- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.681
geç kalktım kahvaltı v.s. derken anca geldim gülüm elim dün akşamdan başladı sızlamaya eli kıvırırsam güzel acıyor epi topu kayısı çekirdeği kadar küçücük bir yer ama 3-4 dk yapışık kalınca dondurucuda derinin alt taraf ta soğuk yanığı olmuş görüntüde normal yanık gibi galiba su toplamaya başlıyacak keretaa:))
insallah daha olmaz abla dikkat etsağ ol gülüm ,ıslak elle dondurucudan bir şey almaya kalkmamak lazımmış :))
çocuklardan da büyüklerden de diyen vardı gülüm kendi sınıf arkadaşlarımdan diyeni pek hatırlamıyorum beni genel de severlerdi , diğer sınıflardan olurdu ama :)
şişman mişman çocukluk fotoğraflarına bakıyorum pek sevimliymişim bence(kendini her şekilde seven egosu coşmuş ekim)
tövbe daha neler duycazAy geçmiş olsun abla. Çocukken donmuş balkon demirindeki buzu yalayınca bnmde başıma gelmişti
bugun cikicam abla cocuklarla hava Cok güzeltatlim bi disari cik da temiz hava
a.selam canim, yanlis haraket mi yaptin acaba? Agri kremi sürüp dinlen canimSelam Kızlar sag dizim fena durumda bukerken fena agrıyor kendim ettim kendim buldum sanırım bi sure yoramam lazım galiba
bu ara hep sikinti yapiyorum, Birde acaba migren mi var acaba Bende nasil bisey oldugunuda bilmiyorum amaİns ilacin faydasi olur canim. Sikinti yaptikca kafa agrisi oluyor bence sende
acaba daha ne varSopadan çok ne var bende
Bagaj dolu
cok güzel görmüssün canim, Mekani cennet olsun insallah. Sende üzülme bol bol dua etGünaydın canlar
Bu gece rüyamda abimi gördüm sohbet ettik uzun uzun ama rahmetli olduğunu biliyorum, kavgalarımızı konuştuk neden böyle yaptın dedim böyle olmasaydı dedim
Takım elbiseliydi bi de yakışıklıydı ki
Çok güzel gördüm, gittiği yerde inşallah huzurludur
Çok mutlu oldum gördüğüme ama biraz da hüzünlendim tabii
neden canim?Gunaydın kızlar dunden beri modum oldukça dusuk tartıda şok etkisi yarattı
bebek öldü diyordular bastaBugün virüsten, 8 aylık hamile olup vefat eden kadına çok üzüldüm ya bronşitmişBebeği yaşıyor, annesini doğmadan kaybetti ne büyük acı..
Iyim abla ama agriyor hafiften migren nasil bisey acaba
insallah gecer Hemen her türlü yanik cok acili oluyorgeç kalktım kahvaltı v.s. derken anca geldim gülüm elim dün akşamdan başladı sızlamaya eli kıvırırsam güzel acıyor epi topu kayısı çekirdeği kadar küçücük bir yer ama 3-4 dk yapışık kalınca dondurucuda derinin alt taraf ta soğuk yanığı olmuş görüntüde normal yanık gibi galiba su toplamaya başlıyacak keretaa:))
mefkuşum tartıldım ucundan bucağından da olsa aha da mart sonu işte 89 u gördüm
masallah abla bi sen tutturdun ozaman
Muhteşem Hatunsun ya
Günaydın ablacımGunaydin canlar
Burdada hava bugun daha güzel
Eşim yemek yapmayı bilmez ama damak zevki vardır, eeee anne tarafının Antepli olmasından da kaynaklanıyor olabilir tabivalla helal olsun eşine, kac yillik ev hanimiyim benim aklima gelmedi
cok sevindim tatlimm
Abin icin hem oku hemde bi sadaka cikarsan iyi olur
ne güzel uygulamaymis
Hayirdir cnm ne oldu
Dünkü menün kötüde degildi
Aminn kuzumhepimiz iyiyiz çok şükür
Rabbim başta sağlık çalışanları ve onların amirleri olmak üzere tüm milletimize sağlık, basiret, feraset, liyakat, adalet, güç ve kuvvet nasip etsin inşallah....
