- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.561
Daha küçükmüş canım 6 aydan sonra yapilabilirmisbende de çok etkili oluyor. Ama sadece onunla duramam yemekte yemem lazim ikiside fazla olur mu onu bilmiyorum.
4 aylik olcak 2 gun sonra
Yaa sen yazinca hatirladim. Hakkınızı helal edin valla unutmuşum sorduğu muu.. Ben zaten senin bu msj dan sonra azaltmistim galiba
Evet doğru söylüyorsun canim ben yaninda bazen tukeyiyorum. Yemiyim artık
Aynen bana da çokaz yediriyor.misal yemeği bir tabak yerine yarım tabak yediriyor sade sütlü kahveyle durulmaz zaten geç saatte için kıyılır daha çok yenir
Öyle mi tamam, o zaman başlıyim ben teşekkür ederimDaha küçükmüş canım 6 aydan sonra yapilabilirmis
Yok anacim benim gibi yüzsüzler yerfırçalamayalım yaaa herkesi de sevelim ciğerimize basalım birbirimiziduygusal olarak doyan zaten ihtiyaç fazlası yemez ki
Kzum hastaligi atlatan binlerce insan varBende öyle diyorum ama annemin psikolojisi alt üst oldu com üzülüyorum yardım edemiyorum hiç birşey yapamıyorum elimden sadece dua etmek geliyor
Tatlim tabiki durum ciddiBeni en çok etkileyen eşim
Normalde çok soğukkanlı olan, ben bu tarz şeylerde panik yaptığımda saçmalama deyip açıklamasıyla beni rahatlatan adamın gergin ve panik halini gördükçe durumun ciddiyeti yüzüme yüzüme çarpıyor resmen
Tamam olmasın da kendini de zayi etme ablaelimin üzerin de bir şey olmaz hamurum da kıyma da zayi mi olsun :)
Kuzum Kadir has üniversitesi rektörü kendi ve eşi atlatmış oğlu da 22 yaşındaymış testi pozitif çıkmış onda hiç belirti olmadığı halde dün izledim ikisinin de baya yaşı vardı bu tip videolar gönderebilirsin anneneAnnem kötü oluyor abla bende en azından hastanede doktor gozetimindesin diyorum ama psikolojisi 0
E abla sabaha kadar mantı sıkmayı düşünüyorsun herhaldeöff benimkiler de bir acıkmadı yaa acıksalar da yemeklerini versem gidip yatsam
Kahveni yumusatmasi icin 1-2 kş süt eklesen yeterli olmazmi cnmsen yazinca hatirladim. Hakkınızı helal edin valla unutmuşum sorduğu muu.. Ben zaten senin bu msj dan sonra azaltmistim galiba
Abla hiç birşey demiyorlar bilgi vermiyorlar birde geçen gün hadi yoğun bakıma demişler neye uğradığımız şaşırdık sonra yalnışlık oldu dediler ondan sonra daha beter oldu zatengülüm şimdi yaşı büyükler hemen ölecek sanıyor kendini öyle bir algı gelişti çünkü bak fatih terimin yaşı kaç adam iyileşti dolanıyor bunu annene doktorların söylemesi hatta psikolojik destek verecek uzmanlara ihtiyaç var , ama moralini böyle çökertirse antikorlar nasıl gelişecek , iyileşmesi uzun sürebilir, allahın izniyle iyileşip taburcu olur gülüm
Valla çok ilginç nasıl bir diyetmiş o benim bir buçuk ayı azcık geçti 8 kilo verdim 65.3 e düştü buraya sonradan dahil oldum motive ediyor ben diyetisyenin listesini uyguluyorum☺Diyetisyene gidiyor kız tabi değerlidir
Düzenli bir diyet yapmamıştır bence ya da kendini çok zorlamamıştır bir kere onların grubuyla güne gittim Kadın her şeyden yediValla çok ilginç nasıl bir diyetmiş o benim bir buçuk ayı azcık geçti 8 kilo verdim 65.3 e düştü buraya sonradan dahil oldum motive ediyor ben diyetisyenin listesini uyguluyorum☺
Şuan ne desek boşa gidiyor malesef bende izledim anlattım dün amaTamam olmasın da kendini de zayi etme abla
Kuzum Kadir has üniversitesi rektörü kendi ve eşi atlatmış oğlu da 22 yaşındaymış testi pozitif çıkmış onda hiç belirti olmadığı halde dün izledim ikisinin de baya yaşı vardı bu tip videolar gönderebilirsin annene
E abla sabaha kadar mantı sıkmayı düşünüyorsun herhaldemantı kasnağın var mı abla kolay oluyor onla
Çok yok ki abla yaşı yoğun bakıma gidiceksin dediler bi ozamandan sonra toparlayamadı dahagülüm şimdi yaşı büyükler hemen ölecek sanıyor kendini öyle bir algı gelişti çünkü bak fatih terimin yaşı kaç adam iyileşti dolanıyor bunu annene doktorların söylemesi hatta psikolojik destek verecek uzmanlara ihtiyaç var , ama moralini böyle çökertirse antikorlar nasıl gelişecek , iyileşmesi uzun sürebilir, allahın izniyle iyileşip taburcu olur gülüm
Tabii ki ablacım burnumu bile çıkarmıyorum ama eşim hep daha sakin taraftır bu tarz şeyler de ama o bile panik halde olduğu için etkileniyorumTatlim tabiki durum ciddi
Disarda keyfi dolasmak, kalabaliga girmek vs. Yapilamaz
Ama bu bikac günlük süreç degil
O yüzden bosuna kafamiza takarsak anca kendimize ederiz
Hem bagisiklikla moralle ilintili
Sen fazla haberlere bakma
Elimizden geleni yapalim gerisi takdiri ilahi
Kimisi hic semtom olmadan hastaligi gecirip atlatiyor
Bak bizim burasi hastaligin en fazla oldugu eyalet
Şahsen ben kafama takmiyorum
Yapilmasi gerekenleri yapiyoruz o kadar
Aynen markadan markaya çok degisiyo kalıplar canım benim hala 44 beden olup uzerime olan kıyafetim de var 38 beden pantolonum da. 38 giyebilmem imkansız bu kiloda ama kalıplar çok değişiyor işte.Şu an bende mi sorun var diye düşündüm herkese 40beden oluyormuş. Acaba eteğin kalıbı mı dar.
