Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aaa unutmusum canim yaziyim hemen
cumaya gider ins
guzel eksi canim tebrikler
tebrikler canim gayet guzel eksi
canim cumaya eksiye gecersin
benim artik niyet ettim devam ediyorum aksam haberim olsa belki tutmazdim.
Sağol canım

Korkmuyor değilim bu eksi Cumaya artıya döner mi diye
En fazla +300 döner bana p.tesiden sonra bir şeyler oluyor yanlış anlaşılmasın şeker tatli tüketmiyorum. Sadece kayısı hurma yapiyor ne yapiyorsa ona da dikkat edeceğim inşallah.

Bırak uyusun canım, dışarda çalışmak hiç kolay değil, bir defalık bir fırsat bu dinlenmesi için.
Ayy valla bu konuda benim de desteğe çok ihtiyacım var dönüşümlü çalışmaya geçtiler. Haftasonuyla birleşince 3 gün uyuyor ya bende gün boyu oturmuyorum.

En fazla +300 döner bana p.tesiden sonra bir şeyler oluyor yanlış anlaşılmasın şeker tatli tüketmiyorum. Sadece kayısı hurma yapiyor ne yapiyorsa ona da dikkat edeceğim inşallah.
Çarşamba ve Perşembe kayısı ve hurma yeme lütfen canım

afiyet olsun canim.pazar gunun iyiymis aslinda arti getirecek menu degil.
5 nisan pazar
10.30
yarim kase et sote
kk peynir

16.00
1 elma
1 kase yogurt
2 hurma

18.30
2 gong toplam 60 kaloriydi diet icin

su 2 lt
spor yok
guzel afiyet olsun canim. Aksam yemek tercih etsen dahada iyi olurdu aslinda
guzel menu canim
05.04.2020
11.30 2 yumurta
1 avuç çekirdek
10 fıstık
1 dilim peynir

17.30 2 yk meyhane pilavı
1 kase yoğurt

su: 1 lt
gayet guzel canim afiyet olsun

Ayy valla bu konuda benim de desteğe çok ihtiyacım var dönüşümlü çalışmaya geçtiler. Haftasonuyla birleşince 3 gün uyuyor ya bende gün boyu oturmuyorum.
Çocukları babacı yap
Benim bebek gece baba diye ağlıyor
Adam şaşkın
"Bu çocukların hiçbiri anne diye ağlamadı" diyor

Çocukları babacı yap
Benim bebek gece baba diye ağlıyor
Benim mecburiyetten öyle oğlum onun tarafinda kizim benim tarafimda . Oğlum bebeğimden daha sık uyaniyor orasi ayri ama gündüz o uyurken kapilar kilitlenir

Günaydın arkadaşlar kilo bildirimim
Cuma 62.2
Bugün 62.8

Tabi hafta sonu kötü geçti şişkinlik var cumaya kadar telafi edeceğim
Toparlayacağına inanıyorum canım
Yazmayi unuttum
Cuma 87.2
Bugun 86.5
Fark 0.7
Harikasın elaa
@Gulbe seker
Ucmelekannesi
@Jasminium84
U UcanSupurge
Poni Bon

Bugün 36 saatlik açlık orucu tutanlar kimler, parmak kaldırsın
Tabi ki ben değil iki gündür hiç dermanım yoktu çok keyifsiz hissediyordum menüyü bile yazmamışım oysa 12 buçuk gibi bile girdim baktım ne var ne yok diye. tartın da muhteşem yarın sabahki sonucu merak ediyorum ses kaydını dinlemedim ama yarın Kandil orucu tutmak için açlık orucunu iptal etmiştir diye düşünüyorum

Canım eczaneden alsam ilaç daha mantıklı o zaman bu durumda sana da çok geçmiş olsun

Neden keyifsizdin canım
Canını sıkan birşeyler mi var
Artıda ve sabit olmaman umut verici zaten
Sürekli evde olmak beni bunalttı galiba iyice bi de regl dönemi halsiz oluyorum elim ayağım uyuşuyor yine Demir eksikliği yaşıyorum galiba spor yapasım gelmedi canım tatlı istiyordu Ahmet apanın geçenki ses kaydında dinledim çok yoracak terletecek spor yapmayın diyordu şeker isteğiniz artacaktır diye hem spordan hem regl den tarçın tükettim sık sık ancak bi kere yersem hep yiyeceğimi bildiğimden yanaşmadım bile

Benimde yıllar süren demir ve ferritin eksikliğim vardı, sürekli ilaç kullanıyordum, açlık oruçlarından sonra düzeldi canım....
Adet döneminde hormon değişiklikleri duygusal değişiklikler yapıyı maalesef, bende ağlama olarak çıkıyor ortaya.
Bir iki güne kendine gelirsin İnşaallah canım
Açlık oruçlarından önce 7-8 gün olan adet dönemim de 3-4 güne indi birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…