Amin canımm sağolCok guzel gormussun cnm Allah rahmet eylesin tekrardan bence huzunlenme hic mutlu ol ruyalar gercek gibi oluyor :) ozlemini gidermissindir az da olsa
Aynen cuma gunu kesin kapışalimm kilolar da yakın yuzdeyi etkilemez fazla
Istanbul cnm yeni havalaninda calsyr esim biz buyukcekmecede oturuyorz siz
Ahhhh yaaaBugün virüsten, 8 aylık hamile olup vefat eden kadına çok üzüldüm ya bronşitmişBebeği yaşıyor, annesini doğmadan kaybetti ne büyük acı..
Aminn kuzum sağolasıninsallah daha olmaz abla dikkat etbenimde aksine en iyi arkadaslarimdan biriydi, benden cokca kiloluydu Ama Ben ona Hic kilolusun demezdim Ama o bana diyordu fasuyle cubugu diye, Ben salakmisim deseymisim Keske Sonrada arkadasliktan red edeymisim
tövbe daha neler duycaz
bugun cikicam abla cocuklarla hava Cok güzel
a.selam canim, yanlis haraket mi yaptin acaba? Agri kremi sürüp dinlen canim
bu ara hep sikinti yapiyorum, Birde acaba migren mi var acaba Bende nasil bisey oldugunuda bilmiyorum ama
acaba daha ne var
Okudum yazini canim Insallah hep böyle gitsin
cok güzel görmüssün canim, Mekani cennet olsun insallah. Sende üzülme bol bol dua et
neden canim?
bebek öldü diyordular bastaAllah rahmet eylesin insallah
Iyim abla ama agriyor hafiften migren nasil bisey acaba
normalde ekmek yemiyorum hic ama haklisin artik aksam eklegi kesmeliyim.afiyet olsun canim guzel olmus . ekmegi aksam degilde sabah tercih etsen daha iyi olirmus
afiyet olsun canim
ah o son arada yediklerin olmasa ne guzel bir menuymus
Afiyet olsun canim nohut sisirmiyorsa gayet guzel
ne guzel gormussun mekani cennet olsunGünaydın canlar
Bu gece rüyamda abimi gördüm sohbet ettik uzun uzun ama rahmetli olduğunu biliyorum, kavgalarımızı konuştuk neden böyle yaptın dedim böyle olmasaydı dedim
Takım elbiseliydi bi de yakışıklıydı ki
Çok güzel gördüm, gittiği yerde inşallah huzurludur
Çok mutlu oldum gördüğüme ama biraz da hüzünlendim tabii
sen soyleyince fark ettim:))bu ara kafam ustumde degilGüzel geliyor göze canım
Güzel canım kahve yanındaki 3 hurma olmasa sadece iki kayısı bile yetermiş bence
Afiyet olsun canım güzel
Güzel canımSen de benim gibi kafası karışıklardansın ben de Cumartesi’ye Çarşamba yazmıştım geçen
Güzel canım aynı öğünde iki farklı et türü tercih etmesen daha iyi olurmuş
Off off of kuzum akşam yemeğinden önce yediklerin yetermiş zaten akşam yediklerin hafif sayılır yine de çok kötü değil de ertesi gün eksi getirecek menü de değil tabi
İdare eder kuzum öyle göze batan çok bir şey yok ama ikisi bir Arada yerine kahveni sütle pişirsen daha sağlıklı olmaz mıydı ?
