- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.541
Yani daha yeni başlamıştım o okula çok tanımıyorum bir şey diyemedim onlar benle 1 ay sonra yeniden tanışacaklar haberleri yokKendide verirdi Zaten o kiloyu bu kadar ayda
Aman abla neler gelmiş başına öyle bari o elle mantıyla uğraşma dahabu gün evdekilere yemekler aynı ben de kuru fasulye pilav yaptım , mideleri ekşimiyorsa yanına ayran ver
ben de temizlik yaptım :))
en son yarım saat önce iç hazırladım hamur yoğurdum mantı yapayım dondurucuya atayım az diye baktım iç az göründü minik bir parça daha çıkarayım dedim ıslak elle dondurucudan kıyma çıkarırken en üst katta ki demirlerine elimin üzeri yapıştı çeksem derim kopacak gelmiyor el eşime bağır bağır 1 dk öyle kaldım az uğraştı oğlan geldi o ara en son saç kurutma makinesini getirin dedim de öyle kurtardık elielimin üzerin de baden büyüklüğün de yer soğuktan yandı resmen sızlıyor ve semsert deri
bu da değişik bir anı olsun bana fantastik hemi de hihihihi
fırçalamayalım yaaa herkesi de sevelim ciğerimize basalım birbirimiziKızlar liste üzerinden gidelim dedikse,
Birbirimizin artısına-eksisine yorum yapmayalım demedik ki :))
Takımın durumunu tek listede daha net görelim diye böyle yapalım dedim ama;
Bugün hiç kimse birbirine yorum yapmadı.
Olmadı bu gün.
Artısı olanlara fırça kaymazsak, eksi olanları tebrik etmezsek nasıl motive olacağız ki takım olarak.
.......
Nasıl yapalım
Sizler ne diyorsunuz
Malesefsopaları kap da gel bacım :))
şaka bir yana genel de şişmanlar üzerinden yapılan espriler şakalar bana hiç de komik gelmiyor aşağılayıcı geliyor ağzımızı tutmayıp sürekli tıkınıyoruz sanki , kilolu insanları 10 kilo da 50 kilo da fazlası olsa iradesiz, tembel, başarısız hatta iğrenilecek birileri gibi gören insanlar var ve bence onların eğlenme aracı şişmanlar
valla en sade ama ayrıntılı nasıl yazsam diye düşünüyorum böyle çıkıyor menüler:))Mıhlama,kaymak, pirinç pilavı
Yer fıstığı fazla mi acaba gerçi hesap kitabını yapıyorsundur
Badem fazla mi olmuş sanki
Çok güzel canım
Suyun az kuzum bi de bulguru biraz azaltsan mi
Güzel
Sabah biraz çok gibi geldi gözüme akşamki ekmek en azından 1 olsaymış
Sabahki çeyrek ekmek hariç olurmuş ablayine gülümseten bir menü
Canım menülerinde genellikle gevrek,müsli paketli şeyler görüyorum keşke onun yerine daha sağlıklı şeyler tercih etsen
Tüm güne göre iyi geliyor göze suyun çok az canım
Off off ne etmişin kaptan
Ama limon kabuğu iştahımı kesiyor diye yiyordum neyse suyunu içerik artık ne edek
Allah korusun aman
Ben de tam samimi olamadım daha ama bizim bayanlar öğretmenler grubunda da öyle konuşuyorlar hiç ses etmiyorumhele biri var şu an 59 küsür kilo Eylül’den bu yana 4 kilo vermiş öyle bi anlatıyor ki verdiklerimi geri alacağım filan diyor
Öyle olmak zorunda kaldık ama çok da iyi olmuş çok da güzel olmuş bir yandan
ben doğuştan şişman bir de kıvırcık saçlıydım gülüm şişko patates yarım kilo domates lafı ve kıvırcık salata v.s. lafları en çok duyduklarımdandı :)))Malesefçocukluğumdan beri iriyimdir bunu hep yaşadım maalesef
gülüm durumu iyiye gidiyor demek ki sadece henüz virüse karşı antikorları tam gelişmemişAnnem hastanede şimdi konuştum 2. Test yapıldı yine pozitif çıkmış doktor guzel konuşmuştu halbuki bugün ilaçları kesiceklerdi
bende de çok etkili oluyor. Ama sadece onunla duramam yemekte yemem lazim ikiside fazla olur mu onu bilmiyorum.aç karnına içtiğin de çok güzel tıkıyor yemeği yedirmiyor ben de
4 aylik olcak 2 gun sonraKaç aylık bebeğin canım
Yaa sen yazinca hatirladim. Hakkınızı helal edin valla unutmuşum sorduğu muu.. Ben zaten senin bu msj dan sonra azaltmistim galibaOnu da bitirdim kuzum yeni sezonu bekliyorum bende.
