Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kendide verirdi Zaten o kiloyu bu kadar ayda
Yani daha yeni başlamıştım o okula çok tanımıyorum bir şey diyemedim onlar benle 1 ay sonra yeniden tanışacaklar haberleri yok
Aman abla neler gelmiş başına öyle bari o elle mantıyla uğraşma daha

fırçalamayalım yaaa herkesi de sevelim ciğerimize basalım birbirimizi duygusal olarak doyan zaten ihtiyaç fazlası yemez ki

Malesef çocukluğumdan beri iriyimdir bunu hep yaşadım maalesef

valla en sade ama ayrıntılı nasıl yazsam diye düşünüyorum böyle çıkıyor menüler:))

Malesef çocukluğumdan beri iriyimdir bunu hep yaşadım maalesef
ben doğuştan şişman bir de kıvırcık saçlıydım gülüm şişko patates yarım kilo domates lafı ve kıvırcık salata v.s. lafları en çok duyduklarımdandı :)))

aç karnına içtiğin de çok güzel tıkıyor yemeği yedirmiyor ben de
bende de çok etkili oluyor. Ama sadece onunla duramam yemekte yemem lazim ikiside fazla olur mu onu bilmiyorum.
Kaç aylık bebeğin canım
4 aylik olcak 2 gun sonra
Yaa sen yazinca hatirladim. Hakkınızı helal edin valla unutmuşum sorduğu muu.. Ben zaten senin bu msj dan sonra azaltmistim galiba
Evet doğru söylüyorsun canim ben yaninda bazen tukeyiyorum. Yemiyim artık

Yani daha yeni başlamıştım o okula çok tanımıyorum bir şey diyemedim onlar benle 1 ay sonra yeniden tanışacaklar haberleri yok

Aman abla neler gelmiş başına öyle bari o elle mantıyla uğraşma daha
elimin üzerin de bir şey olmaz hamurum da kıyma da zayi mi olsun :)

ay abla o nasil oldu cok gecmis olsun
göster onlara gününü 9. takim arkanda
ben doğuştan şişman bir de kıvırcık saçlıydım gülüm şişko patates yarım kilo domates lafı ve kıvırcık salata v.s. lafları en çok duyduklarımdandı :)))
Acimasiz olan insanlar her sekilde Diyor abla, banada bi arkadasim tartistigimizda okulda fasulye cubugu seni diyordu

Durumu iyiye gidiyorsa sorun yok demektir cnm
Yoksa Allah korusun kotulesirdi
Bende öyle diyorum ama annemin psikolojisi alt üst oldu com üzülüyorum yardım edemiyorum hiç birşey yapamıyorum elimden sadece dua etmek geliyor

Evet kuzum dün suyu çok içemedim

Beni en çok etkileyen eşim
Normalde çok soğukkanlı olan, ben bu tarz şeylerde panik yaptığımda saçmalama deyip açıklamasıyla beni rahatlatan adamın gergin ve panik halini gördükçe durumun ciddiyeti yüzüme yüzüme çarpıyor resmen

Kabuğunu sakla, öğünlerde ye, zayıflama da çok etkili.
Nasıl ya çok acı olmaz mı kabuğu

haklısın ablacım bugünden sonra çok dikkat etmek gerek

kızlar yaa bu arada bu kabızlık neden olur, benimki hastalık gibi bişe oldu artık yani ilaçsız çıkamayacağım tuvalete yakında

Inşallah duam hep o yonde

misal yemeği bir tabak yerine yarım tabak yediriyor sade sütlü kahveyle durulmaz zaten geç saatte için kıyılır daha çok yenir

ay abla o nasil oldu cok gecmis olsun
göster onlara gününü 9. takim arkanda

Acimasiz olan insanlar her sekilde Diyor abla, banada bi arkadasim tartistigimizda okulda fasulye cubugu seni diyordu
sağ ol gülüm ,ıslak elle dondurucudan bir şey almaya kalkmamak lazımmış :))
çocuklardan da büyüklerden de diyen vardı gülüm kendi sınıf arkadaşlarımdan diyeni pek hatırlamıyorum beni genel de severlerdi , diğer sınıflardan olurdu ama :)
şişman mişman çocukluk fotoğraflarına bakıyorum pek sevimliymişim bence (kendini her şekilde seven egosu coşmuş ekim)

Annem kötü oluyor abla bende en azından hastanede doktor gozetimindesin diyorum ama psikolojisi 0
gülüm şimdi yaşı büyükler hemen ölecek sanıyor kendini öyle bir algı gelişti çünkü bak fatih terimin yaşı kaç adam iyileşti dolanıyor bunu annene doktorların söylemesi hatta psikolojik destek verecek uzmanlara ihtiyaç var , ama moralini böyle çökertirse antikorlar nasıl gelişecek , iyileşmesi uzun sürebilir, allahın izniyle iyileşip taburcu olur gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…