Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Daha küçükmüş canım 6 aydan sonra yapilabilirmis

Bende öyle diyorum ama annemin psikolojisi alt üst oldu com üzülüyorum yardım edemiyorum hiç birşey yapamıyorum elimden sadece dua etmek geliyor
Kzum hastaligi atlatan binlerce insan var
Bunlari örnek ver annene
Virusun etkisi gün gün daha kotuye gider, iyilesme olmaz
Annen de ne guzel iyiye gidiyormus
En gec 1 hafta sonra tamamen iyilesir insallah

Tatlim tabiki durum ciddi
Disarda keyfi dolasmak, kalabaliga girmek vs. Yapilamaz
Ama bu bikac günlük süreç degil
O yüzden bosuna kafamiza takarsak anca kendimize ederiz
Hem bagisiklikla moralle ilintili
Sen fazla haberlere bakma
Elimizden geleni yapalim gerisi takdiri ilahi
Kimisi hic semtom olmadan hastaligi gecirip atlatiyor

Bak bizim burasi hastaligin en fazla oldugu eyalet
Şahsen ben kafama takmiyorum
Yapilmasi gerekenleri yapiyoruz o kadar

elimin üzerin de bir şey olmaz hamurum da kıyma da zayi mi olsun :)
Tamam olmasın da kendini de zayi etme abla
Annem kötü oluyor abla bende en azından hastanede doktor gozetimindesin diyorum ama psikolojisi 0
Kuzum Kadir has üniversitesi rektörü kendi ve eşi atlatmış oğlu da 22 yaşındaymış testi pozitif çıkmış onda hiç belirti olmadığı halde dün izledim ikisinin de baya yaşı vardı bu tip videolar gönderebilirsin annene
öff benimkiler de bir acıkmadı yaa acıksalar da yemeklerini versem gidip yatsam
E abla sabaha kadar mantı sıkmayı düşünüyorsun herhalde mantı kasnağın var mı abla kolay oluyor onla

Abla hiç birşey demiyorlar bilgi vermiyorlar birde geçen gün hadi yoğun bakıma demişler neye uğradığımız şaşırdık sonra yalnışlık oldu dediler ondan sonra daha beter oldu zaten

Valla çok ilginç nasıl bir diyetmiş o benim bir buçuk ayı azcık geçti 8 kilo verdim 65.3 e düştü buraya sonradan dahil oldum motive ediyor ben diyetisyenin listesini uyguluyorum☺
Düzenli bir diyet yapmamıştır bence ya da kendini çok zorlamamıştır bir kere onların grubuyla güne gittim Kadın her şeyden yedi

Şuan ne desek boşa gidiyor malesef bende izledim anlattım dün ama

Çok yok ki abla yaşı yoğun bakıma gidiceksin dediler bi ozamandan sonra toparlayamadı daha

Tabii ki ablacım burnumu bile çıkarmıyorum ama eşim hep daha sakin taraftır bu tarz şeyler de ama o bile panik halde olduğu için etkileniyorum
Ama bugün azıcık ağladım rahatladım

Aynen markadan markaya çok degisiyo kalıplar canım benim hala 44 beden olup uzerime olan kıyafetim de var 38 beden pantolonum da. 38 giyebilmem imkansız bu kiloda ama kalıplar çok değişiyor işte.
Bugün tarhana çorbası içmemeye karar verdim.
Pulbiberli, limonlu yoğurt yiyeceğim.
Bu hafta Pınarı ve seni sollamam lazım
Bu hafta çok dikkat etmem lazım korkuyorum senden
Medyaya resim yükleyen kızlar
İstediğinizde resimleri silebiliyor musunuz?
Yok kuzum silinmiyo malesef, gizlenebiliyor sadece.
Annem hastanede şimdi konuştum 2. Test yapıldı yine pozitif çıkmış doktor guzel konuşmuştu halbuki bugün ilaçları kesiceklerdi
Canım benim Allah en acilinden şifa versin inşallah. İyiye gitmesi güzel bişey. Durumu kötü olanlar gittikçe ağırlaşıyor gördüğüm kadarıyla. Demek ki Allah'ın izniyle iyileşecek annen
Mayısın 4ünden sonra kilo veremezsen bilin ki okuldaki kem gözler değmiş
Mayıs 4 de okullar açılır diyorsun yani, çok umutlu gördüm seni
Ben bu dönem bitti diyorum.
Ablaaa ne yaşamışsın 2 dakikada yaa
Ne hakkı canım est. Unutman normal.

Aynı benm kayınvalide de böyle gözleri tartı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…