The rain
Dark
Stranger things
Narcos
Gossip girl
Designated Survivor
Virgin River
Bunları bitirdim. Bunlar dışındaki önerilere açığım
Ellerine sağlık canım. Acilen siralamami degistirmeliyim.
Vayyyy ben de o sırayı sana vermemek için elimden geleni yapicam
Bende de hemen artı yapıyor canım, ama vücudumu alıştırmaya çalışıyorum. Hiç yemeden de olmuyor.
Benim boyum da 158 canım 40 beden çok rahat oluyo. Boydan çok vücut tipinin önemi var aslında.
Masallaaaahh boya bak sen ❤
Oooo çok iyi Poni, sonunda hizaya geldi yani
Hiçbir fikrim yok canım, daha önce tiroid var mıydı?
68 canım evet. Bı an önce toparlamaya çalışıyorum çok uzaklaşmadan.
Mervecim eşine fqydali uğraşlar mi bulsanız? Bazalarin koltukların, makinelerin arkasını falan temizlesin sıkılıyorsa.
Ben eşimi asla iş için yerinden kaldıramıyorum. Beraber temizlik yapalım diyorum, yaparız ev temiz diyip gecistiriyor.
Kuzum ben de aynı durumdaydım. Haberleri izlemeye ve internetten takip etmeye ara verdim. Sadece gün sonu bakıyorum neler olmuş diye. Çok etkisi oldu çok daha iyiyim. Eğer sık takip ediyorsan bırak sende. İ san o modadan bir türlü cikamiyor çünkü.
Vayyy çok iyi gitmiş tebrikler Zeynepcim.
Allah yardımcınız olsun canım. Elinizden geldiğince tedbirli olmanız lazım. Ama gelip kıyafetlerini çıkarıp duşa girerse hemen çok da tedirgin olmana gerek yok gibi.
Maşallah Ponim ya azmettin başardın
Ooo keyf diyosun
Canım kaç gündür aklıma geliyorsun özel msj mi atsam buraya mi yazsam derken sen yazmışsın. Cook sevindim annenin iyiye gitmesine. Hastaların büyük oranı atlatıyor, ins annende o güçlü tayfadan olur.
Artiyla gelmemissin çok iyi canım
Kuzu sana daha önce yazmıştım. İnek sütü çok zor sindirilen bir besin. Bazı hassas bunyelere hiç yaramıyor. Ben de bunu kendimde farkettim. Süt içince kilo vermem duruyor. Kahveyi günde bir bardağa düşürüp yarı yarıya süt ve su olarak yapabilirsin. Laktozsuz süt dene bir de kardeşim onunla daha rahat ettiğini söyluyor.
