- Konu Sahibi Handandandan
-
- #357.961
olur olur neden olmasin:)ekim abla gibi dusunce gucunu kullan:))
zaten rakibiz..once
nasil.babaci yaptinÇocukları babacı yap
Benim bebek gece baba diye ağlıyor
Adam şaşkın
"Bu çocukların hiçbiri anne diye ağlamadı" diyor
cumaya kadar daha cok eksi olur insallahCuma:77.1
Bugün:77
Fark:0.1
Çok keyifsizdim iki gündür ne spor yaptım ne bi şey sonuç ortada zaten
femir eksikligi cok kotu yaa..insanda hayat enerjisi olmuyo resmen..bende cok yasiyorum bu durumuSürekli evde olmak beni bunalttı galiba iyice bi de regl dönemi halsiz oluyorum elim ayağım uyuşuyor yine Demir eksikliği yaşıyorum galiba spor yapasım gelmedi canım tatlı istiyordu Ahmet apanın geçenki ses kaydında dinledim çok yoracak terletecek spor yapmayın diyordu şeker isteğiniz artacaktır diye hem spordan hem regl den tarçın tükettim sık sık ancak bi kere yersem hep yiyeceğimi bildiğimden yanaşmadım bile
benimkide 7 8 gun suruyo ve 5.gune kadar cok yogun oluyo.Benimde yıllar süren demir ve ferritin eksikliğim vardı, sürekli ilaç kullanıyordum, açlık oruçlarından sonra düzeldi canım....
Adet döneminde hormon değişiklikleri duygusal değişiklikler yapıyı maalesef, bende ağlama olarak çıkıyor ortaya.
Bir iki güne kendine gelirsin İnşaallah canım
Açlık oruçlarından önce 7-8 gün olan adet dönemim de 3-4 güne indi birde
sen hangi ara aliyon hangi ara veriyon hic anlamiyomHerkese hayırlı günler
Hava yine güzel
geçen cuma : 55.00 kg
Ara tartı : 55.7 kg
Fark + 700 gr
dün 1,5 tane lahmacun yedim, o yetmedi şekerler yedim, oda yetmedi gece dondurma yedim..
kısaca hak ettim
insallah:)))Cuma’ya güzel sonuç gelicek demekki
sagol canim :)ramazana kadar sana yetisecem eger sen kacmazsanSüper canım tebrikler cumaya daha çok olur inşallah
bende bunun icin canla.basla calisacam
Vayy iddialıyız bu bana bir gaz oldu şimdi bu gazla gitmem lazım belkiolur olur neden olmasin:)ekim abla gibi dusunce gucunu kullan:))
zaten rakibiz..onceJasminium84
u gececem sonra senii :))hedefim boyle
Dream00 yanindan.bile gecemem ama ona yaklasmaya caliscam:))
nasil.babaci yaptinbaba diye aglasaydi benim zoruma giderdi heralde:))ben okadar ilgileniyim gece gunduz sonrada baba diye aglasinn
cumaya kadar daha cok eksi olur insallah
femir eksikligi cok kotu yaa..insanda hayat enerjisi olmuyo resmen..bende cok yasiyorum bu durumu
benimkide 7 8 gun suruyo ve 5.gune kadar cok yogun oluyo.
sen hangi ara aliyon hangi ara veriyon hic anlamiyomama hep 55 lerdesin
Tam gaz devaminsallah:)))
sagol canim :)ramazana kadar sana yetisecem eger sen kacmazsanama listedesin kacsan iyi olur:)ben yetismeye calisirim:))
bende bunun icin canla.basla calisacam
Takılı kaldım 55 lerde, ay sonu kıracam bunusen hangi ara aliyon hangi ara veriyon hic anlamiyomama hep 55 lerdesin
Biliyorum bunu gordum ben hani birbirimize daha çok gaz verelim anlamında söylemiştimZeynepcim az gelince, gelipte geride kalan mesajlara bakmayınca dünyadan haberin olmuyor tatlım.
Onlar zaten senin rakibin :))
Bak bizim şöyle bir listemiz var
Yasemin ve Medine seni yemeye çalışıyor, haberin olsun
Canım okudum sonraki mesajlarını, iyi ki bozmamışsın.Çok iyi ilerliyorsun maşallahKızlar az kalsın seviyeyi bozacaktım
Allah'tan eşim "sabret, ne kaldı ki serbest gününe" diye motive etti.
Meyveler bana bakıyor ben meyvelere, ki normalde meyve seven ve yiyen biri değilim.
Birde kaç gündür canım helva da çekiyor.
