- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #355.641
Haftaya ikimizde guzel eksi gorecez baska yolu yok cnmkıralım ana avrat küfür bile edelim yaaa gitsin küssün şu 90 lar
ara öğün yapıp bedeni şaşırtayım dedim ama 4 senedir alışmışım 2 öğün yiyip arada yememeye aç değilken bir gıdım yiyemiyorum başka da ne yapsam akşamları genel de salata (tavuklu ya da ton balıklı yada peynirli) bazen de çorba oluyor porsiyon küçülteyim dedim dün salatayı az yaptım hiç yememiş gibi midem boş olunca üzerine bir kase sebzeli mercimek çorbası içtim her şeyi tepetaklak yapayım şu 2 gün bakalım değişen bir şey olacak mıArtidan iyidir canim
Ne ara 7lere ciktin pinarrr
Muhteşem
Vermesen mi artik biyunda uzuntakinti mi yaptin naptin bu kilo isini?
Eksi candir
Olur boyle seviyeler ödeme baya acik canm haftaya guzel eksi gelir
Gene iyi toparlamışsın abla ama sana artı yakışmıyor. Haftaya telafisini bekleriz
Ablam tarti takildi kaldi bu civarda farkli yöntemler mi denesen acaba
Helall
İşte Merve bu
Muhteşem
Emeklerinin karsiligini aldin supersin
Sen iyi ol da
Çok güzel koruyosun helall
Ödem olabilir canm her eksi candir
Eksi eksidir
Ben memlekete gidip kısa sürede 7 kilo almış biri olarak gene de iyi diyorumhalledersin sen
Haftaya güzel bi eksi gelir canm
vayy harikaaaaa maşallah dileğim bu sistem sana iyi geldi bende tekrar fatsecret mi kullansam :))Hayırlı cumalar kızlar
Kılo bildirimi yapıp kahvaltıyı hazırlıyım
Cuma 83
Bugun 81.6
Fark 1,4
Bukadar beklemiyordum kalori saymak işe yaradı
Sunu fark ettım saglıklı besın dıye kalorı mıktarını fazla tutuyormuşum
Mesala 2dılım peynır yemek gb..
Zehra sen ayri bildirim yapmadinmi benmi kacirdim :))Kaptanım bu ay yine hedef yapacak mıyız ? Çok sinir oldum kendime5 hafta var bu ayın bitmesine 1 mayısta 70 olacağım Handandandan
3 ün 5 in lafı olmazYarın kızımın doğum günü ve hedeflediğim kilodan 3 kilo fazlam var
aynen mefkuşum hem daha mart bitmedi 5 gün var ben o 89 u görecem, gerekirse bilinç altının ağzını gözünü kırarım ama 89 gelecek o kadarrrHaftaya ikimizde guzel eksi gorecez baska yolu yok cnm
Pinekledigimiz yeter :)))
Ya abla 28 Mart’ta 75 olacağım demiştim bu ay sonunda da 70 hedefliyordum onu tutturamadımZehra sen ayri bildirim yapmadinmi benmi kacirdim :))
Listede gördüm yine guzel gitmis tebrikler cnm
* * * 9.Takim 667. Etap * * *
Niran Nevra (76.0/73/3/%3.95)
Zeycan123 (63.5/63.2/0.3/%0.47)
zsaracoglu (79,0/78.2/0.8/%1.01)
askrhpozitif (82.1/79.7/2.4/%2.92)
Ucmelekannesi (69.5///) sabit
Poni Bon (80.8/79.9/0.9/%1.11)
Jasminium84 (64,3/64,1/0.2/%0,31)
ela_naz2019 (88.3/86.9/1.4/%1.59)
selensu82 (55.6/55.5/0.1/%0.18)
Furha63 (69.3/69.2/0.1/%0.14)
medine66 (65/64.8/0.2/%0.31)
9.takim ortalamasi : %1.09
❤ FREE CANLAR ❤
Gastrik asit (70.4/71.5/+1.1)
Dream00 (55.4/55.7/+.0.3
ekim2009 (90.3/91.0/+0.7)
Tekrar dene (83/81.6/-1.4)
