- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.581
Ay geçmiş olsun abla. Çocukken donmuş balkon demirindeki buzu yalayınca bnmde başıma gelmiştibu gün evdekilere yemekler aynı ben de kuru fasulye pilav yaptım , mideleri ekşimiyorsa yanına ayran ver
ben de temizlik yaptım :))
en son yarım saat önce iç hazırladım hamur yoğurdum mantı yapayım dondurucuya atayım az diye baktım iç az göründü minik bir parça daha çıkarayım dedim ıslak elle dondurucudan kıyma çıkarırken en üst katta ki demirlerine elimin üzeri yapıştı çeksem derim kopacak gelmiyor el eşime bağır bağır 1 dk öyle kaldım az uğraştı oğlan geldi o ara en son saç kurutma makinesini getirin dedim de öyle kurtardık elielimin üzerin de baden büyüklüğün de yer soğuktan yandı resmen sızlıyor ve semsert deri
bu da değişik bir anı olsun bana fantastik hemi de hihihihi
AmannnnAynı benm kayınvalide de böyle gözleri tartı gibi
Aynen öyle cnm. Boyumuz kilomuz ve yaşımız aynıymış bu aradaAynen markadan markaya çok degisiyo kalıplar canım benim hala 44 beden olup uzerime olan kıyafetim de var 38 beden pantolonum da. 38 giyebilmem imkansız bu kiloda ama kalıplar çok değişiyor işte.
Bu hafta çok dikkat etmem lazım korkuyorum senden
Yok kuzum silinmiyo malesef, gizlenebiliyor sadece.
Canım benim Allah en acilinden şifa versin inşallah. İyiye gitmesi güzel bişey. Durumu kötü olanlar gittikçe ağırlaşıyor gördüğüm kadarıyla. Demek ki Allah'ın izniyle iyileşecek annen
Mayıs 4 de okullar açılır diyorsun yani, çok umutlu gördüm seni
Ben bu dönem bitti diyorum.
Ablaaa ne yaşamışsın 2 dakikada yaa
Ne hakkı canım est. Unutman normal.
Eskiden gidiyoruz ya 'hoşgeldin aa kilo vermişsin poni, şuraların şuraların gitmiş' derdi gözler röntgenAmannnnevlerden ırak
afiyet olsun canim. Bugunden sonra bulgura biraz dikkat edebilim hepimiz insMenüm
11.00
1 avuç badem
2 d peynir
Havuç
Domates salatalık
17.00
1 kase bulgur pilavı
1 kase patlıcan yemeği
1 kase kuru cacık
Su 1 şimdilik
Spor yok
sporda var ne guzel keske aksamki ekmek olmasaMenüm
11.30
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
6 zeytin
Dereotu
Marul
15.30
1 sb süt
2 yk yulaf ezmesi
1 yeşil elma
2 minik dilim muz
19.30
7 yk menemen
1 dilim tbe
Bol salata
2.5 lt su
30 dk leslie
afiyet olsun canim aksamki ekmek olmamis29 mart pazar
10.00
5 yk et sote
kk peynir
3 4 zeytin
4 ceviz
yarim.haslanmis yumurta
17.00
1 kase tonbalikli salata
yogurt
2 dlm ekmek
spor yok
su 2lt gecti
afiyet olsun abla guzel bence29 mart pazar menüsü
13:05 -13:30 arası
1 haşlama yumurta
1 barmak sucuk (sumocu parmağı gibi kalın )
çeyrek ekmek
2 ısırık bayat o zayi olmasın ben olayım niyetine yenmiş peynirli katmer
3 tane topalak haliyle antep peyniri (bimin ki )
1 dal nane
biraz bal ekmeği kaseye bandırdım bir kere ne kadar eder çay kaşığı desem yalan tatlı kaşığı desem yalan olur
arada tarçınlı karanfilli yeşil çay (hazır poşet çay)
18:55
hindiba kahve
21:25
1 tane muz
bir avuç fındık (kavanoz küçük elim içine tam dalmadı ) :)))
su yine unuttum saymayı 2 yada 2.5 lt
afiyet olsun canim musli doyuruyormu acaba29 Mart Pazar
11.30
1 kase müsli
14.00
1 bardak sütlü hindiba kahve
10 çiğ fındık1 avuç içi yaban mersini kurusu
18.30
