- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #355.421
Seviyelerin uzatılabildiğini bilmiyordum ama grupsuz motive olamayabilirim.Bana kalırsa diğer seviyeleri uzatarak yap canım 6. Seviyeyi eylül-ekime denk getir
Bende 3 günlüklerden korkuyorum aslında tansiyonum bnmde çok düşüyor Allah kerim bakalım sonuçlandırırız umarım
Tansiyon rahatsızlığım yok sadece açlık oruçlarında tansiyon düşüklüğü yaşıyorum canım.Kronik hastalığı olan sanırım 6.seviyeyi es geçiyordu tansiyonda buna dahil mi acaba
Boş günüm yok maalesef, tatil olursa yapabilirimBoş günün çok değil mi hem o günlere denk getirirsin 2.3. Günleri olmaz mı
Seviye nasıl gidiyor canım tatlı isteğin çok oluyor mu10:30
Tarçınlı Türk kahvesi
12:30
2 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
Maydanoz, dereotu
Çeçil peyniri
16:00
İçine limon sıkılmış sade maden suyu
18:30
8 kaşık tavuk sote
3 kaşık yoğurt
Zeytinyağlı salata
Su:şimdilik 2 litre
Spor:yok
birine bisey oldumu peki..Selam Kızlar bizim mahalle karıstı bizim apartmanda sorunlu bı aile vardı evın karsısında Honda motorsiklet servisi var bizim apartmandaki eleman içmiş oraya gitmis kavga cıkmıs bı cıktım balkona hondadaki elemanın agzı kanıyor bıcakla kesmıs adamda yere uzanmıs yatıyor 7-8 tane polis ekibi geldi anca sakınlestırebildiler sunlar bela olmadan tasınıp gitseler cok rahat edıcem
arac koymuyoruz cnmAbla aklıma takıldı neden fayans yapıyorsunuz garajı Araç koymuyor musunuz hasar görmez mi
tabiki :)Diyete devam mı peki?
haftasonuna denk getirsen olmazmi kiBoş günüm yok maalesef, tatil olursa yapabilirim
Aaaa Insallah kötü bisey olmamistirSelam Kızlar bizim mahalle karıstı bizim apartmanda sorunlu bı aile vardı evın karsısında Honda motorsiklet servisi var bizim apartmandaki eleman içmiş oraya gitmis kavga cıkmıs bı cıktım balkona hondadaki elemanın agzı kanıyor bıcakla kesmıs adamda yere uzanmıs yatıyor 7-8 tane polis ekibi geldi anca sakınlestırebildiler sunlar bela olmadan tasınıp gitseler cok rahat edıcem
4. Takımdayım ama listedışıKilo problemin varmi
Basarilar o zaman cnm4. Takımdayım ama listedışı
Cnm bn elma yemiyorum kigüzel ama sahur da az olmuş sadece Allah kabul etsin canım
güzel canım afiyet olsun
kabak ve mercimek yemeği mi çorba mı neyi olduğunu da yazsaydın canım ama kötü durmuyor yine afiyet olsun
güzel afiyet olsun ama bu tek öğün olması kilo vermeyi zorlaştırmiyor mu genelde tek öğün alıyorsun hep
gece yenen elma dışında güzel canım
ekmek beyaz degilse güzel canım afiyet olsun
ekmek beyaz degilse poğaça da olmasaymis güzel olabilirmiş afiyet olsun canım
güzel canım afiyet olsun
güzel afiyet olsun canım
güzel afiyet olsun canım
TeşekkürlerBasarilar o zaman cnm
Ekmek demek istedimCnm bn elma yemiyorum kiyanlışta yazmamışım hatlar karışmış sanırsam
Tam bislik. Elemanın başına da bela olmuş.Selam Kızlar bizim mahalle karıstı bizim apartmanda sorunlu bı aile vardı evın karsısında Honda motorsiklet servisi var bizim apartmandaki eleman içmiş oraya gitmis kavga cıkmıs bı cıktım balkona hondadaki elemanın agzı kanıyor bıcakla kesmıs adamda yere uzanmıs yatıyor 7-8 tane polis ekibi geldi anca sakınlestırebildiler sunlar bela olmadan tasınıp gitseler cok rahat edıcem