Hatta sadece helva değil, tüm tatlılar
Başladım başlayalı ilk defa bu kadar zorlandım
Belkide adet dönemi şeker krizi bu yaşadığım
Kuzum geçmiş olsun. Her çocuk yaşar böyle ufak tefek şeyler ama annesi olarak için gitmiştir tabi.Bugun aksama dogru oglanla oynuasiyorduk güreşme gidiklama tarzda neyse sonunda bu geldi elime dogru kafayi bastirip surtunur gbi yaptı bendede tektas vardi ufacik taslari kenarinda cizdi yuzunu ya kanlı oldu orasi baya agladi bir de uzun oldu cizik hatta kaşının altina kadar var Allah koruduki gözune gelmediniye takiyorsun evde diye kendime kızdım sonra cikardm
Sen verirsin canım. Maşallah her hafta iyi oluyor sonucunGünaydın arkadaşlar kilo bildirimim
Cuma 62.2
Bugün 62.8
Tabi hafta sonu kötü geçti şişkinlik varcumaya kadar telafi edeceğim
Rakibim gittikçe yaklaşıyorCuma 73
Bugün 72.5
Fark -0.5
Haftaya çok iyi başlamışsın tebriklerYazmayi unuttum
Cuma 87.2
Bugun 86.5
Fark 0.7
Pınaaaar silkelen artık Cumaya kadar rakibiz unutma. SıralamamızıGunaydın kızlar bende durumlar
Cuma 72.0
Bugun 72.2
Arti 200gr
Sebebi dun esimin istedigi yapip dayanamayip benimde yedigim firin sütlacbu sondu ama bu hafta icin
Artıda ya da sabit degilsin çok iyi Zehracım.Cuma:77.1
Kuzum sen Cumaya mutlaka toparlarsinHerkese hayırlı günler
Hava yine güzel
Fark + 700 gr
dün 1,5 tane lahmacun yedim, o yetmedi şekerler yedim, oda yetmedi gece dondurma yedim..
kısaca hak ettim
Çok iyi canımcuma.64.9
pazartesi 64.5
fark 400
2 haftadir ayni kilodada donup dolasiyodum cok sukur vermeye basladim:))
müsli sekerliydi çikolata var içindeafiyet olsun canim.pazar gunun iyiymis aslinda arti getirecek menu degil.
guzel afiyet olsun canim. Aksam yemek tercih etsen dahada iyi olurdu aslinda
guzel menu canim
gayet guzel canim afiyet olsun
yine de eksi ama hala geç değil cumaya kadarCuma:77.1
baya yemişsin maşallah canımHerkese hayırlı günler
Hava yine güzel
Fark + 700 gr
kısaca hak ettim
eksi gelir inşallah canımGünaydın kizlarrr ❤❤
Kilo bildirimim
Cuma:71.1
Bugün:71.4
Fark:+0.3
Bugün detoksa başladım bakalım Cumaya ne gelecek.
inşallah canım öyle ümit ediyorumCanım okudum sonraki mesajlarını, iyi ki bozmamışsın.Çok iyi ilerliyorsun maşallah
Kuzum geçmiş olsun. Her çocuk yaşar böyle ufak tefek şeyler ama annesi olarak için gitmiştir tabi.
Sen verirsin canım. Maşallah her hafta iyi oluyor sonucun
Rakibim gittikçe yaklaşıyor
Haftaya çok iyi başlamışsın tebrikler
Pınaaaar silkelen artık Cumaya kadar rakibiz unutma. SıralamamızıHandandandan ya mı bırakalım
Artıda ya da sabit degilsin çok iyi Zehracım.
Kuzum sen Cumaya mutlaka toparlarsin
Çok iyi canım
Bu hafta takımın maşallahı var. Güzel başlanmış
Peki canım haberin varsa tmmBiliyorum bunu gordum ben hani birbirimize daha çok gaz verelim anlamında söylemiştim
Odak noktalarına babalarını alıyorum canım, tabi bebeklikten itibarennasil.babaci yaptinbaba diye aglasaydi benim zoruma giderdi heralde:))ben okadar ilgileniyim gece gunduz sonrada baba diye aglasinn
Benimde önceden öyleydi canım, açlık oruçları ile 3-4 güne düştükten sonra, 1.-2. gün yoğun geçiyor, 3. gün az, 4. gün bitmiş oluyor zatenbenimkide 7 8 gun suruyo ve 5.gune kadar cok yogun oluyo.
inşallah eksi gelicekGünaydın kizlarrr ❤❤
Kilo bildirimim
inşallah canımKuzum sen Cumaya mutlaka toparlarsin
emeklerin boşa gitmesin canımne güzel gidiyordun lütfen dikkat etGünaydın kızlar ❤❤❤
Tartıldım 83
Dur demek lazım ama nasıl
Evet canım cumayıda eklersen öküz gibi yemiş oldumbaya yemişsin maşallah canım
Canım bir an evvel acil eylem planı yap kendine...Günaydın kizlarrr ❤❤
Kilo bildirimim
Aradım hastaneyi yok dediler bir de istanbul çok sıkıntılı beklerim de zor ilaç alıcam inşallah geçerçok geçmiş olsun diş ağrısı çekilmiyormuayne yokmuş zaten canım
telafi edersin inşallah canım Cuma’ya
Maşallah Cuma’ya güzel sonuç gelecek inş
süpersin cuma baya güzel olcak
Hep bu eşler yüzünden zatenbenide o yaktı
Sağol canımCanım okudum sonraki mesajlarını, iyi ki bozmamışsın.Çok iyi ilerliyorsun maşallah
Aslında Pınarın 8 numaralı koltuğuna göz koymuştum ama vazgeçtim...Rakibim gittikçe yaklaşıyor
İkinizi de yiyecem bu CumayaPınaaaar silkelen artık Cumaya kadar rakibiz unutma. SıralamamızıHandandandan Handandandan ya mı bırakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?