1 kase müsli
21.30
Yoğurt kürü (dün de yaptım yazmayı unutmuşum 10 gün yapacağım)
Su 3 L
Spor 30 gune egzersiz programı var onu yaptım ama puanlama nasıl olduğunu bilmiyorum bunda @Tekrar dene
afiyet olsun canim doyduysan super29 Mart menüm
11.00 3 haşlanmış yumurta
10 badem
5 zeytin
2 dilim peynir
2 yk et sote
1 kase yoğurt
su: 1 lt
naptin kaptanim30 Mart Pazartesi
11:00=== 2 fincan kabak çekirdeği
5 adet ceviz
3 haşlama yumurta
1 kk süzme peynir
1 yk tulum peyniri
1 tatlı kaşığı tereyağı
15:30=== 2 fincan kabak çekirdeği
6 adet kaju
10 adet fındık
3 parça antep peyniri
1 kk süzme peynir
3 kase tarhana çorbası
Su=== 1.5 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş
@Tekrar dene 180 puan
Bugün cozuttum, farkındayım, hep açtım hep, hala açım
haklisin canim ya yapmadim yorum nedense.Kızlar liste üzerinden gidelim dedikse,
Birbirimizin artısına-eksisine yorum yapmayalım demedik ki :))
Takımın durumunu tek listede daha net görelim diye böyle yapalım dedim ama;
Bugün hiç kimse birbirine yorum yapmadı.
Olmadı bu gün.
Artısı olanlara fırça kaymazsak, eksi olanları tebrik etmezsek nasıl motive olacağız ki takım olarak.
.......
Nasıl yapalım
Sizler ne diyorsunuz
uzulme canim kizlarda demisler zaten durumunda kotulesme yoksa korkmaya gerek yok.Annem hastanede şimdi konuştum 2. Test yapıldı yine pozitif çıkmış doktor guzel konuşmuştu halbuki bugün ilaçları kesiceklerdi
gayet guzel canim11:30
Tarçınlı Türk kahvesi
13:30
2 haşlanmış yumurta
Biraz çeçil peyniri
3 ceviz
18:30
1 tabak patlıcan türlü
5 kaşık kadar haşlanmış tavuk göğsü
Su: 2 buçuk litre daha da içerim
Spor: Leslie fast burning 22 dakika 66 puan 750 ip atlama 150 puan
Toplam:216 puan @Tekrar dene
ay abla cok gecmis olsun. Simdi sicak yanigina buz iyi geliyo buna ne yaptin. Simdi nasil krem falan surdunmubu gün evdekilere yemekler aynı ben de kuru fasulye pilav yaptım , mideleri ekşimiyorsa yanına ayran ver
en son yarım saat önce iç hazırladım hamur yoğurdum mantı yapayım dondurucuya atayım az diye baktım iç az göründü minik bir parça daha çıkarayım dedim ıslak elle dondurucudan kıyma çıkarırken en üst katta ki demirlerine elimin üzeri yapıştı çeksem derim kopacak gelmiyor el eşime bağır bağır 1 dk öyle kaldım az uğraştı oğlan geldi o ara en son saç kurutma makinesini getirin dedim de öyle kurtardık elielimin üzerin de baden büyüklüğün de yer soğuktan yandı resmen sızlıyor ve semsert deri
guzel olmus canim afiyet olsun29 mart pazar
Sabah 09 30
1.5 kaşık yulaf ezmesi
Ispanak
Ve
2 yumurta dan omlet
3 dilim peynir
Öğle 12.45
2 kaşık menemen
Peynir
1 dilim c.ekmegi
Ara
Sütlü türk kahvesi
Akşam 18.30
3 adet kabak dolmasi ( az bulgurlu)
1 kase yogurt
Afiyet olsun guzel canim30 maet p.tesi
Sabah 09.30
Ispanakli ve 2 yumurtali omlet
3 dilim peynir
Ara Sütlü türk kahvesi
3 hurma
Iki kayısı
Öğle 16.00
2 küçük kabak dolmasi
Ispanakli omlet
Akşam 19.30
2 kepçe mercimek çorbası 1 tabak salata
Sade türk kahvesi icerim
Su 2.5 litre spor yok
Demek ki inceliyor sürekli seniEskiden gidiyoruz ya 'hoşgeldin aa kilo vermişsin poni, şuraların şuraların gitmiş' derdi gözler röntgen
en guzeli kimseye bisey dememek lazim :))İnsanların nazarı gerçekten deyiyor.
