- Konu Sahibi Handandandan
-
- #355.461
Ben de kız bıraktığı kadar izliyorum işteAy ben cok seviyorm onu gerci bu ara izlemedm pek cocuktan gozum gormuyor bsi ama bi ara takmistm iyice kacirmiyordm
allah komsununda hayirlisini versin canim, tez zamanda cikarilir insallahSelam Kızlar bizim mahalle karıstı bizim apartmanda sorunlu bı aile vardı evın karsısında Honda motorsiklet servisi var bizim apartmandaki eleman içmiş oraya gitmis kavga cıkmıs bı cıktım balkona hondadaki elemanın agzı kanıyor bıcakla kesmıs adamda yere uzanmıs yatıyor 7-8 tane polis ekibi geldi anca sakınlestırebildiler sunlar bela olmadan tasınıp gitseler cok rahat edıcem
cok gecmis olsun canim her ikinizede.. insallah iyisinizdir simdi..Sabah erkenden kızım yüzü bembeyaz olmuş şekilde şiddetli karın ağrısıyla bizi kaldırınca sinirlerim bozuldu....
Ondan sonra da Gelsin panik ataklar .....
Zaten ortam gergin yığıldım olduğum yere...
1-2 saattir normale döndüm çok şükür.
Ama zor bir gün geçirdim.
Kızım iyi şu an ama anlayamadım ne olduğunu.. Sağ kasığı ağrıyordu korktum apandisit olur diye. Çok şükür şu an iyi
cok sükür kendi adima iyim se nasilsin? dün aklima geldin nerde bu kacak diye :)))Kızlar merhaba nasılsınızz bu uğrayıp hal hatır sorayım dedim
iyiyim canım bende nerde olayı evlendim koşturma telaş falan derken işte burdayımcok sükür kendi adima iyim se nasilsin? dün aklima geldin nerde bu kacak diye :)))
hayirli olsun canim allahim bir yastikta kocatsin insallahiyiyim canım bende nerde olayı evlendim koşturma telaş falan derken işte burdayım
Ocak da canım öğretmenler ne zaman evlenir ancak tatillerdehayirli olsun canim allahim bir yastikta kocatsin insallahne zaman evlendin:)
bilmiyorumki canim tr de tam nasil :) ben yaza diye düsünmüstüm.. nasil gidiyor kilo almadin dimi :))Ocak da canım öğretmenler ne zaman evlenir ancak tatillerde
Evet canim okudum o yazını.. oturmaya 5 dk firsatim olmuyor, ya bebeğim ağlıyor ya oğlum oyun istiyor, zor zamandan geçiyorum, umarim onlar biraz büyüdüğünde ben kafayı siyirmadan kalabilirim.İnşallah sağ Salim atlatır canım
Canım geçen sana uzun uzun yazmıştım başımdan geçenleri dikkat et kendine bulduğun her fırsatta dinlenmeye çalış uyumaya çalış tavsiyem o yönde olabilir anca
Hemen duşa girdim zaten bolca masaj yapıp sık sık emzirdim. Biraz da sağmaya çalıştım. Ama resmen bi delikten iltihap akıyor gibi. Birazda dokununca agriyor. Emzirdigime pişman oldum ama bir şey olmazmiş.Ay ben ilk kızımda olmuştum öncelikle sık emzir sonra sıcak su ile duş al gerekirse bebeğin ile o anda emzir uçar yumuşasın lahana yaprağı da iyi demişlerdi sonunda antibiyotik canım eğer ucu açılmaz ise göğsünün ☹
Sağol canımtemizlik gibisi yok valla.kac gundur diken ustundz oturuyodum temizlik yapilacak diye..cok sukur yarisi bitti...yarinda salonla mutfaga girisecem insallah:))
esin ne is yapiyodu abla..benim esim calisiyo.insaat isi oldugu icin kimseyle temas etmiyo..sadece kardesiyle beraber calisiyo.
aynen abla cok iyi oldu:)
tam yaglar erimeye basliyomuski malesef devam edememissin..bi 15 dk daha gec uyansaymus prenses:))
sende baya bi is yapmissin abla masallah:))
tobe tobee...bide iyi marifet yapiyollarmis gibi soyluyorlar..dusuncesiz insanlar baskalarin hakkina giriyorlar.
cok sukur evimiz var duruyoruz abla..ya evsizlerr...onlar napiyosa
masallah kaptanim baya bi kiyafetin var ozaman:))bugun ben kiyafetleri sectim baya bi bosaldi dolabim:))2 senede bi turkiyey gittigimizde aliyorum ihtiyacim olanlari tekrar 2 sene sonra gidene kadar onlari giyyorum..burda tesetturlu kiyafetler bulamiyoruz..internetdende cesaret edemiyorum.olmazsa geri gondermesi felan cok pahali oluyo.
