- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #359.021
kekten mi zorlaşacak niranım şekerli ekmek gibi bir şey zaten aman aman neyini canımız çeksin tü kaka ıyyhhhBize kekten bahsedip imtihanımızı zorlaştırma kız
Tahmin ettim canim. SHep boyle gitmiyor canim. Pazartesi sali tuttugum aclik orucunun bu haftaki getirisi bu.
çok şükür gülüm yaa rabbim bir daha böyle şeyler yaşatmasın inşallahBabam için bende çok korktum ablası ve abisi kanserden oldu acaba kanser mi var diye bile düşündüm elhamdülillah ufak tefek şeylermiş:))
inşallahhhhh benim gönlüm hep 84 diyor bu araSüpersin canım, senin hedef cepte İnşallah
Yemeğini ye de gelBomba geliyor kesinben bekleyebıldıgım kadar beklıcem acıkmaya basladim yavastan
Geldim
kız toplaştık işte şimdi yaz kalkıp kahvaltı hazırlıycam 12:30 da burada olamayabilirim :))
Sen varya 2 den asaga vermemissindir seni gidi seni
hazır olun hepiniz bedeniniz de hafif karıncalanma soğukluk ya da sıcaklık hissi veya benzer bir şey başardım demektir hepinize enerji yolluyorum şimdiBence de
Takım olarak nazara gelmeyelim.
Dua mı okursunuz, kurşun mu döktürürsünüz bilmem.
ekim2009 en iyisi olumlama yapsın takıma
Kızlar geçen hafta adet ödemi vardı, o nedenle sabit gelmiştim, birazı onun etkisidir.
Birazı da yaptığım 48 saat açlık orucundan gelme tabi
Maşaallahınızı alırım
Geçen Cuma 73
Bugün 70.1
Fark -2.9 (%3.97)
Haftaya rövanşını alacam canımÇok erken tartilmissin kaptanım. Ben de kendimce erken tartıldım diyordum
Sen 65 'e gelmeden ben seni geçeceğim canımBen aslında 69'u görürüm diye bekliyordum. O yüzden çok heyecanlıydım ama olmadı. Çarşamba akşam tok tartildigimda 70.4'tü. 70 benim vücudum için hep en zor nokta oldu. Orada mutlaka bı duruyo.Bana da ders olsun, bir daha 70 üzerine çıkmadan önlem alırım.
Beni geçmemişsindir inşaallah
Daha 65'e gelmeden bırakamam, sonra gecsende olur. Şimdilik 65 bana yeter
arkadasları soylemıs canım hafta sonu tehlikeli oluyor kilomuzu kontrol altında tutmak içinherkes baya güzel vermiş maşallah.. önümüzdeki cumaya kadar bakalım ne olcak. peki pazartesi neden kilo bildirimi yapacağız tekeardan
1 ceviz 1 yumurta yiyeyim o zaman cok mu az olur kiOnu akşam öğünü yapıp şimdi ceviz yanına peynir yada yumurta yiyebilirsin
kesinlikleBence de
Takım olarak nazara gelmeyelim.
Dua mı okursunuz, kurşun mu döktürürsünüz bilmem.
ekim2009 en iyisi olumlama yapsın takıma
41 kere masallah canım sapkamı cıkarıyorumKızlar geçen hafta adet ödemi vardı, o nedenle sabit gelmiştim, birazı onun etkisidir.
Maşaallahınızı alırım
Geçen Cuma 73
Bugün 70.1
Fark -2.9 (%3.97)
Illaki duraklama dönemi olur diye düşündümaaa devran dönmesin sen hep kiloyla ver ama ben de kiloyla vereyim kız
gece 12 de zaten emr verdi bir daha vanilyasız yap diye ben de hatırlatırsın unutmayayım dedim (uykudan yeni kalkmışım bir de) söyledim yaaa unutmayacaksın hatırlatmam didiii
Masallah canimKızlar geçen hafta adet ödemi vardı, o nedenle sabit gelmiştim, birazı onun etkisidir.
Maşaallahınızı alırım
Geçen Cuma 73
Bugün 70.1
Fark -2.9 (%3.97)
ara tarti kontrol icin canim. Kendimizi salmayalim diyeherkes baya güzel vermiş maşallah.. önümüzdeki cumaya kadar bakalım ne olcak. peki pazartesi neden kilo bildirimi yapacağız tekeardan
sagol canim. İns hafta sonunu hafif gecirmek planlarim arasinda insMuhteşem bir sonuç, tebrik ederim canım
Bu ara karbonhidrata yüklenme kalıcı olsun.
Masallah canim emeginin karsiligi iste bu.Kızlar geçen hafta adet ödemi vardı, o nedenle sabit gelmiştim, birazı onun etkisidir.
Maşaallahınızı alırım
Geçen Cuma 73
Bugün 70.1
Fark -2.9 (%3.97)
vay anasını maşallah maşallahhhhhh eee gülüm görünen köy kılavuz istemez böyle güzel rakam yüzde gelmesini de bekliyorduk hakkınla bileğinin gücüyle başardınKızlar geçen hafta adet ödemi vardı, o nedenle sabit gelmiştim, birazı onun etkisidir.
Maşaallahınızı alırım
Geçen Cuma 73
Bugün 70.1
Fark -2.9 (%3.97)
canım unutmak isterse unuturum daha da kek istemesin daaa:))))))))))))Illaki duraklama dönemi olur diye düşündümhah haaa daha da unutmazsin bence
Tebrikler canimBende yapayım bildirimimı
Gecen hafta 79.2
Bu hafta 78.2
Fark 1
Yuzde%1.26
muhteşem bir sonuç daha çok güzel gitmiş gülüm ay sonu hedefin neydiBende yapayım bildirimimı
Gecen hafta 79.2
Bu hafta 78.2
Fark 1
Yuzde%1.26
çok iyi canım tebriklerGecen cuma 68.8
Bu cuma 67.0
Fark 1.8
Yuzde %2.62
masallah çok güzel canım tebrikler
sağol canımkizlarin dedigi gibi bitki caylarini dene canim mutlaka faydasi olur.
gorebilirler bence canim gunduzki olaylardan da cok etkileniyorlar bence
tebrikler canim guzel eksi
ekside olmak gayet iyi canim bence
gayet iyi canim tebrikler
tebrikler canim super
tebrikler canim
tebrikler canim
ekside olman gayet iyi canim demekki dikkat etsen dahada iyi gidecek
masallah sana baska bisey diyemiyorum
hay masallah ona ne tatli dibil dibil yuruyorlar basta . sana da daha atrajsiyonlu gunler basladi tabi
tebrikler canim
tebrikler canim
ekside olman guzel abla bu hafta daha iyi gececek ela yi yakalayacaksin daha
Sagol canim 2 gunluk orucun bana getirisi
ben bir kere pırasa yaptım sevmemistim çok sert olmuştu onun için pek yapmıyordum kabaklı da aklıma gelmedi hicAklına gelen her sebzeyi kavurup üzerine yumurta kırabilirsin canım, yeşim soğan ve maydanoz bile dahil.
41 kere maşallah Allah nazardan korusunKızlar geçen hafta adet ödemi vardı, o nedenle sabit gelmiştim, birazı onun etkisidir.
Maşaallahınızı alırım
Geçen Cuma 73
Bugün 70.1
Fark -2.9 (%3.97)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?