canim tr de tam nasil :) ben yaza diye düsünmüstüm.. nasil gidiyor kilo almadin dimi :))
Doğru unuttum Tr de olmadığını aslında yaza olacaktı ama biraz ani bir karar değişimi yaptık :) Aslında bikaç kilo aldım yalan değil

Doğru unuttum Tr de olmadığını aslında yaza olacaktı ama biraz ani bir karar değişimi yaptık :) Aslında bikaç kilo aldım yalan değil
sende zaten kilocuk vardi canim sen al olsun :)) olsan olsan en fazla 50 olursun :))

Hoş geldin mutluluklar dilerim meslektaşım ne güzel mezun olmuşsun inşallah biz de görürüz o günleri
teşekkür ederim hoşbuldum uzun zaman oldu mezun olalı b iuğramak istedim
yap canim hem saglik icin hem zamanlar gecmiyor, bizde tikilip kaldik eve cocuklarla zaman gecmiyor bazen timarhanede gibiyim :))
sorma valla bizde öyle sıkıldım evde artık

Çok geçmiş olsun ablacim. Çok şükür iyiymiş şu an. Kesinlikle benim de stres ve yorgunluğun dışa vurumu. Bende de tansiyon düşüklüğü oluyor. Bazen kolumu kaldiramiyorum. E stres fibromiyalji yi de tetikliyor, uyusan bile sürekli uykusuz hissetme, hiç uyumamış dinlenememiş gibi gün boyu 5 dk oturamiyorum. Bebeğim emmeyi reddediyor gibi ayakta dolaşa dolaşa emzirmeye çalışıyorum e oda bütün fibromiyalji noktalarimi kötü etkuliyor.

allah kolaylik versin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…