- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #358.981
cok güzel Canim, hep böyle gitsin insallahgeçen hafta :67.6(07.04...)
bu hafta :66.9
aradaki fark :=700
Yüzde : 1.3
hayirli cumalar ablagünaydınnn
gayet güzel gidiyorsungeçen hafta 88.9
bu hafta 88.6
fark -300 gr
yok Cok güzel olcakaman dilini ıssır ben kendimden korkuyorum
Masallah canimGecen cuma 68.8
Bu cuma 67.0
Fark 1.8
Yuzde %2.62
niranım senin kilo bildirimin nerde hele ahali meraklansın as solistim sona çıkarım mı diyorsunnnnTebrik ederim canım
Kırdın direncini, devamı daha hızlı gelir inşaallah
Listeye kilosunu ve eksisini eklemeyenlere takımın angarya işlerini verecem bundan sonraEn az beklediğim sonuçtu ama istediğim gibi değil cok dikkat etmiştim aslinda. Birde listeye yazmayi unutmuşum teşekkür ederim
şükür atlattılar gitti ya sonuçta , işin doğrusu ben baban için korkmuştum , iyiler çıkıyorlar diyince çok sevindim valla:))Bilmiyorum ki abla babama ciğerlerinde lekeleme var dediler sonra oksijen az vücudunda dediler iyot yok dediler 2hafta tuttular doğru düzgün de birşey yapmadılar ama anneme özel bi ilaç vermişler
Tabi evde 14 gün babam zaten 68 yaşında o hiç çıkamaz annemin yaşadığı korkuda ona yeter oda çıkmaz kolayina
Herkes gelmeden bildirim yapmayacamniranım senin kilo bildirimin nerde hele ahali meraklansın as solistim sona çıkarım mı diyorsunnnn
Bomba geliyor kesinHerkes gelmeden bildirim yapmayacam
Saat 12:30 'da toplaşın
benim de eşim istiyor oğlanın umuru değil o paket ürün seviyor çikolatalar gömüyor 3-5 demedenbende öyleyim:) eşimin cani bu aratatli istiyoreee tabi uzun zaman yapmayinca oda isyan etti normalde de çok sevmeywn biri
cok iyi canim. Tebrikler.
iyi ama istediğim gibi değil ♥
olsun canim artida değilsin ya ne güzel işte ♥
amin canim sağol ♥
En az beklediğim sonuçtu ama istediğim gibi değil cok dikkat etmiştim aslinda. Birde listeye yazmayi unutmuşum teşekkür ederim
tebrikler canim. 5 lere az kaldi.
sagol canim. Benim ki de diş sancısı cekiyor. Bugün aşırı huysuz.
Tebrik ederim canim süper.
genelde haftada 1 kilo veremiyorum ama ortalama olarak haftaya 1 kilo diyebilirim. Bu hafta ekstra dikkat etmiştim o yüzden üzüldüm.
Gerçekten üzüldüm yaa 85.5 falan mutlu ederdi ama neyse sağlık olsun ♥
ayni miktarda vermişiz tebrik ederim canim ♥ sen maşallah iyi gidiyorsun.
Neden canim.isin mi var
E hadi artık senin sonuçiçin çatliycam ♥♥
sabah 6 da uyan bütün gün 1 dk oturma bakalim akşam 8 de gözlerin kapaniyor mu kapanmiyor muBen de geç uyumak istiyorum ama dayanamiyorum artik.
Sana da masallah canim.
Oyy masallahh Kazasiz belasiz şu alışma dönemini atlatsin insallah.
iyi olsunlarda canim Evden cikmasinlarBilmiyorum ki abla babama ciğerlerinde lekeleme var dediler sonra oksijen az vücudunda dediler iyot yok dediler 2hafta tuttular doğru düzgün de birşey yapmadılar ama anneme özel bi ilaç vermişler
Tabi evde 14 gün babam zaten 68 yaşında o hiç çıkamaz annemin yaşadığı korkuda ona yeter oda çıkmaz kolayina
masallsh canim sanada
Sen varya 2 den asaga vermemissindir seni gidi seniHerkes gelmeden bildirim yapmayacam
kizlarin dedigi gibi bitki caylarini dene canim mutlaka faydasi olur.İşte bende olmuyor erkende kalksam uyuyamiyorum bir kaç gün 4,5 saat uyku ile idare ediyorum ama sonra pes edip sabah uyuyorum 10 kadar genelde
1de uyusam bile benim için erken sayılır eşim 11de evde genelde
gorebilirler bence canim gunduzki olaylardan da cok etkileniyorlar bencegünaydın Kızlar ❤
küçük kuzum bu gece çok kötü uyudu, hatta bi ara epey ağladı bu yaşlarda rüya görürler mi ki korkarlar?
