- Konu Sahibi Handandandan
-
- #357.941
Dun yazamadım canım ya yoksa buradayımGünaydın canım
Karaborsa olanlardan biri daha...
Sık sık gelinde birbirimizi motive edelim ya..
Bugün daha iyi hissediyorum şükür arada oluyor öyle dönemlerim sanki dünyanın tüm yükü sırtımdaymış gibi ağırlık hissediyorum bir şey yapasım gelmiyor sanki tatlı yersem bütün neşem yerine gelecekmiş gibi gereksiz bir his kaplıyor ama serbest günde bol bol tatlı yiyeceğimden emin olabilirsinBenimde yıllar süren demir ve ferritin eksikliğim vardı, sürekli ilaç kullanıyordum, açlık oruçlarından sonra düzeldi canım....
Adet döneminde hormon değişiklikleri duygusal değişiklikler yapıyı maalesef, bende ağlama olarak çıkıyor ortaya.
Bir iki güne kendine gelirsin İnşaallah canım
Açlık oruçlarından önce 7-8 gün olan adet dönemim de 3-4 güne indi birde
Tam da 54 'ü görecekken olmamış buHerkese hayırlı günler
Hava yine güzel
geçen cuma : 55.00 kg
Ara tartı : 55.7 kg
Fark + 700 gr
dün 1,5 tane lahmacun yedim, o yetmedi şekerler yedim, oda yetmedi gece dondurma yedim..
kısaca hak ettim
BendensinBugün daha iyi hissediyorum şükür arada oluyor öyle dönemlerim sanki dünyanın tüm yükü sırtımdaymış gibi ağırlık hissediyorum bir şey yapasım gelmiyor sanki tatlı yersen bütün neşem yerine gelecekmiş gibi gereksiz bir his kaplıyor ama serbest günde bol bol tatlı yiyeceğimden emin olabilirsin
çok geçmiş olsun diş ağrısı çekilmiyorKızlar hayırlı geceler giremedim buraya dişim ağrıyor zorluyor korkudan gidemiyorum doktora sizce gideyim mi napayım bilemedim
telafi edersin inşallah canım Cuma’yaGünaydın arkadaşlar kilo bildirimim
Cuma 62.2
Bugün 62.8
Tabi hafta sonu kötü geçti şişkinlik varcumaya kadar telafi edeceğim
Maşallah Cuma’ya güzel sonuç gelecek inşCuma 73
Bugün 72.5
Fark -0.5
süpersin cuma baya güzel olcakYazmayi unuttum
Cuma 87.2
Bugun 86.5
Fark 0.7
Hep bu eşler yüzünden zatenGunaydın kızlar bende durumlar
Cuma 72.0
Bugun 72.2
Arti 200gr
Sebebi dun esimin istedigi yapip dayanamayip benimde yedigim firin sütlacbu sondu ama bu hafta icin
Devam et benceBildirimim
Kılom sabit 79.2
Sorum su ki bu hafta boyle ekmekli vs mı beslensem yoksa seviyeye tekrar mı baslasam bılemedım
Bence acilen geri dönüş yap ekmekle devam edersen Cuma’ya artı geleceğine eminim listede olduğunu unutma kuzum yine ay sonunda sıkışacaksın ayrıcaBildirimim
Kılom sabit 79.2
Sorum su ki bu hafta boyle ekmekli vs mı beslensem yoksa seviyeye tekrar mı baslasam bılemedım
Evet farkındayım kendime söz verdim bu hafta güzel beslenecegim inşallah kuzenimle de rakip oldukGeçen hafta güzel verdin diye rehavete kapılma canım.
Haftasonu menün karbonhidrat dolu
İnşallah gidecek canımaaa unutmusum canim yaziyim hemen
cumaya gider ins
guzel eksi canim tebrikler
tebrikler canim gayet guzel eksi
canim cumaya eksiye gecersin
benim artik niyet ettim devam ediyorum aksam haberim olsa belki tutmazdim.
valla sıcak sıcak olunca dayanamadımAbovvv hem ekmek yemiş hem şekerli çay içmiş
ekmek o an cok cazip geldiOlmamış, helede ekmek ve çay için
Pizza felan yapsaydın keşke
amin canım Insallahkurtuldun canim.insallah yerine gelenler iyi insanlardir
kararsızım canımkeske yemeseydin dicem ama gecti gittiemegine yazik canim.. simdi seviye bozuldu bastan mi baslicaksin?