bizde ayni oyleyiz canim..ama allahtan bahcemiz var.cikip oturuyoruz.apartmanda oturanlarin allah yardimcisi olsun.
ne kadar evin buyukse gercekten insan doldurmaya calisiyo..ben elimden gelse koltuk takimin tekli koltuklari atmak istiyorum salonu cok daraltiyo.
gecmis olsun canim hic bi bilgim yok malesef ne yapimcagindan.ama donmus lahana koyuldugunu biliyorum gogus agrilarinda..
spor salonlari kapali degilmi canim orda
sağol canımGeçmiş olsun canım hiç başıma gelmedi hiç bir fikrim yok bu hususta
Hepsini yaptim canim. Bende yatağa girmeyi çok isterdim ama bebeğim çok huysuzdu iki gündür oda gün boyu uyumuyor. Çok şükür bugün biraz daha iyiyim.
Sağol canımmm70 yasina gelmeye gerek yok canim suan bile diyorum kendim icin bisey yapmadigim icincocuklardan Sonra böyle oldu herkestemi böyle bilmiyorum.
Izlicem cocuklarida yatirdim
bende bitane amca gördüm Cok üzüldüm derdini anlatmaya calisiyor dinlemiyordu ceken kisi, görevli falan bile degil okadar mahcup bi amcaydiki icim ciz etti,
evet malesef öyle yiyorsun iste cocuklara puncake yapim dedim yine yedim
Insallah abla gecerde hepimiz rahat ederiz
katiliyorum Birde türk milleti cogu seyi ciddiye almiyor Zaten, bizim burda türkler masallah birbirlerine girip cikiyorlar bizde görüntülü konusuyoruz annemle falan
ölüleremi bakiyor abla esin?
masallah canim cok fazlaymis 2 tane 6 li dolap Sirf kendin icin, iyi ugrasiyorsun canim
hic bi bilgim yok canim cok gecmis olsun insallah tez gecer
oh masallah Ben bugun 15 dk yapabildim
Valla Evde ne kadar durursan okadar is cikiyor canim, bitmiyor acaba biteni var mi
Hiç salata falan yapacak durumda degildim. Anca biraz tavuk haslayabildim.
sendemi omad yapiyodun canim..2 gununde tek ogun yemissin.
cok az geldi gozume.
guzel canim afiyetnolsun
yavugun yaninda salata felanda yesdydin canim
evet ya bende gordum o haberi..cok acidim gercekten.agliycakti berdeyse..ama o videoyu ceken.kisileri.yakaladilar ceza verdiler.
sagol canim
Seviye de istediğinden istediğin kadar mı yiyorsun acaba
Cnm sen diyetisyene mi gidiyordun?
Allaam çok çok az değil mi?
Geçmiş. Olsun cnm
Gayet güzel
Allah kabul etsin
Yani agri var biraz ama ateş sıtma geçti gibi. Çok zor bir durummuş gercekten. Hiç uyumayan bir bebek. Tuvalet eğitiminde olan bir abi hastalığını bile ayakta geçirmek zorunda olan bir anne.Canım çözdün mü mastitini
dün aldi eşim ama alinan esyalari iki üç gün karantinada tutuyorumLahana haşlanıp kapatılıyordu göğüse bi arkadaşa iyi gelmişti varsa bi dene istersen
teşekkür ederimAblacım bende özledim grubu. Son zamanlarda iyice yoğunlasmistim. Şimdi sadece 2 gün dışarı cikicam. Buralarda olucam inşallah artık
Geldim canım dün gece. Baya abarttik ordayken. Annemle kardeşim birlikte yaşıyor, diğer evli kardesimde onlara yakin. Bı ben uzaktayım. Yiyecek farklı bişey alinca, hele ki biz seviyorsak yemeyip hepsini biriktiriyolar bizi bekliyorlar. O yüzden biz gidince hep yemek üzerine geciyor
Öyle canım gercekten. Benimki yavaştan kaçıyor toplamam lazım.
Abla nerdeyse 2 aydır gitmemistik o yuzden. Ama pişman olduk geldiğimize. Perşembeye kadar kalacaktık, tedirgin olup salıdan döndük
İzne bu hafta ayrıldın kacmaz gözümden
Abla kardeşim dün sağlık ocağına gitti ilaclarimizi yazdırmak için. Aile hekimimiz çok kızmış sen buraya nasıl tedbirsiz gelirsin diye. Maske ve eldiven olmadan gelmemeliydin demiş.
Çok geçmiş olsun canım hiç bilmiyorum
Kuzum ben yanlışlık yapmışım. Sen listede değilsin zaten sarı kart olmaması gerekiyordu.
