Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cok guzel olmus canim sende iyiki varsin canim

12:00
Domatesli tazesoganlı peynırli yumurta
5 Zeytın

18:00
3 köfte
1 çiğ havuç
cok guzel canim
Afiyet olsun canim guzel

Jasminium84 yasim kurufasulyenin icine kasigin ucuyla bal koyup öyle ısıttım
Eşim dünkü kadar aci degil dedi :)))
Sagol kuzum aklimizda olsun bundan sonra
Şahane ablacım çok sevindim afiyet bal olsun

kızlar bu arada bu fikir sonradan gurme eşimden çıkmıştı, çorbam çok acı olunca bi deneyelim tadını kırabilir demişti ve cidden işe yaramıştı
Yani daha önce duymamış olmanız normal

Günaydın canlar
Bu gece rüyamda abimi gördüm sohbet ettik uzun uzun ama rahmetli olduğunu biliyorum, kavgalarımızı konuştuk neden böyle yaptın dedim böyle olmasaydı dedim
Takım elbiseliydi bi de yakışıklıydı ki
Çok güzel gördüm, gittiği yerde inşallah huzurludur
Çok mutlu oldum gördüğüme ama biraz da hüzünlendim tabii

Güzel geliyor göze canım
Güzel canım kahve yanındaki 3 hurma olmasa sadece iki kayısı bile yetermiş bence
Afiyet olsun canım güzel
30 mart pazar
1.kase yogurt tarcinli
1 elma
3 ceviz

14.00
2 kuru erik
2 ceviz
sutlu kahve

18.00
1 tabak yesil fasulye
1 kase yogurt
1dlm ekmek
su 2lt gecmistir
spor yok
Güzel canım Sen de benim gibi kafası karışıklardansın ben de Cumartesi’ye Çarşamba yazmıştım geçen
Menüm
12.00
Sucuklu 1 yumurta
1 d peynir
Domates
Marul

17.00
1 kase yoğurt
1 kase bulgurlu etli pazı sarması
2 parça ızgara tavuk
Salata

Su 2 lt
Spor yok
Güzel canım aynı öğünde iki farklı et türü tercih etmesen daha iyi olurmuş
Off off of kuzum akşam yemeğinden önce yediklerin yetermiş zaten akşam yediklerin hafif sayılır yine de çok kötü değil de ertesi gün eksi getirecek menü de değil tabi
İdare eder kuzum öyle göze batan çok bir şey yok ama ikisi bir Arada yerine kahveni sütle pişirsen daha sağlıklı olmaz mıydı ?
12:00
Domatesli tazesoganlı peynırli yumurta
5 Zeytın

18:00
3 köfte
1 çiğ havuç
Çok güzel Suyunu yazmamışsın sadece
Güzel diyelim canım aynı şeyleri yazmayayım

Gunaydin kızlar artıları atmisim simdi eksi gelme zamanı 3 gunum var guzel bir zaman
Kendi adıma üzüldüm
Tamda seni yakalayacakken hemen kaçıvermişsin
Kendine hemen bi kahve söyle canım şekerlisinden,
Yanına hurma, incir, kayısı, lokum ve çikolata da olsun

Gunaydin canim

İns canimm .Ne guzel iyi gormussun canim.

İnşallah iyidir bak ne güzel halde görmüşsün Kuzum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah

Belki de hep zayıf bi kadındı 4 kilo bile çok gelmiştir ona bi bilse ben haftada 4 kilo alabilme kapasitesine sahibim

Aslında sadece ilk dönem konularından sorumlu olacaklar biliyorsun bu bir avantaj olabilir belki
Çok büyük bir avantaj hemde. Şu an tamamen onlara yöneldik. En baştan tekrar yaptırıp sorularını cozduruyoruz. Ben inanıyorum kazanacağına ama yine de okulun sağladığı disiplini sağlamak zor ona üzülüyorum.
Kuzum bende uzaklaştım ya bakma. Bı anda geldi kilolar. Gerçi kalıcı olduklarını düşünmüyorum hemen giderler.
Evet netflixte genelde dizi izliyoruz eşimle. Bazılarını da ben gündüz mutfakta iş yaparken tek başıma izliyorum. Oradaki filmler genelde daha önce izlediklerim oluyor.
Açılıyor canım, her sınıfın kendi saatinde girmesi gerekiyor.
Az önce ödevlendirdim tüm öğrencileri, birçoğu da online idi.
Kardeşimin okulunu zoom üzerinden program yapıyor. Hocalar okula gelmeye devam ediyor. Sınıfta tahtada ders anlatıyorlar. Bizimkiler de o anda derse katılıp hocayla iletişim kurabiliyor. Başka bir sistem üzerinden online deneme yapmaya devam ediyorlar. Günde 5 ders var her ders yarım saat. Baya okul varmış gibi mesai yapiyolar. Büyük bir özveri.
Kuzum içini ferah tut, yolcularla muhattap olmadığı müddetçe sorun olmaz inşallah. Zaten temas ettikleri yerler muhtemelen sürekli dezenfekte ediliyordur.
Günaydın balımm
Günaydinnn
Günaydın Kızlar ⛈🌧
Günaydın kuzu, burada çok güzel güneşli bir güne uyandık içim açıldı
Gunaydin kızlar artıları atmisim simdi eksi gelme zamanı 3 gunum var guzel bir zaman
Oooo harikasın Pınarcım, bu hafta alışma evresi olsun ama Cumadan itibaren şu yapamadığımız yarışı yapalım artık
Gunaydin kizlarrrrr
Günaydın tatlim
Kuzum benimmm, ne güzel görmüşsün öyle
Mekanı cennet olur inşallah abinin. Rüyanda da olsa sorunlarınızı konuşmak sana çok iyi gelmiştir eminim.
Kesinlikle haklısın canım, çook nadir içiyorum ben 2'si 1 arada ya da 3'u 1 arada. O yüzden karşıma çıkınca içmiyim demiyorum. Tuzlu fistiğa şaşırdım, kalorisi ve yağ oranı çok yüksekmiş. Daha onu da öyle avuçla yemiycem.

Maşaallah ne güzel rüya. Ruhuna bol bol oku canm

ne güzel kuzum yaa
moral olmuştur sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…