- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #357.921
Bırak uyusun canım, dışarda çalışmak hiç kolay değil, bir defalık bir fırsat bu dinlenmesi için.Oda dogru da benmki acayip ya smdi biraksam aksama kadar uyur
Sağol canımaaa unutmusum canim yaziyim hemen
cumaya gider ins
guzel eksi canim tebrikler
tebrikler canim gayet guzel eksi
canim cumaya eksiye gecersin
benim artik niyet ettim devam ediyorum aksam haberim olsa belki tutmazdim.
En fazla +300 dönerKorkmuyor değilim bu eksi Cumaya artıya döner mi diye
Supersiin ama yinede yavas ol beni gecmee
Geçen Perşembe adet olmuştum, hala ödemimi atamadım canım, gerçek tartım en kötü ihtimalle 71.5 idir.cumaya kadar neler olurr
Ayy valla bu konuda benim de desteğe çok ihtiyacım varBırak uyusun canım, dışarda çalışmak hiç kolay değil, bir defalık bir fırsat bu dinlenmesi için.
Çarşamba ve Perşembe kayısı ve hurma yeme lütfen canımEn fazla +300 dönerbana p.tesiden sonra bir şeyler oluyor yanlış anlaşılmasın şeker tatli tüketmiyorum. Sadece kayısı hurma yapiyor ne yapiyorsa ona da dikkat edeceğim inşallah.
afiyet olsun canim.pazar gunun iyiymis aslinda arti getirecek menu degil.İyi geceler herkese karbonlu bir haftasonu oldu malesef
4 Nisan cumartesi
10.30
1 kase müsli
16.00
1 tabak kısır
1 kase lahana ekşili
Turşu
Ayran
Marul
Su 2.5 L
Spor malesef yok
#5 Nisan Pazar#
9.30
2 has yumurta
10 fındık
1 dilim kaşar
1 dilim ananas
Salatalık
15.30
1 kase mercimek çorbası
Yarım dilim kızarmış tam tahıllı ekmek
1 tabak havuç turp salatası
18.00
1 kase müsli çikolatalı
Su 2 L
Spor yok malesef birazdan da yoğurt kürü yaparım
guzel afiyet olsun canim. Aksam yemek tercih etsen dahada iyi olurdu aslinda5 nisan pazar
10.30
yarim kase et sote
kk peynir
16.00
1 elma
1 kase yogurt
2 hurma
18.30
2 gong toplam 60 kaloriydi diet icin
su 2 lt
spor yok
guzel menu canim5 Nisan Pazar
17:30=== 5 adet ceviz
3 fincan kabak çekirdeği
3 haşlama yumurta
1 yk tulum peyniri
1 kk süzme peynir
4 yk karnabahar yemeği
2 kase sarımsaklı yoğurt
Su=== 1.5 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş
@Tekrar dene 180 puan
gayet guzel canim afiyet olsun05.04.2020
11.30 2 yumurta
1 avuç çekirdek
10 fıstık
1 dilim peynir
17.30 2 yk meyhane pilavı
1 kase yoğurt
su: 1 lt
Çocukları babacı yapAyy valla bu konuda benim de desteğe çok ihtiyacım vardönüşümlü çalışmaya geçtiler. Haftasonuyla birleşince 3 gün uyuyor ya bende gün boyu oturmuyorum.
Yok yok yemem yapacağım yemeği bile ona göre düşünüyorumÇarşamba ve Perşembe kayısı ve hurma yeme lütfen canım
Benim mecburiyetten öyleÇocukları babacı yap
Benim bebek gece baba diye ağlıyor
Toparlayacağına inanıyorum canımGünaydın arkadaşlar kilo bildirimim
Cuma 62.2
Bugün 62.8
Tabi hafta sonu kötü geçti şişkinlik varcumaya kadar telafi edeceğim
Harikasın elaaYazmayi unuttum
Cuma 87.2
Bugun 86.5
Fark 0.7
Tabi ki ben değil@Gulbe seker
Ucmelekannesi
@Jasminium84
U UcanSupurge
Poni Bon
Bugün 36 saatlik açlık orucu tutanlar kimler, parmak kaldırsın
Neden keyifsizdin canımCuma:77.1
Bugün:77
Fark:0.1
Çok keyifsizdim iki gündür ne spor yaptım ne bi şey sonuç ortada zaten
Canım eczaneden alsam ilaç daha mantıklı o zaman bu durumda sana da çok geçmiş olsungecmis olsuun canim
Canim gecmis olsun. Gecen hafta ben ne cektim o dis agrisindan ayyyy
Allahim gostermesin bidahs
Disciler muayene yapmiyor zaten sagliknbakanligi yasaklamis sadece antibiyotik yazdi gonderdi beni.faydasi oldu allahtan.
İns cabuxak gecer agrin
Sürekli evde olmak beni bunalttı galiba iyice bi de regl dönemi halsiz oluyorum elim ayağım uyuşuyor yine Demir eksikliği yaşıyorum galiba spor yapasım gelmedi canım tatlı istiyordu Ahmet apanın geçenki ses kaydında dinledim çok yoracak terletecek spor yapmayın diyordu şeker isteğiniz artacaktır diye hem spordan hem regl den tarçın tükettim sık sık ancak bi kere yersem hep yiyeceğimi bildiğimden yanaşmadım bileNeden keyifsizdin canım
Canını sıkan birşeyler mi var
Artıda ve sabit olmaman umut verici zaten
Günaydın canımGunaydin kızlar dun ara ara gırıp okudum lakın yazamadım gıdıp menumu yazayım hemen
Benimde yıllar süren demir ve ferritin eksikliğim vardı, sürekli ilaç kullanıyordum, açlık oruçlarından sonra düzeldi canım....Sürekli evde olmak beni bunalttı galiba iyice bi de regl dönemi halsiz oluyorum elim ayağım uyuşuyor yine Demir eksikliği yaşıyorum galiba spor yapasım gelmedi canım tatlı istiyordu Ahmet apanın geçenki ses kaydında dinledim çok yoracak terletecek spor yapmayın diyordu şeker isteğiniz artacaktır diye hem spordan hem regl den tarçın tükettim sık sık ancak bi kere yersem hep yiyeceğimi bildiğimden yanaşmadım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?