Büyük kızımı hiç hatırlamıyorum nasıldı diye
tebrikler canim guzel eksiİlk bildirim benden gelsin
Geçen hafta: 71.1
Bugün: 70.0
Fark:1.1
%1.55
ekside olmak gayet iyi canim benceBenim bildirimim istedigm gbi olmadi tabi ama sasirmadim bahaneler arkasına saklanmak gbi oluyor hep o yuzden birsey demiycem
Gecen cuma 72.0
Bu hafta 71.6
Fark - 400gr
gayet iyi canim tebriklerGünaydın arkadaşlar hayırlı sağlıklı mutlu ve fit bir gün olsun inşallah
kilo bildirimim
Geçen cuma 62.2
bugun 61.3
fark -900 Gr
Yuzde %1.45
pazartesi 62.8 dim aslında güzel beslenmiş olsaydım haftasonu demekki güzel eksi gelecekti neyse sağlık olsun
tebrikler canim supergunaydin kizlar
bende sonuclar superrrr
gecen cuma 64.9
bu hafta 63.4
fark 1.5
yuzde 2.31
tebrikler canimCuma:77.1
Bugün:75.8
Fark:1.3
Yüzde:1.69
tebrikler canim
ekside olman gayet iyi canim demekki dikkat etsen dahada iyi gidecekTakım yuzkarasi olarak geçen hafta 83
Bu hafta 82.4
Hayırlısı bakalım ne diyelim
masallah sana baska bisey diyemiyorumHerkese günaydinmasallah ne güzel eksiler var
Gecen Cuma : 55.00 kg
Bu Cuma : 54.9 kg
Fark : - 100 gr cik
hay masallah ona ne tatli dibil dibil yuruyorlar basta . sana da daha atrajsiyonlu gunler basladi tabiGünaydın kızlar nasılsınız
Miniğim bugün bağımsızlığını ilan etti heryerde yürüyerek geziyor şükürler olsn
tebrikler canim
tebrikler canimgeçen hafta :67.6(07.04...)
bu hafta :66.9
aradaki fark :=700
Yüzde : 1.3
ekside olman guzel abla bu hafta daha iyi gececek ela yi yakalayacaksin dahageçen hafta 88.9
bu hafta 88.6
fark -300 gr
Sagol canim 2 gunluk orucun bana getirisiHay masallah canım
çok güzel gitmiş maşallah gülüm
Bu erkeklerin bogazi ne olacak bilmembenim de eşim istiyor oğlanın umuru değil o paket ürün seviyor çikolatalar gömüyor 3-5 demeden
dün eşim keki yemiş dokunmuş , geçen defa da böyle oldu dedi ve ona neyin yaramadığını çözdü , vanilyaaaaa
evdeki vanilyaları at çöpe dedi yaaa:)
Herkes gelmeden bildirim yapmayacam
Tebrik ederim canım
ela hızlı kaçıyor yaavff :))kizlarin dedigi gibi bitki caylarini dene canim mutlaka faydasi olur.
gorebilirler bence canim gunduzki olaylardan da cok etkileniyorlar bence
tebrikler canim guzel eksi
ekside olmak gayet iyi canim bence
gayet iyi canim tebrikler
tebrikler canim super
tebrikler canim
tebrikler canim
ekside olman gayet iyi canim demekki dikkat etsen dahada iyi gidecek
masallah sana baska bisey diyemiyorum
hay masallah ona ne tatli dibil dibil yuruyorlar basta . sana da daha atrajsiyonlu gunler basladi tabi
tebrikler canim
tebrikler canim
ekside olman guzel abla bu hafta daha iyi gececek ela yi yakalayacaksin daha
Sagol canim 2 gunluk orucun bana getirisi
aynen abla hafifliyorum ins bu haftada boyle gider. Adet haftam ama beni etkilemeyecek hihhhmaşallah gülümmmm çok güzel gitmiş , kendin de hafiflediğini hissediyorsun değil mii
tebrikler canim
keske hep boyle gitse amaaaa.cok güzel Canim, hep böyle gitsin insallah
hayirli cumalar abla
gayet güzel gidiyorsun
yok Cok güzel olcak
Masallah canimnazara gelmesin takim insallah
sende kesin -4 ve uzeri varrrr bekliyorum meraktayim. E hadi daaaaHerkes gelmeden bildirim yapmayacam
Bu hafta eksin azdi abla haftaya senin eksin cosacak benceela hızlı kaçıyor yaavff :))
herkes baya güzel vermiş maşallah.. önümüzdeki cumaya kadar bakalım ne olcak. peki pazartesi neden kilo bildirimi yapacağız tekeardanİlk odem gıdıyor canım sonrasında kılo verme baslıyor guzel dusun guzel gitsin birde her zaman yuksek rakamlar gidecek diye bir kaide yok istikrarı saglam ak en önemlisı
Yaaa işte bende böyle gitsin istiyorumm yaaaGecen cuma 68.8
Bu cuma 67.0
Fark 1.8
Yuzde %2.62
Gün gelir devran döner ablamben gramla elanaz kiloyla gidiyor
@ela_nazz2019
Yaa vallahi yazacaktim kızım rahat vermedi sonra unuttum. Çok huysuzdu süt te istemiyor moralim bozuk. Hem bende ne mutlu olmuştum yardimlasma oluyor ne güzel diyeListeye kilosunu ve eksisini eklemeyenlere takımın angarya işlerini verecem bundan sonra
bi hemen atma bencebenim de eşim istiyor oğlanın umuru değil o paket ürün seviyor çikolatalar gömüyor 3-5 demeden
dün eşim keki yemiş dokunmuş , geçen defa da böyle oldu dedi ve ona neyin yaramadığını çözdü , vanilyaaaaa
evdeki vanilyaları at çöpe dedi yaaa:)
Gözünüz aydın canımGünaydın kızlar nasılsınız
Miniğim bugün bağımsızlığını ilan etti heryerde yürüyerek geziyor şükürler olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?