Çok güzelSuyunu yazmamışsın sadece
Güzel diyelim canım aynı şeyleri yazmayayım
iyi diyelim iyi olalim:)merhabalar kızlar
nasılsınız bakalım
inşallah sizler ve aile bireyleriniz tamamen sağlıklısınızdır
amin insallah:))hepimiz iyiyiz çok şükür
Rabbim başta sağlık çalışanları ve onların amirleri olmak üzere tüm milletimize sağlık, basiret, feraset, liyakat, adalet, güç ve kuvvet nasip etsin inşallah....
ayy yazikk cok uzuldum yaa allah rahmet eylesin.haberlere pek bakmiyorum.daha cok panik yaptiriyorlar diyeBugün virüsten, 8 aylık hamile olup vefat eden kadına çok üzüldüm ya bronşitmişBebeği yaşıyor, annesini doğmadan kaybetti ne büyük acı..
Amin kuzum sağolasınnormalde ekmek yemiyorum hic ama haklisin artik aksam eklegi kesmeliyim.
ne guzel gormussun mekani cennet olsun
sen soyleyince fark ettim:))bu ara kafam ustumde degil
iyi diyelim iyi olalim:)
amin insallah:))
ayy yazikk cok uzuldum yaa allah rahmet eylesin.haberlere pek bakmiyorum.daha cok panik yaptiriyorlar diye
senden naber rakibem..bu hafta spor yapamadim hic.sadece dikat ediyorum ama sporsuz gitmiyo bende kilolarAmin kuzum sağolasın
Geçmiş olsun kuzumtunaydin.2 gundur yatiyorum hep.kolumu kaldiracak halim yok.dr dan randevu aldim yarin icin.
Pazartesi günkü artı inmiyor bir türlü spor da yapıyorum az da olsa ama bi farketmedisenden naber rakibem..bu hafta spor yapamadim hic.sadece dikat ediyorum ama sporsuz gitmiyo bende kilolar
Bunlar evde boş boş oturmanın sonuçları9.Takımın Güzelleri
Menü sayfasına giderken zorlananlar,
Ordaya gittikten sonra burayı bulamayanlar,
Sizlere bir kolaylık sağladım...
Bundan böyle her iki sayfada da yukarıdaki etikete tıkladığınızda sayfalar arası kolay geçiş yapabileceksiniz.
Desteği içinKazen 'e teşekkür ediyorum
Eki Görüntüle 2611723
sagol canim:)insallah gider o artilarda.bende bi spor yapabilsem.iyi olucak ama o gucu bulamiyorum kendimdeGeçmiş olsun kuzum
Pazartesi günkü artı inmiyor bir türlü spor da yapıyorum az da olsa ama bi farketmedi
Regl olabilirim gerçi 1 hafta var aslında ama
Bakalım kuzum Cuma’ya kadar eksiye geçmeyi planlıyorum
Belki 3 gün yoğurt kürü yaparım
boylesi super olmus kaptanim tam benim icin cok iyi oldu:))9.Takımın Güzelleri
Menü sayfasına giderken zorlananlar,
Ordaya gittikten sonra burayı bulamayanlar,
Sizlere bir kolaylık sağladım...
Bundan böyle her iki sayfada da yukarıdaki etikete tıkladığınızda sayfalar arası kolay geçiş yapabileceksiniz.
Desteği içinKazen 'e teşekkür ediyorum
Eki Görüntüle 2611723
Rica ederim canımboylesi super olmus kaptanim tam benim icin cok iyi oldu:))
Bayağı uzağız cnm Bizde GaziantepCok guzel gormussun cnm Allah rahmet eylesin tekrardan bence huzunlenme hic mutlu ol ruyalar gercek gibi oluyor :) ozlemini gidermissindir az da olsa
Aynen cuma gunu kesin kapışalimm kilolar da yakın yuzdeyi etkilemez fazla
Istanbul cnm yeni havalaninda calsyr esim biz buyukcekmecede oturuyorz siz
tamam daha cok dikkat edicem:)))Rica ederim canım
Liste alıntıları birbirine girerse bozuşuruz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?