Bi arkadaş gözleri tartı gibi maşallah.
Haftada 1 defa görebiliyoruz birbirimizi.
Neremin inceldiğini bile söylüyor.
Saf ayağına yatıp "tartı aynı, siyah giydim, bol giydim" diye geçiştiriyorum
tatlim bi disari cik da temiz hava alkolay gelsin abla, beni Bas agrisi birakmiyor 3 günün sonunda Ilac attim
cok gecmis olsun cnm yaaa hic başıma gelmedibu gün evdekilere yemekler aynı ben de kuru fasulye pilav yaptım , mideleri ekşimiyorsa yanına ayran ver
salatana bolca ketentohumu yagi koysana cnmkızlar yaa bu arada bu kabızlık neden olur, benimki hastalık gibi bişe oldu artık yani ilaçsız çıkamayacağım tuvalete yakında
Bu menuyle yarin arti gelmezsen bidaha gelmezsin :))Hiç korkma benden canım
Bugün 2 günlük yemek yedim
3 kase tarhana çorbası içtim.
1 haftada yiyeceğim peyniri bugün yedim.
Sende rahat rahat yiyebilirsin
Bikaç gün spora ara ver istersen kuzu varsa at kestanesi kremi filan da sürebilirsin rahatlatır belkiSelam Kızlar sag dizim fena durumda bukerken fena agrıyor kendim ettim kendim buldum sanırım bi sure yoramam lazım galiba
maras tarhana si cok agır geliyor banaSeviyeci Kızlar
Evvelki gün yaptığım tereyağının ayranıyla bugün Maraş Tarhanası çorbası yaptım (yapımında un kullanılmıyor)
Akşam öğününde sadece bu çorbadan içebilmek için (katı-sıvı bir arada olmayacağı için) az önce kahvaltı yaptım.
Ancak şimdide tereddütte kaldım, akşam içsem mı çorbadan içmesem mi diye.
Ne dersiniz?
Not: Maraş Tarhanası; ufaltılmış dövme, ekşimiş yoğurt ve baharattan yapılıyor.
the 100 vardı 7. Sezonunu beklıyorum birde wampire diariesOnu da bitirdim kuzum yeni sezonu bekliyorum bende.
The rain
Dark
Stranger things
Narcos
Gossip girl
Designated Survivor
Virgin River
Bunları bitirdim. Bunlar dışındaki önerilere açığım
ona karısmaz canım temizlik oldumu ellemezMervecim eşine fqydali uğraşlar mi bulsanız? Bazalarin koltukların, makinelerin arkasını falan temizlesin sıkılıyorsa.
Ben eşimi asla iş için yerinden kaldıramıyorum. Beraber temizlik yapalım diyorum, yaparız ev temiz diyip gecistiriyor.
cok uzun surmedi keyfimOoo keyf diyosun
bugun pek bisey yapamadım ben abla evı topla supur sil camasır yıka katla cocuklar dı yemekti ekmekto oyle gectıHuu huuu ne yapiyonuz kizlar
Ben oturma odasini temizlemeye baslicam
Pencere koltuk vs.