Olma mı tabi ilk zamanki gibi değil amaSeviye nasıl gidiyor canım tatlı isteğin çok oluyor mu
Afiyet olsun canım
Ya Allah korusun kuzum kendi evin değilse en kısa zamanda taşın kurtulSelam Kızlar bizim mahalle karıstı bizim apartmanda sorunlu bı aile vardı evın karsısında Honda motorsiklet servisi var bizim apartmandaki eleman içmiş oraya gitmis kavga cıkmıs bı cıktım balkona hondadaki elemanın agzı kanıyor bıcakla kesmıs adamda yere uzanmıs yatıyor 7-8 tane polis ekibi geldi anca sakınlestırebildiler sunlar bela olmadan tasınıp gitseler cok rahat edıcem
cok sevindim canımTeşekkür ederim kızlar alıntılıyamadım doktor bugün güzel konuşmuş babamın sonucu bugun cikicak ama onda hic bir belirti yok
erken bitirdim su içimin canımAkşam 6' dan sonra su bile içme o zaman...
Hatta zencefilli çayı iç bugün sıvı olarak.
nasıl mutluysan oyle olması en iyisi ablaTunaydin kizlar
1 saat geçmişi okudum :))
Bütün seviyecilerden ozurdilerim ama ben devam edemicemzaten dün bozdum
En basta bu sivi kurali
Susuzluk ve agiz kurulugu beni delirtti
Hic biseye konsantre olamadim
Surekli mutsuz huzursuz hissediyodum
Bide cok sıkı programlari ben yapamıyorum bunu birkez daha anladim
İyice strese giriyorum
Yapanlara saygim ve destegim sonsuz
Ohh söyledim kurtuldum
Pisman degilim
kız dun yemek ne yedin gunluk kac kalori alıyorsunKalori sayarak zayıflamayı dene mükemmel tam bizlik abla
Dun sutlaç yedım cıkolata yedım
Yiyerek zayıfloyosun daha ne olsun
ikiside hastaneye goturduler fayanslarda kan vardıbirine bisey oldumu peki..
yok abla ya cok pislikler kiracılar ev sahibi cıkartmıyor sardı basımızaAaaa Insallah kötü bisey olmamistir
Apartman yonetimi bisey yapamiyormu
sorma yazık olan ona olduTam bislik. Elemanın başına da bela olmuş.
kendi evim canım tasınmam mumkun degılYa Allah korusun kuzum kendi evin değilse en kısa zamanda taşın kurtu
Yok donmez sanırım canım suan bile guzel bir rakam var sabaha eminim daha ıyı olurYorgunluktan ödem yapmasın sakın, erken yat bari..
Yeni girebildim eve cnm. Çok yorgunum annem azcık toparlandı inşallah tekrardan ağırlaşmaz gitmek zorunda kalmam.@Furha63 gözükmedin bugün, iyi misin, annen nasıl oldu?
gomuluyorlardir canim . bence ailelerine de yerini bildiriyorlardie. Cenazaesinin kilinamamasi cok aci. İnsan gormeden oldugune nasil inanir yakininin.
Rabbim sen koru
ben leslie yaptim 20 dk minnos bebem durmadi acikmis. İnsallah iftardan sonra yaparim birazda
Tunaydin kizlar
1 saat geçmişi okudum :))
Bütün seviyecilerden ozurdilerim ama ben devam edemicemzaten dün bozdum
En basta bu sivi kurali
Susuzluk ve agiz kurulugu beni delirtti
Hic biseye konsantre olamadim
Surekli mutsuz huzursuz hissediyodum
Bide cok sıkı programlari ben yapamıyorum bunu birkez daha anladim
İyice strese giriyorum
Yapanlara saygim ve destegim sonsuz
Ohh söyledim kurtuldum
Pisman degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?