- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.641
Günaydın ☀
Günaydın Kızlar ⛈🌧
Gunaydin kizlarrrrrGunaydin kızlar artıları atmisim simdi eksi gelme zamanı 3 gunum var guzel bir zaman
Cok guzel olmus canim sende iyiki varsin canimKızlar bireysel de birincilik sırrımı yazdım
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Herkese merhaba 10 takim bu hafta birincisi olarak hirs ettim hedefime ulasmak icin ustelik ben hashimato hastasi olmama ragmen azimliyimdir. Gelelim bu hafta neler yaptigima en sabahlari kalkar kalkmaz buzlu su iciyorum yaz kis buzlu su mideye sok etkisi yaratiyor bu doktorumun onerisidir...www.kadinlarkulubu.com
cok guzel canim12:00
Domatesli tazesoganlı peynırli yumurta
5 Zeytın
18:00
3 köfte
1 çiğ havuç
Afiyet olsun canim guzel30 Mart Pazartesi
10.00
1 has. Yumurta
1 bardak yesilcay 1 tk bal ile
14.00
2 servis kaşığı tavuk ciğeri(soğanlı kavrulmuş)
1 bardak ayran
2 wasa
18.30
1 kase kuru meyveli müsli (üzüm,kayısı,incir,yulaf)
21.00
Yoğurt kürü (3kasik yoğurt,1 sade soda,yarım limon,1 ck zencefil)
Su 2.5 L
Spor egzersiz programı 2. Günü yaptım 30 gün devam edecegim puanlama bilmiyorum @Tekrar dene
Şahane ablacım çok sevindim afiyet bal olsunJasminium84 yasim kurufasulyenin icine kasigin ucuyla bal koyup öyle ısıttım
Eşim dünkü kadar aci degil dedi :)))
Sagol kuzum aklimizda olsun bundan sonra
Günaydın ☀
Günaydın Kızlar ⛈🌧
Gunaydin kızlar artıları atmisim simdi eksi gelme zamanı 3 gunum var guzel bir zaman
Günaydın kızlarGunaydinlarrrr guzel uyumusuz bugun minigimle guzel bir sabah guzel bir gun olsun hepimize.
Güzel geliyor göze canım29 mart pazar
Sabah 09 30
1.5 kaşık yulaf ezmesi
Ispanak
Ve
2 yumurta dan omlet
3 dilim peynir
Öğle 12.45
2 kaşık menemen
Peynir
1 dilim c.ekmegi
Ara
Sütlü türk kahvesi
Akşam 18.30
3 adet kabak dolmasi ( az bulgurlu)
1 kase yogurt
Güzel canım kahve yanındaki 3 hurma olmasa sadece iki kayısı bile yetermiş bence30 maet p.tesi
Sabah 09.30
Ispanakli ve 2 yumurtali omlet
3 dilim peynir
Ara Sütlü türk kahvesi
3 hurma
Iki kayısı
Öğle 16.00
2 küçük kabak dolmasi
Ispanakli omlet
Akşam 19.30
2 kepçe mercimek çorbası 1 tabak salata
Sade türk kahvesi icerim
Su 2.5 litre spor yok
Afiyet olsun canım güzel30 mart pazartesi
10.30
Sade tarcinli kahve
Yesil cay
15.30(canim istemedi beklemisken az daha bekliyim tek ogun yiyim dedim)
1 kase mercimek corbasi
1 kase yesil biberli yogurt 4 koy biberi var
Domatess 2 tane
1 limon canim cekti kabugu kendisi yedim
3 ceviz
Su 2.5 litre
Spor 40 dk leslie 20 dk aletli spor
180 puan @Tekrar dene
Güzel canım30 mart pazar
1.kase yogurt tarcinli
1 elma
3 ceviz
14.00
2 kuru erik
2 ceviz
sutlu kahve
18.00
1 tabak yesil fasulye
1 kase yogurt
1dlm ekmek
su 2lt gecmistir
spor yok
Güzel canım aynı öğünde iki farklı et türü tercih etmesen daha iyi olurmuşMenüm
12.00
Sucuklu 1 yumurta
1 d peynir
Domates
Marul
17.00
1 kase yoğurt
1 kase bulgurlu etli pazı sarması
2 parça ızgara tavuk
Salata
Su 2 lt
Spor yok
Off off of kuzum akşam yemeğinden önce yediklerin yetermiş zaten akşam yediklerin hafif sayılır yine de çok kötü değil de ertesi gün eksi getirecek menü de değil tabi30 mart
11.30
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
6 zeytin
Marul
Dereotu
15.30
1 sb süt
2 yk yulaf ezmesi
1 yeşil elma
Kızlar bundan sonra fena.. çok açlık hissettim daldım her şeye ayak üstü.