Evet doğru söylüyorsun canim ben yaninda bazen tukeyiyorum. Yemiyim artıkCanım elbette sütün belli bi kalorisi var 200 ml 120 kalori filan senin fincan 100 ml alsa 60 kalori demek ki genelde yanında ekstra bir şeyler de tüketiyorsun yanlış hatırlamıyorsam
Bu sebepler beni hem çok güçlü kılıyor hem çok zayıf sevdiklerime karşı çok kırılganım hassasım mesela eşimle ufak bir problem bile beni çok üzebiliyor
Canım sütlü kahveye devam edebilirsin bence ama yanında tükettiğin şeylere sınırlama getirebilirsin
Canım çorba serbest hatta sıralama olarak önce çorba sonra sulu yemek sonra salata sonra bulgur gibiydi sanki
elimin üzerin de bir şey olmaz hamurum da kıyma da zayi mi olsun :)Yani daha yeni başlamıştım o okula çok tanımıyorum bir şey diyemedim onlar benle 1 ay sonra yeniden tanışacaklar haberleri yok
Aman abla neler gelmiş başına öyle bari o elle mantıyla uğraşma daha
ay abla o nasil oldu cok gecmis olsunbu gün evdekilere yemekler aynı ben de kuru fasulye pilav yaptım , mideleri ekşimiyorsa yanına ayran ver
ben de temizlik yaptım :))
en son yarım saat önce iç hazırladım hamur yoğurdum mantı yapayım dondurucuya atayım az diye baktım iç az göründü minik bir parça daha çıkarayım dedim ıslak elle dondurucudan kıyma çıkarırken en üst katta ki demirlerine elimin üzeri yapıştı çeksem derim kopacak gelmiyor el eşime bağır bağır 1 dk öyle kaldım az uğraştı oğlan geldi o ara en son saç kurutma makinesini getirin dedim de öyle kurtardık elielimin üzerin de baden büyüklüğün de yer soğuktan yandı resmen sızlıyor ve semsert deri
bu da değişik bir anı olsun bana fantastik hemi de hihihihi
göster onlara gününü 9. takim arkandaYani daha yeni başlamıştım o okula çok tanımıyorum bir şey diyemedim onlar benle 1 ay sonra yeniden tanışacaklar haberleri yok
Acimasiz olan insanlar her sekilde Diyor abla, banada bi arkadasim tartistigimizda okulda fasulye cubugu seni diyorduben doğuştan şişman bir de kıvırcık saçlıydım gülüm şişko patates yarım kilo domates lafı ve kıvırcık salata v.s. lafları en çok duyduklarımdandı :)))
Bende öyle diyorum ama annemin psikolojisi alt üst oldu com üzülüyorum yardım edemiyorum hiç birşey yapamıyorum elimden sadece dua etmek geliyorDurumu iyiye gidiyorsa sorun yok demektir cnm
Yoksa Allah korusun kotulesirdi
Evet kuzum dün suyu çok içemedimMıhlama,kaymak, pirinç pilavı
Yer fıstığı fazla mi acaba gerçi hesap kitabını yapıyorsundur
Badem fazla mi olmuş sanki
Çok güzel canım
Suyun az kuzum bi de bulguru biraz azaltsan mi
Güzel
Sabah biraz çok gibi geldi gözüme akşamki ekmek en azından 1 olsaymış
Sabahki çeyrek ekmek hariç olurmuş ablayine gülümseten bir menü
Canım menülerinde genellikle gevrek,müsli paketli şeyler görüyorum keşke onun yerine daha sağlıklı şeyler tercih etsen
Tüm güne göre iyi geliyor göze suyun çok az canım
Off off ne etmişin kaptan
Ama limon kabuğu iştahımı kesiyor diye yiyordum neyse suyunu içerik artık ne edek
Allah korusun aman
Ben de tam samimi olamadım daha ama bizim bayanlar öğretmenler grubunda da öyle konuşuyorlar hiç ses etmiyorumhele biri var şu an 59 küsür kilo Eylül’den bu yana 4 kilo vermiş öyle bi anlatıyor ki verdiklerimi geri alacağım filan diyor
Öyle olmak zorunda kaldık ama çok da iyi olmuş çok da güzel olmuş bir yandan
Beni en çok etkileyen eşimCanım bu olumsuz duygulara sebep olan şey her ne ise onu yapma
Sürekli haber mi takip ediyorsun
Yada evde sürekli TV mı açık.
