- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.661
Canım paket bitene kadar kullanayım da wasa bitti sayılır müsli de sadece kahvaltıda yerim az kaldı o da yoğurt kürü de yapıyorum ya kür bitince keto beslenmeyi düşünüyorum yapabilirsemGüzel geliyor göze canım
Güzel canım kahve yanındaki 3 hurma olmasa sadece iki kayısı bile yetermiş bence
Afiyet olsun canım güzel
Güzel canımSen de benim gibi kafası karışıklardansın ben de Cumartesi’ye Çarşamba yazmıştım geçen
Güzel canım aynı öğünde iki farklı et türü tercih etmesen daha iyi olurmuş
Off off of kuzum akşam yemeğinden önce yediklerin yetermiş zaten akşam yediklerin hafif sayılır yine de çok kötü değil de ertesi gün eksi getirecek menü de değil tabi
İdare eder kuzum öyle göze batan çok bir şey yok ama ikisi bir Arada yerine kahveni sütle pişirsen daha sağlıklı olmaz mıydı ?
Çok güzelSuyunu yazmamışsın sadece
Güzel diyelim canım aynı şeyleri yazmayayım
Aynen canım çok şükürGunaydin canim
İns canimm .Ne guzel iyi gormussun canim.
Günaydın kuzumGünaydın kizlarrr
Amin kuzumm inşallahİnşallah iyidir bak ne güzel halde görmüşsün Kuzum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah
Amin balımm inanır mısın o kadar iyi geldi ki sanki gerçekten konuştum ve helalleştim, allahım mekanını cennet eylesin, huzurlu olsunÇok büyük bir avantaj hemde. Şu an tamamen onlara yöneldik. En baştan tekrar yaptırıp sorularını cozduruyoruz. Ben inanıyorum kazanacağına ama yine de okulun sağladığı disiplini sağlamak zor ona üzülüyorum.
Kuzum bende uzaklaştım ya bakma. Bı anda geldi kilolar. Gerçi kalıcı olduklarını düşünmüyorum hemen giderler.
Evet netflixte genelde dizi izliyoruz eşimle. Bazılarını da ben gündüz mutfakta iş yaparken tek başıma izliyorum. Oradaki filmler genelde daha önce izlediklerim oluyor.
Kardeşimin okulunu zoom üzerinden program yapıyor. Hocalar okula gelmeye devam ediyor. Sınıfta tahtada ders anlatıyorlar. Bizimkiler de o anda derse katılıp hocayla iletişim kurabiliyor. Başka bir sistem üzerinden online deneme yapmaya devam ediyorlar. Günde 5 ders var her ders yarım saat. Baya okul varmış gibi mesai yapiyolar. Büyük bir özveri.
Kuzum içini ferah tut, yolcularla muhattap olmadığı müddetçe sorun olmaz inşallah. Zaten temas ettikleri yerler muhtemelen sürekli dezenfekte ediliyordur.
Günaydın balımm
Günaydinnn
Günaydın kuzu, burada çok güzel güneşli bir güne uyandık içim açıldı
Oooo harikasın Pınarcım, bu hafta alışma evresi olsun ama Cumadan itibaren şu yapamadığımız yarışı yapalım artık
Günaydın tatlim
Kuzum benimmm, ne güzel görmüşsün öyle
Mekanı cennet olur inşallah abinin. Rüyanda da olsa sorunlarınızı konuşmak sana çok iyi gelmiştir eminim.
Kesinlikle haklısın canım, çook nadir içiyorum ben 2'si 1 arada ya da 3'u 1 arada. O yüzden karşıma çıkınca içmiyim demiyorum. Tuzlu fistiğa şaşırdım, kalorisi ve yağ oranı çok yüksekmiş. Daha onu da öyle avuçla yemiycem.