Evdekilere yemek var
Aksam kurufasulye pilav yapmistim
Kendimede kabakli omlet düşünüyorum
Bu arada kuru fasulye baya acı olmus :) onun acisini almanin bi yöntemi varmi acaba
kuzum Insallah negatıf cıktıgı haberini de vereceksin yeterki iyi olsun annenAnnem hastanede şimdi konuştum 2. Test yapıldı yine pozitif çıkmış doktor guzel konuşmuştu halbuki bugün ilaçları kesiceklerdi
Abla cok gecmıs olsunbu gün evdekilere yemekler aynı ben de kuru fasulye pilav yaptım , mideleri ekşimiyorsa yanına ayran ver
Var canım sureyım tam diz kapagı da ki birleşim yeriBikaç gün spora ara ver istersen kuzu varsa at kestanesi kremi filan da sürebilirsin rahatlatır belki
gecmis olsun tatlimSelam Kızlar sag dizim fena durumda bukerken fena agrıyor kendim ettim kendim buldum sanırım bi sure yoramam lazım galiba
Daha ne yapican tatlim bi sürü iş yapmışın :))bugun pek bisey yapamadım ben abla evı topla supur sil camasır yıka katla cocuklar dı yemekti ekmekto oyle gec
Canım bence de çünkü 4 kilo çok az kaç ay olmuş sağlık olsun tabii.Düzenli bir diyet yapmamıştır bence ya da kendini çok zorlamamıştır bir kere onların grubuyla güne gittim Kadın her şeyden yedi
Vurdugumu hatırlamıyorum abla muhtemelen zorladımgecmis olsun tatlim
Bi yeremi vurdun yoksa zorladinmi
Daha ne yapican tatlim bi sürü iş yapmışın :))
Sağol kuzumafiyet olsun canim. Bugunden sonra bulgura biraz dikkat edebilim hepimiz ins
sporda var ne guzel keske aksamki ekmek olmasa
afiyet olsun canim aksamki ekmek olmamis
afiyet olsun abla guzel bence
afiyet olsun canim musli doyuruyormu acaba
afiyet olsun canim doyduysan super
naptin kaptanim
Senden boyle menuler girmeyeli epey olmustu.
Yarina toparlarsin canom
haklisin canim ya yapmadim yorum nedense.
Eski duzen gitmek en iyisi olacak bence
uzulme canim kizlarda demisler zaten durumunda kotulesme yoksa korkmaya gerek yok.
İns bidahaki test temiz cikacak ins
gayet guzel canim
ay abla cok gecmis olsun. Simdi sicak yanigina buz iyi geliyo buna ne yaptin. Simdi nasil krem falan surdunmu
guzel olmus canim afiyet olsun
Afiyet olsun guzel canim
yok ablacım her türlü yağ yiyecek içecek denedim olmuyoren guzeli kimseye bisey dememek lazim :))
tatlim bi disari cik da temiz hava al
cok gecmis olsun cnm yaaa hic başıma gelmedi
salatana bolca ketentohumu yagi koysana cnm
Bu menuyle yarin arti gelmezsen bidaha gelmezsin :))
Cok abartmışin cnm yaa
Son 3 gün dikkat et lutfen
Şu illetten bir kurtulalım doktora gideceğim düzenli kullanabileceğim bi ilaç bişe var mı soracağım
Gecmis olsun canim dikkat er bir kac gun gecer insSelam Kızlar sag dizim fena durumda bukerken fena agrıyor kendim ettim kendim buldum sanırım bi sure yoramam lazım galiba
İns ilacin faydasi olur canim. Sikinti yaptikca kafa agrisi oluyor bence sendekolay gelsin abla, beni Bas agrisi birakmiyor 3 günün sonunda Ilac attim
afiyet olsun canim :)29 Mart menüm
11.00 3 haşlanmış yumurta
10 badem
5 zeytin
2 dilim peynir
2 yk et sote
1 kase yoğurt
su: 1 lt
ilkkez duyyorum bendeben de sporumu yaptım yoğurt yiyordum şimdi
ablacım kaşığının ucuyla bal kat ama çok az olmalı
o acısını alır
ben bi kere çok acı yapmıştım çorbamı da almıştı acısını
evet bigun cok olmus.bide bu aclik hissi hic bitmiyo bendede o hep var30 Mart Pazartesi
11:00=== 2 fincan kabak çekirdeği
5 adet ceviz
3 haşlama yumurta
1 kk süzme peynir
1 yk tulum peyniri
1 tatlı kaşığı tereyağı
15:30=== 2 fincan kabak çekirdeği
6 adet kaju
10 adet fındık
3 parça antep peyniri
1 kk süzme peynir
3 kase tarhana çorbası
Su=== 1.5 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş
@Tekrar dene 180 puan
Bugün cozuttum, farkındayım, hep açtım hep, hala açım
bencede kizalim ki vicdan yapip kendimiz icin olmasada takim icin toparlayalim kendimizi..Kızlar liste üzerinden gidelim dedikse,
Birbirimizin artısına-eksisine yorum yapmayalım demedik ki :))
Takımın durumunu tek listede daha net görelim diye böyle yapalım dedim ama;
Bugün hiç kimse birbirine yorum yapmadı.
