Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ekim2009 ekim bu sabah gorunmemişin cnm
Elin nasil oldu

Dream00 sen nasilsin tatlim gectimi başin
geç kalktım kahvaltı v.s. derken anca geldim gülüm elim dün akşamdan başladı sızlamaya eli kıvırırsam güzel acıyor epi topu kayısı çekirdeği kadar küçücük bir yer ama 3-4 dk yapışık kalınca dondurucuda derinin alt taraf ta soğuk yanığı olmuş görüntüde normal yanık gibi galiba su toplamaya başlıyacak keretaa:))

mefkuşum tartıldım ucundan bucağından da olsa aha da mart sonu işte 89 u gördüm

insallah daha olmaz abla dikkat et benimde aksine en iyi arkadaslarimdan biriydi, benden cokca kiloluydu Ama Ben ona Hic kilolusun demezdim Ama o bana diyordu fasuyle cubugu diye, Ben salakmisim deseymisim Keske Sonrada arkadasliktan red edeymisim
Ay geçmiş olsun abla. Çocukken donmuş balkon demirindeki buzu yalayınca bnmde başıma gelmişti
tövbe daha neler duycaz
tatlim bi disari cik da temiz hava
bugun cikicam abla cocuklarla hava Cok güzel
Selam Kızlar sag dizim fena durumda bukerken fena agrıyor kendim ettim kendim buldum sanırım bi sure yoramam lazım galiba
a.selam canim, yanlis haraket mi yaptin acaba? Agri kremi sürüp dinlen canim
İns ilacin faydasi olur canim. Sikinti yaptikca kafa agrisi oluyor bence sende
bu ara hep sikinti yapiyorum, Birde acaba migren mi var acaba Bende nasil bisey oldugunuda bilmiyorum ama
Sopadan çok ne var bende
Bagaj dolu
acaba daha ne var
Okudum yazini canim Insallah hep böyle gitsin
cok güzel görmüssün canim, Mekani cennet olsun insallah. Sende üzülme bol bol dua et
Gunaydın kızlar dunden beri modum oldukça dusuk tartıda şok etkisi yarattı
neden canim?
Bugün virüsten, 8 aylık hamile olup vefat eden kadına çok üzüldüm ya bronşitmiş Bebeği yaşıyor, annesini doğmadan kaybetti ne büyük acı..
bebek öldü diyordular basta Allah rahmet eylesin insallah
ekim2009 ekim bu sabah gorunmemişin cnm
Elin nasil oldu

Dream00 sen nasilsin tatlim gectimi başin
Iyim abla ama agriyor hafiften migren nasil bisey acaba

insallah gecer Hemen her türlü yanik cok acili oluyor
Handandandan mart bitimi hedefimi tuturdum hihihihih
89. 8
masallah abla bi sen tutturdun ozaman

Gunaydin canlar

Burdada hava bugun daha güzel
Günaydın ablacım

valla helal olsun eşine, kac yillik ev hanimiyim benim aklima gelmedi
cok sevindim tatlimm
Abin icin hem oku hemde bi sadaka cikarsan iyi olur
ne güzel uygulamaymis

Hayirdir cnm ne oldu
Dünkü menün kötüde degildi
Eşim yemek yapmayı bilmez ama damak zevki vardır, eeee anne tarafının Antepli olmasından da kaynaklanıyor olabilir tabi

hepimiz iyiyiz çok şükür
Rabbim başta sağlık çalışanları ve onların amirleri olmak üzere tüm milletimize sağlık, basiret, feraset, liyakat, adalet, güç ve kuvvet nasip etsin inşallah....
Aminn kuzum

Amin canımm sağol

Bugün virüsten, 8 aylık hamile olup vefat eden kadına çok üzüldüm ya bronşitmiş Bebeği yaşıyor, annesini doğmadan kaybetti ne büyük acı..
Ahhhh yaaa
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm
Allah bebeğine sağlıklı huzurlu bi ömür versin

Aminn kuzum sağolasın

afiyet olsun canim guzel olmus . ekmegi aksam degilde sabah tercih etsen daha iyi olirmus
afiyet olsun canim
ah o son arada yediklerin olmasa ne guzel bir menuymus

Afiyet olsun canim nohut sisirmiyorsa gayet guzel
normalde ekmek yemiyorum hic ama haklisin artik aksam eklegi kesmeliyim.
ne guzel gormussun mekani cennet olsun
sen soyleyince fark ettim:))bu ara kafam ustumde degil
merhabalar kızlar
nasılsınız bakalım
inşallah sizler ve aile bireyleriniz tamamen sağlıklısınızdır
iyi diyelim iyi olalim:)
hepimiz iyiyiz çok şükür
Rabbim başta sağlık çalışanları ve onların amirleri olmak üzere tüm milletimize sağlık, basiret, feraset, liyakat, adalet, güç ve kuvvet nasip etsin inşallah....
amin insallah:))
ayy yazikk cok uzuldum yaa allah rahmet eylesin.haberlere pek bakmiyorum.daha cok panik yaptiriyorlar diye

Amin kuzum sağolasın

tunaydin.2 gundur yatiyorum hep.kolumu kaldiracak halim yok.dr dan randevu aldim yarin icin.
Geçmiş olsun kuzum

senden naber rakibem..bu hafta spor yapamadim hic.sadece dikat ediyorum ama sporsuz gitmiyo bende kilolar
Pazartesi günkü artı inmiyor bir türlü spor da yapıyorum az da olsa ama bi farketmedi
Regl olabilirim gerçi 1 hafta var aslında ama
Bakalım kuzum Cuma’ya kadar eksiye geçmeyi planlıyorum
Belki 3 gün yoğurt kürü yaparım

9.Takımın Güzelleri
Menü sayfasına giderken zorlananlar,
Oraya gittikten sonra burayı bulamayanlar,
Sizlere bir kolaylık sağladım...
Bundan böyle her iki sayfada da yukarıdaki etikete tıkladığınızda sayfalar arası kolay geçiş yapabileceksiniz.
Desteği için Kazen 'e teşekkür ediyorum

Bunlar evde boş boş oturmanın sonuçları
Hergün yeni fikirlerle geleceğim

sagol canim:)insallah gider o artilarda.bende bi spor yapabilsem.iyi olucak ama o gucu bulamiyorum kendimde
boylesi super olmus kaptanim tam benim icin cok iyi oldu:))

Bayağı uzağız cnm Bizde Gaziantep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…