Aleykümselam kuzumSelamunaleyküm kızlarr
Öyle canımm çok şükürMaşaallah ne güzel rüya. Ruhuna bol bol oku canm
Oldu valla kuzum çok şükürne güzel kuzum yaa
moral olmuştur sana da
Neden canımm neyin var kiGunaydın kızlar dunden beri modum oldukça dusuk tartıda şok etkisi yarattı
Çok şükür kuzummerhabalar kızlar
nasılsınız bakalım
inşallah sizler ve aile bireyleriniz tamamen sağlıklısınızdır
valla helal olsun eşine, kac yillik ev hanimiyim benim aklima gelmediŞahane ablacım çok sevindim afiyet bal olsun
kızlar bu arada bu fikir sonradan gurme eşimden çıkmıştı, çorbam çok acı olunca bi deneyelim tadını kırabilir demişti ve cidden işe yaramıştı
Yani daha önce duymamış olmanız normal
cok sevindim tatlimmGünaydın canlar
Bu gece rüyamda abimi gördüm sohbet ettik uzun uzun ama rahmetli olduğunu biliyorum, kavgalarımızı konuştuk neden böyle yaptın dedim böyle olmasaydı dedim
Takım elbiseliydi bi de yakışıklıydı ki
Çok güzel gördüm, gittiği yerde inşallah huzurludur
Çok mutlu oldum gördüğüme ama biraz da hüzünlendim tabii
ne güzel uygulamaymisKardeşimin okulunu zoom üzerinden program yapıyor. Hocalar okula gelmeye devam ediyor. Sınıfta tahtada ders anlatıyorlar. Bizimkiler de o anda derse katılıp hocayla iletişim kurabiliyor. Başka bir sistem üzerinden online deneme yapmaya devam ediyorlar. Günde 5 ders var her ders yarım saat. Baya okul varmış gibi mesai yapiyolar. Büyük bir özveri
Hayirdir cnm ne olduGunaydın kızlar dunden beri modum oldukça dusuk tartıda şok etkisi yarattı
Niye ki canmGunaydın kızlar dunden beri modum oldukça dusuk tartıda şok etkisi yarattı
hepimiz iyiyiz çok şükürÇok şükür kuzum
Sen de ne var ne yok
Cok şükür simdilik kimsede sorun yok cnmmerhabalar kızlar
nasılsınız bakalım
Kendi adıma üzüldüm
Tamda seni yakalayacakken hemen kaçıvermişsin
Kendine hemen bi kahve söyle canım şekerlisinden,
Yanına hurma, incir, kayısı, lokum ve çikolata da olsun
Cok guzel gormussun cnm Allah rahmet eylesin tekrardan bence huzunlenme hic mutlu ol ruyalar gercek gibi oluyor :) ozlemini gidermissindir az da olsaGünaydın canlar
Bu gece rüyamda abimi gördüm sohbet ettik uzun uzun ama rahmetli olduğunu biliyorum, kavgalarımızı konuştuk neden böyle yaptın dedim böyle olmasaydı dedim
Takım elbiseliydi bi de yakışıklıydı ki
Çok güzel gördüm, gittiği yerde inşallah huzurludur
Çok mutlu oldum gördüğüme ama biraz da hüzünlendim tabii
Çok büyük bir avantaj hemde. Şu an tamamen onlara yöneldik. En baştan tekrar yaptırıp sorularını cozduruyoruz. Ben inanıyorum kazanacağına ama yine de okulun sağladığı disiplini sağlamak zor ona üzülüyorum.
Kuzum bende uzaklaştım ya bakma. Bı anda geldi kilolar. Gerçi kalıcı olduklarını düşünmüyorum hemen giderler.
Evet netflixte genelde dizi izliyoruz eşimle. Bazılarını da ben gündüz mutfakta iş yaparken tek başıma izliyorum. Oradaki filmler genelde daha önce izlediklerim oluyor.
Kardeşimin okulunu zoom üzerinden program yapıyor. Hocalar okula gelmeye devam ediyor. Sınıfta tahtada ders anlatıyorlar. Bizimkiler de o anda derse katılıp hocayla iletişim kurabiliyor. Başka bir sistem üzerinden online deneme yapmaya devam ediyorlar. Günde 5 ders var her ders yarım saat. Baya okul varmış gibi mesai yapiyolar. Büyük bir özveri.
Kuzum içini ferah tut, yolcularla muhattap olmadığı müddetçe sorun olmaz inşallah. Zaten temas ettikleri yerler muhtemelen sürekli dezenfekte ediliyordur.
Günaydın balımm
Günaydinnn
Günaydın kuzu, burada çok güzel güneşli bir güne uyandık içim açıldı ❤
Oooo harikasın Pınarcım, bu hafta alışma evresi olsun ama Cumadan itibaren şu yapamadığımız yarışı yapalım artık
Günaydın tatlim
Kuzum benimmm, ne güzel görmüşsün öyle
Mekanı cennet olur inşallah abinin. Rüyanda da olsa sorunlarınızı konuşmak sana çok iyi gelmiştir eminim.
Kesinlikle haklısın canım, çook nadir içiyorum ben 2'si 1 arada ya da 3'u 1 arada. O yüzden karşıma çıkınca içmiyim demiyorum. Tuzlu fistiğa şaşırdım, kalorisi ve yağ oranı çok yüksekmiş. Daha onu da öyle avuçla yemiycem.
Benim eşimde DHMİ de elektronik teknikeri.
Şehir olarak sormuştum cnm. Belki tanışık çıkarız
evet işe gidiyorum ama dönüşümlü olarak gidiyoruz. enfeksiyonun yayılmaması adına...Cok şükür simdilik kimsede sorun yok cnm
Sen nasilsin, işe gidiyormusun
aleykun selam canimSelamunaleyküm kızlarr
gunaydin canim. Tarti icin sikma canini cumaya halledersin daha. Canin neden sikkinGunaydın kızlar dunden beri modum oldukça dusuk tartıda şok etkisi yarattı
merhabalar canim.amin cumlemize saglik versin insmerhabalar kızlar
nasılsınız bakalım
Gunaydin abla.Gunaydin canlar
Burdada hava bugun daha güzel
Yaaa allah rahmet eylesin. Ben haberler pek bakmiyorum . rabbim yakinlarina dayanma gucu versin insBugün virüsten, 8 aylık hamile olup vefat eden kadına çok üzüldüm ya bronşitmişBebeği yaşıyor, annesini doğmadan kaybetti ne büyük acı..