Dün okudum annenin hastalığını ama yazamadım. Allah acil şifa versin inşallah atlatir en kısa zamanda. Sen moralini yüksek tut hepimiz dua edelim
Çok şükür ateş yoktu bugün ama yorgunluk ve halsizlik cok fazla birazda ağrı var. saglam bi dinlenmeye ihtiyacim var ama şu an imkansiz gibi bir şey. Nasil bir ağrı anlatilmaz...
Doğru unuttum Tr de olmadığını aslında yaza olacaktı ama biraz ani bir karar değişimi yaptık :) Aslında bikaç kilo aldım yalan değilbilmiyorumki canim tr de tam nasil :) ben yaza diye düsünmüstüm.. nasil gidiyor kilo almadin dimi :))
sende zaten kilocuk vardi canim sen al olsun :)) olsan olsan en fazla 50 olursun :))Doğru unuttum Tr de olmadığını aslında yaza olacaktı ama biraz ani bir karar değişimi yaptık :) Aslında bikaç kilo aldım yalan değil
yok canım evlilik rahatlığı 52 oldum vallasende zaten kilocuk vardi canim sen al olsun :)) olsan olsan en fazla 50 olursun :))
cok olmussun canim biyere sigmicaksin :)) bise olmaz sen güzel veriyorsun vermek istediginde :)yok canım evlilik rahatlığı 52 oldum valla
valla işte karantina var bakalım belki küçük küçük spor yaparımcok olmussun canim biyere sigmicaksin :)) bise olmaz sen güzel veriyorsun vermek istediginde :)
Hoş geldin mutluluklar dilerim meslektaşım ne güzel mezun olmuşsun inşallah biz de görürüz o günleriKızlar merhaba nasılsınızz bu uğrayıp hal hatır sorayım dedim
yap canim hem saglik icin hem zamanlar gecmiyor, bizde tikilip kaldik eve cocuklarla zaman gecmiyor bazen timarhanede gibiyim :))valla işte karantina var bakalım belki küçük küçük spor yaparım
teşekkür ederim hoşbuldum uzun zaman oldu mezun olalı b iuğramak istedimHoş geldin mutluluklar dilerim meslektaşım ne güzel mezun olmuşsun inşallah biz de görürüz o günleri
sorma valla bizde öyle sıkıldım evde artıkyap canim hem saglik icin hem zamanlar gecmiyor, bizde tikilip kaldik eve cocuklarla zaman gecmiyor bazen timarhanede gibiyim :))
tez zamanda insallah hersey eskiye döner... disarda olmak ne güzelmisteşekkür ederim hoşbuldum uzun zaman oldu mezun olalı b iuğramak istedim
sorma valla bizde öyle sıkıldım evde artık
Çok geçmiş olsun ablacim. Çok şükür iyiymiş şu an. Kesinlikle benim de stres ve yorgunluğun dışa vurumu. Bende de tansiyon düşüklüğü oluyor. Bazen kolumu kaldiramiyorum. E stres fibromiyalji yi de tetikliyor, uyusan bile sürekli uykusuz hissetme, hiç uyumamış dinlenememiş gibigülüm o zaman stresle baş edemediğin için bilinç altının dışa vurumu olabilir artık yeter rahatla dengemi bozuyorsun diyordur annemin geçtiğimiz bu 1 sene için de aşırı baş dönmesi tansiyon düşmesi çıktı hatta bir kaç kez bayılmış dahiliyeden nörolojiye beyin cerrahına, kulak burun boğaza kadar tüm doktorlara gitti bir şeyi yoktu ama aşırı stres üzüntü artı beden yorgunluğu yaşadı üst üste sebep ortada sıkıntı stres hayır diyememekti yazın gittiğim de konuştum baya 4 ay önce de bendeydi o zaman da sık sık konuştuk şükür artık hiç bayılmıyor tansiyonu sık düşmüyor ,
senin de psikolojik sıkıntının dışa vurumu olma ihtimali çok bence
allah kolaylik versin canimÇok geçmiş olsun ablacim. Çok şükür iyiymiş şu an. Kesinlikle benim de stres ve yorgunluğun dışa vurumu. Bende de tansiyon düşüklüğü oluyor. Bazen kolumu kaldiramiyorum. E stres fibromiyalji yi de tetikliyor, uyusan bile sürekli uykusuz hissetme, hiç uyumamış dinlenememiş gibigün boyu 5 dk oturamiyorum. Bebeğim emmeyi reddediyor gibi ayakta dolaşa dolaşa emzirmeye çalışıyorum e oda bütün fibromiyalji noktalarimi kötü etkuliyor.
Sagol canim Allah razı olsun..allah kolaylik versin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?