dizi izlemeyi özledim yabugun öyle bi yorulmusumki gözlerimi acik tutamadim, tabi herseyi cek kaldir yine belime hasar verdim :))
la casa de papel imi izliyim yayinlandi 4 sezon
ayyy senin kide cok fenaymos canım rabbim beterinden korusunAllah beterinden saklasın kuzum çok geçmiş olsun olacağı varmış bilemezsin kendini suçlama ben de anlatmışımdır kayınpederim bizdeydi ve eğilirken yakam açılmasın diye yakama taktığım küçük çengelli iğne kızımın Boğaz’ına kaçmıştı
Sagol ablamoyy kuzum sıcak ekmeğe dayanması da çok zor nefsinle savaşmak bence en zoru zaten madem bozdun afiyet şifa olsun gülüm
Hosgeldinİyi geceler kızlar 1.58 boyum var 64 kiloyum zayıflamak istiyorum eşim ben zayıflamanı istemiyoeum diyiyor ne yapcamı şaşırdım..ne yapmalıyım
bılmıyorum PonicımBozmana üzüldüm canm.devam edecek misin tamamen bıraktın mı?
kararsız kaldımbence menun guzel ekmek cok degilmis ama seviyeyi bozmussun.kaldigin yerden devam et bence
suan bılmıyorum canım kararsızımekmek zaten azicikmis. Aksamda guzel afiyet olsun.sporda sahane. Seviyelere tekrar baslayackmisin tamamen mi biraktin
yazdım canımTemelinSafinazi
U UcanSupurge
askrhpozitif
@Ucmelekannesi
@Poni Bon
Jasminium84
@ela_naz2019
Kızlar dünün menülerini yazmamışsınız
Lütfen menülerimizi gününde yazalım.
Böyle etiket yapıp "menülerinizi yazın" demek istemiyorum
Sadece I Ilyusa yazmış
superCuma 73
Bugün 72.5
Fark -0.5
oo bir super sonucta burdaYazmayi unuttum
Cuma 87.2
Bugun 86.5
Fark 0.7
72 den kurtul artık kuzum bu haftaGunaydın kızlar bende durumlar
Cuma 72.0
Bugun 72.2
Arti 200gr
Sebebi dun esimin istedigi yapip dayanamayip benimde yedigim firin sütlacbu sondu ama bu hafta icin
kucuk benimde babacı uyanır uyanmaz baba diye aglıyorÇocukları babacı yap
Benim bebek gece baba diye ağlıyor
Adam şaşkın
"Bu çocukların hiçbiri anne diye ağlamadı" diyor
spor senı baya guzel etkılıyorCuma:77.1
Bugün:77
Fark:0.1
Çok keyifsizdim iki gündür ne spor yaptım ne bi şey sonuç ortada zaten
Hak edılmıs bencedeHerkese hayırlı günler
Hava yine güzel
geçen cuma : 55.00 kg
Ara tartı : 55.7 kg
Fark + 700 gr
dün 1,5 tane lahmacun yedim, o yetmedi şekerler yedim, oda yetmedi gece dondurma yedim..
kısaca hak ettim
Teşekkür ederim inşallahToparlayacağına inanıyorum canım
Harikasın elaa
Tabi ki ben değiliki gündür hiç dermanım yoktu çok keyifsiz hissediyordum menüyü bile yazmamışım oysa 12 buçuk gibi bile girdim baktım ne var ne yok diye. tartın da muhteşem yarın sabahki sonucu merak ediyorum ses kaydını dinlemedim ama yarın Kandil orucu tutmak için açlık orucunu iptal etmiştir diye düşünüyorum
Edeceğim inşallahçok geçmiş olsun diş ağrısı çekilmiyormuayne yokmuş zaten canım
telafi edersin inşallah canım Cuma’ya
Maşallah Cuma’ya güzel sonuç gelecek inş
süpersin cuma baya güzel olcak
Hep bu eşler yüzünden zatenbenide o yaktı
spor yapıcam bugün, ekmek tüketmicem erken kapatıcam inş fayda ederTam da 54 'ü görecekken olmamış bu
Devam etmende sakınca yoksa devam et canımBildirimim
Kılom sabit 79.2
Cuma’ya güzel sonuç gelicek demekkicuma.64.9
pazartesi 64.5
fark 400
2 haftadir ayni kilodada donup dolasiyodum cok sukur vermeye basladim:))
Çok güzel canımcuma.64.9
pazartesi 64.5
fark 400
Süper canım tebrikler cumaya daha çok olur inşallahcuma.64.9
pazartesi 64.5
fark 400
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?