Birde bi 10sene önce ki kalıpla şimdiki kalıplar bir değil çok daralmış kalıplar farkettimde ayakkabı da da öyle.
Bu hafta çok dikkat etmem lazım korkuyorum sendenBugün tarhana çorbası içmemeye karar verdim.
Pulbiberli, limonlu yoğurt yiyeceğim.
Bu hafta Pınarı ve seni sollamam lazım
Yok kuzum silinmiyo malesef, gizlenebiliyor sadece.Medyaya resim yükleyen kızlar
İstediğinizde resimleri silebiliyor musunuz?
Canım benim Allah en acilinden şifa versin inşallah. İyiye gitmesi güzel bişey. Durumu kötü olanlar gittikçe ağırlaşıyor gördüğüm kadarıyla. Demek ki Allah'ın izniyle iyileşecek annenAnnem hastanede şimdi konuştum 2. Test yapıldı yine pozitif çıkmış doktor guzel konuşmuştu halbuki bugün ilaçları kesiceklerdi
Mayıs 4 de okullar açılır diyorsun yani, çok umutlu gördüm seniMayısın 4ünden sonra kilo veremezsen bilin ki okuldaki kem gözler değmiş
Ablaaa ne yaşamışsın 2 dakikada yaabu gün evdekilere yemekler aynı ben de kuru fasulye pilav yaptım , mideleri ekşimiyorsa yanına ayran ver
ben de temizlik yaptım :))
en son yarım saat önce iç hazırladım hamur yoğurdum mantı yapayım dondurucuya atayım az diye baktım iç az göründü minik bir parça daha çıkarayım dedim ıslak elle dondurucudan kıyma çıkarırken en üst katta ki demirlerine elimin üzeri yapıştı çeksem derim kopacak gelmiyor el eşime bağır bağır 1 dk öyle kaldım az uğraştı oğlan geldi o ara en son saç kurutma makinesini getirin dedim de öyle kurtardık elielimin üzerin de baden büyüklüğün de yer soğuktan yandı resmen sızlıyor ve semsert deri
bu da değişik bir anı olsun bana fantastik hemi de hihihihi
Ne hakkı canım est. Unutman normal.bende de çok etkili oluyor. Ama sadece onunla duramam yemekte yemem lazim ikiside fazla olur mu onu bilmiyorum.
4 aylik olcak 2 gun sonra
Yaa sen yazinca hatirladim. Hakkınızı helal edin valla unutmuşum sorduğu muu.. Ben zaten senin bu msj dan sonra azaltmistim galiba
Evet doğru söylüyorsun canim ben yaninda bazen tukeyiyorum. Yemiyim artık
Bugün vurmayın ya es geçinŞöyle yapalım mı liste tamamlandıktan sonra son halini paylaşsak ve buyrun yoruma desek vursak kırbacı artı olanlara olma mi
Hiç korkma benden canımBu hafta çok dikkat etmem lazım korkuyorum senden
Kaçaklar kendini nasıl da ele veriyor amaBugün vurmayın ya es geçin
Aynı benm kayınvalide de böyle gözleri tartı gibiİnsanların nazarı gerçekten deyiyor.
Bi arkadaş gözleri tartı gibi maşallah.
Haftada 1 defa görebiliyoruz birbirimizi.
Neremin inceldiğini bile söylüyor.
Saf ayağına yatıp "tartı aynı, siyah giydim, bol giydim" diye geçiştiriyorum
İnşallah açılır yaMayıs 4 de okullar açılır diyorsun yani, çok umutlu gördüm seni
Ben bu dönem bitti diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?