mefkurem( 91/91.6/+0.6)
Gulbe seker (103/102.7/-0.3)
Canım çok iyi kilolar verdin geldin geleli.Yarın kızımın doğum günü ve hedeflediğim kilodan 3 kilo fazlam var
Akşam yeni hedefleri belirleriz canımKaptanım bu ay yine hedef yapacak mıyız ? Çok sinir oldum kendime5 hafta var bu ayın bitmesine 1 mayısta 70 olacağım Handandandan
sali ayin 31 iaynen mefkuşum hem daha mart bitmedi 5 gün var ben o 89 u görecem, gerekirse bilinç altının ağzını gözünü kırarım ama 89 gelecek o kadarrr
pazartesi olmadı salı ikimiz de 90 lı rakamlara elveda diyelim aha da ilk defa, sözüm söz mart sonu hedefi tutacak o kadar sen ne dersin canoom
Spor yapiyonmu cnmYa abla 28 Mart’ta 75 olacağım demiştim bu ay sonunda da 70 hedefliyordum onu tutturamadımyine 70 hedefliyorum ama yüküm artmış olacak tabi ama evdeyim sonuçta yapabilirim
rabbim sağlıklı hayırlı bol rızıklı uzun ömürler versin kuzuma hayırlı evlat olsun sana inşallahYarın kızımın doğum günü ve hedeflediğim kilodan 3 kilo fazlam var
Ben yazacaktım ki baktım sen yazmışsın canım@Furha63
@medine66
Ucmelekannesi
selensu82
@Zeycan123
Listeye göre bu arkadaslardan haftaya güzel sonuclar bekliyoruz
Dikkat edip çaba gosterenlere lafimiz yok
Ama tartiya yakin hala menulerinde yanlış secimler yapanlar lutfen daha dikkatli olsun
Yoksa sürekli gr lar takim yuzdesini cok düşürüyor ve diger arkadaslarimizin emekleri boşa gidiyor
Zehracım evde iken daha güzel düzen tutturuluyor inan, ben evde olmasam güzel bir sonuç alamazdımYa abla 28 Mart’ta 75 olacağım demiştim bu ay sonunda da 70 hedefliyordum onu tutturamadımyine 70 hedefliyorum ama yüküm artmış olacak tabi ama evdeyim sonuçta yapabilirim
çarşamba sabahı tartılıyoruz o zaman martı tamamen bitirmiş oluyoruz zaten :))sali ayin 31 i
Carsambami desek acaba
Yaa benim 90 dan uzaklasmam lazim
Biraz yedimmi yide 92 buluyor beni
Bugun 91.6 dim cnm
Insallah en gec carsamba 8 leri gorecem
Tabi seninle beraber
Sende yuruyuse cikamiyosan evde leslimi yapsan
Sana spor iyi geliyordu
Spor yapiyonmu cnm
Bu hafta yarisalimmi
EvetttSpor yapiyonmu cnm
Bu hafta yarisalimmi
Allah razı olsun cümlemizin evlatlarını bağışlasın inşallahrabbim sağlıklı hayırlı bol rızıklı uzun ömürler versin kuzuma hayırlı evlat olsun sana inşallah
aminnnnnnnnn , ee yarın pasta v.s. olacak mı ne kadar yiyeceksin de bakem :)Evetttyok abla bu hafta hiç spor yapmadım zaten sürekli evdeyim hareketim de daha kısıtlı haliyle bu hafta biraz spora yükleneyim iyisi mi
Allah razı olsun cümlemizin evlatlarını bağışlasın inşallah
Aynen ben de evde olmayı seviyorum rejim açısından sadece spor yönünden kötü etkiledi beni ona da bi düzen oturtturacağım saatler belirleyeceğim ve o saatlerde bi aksilik çıkmazsa sporumu yapacağımZehracım evde iken daha güzel düzen tutturuluyor inan, ben evde olmasam güzel bir sonuç alamazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?