.....
Olumsuzu kaçırma lütfen.
Çağırırsan gelir, çağırmazsan gelmez.
...
Ece' nin önerdiği psikoloğun bakış açısı gerçekten çok güzel, onu takip etmeni öneririm.
Nasıl ya çok acı olmaz mı kabuğuKabuğunu sakla, öğünlerde ye, zayıflama da çok etkili.
haklısın ablacım bugünden sonra çok dikkat etmek gerekBu arada LISTEDEKI KIZLAR
biliyosunuz cuma gunu diğer takimlarin yuzdeleri cok düşüktü
Bu hafta herkes atağa gececektir
O yuzden cok daha fazla dikkat edin lutfen
Karbon bakliyat bulgur meyve abartmayin
Seviyeciler sizde yarindan itibaren pro sebze olarak devam etseniz daha iyi olur
Lahana karnibahar brokoliyede dikkat
@medine66 tatlim sen 2 gün karnibahar kisiri yemistin degilmi
Buda etkilemis olabilir
InşaallahSabır kuzum sabır inşallah atlatacak
Allahım tez vakitte şifasını versin kuzumBende öyle diyorum ama annemin psikolojisi alt üst oldu com üzülüyorum yardım edemiyorum hiç birşey yapamıyorum elimden sadece dua etmek geliyor
Inşallah duam hep o yondekolay gelsin abla, beni Bas agrisi birakmiyor 3 günün sonunda Ilac attim
valla seviye 1 i yapanlara saygi duyuyorum cok zor geliyor banaçokta sabırlıyımdır ama ben yapamazdım
tek tek yazanlara bi yorum yaptımbence tek tek daha iyi, o sekildede Zaten belli kisiler yorum yapiyor
eylülden bu yana 4 kg verdiyse Cok degerlidir
En azindan iyimis canim ins bidahaki Test sonucu negativ cikar
okul ortami korkutucu demekki
Sağol canım Allah razı olsunAllahım tez vakitte şifasını versin kuzum
Annen ve tüm hastalar duamdasınız
Annem kötü oluyor abla bende en azından hastanede doktor gozetimindesin diyorum ama psikolojisi 0gülüm durumu iyiye gidiyor demek ki sadece henüz virüse karşı antikorları tam gelişmemiş
misal yemeği bir tabak yerine yarım tabak yediriyor sade sütlü kahveyle durulmaz zaten geç saatte için kıyılır daha çok yenirbende de çok etkili oluyor. Ama sadece onunla duramam yemekte yemem lazim ikiside fazla olur mu onu bilmiyorum.
4 aylik olcak 2 gun sonra
Yaa sen yazinca hatirladim. Hakkınızı helal edin valla unutmuşum sorduğu muu.. Ben zaten senin bu msj dan sonra azaltmistim galiba
Evet doğru söylüyorsun canim ben yaninda bazen tukeyiyorum. Yemiyim artık
sağ ol gülüm ,ıslak elle dondurucudan bir şey almaya kalkmamak lazımmış :))ay abla o nasil oldu cok gecmis olsun
göster onlara gününü 9. takim arkanda
Acimasiz olan insanlar her sekilde Diyor abla, banada bi arkadasim tartistigimizda okulda fasulye cubugu seni diyordu
gülüm şimdi yaşı büyükler hemen ölecek sanıyor kendini öyle bir algı gelişti çünkü bak fatih terimin yaşı kaç adam iyileşti dolanıyor bunu annene doktorların söylemesi hatta psikolojik destek verecek uzmanlara ihtiyaç var , ama moralini böyle çökertirse antikorlar nasıl gelişecek , iyileşmesi uzun sürebilir, allahın izniyle iyileşip taburcu olur gülümAnnem kötü oluyor abla bende en azından hastanede doktor gozetimindesin diyorum ama psikolojisi 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?