Olmadı bu gün.
Artısı olanlara fırça kaymazsak, eksi olanları tebrik etmezsek nasıl motive olacağız ki takım olarak.
.......
Nasıl yapalım
Sizler ne diyorsunuz
bizide haberdar et canim.insallh daha iyi olur.dr larda olumlu konustuysa korkmayi. zaten 2 haftada felan anca geciyo diye biliyorum.Annem hastanede şimdi konuştum 2. Test yapıldı yine pozitif çıkmış doktor guzel konuşmuştu halbuki bugün ilaçları kesiceklerdi
Üzüntüden vermişim hic farkinda bile degildim dersin :)))
Bana öyle bi nazar ettilerki, kimisi ameliyat oldum sanmisti :) bak hala toparliyamadim kendimi
abla bidaki zayifladiginda ameliyat oldum de bari.ozaman kimsenin gozune gelmez :)hih ameliyatla kolayca vermis diye kimse nazarla bakmaz:))evet 2 gun ust uste karnibahar kisir yedim.omu sisirmistirki aceba..Bu arada LISTEDEKI KIZLAR
biliyosunuz cuma gunu diğer takimlarin yuzdeleri cok düşüktü
Bu hafta herkes atağa gececektir
O yuzden cok daha fazla dikkat edin lutfen
Karbon bakliyat bulgur meyve abartmayin
Seviyeciler sizde yarindan itibaren pro sebze olarak devam etseniz daha iyi olur
Lahana karnibahar brokoliyede dikkat
I Ilyusa tatlim sen 2 gün karnibahar kisiri yemistin degilmi
Buda etkilemis olabilir
afiyet olsun canim:)11:30
Tarçınlı Türk kahvesi
13:30
2 haşlanmış yumurta
Biraz çeçil peyniri
3 ceviz
18:30
1 tabak patlıcan türlü
5 kaşık kadar haşlanmış tavuk göğsü
Su: 2 buçuk litre daha da içerim
Spor: Leslie fast burning 22 dakika 66 puan 750 ip atlama 150 puan
Toplam:216 puan @Tekrar dene
ayy gecmis olsun abla.. poni gibi bende dilimin cok yapistigini hatirliyorum:))bu gün evdekilere yemekler aynı ben de kuru fasulye pilav yaptım , mideleri ekşimiyorsa yanına ayran ver
30 maet p.tesi
Sabah 09.30
Ispanakli ve 2 yumurtali omlet
3 dilim peynir
Ara Sütlü türk kahvesi
3 hurma
Iki kayısı
Öğle 16.00
2 küçük kabak dolmasi
Ispanakli omlet
Akşam 19.30
2 kepçe mercimek çorbası 1 tabak salata
Sade türk kahvesi icerim
Su 2.5 litre spor yok
afiyet olsun guzel menu30 mart pazartesi
10.30
Sade tarcinli kahve
Yesil cay
15.30(canim istemedi beklemisken az daha bekliyim tek ogun yiyim dedim)
1 kase mercimek corbasi
1 kase yesil biberli yogurt 4 koy biberi var
Domatess 2 tane
1 limon canim cekti kabugu kendisi yedim
3 ceviz
Su 2.5 litre
Spor 40 dk leslie 20 dk aletli spor
180 puan @Tekrar dene
gecmis olsun canim.cok zorlama agri kesici krem felan varsa surseydin keskeSelam Kızlar sag dizim fena durumda bukerken fena agrıyor kendim ettim kendim buldum sanırım bi sure yoramam lazım galiba
Evet abla bende karistiriyirum bazen. Kendimde 5 6 gundur tarihli yazmaya basladim yorumlamak icin kolay oluyorBen menulere sizin alintilardan bakiyorum
Bazilari geç yaziyor
Menulere tarih, gün yazilsa daha iyi olur karışmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?