Yemekten önce pişirirken
2 kaşık makarna
2 çatal helva
2 kare bitter
Yarım dilim ekmek
Ve akşam 19.30
2 yk yoğurt
6 yk ıspanak
Yağsız salata
40 dk leslie
2.5 lt su
İdare eder kuzum öyle göze batan çok bir şey yok ama ikisi bir Arada yerine kahveni sütle pişirsen daha sağlıklı olmaz mıydı ?10:00
1 d tbe
Sucuklu yumurta (3-4 dilim sucuk)
Yarım kk peynir
2 çatal kaymak
1 yeşil zeytin
13:00
1 avuç tuzlu fıstık
1 fincan 2'si 1 arada
15:00
1 portakal
18:30
1 dolu kase nohut yemeği(az yağlı)
2 parça fırında tavuk
Yeşil salata
Su: 2 litre
Spor:16 dk zumba, 15 dakika Leslie
Toplam: 101 puan @Tekrar dene
Çok güzel12:00
Domatesli tazesoganlı peynırli yumurta
5 Zeytın
18:00
3 köfte
1 çiğ havuç
Güzel diyelim canım aynı şeyleri yazmayayım30 Mart Pazartesi
10.00
1 has. Yumurta
1 bardak yesilcay 1 tk bal ile
14.00
2 servis kaşığı tavuk ciğeri(soğanlı kavrulmuş)
1 bardak ayran
2 wasa
18.30
1 kase kuru meyveli müsli (üzüm,kayısı,incir,yulaf)
21.00
Yoğurt kürü (3kasik yoğurt,1 sade soda,yarım limon,1 ck zencefil)
Su 2.5 L
Spor egzersiz programı 2. Günü yaptım 30 gün devam edecegim puanlama bilmiyorum @Tekrar dene
Kendi adıma üzüldümGunaydin kızlar artıları atmisim simdi eksi gelme zamanı 3 gunum var guzel bir zaman
Gunaydin canimGünaydın canlar
Bu gece rüyamda abimi gördüm sohbet ettik uzun uzun ama rahmetli olduğunu biliyorum, kavgalarımızı konuştuk neden böyle yaptın dedim böyle olmasaydı dedim
Takım elbiseliydi bi de yakışıklıydı ki
Çok güzel gördüm, gittiği yerde inşallah huzurludur
Çok mutlu oldum gördüğüme ama biraz da hüzünlendim tabii
İnşallah iyidir bak ne güzel halde görmüşsün Kuzum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallahGünaydın canlar
Bu gece rüyamda abimi gördüm sohbet ettik uzun uzun ama rahmetli olduğunu biliyorum, kavgalarımızı konuştuk neden böyle yaptın dedim böyle olmasaydı dedim
Çok büyük bir avantaj hemde. Şu an tamamen onlara yöneldik. En baştan tekrar yaptırıp sorularını cozduruyoruz. Ben inanıyorum kazanacağına ama yine de okulun sağladığı disiplini sağlamak zor ona üzülüyorum.Belki de hep zayıf bi kadındı 4 kilo bile çok gelmiştir ona bi bilse ben haftada 4 kilo alabilme kapasitesine sahibim
Aslında sadece ilk dönem konularından sorumlu olacaklar biliyorsun bu bir avantaj olabilir belki
Kuzum bende uzaklaştım ya bakma. Bı anda geldi kilolar. Gerçi kalıcı olduklarını düşünmüyorum hemen giderler.Sanirm yakinda bizde oyle olucaz
Amin cnm inşallah
Sen fazla uzaklasmamissin geme ben 66da mezun oldm bugn 72.7 nerdeyse 7 kg
Bu arada netflixden genelde dizi mi izliyorsn
Cok haklisin sanki gorulmedi arti cikanlarin isine gelmisdir benim gibi :}
Allahim şifa versin inşallah cnm zaman gerekiyordur belki biraz daha, kac yaşındaydı annen
Kardeşimin okulunu zoom üzerinden program yapıyor. Hocalar okula gelmeye devam ediyor. Sınıfta tahtada ders anlatıyorlar. Bizimkiler de o anda derse katılıp hocayla iletişim kurabiliyor. Başka bir sistem üzerinden online deneme yapmaya devam ediyorlar. Günde 5 ders var her ders yarım saat. Baya okul varmış gibi mesai yapiyolar. Büyük bir özveri.Açılıyor canım, her sınıfın kendi saatinde girmesi gerekiyor.
