Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ara öğün yapıp bedeni şaşırtayım dedim ama 4 senedir alışmışım 2 öğün yiyip arada yememeye aç değilken bir gıdım yiyemiyorum başka da ne yapsam akşamları genel de salata (tavuklu ya da ton balıklı yada peynirli) bazen de çorba oluyor porsiyon küçülteyim dedim dün salatayı az yaptım hiç yememiş gibi midem boş olunca üzerine bir kase sebzeli mercimek çorbası içtim her şeyi tepetaklak yapayım şu 2 gün bakalım değişen bir şey olacak mı

vayy harikaaaaa maşallah dileğim bu sistem sana iyi geldi bende tekrar fatsecret mi kullansam :))

Kaptanım bu ay yine hedef yapacak mıyız ? Çok sinir oldum kendime 5 hafta var bu ayın bitmesine 1 mayısta 70 olacağım Handandandan
Zehra sen ayri bildirim yapmadinmi benmi kacirdim :))
Listede gördüm yine guzel gitmis tebrikler cnm

Haftaya ikimizde guzel eksi gorecez baska yolu yok cnm
Pinekledigimiz yeter :)))
aynen mefkuşum hem daha mart bitmedi 5 gün var ben o 89 u görecem, gerekirse bilinç altının ağzını gözünü kırarım ama 89 gelecek o kadarrr
pazartesi olmadı salı ikimiz de 90 lı rakamlara elveda diyelim aha da ilk defa, sözüm söz mart sonu hedefi tutacak o kadar sen ne dersin canoom

Zehra sen ayri bildirim yapmadinmi benmi kacirdim :))
Listede gördüm yine guzel gitmis tebrikler cnm
Ya abla 28 Mart’ta 75 olacağım demiştim bu ay sonunda da 70 hedefliyordum onu tutturamadım yine 70 hedefliyorum ama yüküm artmış olacak tabi ama evdeyim sonuçta yapabilirim

@Furha63
@medine66
Ucmelekannesi
selensu82
@Zeycan123

Listeye göre bu arkadaslardan haftaya güzel sonuclar bekliyoruz
Dikkat edip çaba gosterenlere lafimiz yok
Ama tartiya yakin hala menulerinde yanlış secimler yapanlar lutfen daha dikkatli olsun
Yoksa sürekli gr lar takim yuzdesini cok düşürüyor ve diger arkadaslarimizin emekleri boşa gidiyor

sali ayin 31 i
Carsambami desek acaba

Yaa benim 90 dan uzaklasmam lazim
Biraz yedimmi yide 92 buluyor beni
Bugun 91.6 dim cnm
Insallah en gec carsamba 8 leri gorecem
Tabi seninle beraber

Sende yuruyuse cikamiyosan evde leslimi yapsan
Sana spor iyi geliyordu
Ya abla 28 Mart’ta 75 olacağım demiştim bu ay sonunda da 70 hedefliyordum onu tutturamadım yine 70 hedefliyorum ama yüküm artmış olacak tabi ama evdeyim sonuçta yapabilirim
Spor yapiyonmu cnm

Bu hafta yarisalimmi

Ben yazacaktım ki baktım sen yazmışsın canım
Teşekkür ederim

Zehracım evde iken daha güzel düzen tutturuluyor inan, ben evde olmasam güzel bir sonuç alamazdım

çarşamba sabahı tartılıyoruz o zaman martı tamamen bitirmiş oluyoruz zaten :))
benim vatandaş yine güzel sancılatıyor içtiğim adaçayları ve sabah bal çörek otu karışımı işe yaradı galiba tam başlarsa çarşambaya kadar iner inşallah
ben de dün 91.6 çıktım bu gün 91.0 hatta iki yudum suyla ilaç içmiştim yarım saat sürmeden bir daha tartıldım 91.6 çıktı yine bir şey yemedim içmedim ki nerden geldi +600 gr bilmiyorum

Spor yapiyonmu cnm

Bu hafta yarisalimmi
Evettt yok abla bu hafta hiç spor yapmadım zaten sürekli evdeyim hareketim de daha kısıtlı haliyle bu hafta biraz spora yükleneyim iyisi mi
rabbim sağlıklı hayırlı bol rızıklı uzun ömürler versin kuzuma hayırlı evlat olsun sana inşallah
Allah razı olsun cümlemizin evlatlarını bağışlasın inşallah

Evettt yok abla bu hafta hiç spor yapmadım zaten sürekli evdeyim hareketim de daha kısıtlı haliyle bu hafta biraz spora yükleneyim iyisi mi

Allah razı olsun cümlemizin evlatlarını bağışlasın inşallah
aminnnnnnnnn , ee yarın pasta v.s. olacak mı ne kadar yiyeceksin de bakem :)

MART AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(27 Mart) (4 haftalık)

Handandandan (75) === 71..........73
ekim2009 (91.9).…..…….89..........91
Jasminium84 (65,5)...............61........64,1
Huban1234 (56.3)====53...........
U UcanSupurge (80.00) -------> 75 ..........78.2
askrhpozitif (84.00).........>78.8........79.7
Poni Bon (83.6)-------》78..........79.9
selensu82 (55.9)…….......>>54..........55.5
@Furha63 (71.00)=======69.00..........69.2
L4L4 (64.00)------------------>>62..........
Ucmelekannesi (73)........... 69..........69.5
GastrikAsit (69)........66..........71.5
@ela_naz2019 (89.8)---------》85..........86.9
eceboce (65,5)-------------- > 62..........
@Zeycan123 (65.3)~~~~~(62)..........63.2

Hedefine ulaşanlara emojisi koyacaktım ama hevesim kursağımda kaldı...

Şimdi herkes neden hedefine ulaşamadığını bizimle paylaşsın

Zehracım evde iken daha güzel düzen tutturuluyor inan, ben evde olmasam güzel bir sonuç alamazdım
Aynen ben de evde olmayı seviyorum rejim açısından sadece spor yönünden kötü etkiledi beni ona da bi düzen oturtturacağım saatler belirleyeceğim ve o saatlerde bi aksilik çıkmazsa sporumu yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…