- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #359.001
Tebrik ederim canim iyi vermissin. Haftasonu yapilan kacamaklarin önünü kesmek içinherkes baya güzel vermiş maşallah.. önümüzdeki cumaya kadar bakalım ne olcak. peki pazartesi neden kilo bildirimi yapacağız tekeardan
Bize kekten bahsedip imtihanımızı zorlaştırma kızValla Ben kek yapacam ilik ilik yicem
Babam için bende çok korktum ablası ve abisi kanserden oldu acaba kanser mi var diye bile düşündüm elhamdülillah ufak tefek şeylermiş:))şükür atlattılar gitti ya sonuçta , işin doğrusu ben baban için korkmuştum , iyiler çıkıyorlar diyince çok sevindim valla:))
tamam deniyorum şimdiListenin başındaki ve sonundaki ekleri siliyorsun canım
Son listeden tekrar dene istersen
benimkilerin evde durmaktan iştahı azaldı azıcık yiyorlar ama güzel lezzetli şeyler istiyorlar , şükür çok çeşit de istemiyorlar benim eşim zayıflamış üstelikBu erkeklerin bogazi ne olacak bilmemBenim esimde bazen isyan ediyor daha eski gibi tatli börek falan yapiyorsun diye, ee yapimde yiyim mi dedim artik nadir
vanilyanin dokundugunuda ilk kez duydum abla
Cok şükür canim. Gozunuz aydin olsunBabam için bende çok korktum ablası ve abisi kanserden oldu acaba kanser mi var diye bile düşündüm elhamdülillah ufak tefek şeylermiş:))
Hemde nasıl dünyam yıkıldı resmen ağlamaktan helak olmuştumiyi olsunlarda canim Evden cikmasinlaranne babamiz ayri basimizda büyük olunca Hersey daha güzel
masallsh canim sanada
Sen varya 2 den asaga vermemissindir seni gidi seni
Onu akşam öğünü yapıp şimdi ceviz yanına peynir yada yumurta yiyebilirsinO zaman kabak yogurtlayayım ıcıne ceviz kırayım
Hep boyle gitmiyor canim. Pazartesi sali tuttugum aclik orucunun bu haftaki getirisi bu.aaa işte bende böyle gitsin istiyorumm yaaamasallahhh canim supersin
Aklına gelen her sebzeyi kavurup üzerine yumurta kırabilirsin canım, yeşim soğan ve maydanoz bile dahil.Deneyeyim hoşuma giderse her türlü yaparım yumurtadan tiksindim zorla yiyorum onun için farklı tarifler arayisimdayim
canısı ben de geçen ve önceki hafta arası adetliydim(10-12 gün sürüyor ya) son dönemin en iyi eksi rakamını gördüm eğer dikkatli beslenirsek adet dönemin de metabolizma yüzde 10-15 bazıların da 20 hızlanıyor iştahı halleden herkes asıl bu dönem de çok güzel zayıflıyor , kendini kandırmıyorsun yani gerçekler cidden böyleaynen abla hafifliyorum ins bu haftada boyle gider. Adet haftam ama beni etkilemeyecek hihhh
diye kendimi kandirmak istiyorum
tebrikler canim
keske hep boyle gitse amaaaa.
sende kesin -4 ve uzeri varrrr bekliyorum meraktayim. E hadi daaaa
3 günde gayet güzel gitmiş canım, tebrik ederimgeçen hafta :67.6(07.04...)
bu hafta :66.9
aradaki fark :=700
Yüzde : 1.3
hımm çom mantıklıTebrik ederim canim iyi vermissin. Haftasonu yapilan kacamaklarin önünü kesmek için
Süpersin canım, senin hedef cepte İnşallahgeçen hafta 88.9
bu hafta 88.6
fark -300 gr
inşallah gülüm motivasyonum hala tam 24 nisan hedefim 87 yi bir an önce göresim var:)Bu hafta eksin azdi abla haftaya senin eksin cosacak bence
Muhteşem bir sonuç, tebrik ederim canımGecen cuma 68.8
Bu cuma 67.0
Fark 1.8
Yuzde %2.62
aaa devran dönmesin sen hep kiloyla ver ama ben de kiloyla vereyim kızYaaa işte bende böyle gitsin istiyorumm yaaamasallahhh canim supersin.
Gün gelir devran döner ablamsen şu sütü azalt bi bakalim.
Yaa vallahi yazacaktim kızım rahat vermedi sonra unuttum. Çok huysuzdu süt te istemiyor moralim bozuk. Hem bende ne mutlu olmuştum yardimlasma oluyor ne güzel diye
bi hemen atma bencevanilyasiz yap bi bak bakalim ondanmiymiş.
Bence deBu hafta ilk 3 bizden cıkacak gıbı
Alıntıları bitirir bitirmez paylaşıyorumE hadi artık senin sonuçiçin çatliycam ♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?