Az önce ödevlendirdim tüm öğrencileri, birçoğu da online idi.
Kuzum içini ferah tut, yolcularla muhattap olmadığı müddetçe sorun olmaz inşallah. Zaten temas ettikleri yerler muhtemelen sürekli dezenfekte ediliyordur.Ayy gecmis olsun abla icim bi kotu oldu ya nasil biseymis oyle aciyormu hala
Cok guzel olmus
Yapiyor abla onlari yapar gene isyerindede maske eldiven kullaniyorlar hatta girdikleri odalari ucaklari dezenfekte ediyorlarmis. Yemekhanede bile mesafeli oturuyorlarmis artık ama ne bilym tedirgnm iste genede nede olsa birsuru insanla ic ice olucak
Aynen seyahat yok ama yinede yatan ucaklarn bile bakımları oluyormuş. Birde gecen onurair de calışan bir teknisyende cıkmış esimin calistigi yere cok yaknmış onu duyunca cok tedirgn oldum bikere geldiyse illaki bulur diye Allah korusun :/
Günaydın balımmGünaydın ☀
GünaydinnnGunaydinnn
Günaydın kuzu, burada çok güzel güneşli bir güne uyandık içim açıldıGünaydın Kızlar ⛈🌧
Oooo harikasın Pınarcım, bu hafta alışma evresi olsun ama Cumadan itibaren şu yapamadığımız yarışı yapalım artıkGunaydin kızlar artıları atmisim simdi eksi gelme zamanı 3 gunum var guzel bir zaman
Günaydın tatlimGunaydin kizlarrrrr
Kuzum benimmm, ne güzel görmüşsün öyleGünaydın canlar
Kesinlikle haklısın canım, çook nadir içiyorum ben 2'si 1 arada ya da 3'u 1 arada. O yüzden karşıma çıkınca içmiyim demiyorum. Tuzlu fistiğa şaşırdım, kalorisi ve yağ oranı çok yüksekmiş. Daha onu da öyle avuçla yemiycem.Güzel geliyor göze canım
Güzel canım kahve yanındaki 3 hurma olmasa sadece iki kayısı bile yetermiş bence
Afiyet olsun canım güzel
Güzel canımSen de benim gibi kafası karışıklardansın ben de Cumartesi’ye Çarşamba yazmıştım geçen
Güzel canım aynı öğünde iki farklı et türü tercih etmesen daha iyi olurmuş
Off off of kuzum akşam yemeğinden önce yediklerin yetermiş zaten akşam yediklerin hafif sayılır yine de çok kötü değil de ertesi gün eksi getirecek menü de değil tabi
İdare eder kuzum öyle göze batan çok bir şey yok ama ikisi bir Arada yerine kahveni sütle pişirsen daha sağlıklı olmaz mıydı ?
Çok güzelSuyunu yazmamışsın sadece
Güzel diyelim canım aynı şeyleri yazmayayım
Benim eşimde DHMİ de elektronik teknikeri.Thynin Teknik bölumunde cnm, ucak teknisyeni. Ucakların bakımlarını vs yapiyorlar. Senin eşin hangi bölumde cnm
Ve aleyküm selam canmSelamunaleyküm kızlarr
Maşaallah ne güzel rüya. Ruhuna bol bol oku canmGünaydın canlar
ne güzel kuzum yaaGünaydın canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?