AleykümselamSelamunaleyküm kızlarr
Ne oldu canım neye üzüldün. Stres tartıyı hemen etkiliyor.Gunaydın kızlar dunden beri modum oldukça dusuk tartıda şok etkisi yarattı
Çok şükür canım bu günümüze. Sen nasılsın?merhabalar kızlar
nasılsınız bakalım
Wasa çok saglikliymis. Sanırım 2 tanesi 1 dilim tam buğday ekmeğe denk geliyor. Ama tadını hiç sevemedim ben.Canım paket bitene kadar kullanayım da wasa bitti sayılır müsli de sadece kahvaltıda yerim az kaldı o da yoğurt kürü de yapıyorum ya kür bitince keto beslenmeyi düşünüyorum yapabilirsem
Günaydın ablacimmGunaydin canlar
Burdada hava bugun daha güzel
Evet abla çok araştırıp seçmiştik bu okulu.Bu süreçte bu okul için bı kere daha iyi ki dedimvalla helal olsun eşine, kac yillik ev hanimiyim benim aklima gelmedi
cok sevindim tatlimm
Abin icin hem oku hemde bi sadaka cikarsan iyi olur
ne güzel uygulamaymis
Hayirdir cnm ne oldu
Dünkü menün kötüde degildi
Aynennn kilolar da yakın tamamdır o zamanCok guzel gormussun cnm Allah rahmet eylesin tekrardan bence huzunlenme hic mutlu ol ruyalar gercek gibi oluyor :) ozlemini gidermissindir az da olsa
Aynen cuma gunu kesin kapışalimm kilolar da yakın yuzdeyi etkilemez fazla
Istanbul cnm yeni havalaninda calsyr esim biz buyukcekmecede oturuyorz siz
Canım benim Allah razı olsun. Bu zamanlarda istifa eden sağlık görevlilerine o kadar kızıyorum ki. Bir daha askerlerimiz şehit olduğunda hiç yalandan üzülüyorum demesinler. Onlar vatan için canını verirken uzaktan üzülmek kolay. Sıra kendine gelince istifa etmek ne demek. Evet çook zor bir durum ama yine de insanın ne yapabilirim demesi gerekmez mi?evet işe gidiyorum ama dönüşümlü olarak gidiyoruz. enfeksiyonun yayılmaması adına...
çok şükür daha iyiyim
milletim ve insanlık için ne yapabilirim onu düşünüyorum
bu zamanda insanlik icin yapilmasi gereken en iyi şey mecburiyetler dışında evde kalmak heralde :)evet işe gidiyorum ama dönüşümlü olarak gidiyoruz. enfeksiyonun yayılmaması adına...
çok şükür daha iyiyim
milletim ve insanlık için ne yapabilirim onu düşünüyorum
KuzummmGünaydın ablacimm ❤
Burada senin mesajını görünce sebepsiz mutlu oluyorum
kesinlikle kuzum şimdi herkesin üzerine düşen görevi eksiksiz yapması lazımAleykümselam
Ne oldu canım neye üzüldün. Stres tartıyı hemen etkiliyor.
Çok şükür canım bu günümüze. Sen nasılsın?
Wasa çok saglikliymis. Sanırım 2 tanesi 1 dilim tam buğday ekmeğe denk geliyor. Ama tadını hiç sevemedim ben.
Günaydın ablacimm ❤
Burada senin mesajını görünce sebepsiz mutlu oluyorum
Evet abla çok araştırıp seçmiştik bu okulu.Bu süreçte bu okul için bı kere daha iyi ki dedim
Aynennn kilolar da yakın tamamdır o zaman
Canım benim Allah razı olsun. Bu zamanlarda istifa eden sağlık görevlilerine o kadar kızıyorum ki. Bir daha askerlerimiz şehit olduğunda hiç yalandan üzülüyorum demesinler. Onlar vatan için canını verirken uzaktan üzülmek kolay. Sıra kendine gelince istifa etmek ne demek. Evet çook zor bir durum ama yine de insanın ne yapabilirim demesi gerekmez mi?
çok şükür iyiyiz kuzumaleykun selam canim
gunaydin canim. Tarti icin sikma canini cumaya halledersin daha. Canin neden sikkin
merhabalar canim.amin cumlemize saglik versin ins
İyiyiz elhamdulillah hepimiz.
Sen ve ailen nasil
Gunaydin abla.
Burdada gunes var ama hava soguk abla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?