Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

herkes baya güzel vermiş maşallah.. önümüzdeki cumaya kadar bakalım ne olcak. peki pazartesi neden kilo bildirimi yapacağız tekeardan
Tebrik ederim canim iyi vermissin. Haftasonu yapilan kacamaklarin önünü kesmek için

şükür atlattılar gitti ya sonuçta , işin doğrusu ben baban için korkmuştum , iyiler çıkıyorlar diyince çok sevindim valla:))
Babam için bende çok korktum ablası ve abisi kanserden oldu acaba kanser mi var diye bile düşündüm elhamdülillah ufak tefek şeylermiş:))

Bu erkeklerin bogazi ne olacak bilmem Benim esimde bazen isyan ediyor daha eski gibi tatli börek falan yapiyorsun diye, ee yapimde yiyim mi dedim artik nadir

vanilyanin dokundugunuda ilk kez duydum abla
benimkilerin evde durmaktan iştahı azaldı azıcık yiyorlar ama güzel lezzetli şeyler istiyorlar , şükür çok çeşit de istemiyorlar benim eşim zayıflamış üstelik
eşim düşündü taşındı vanilyanın dokunduğuna karar verdi onun huyu böyle yer sonrada nimetlere iftira atar o şişirdi bu dokundu şu karnımı ağrıttı diye

Babam için bende çok korktum ablası ve abisi kanserden oldu acaba kanser mi var diye bile düşündüm elhamdülillah ufak tefek şeylermiş:))
Cok şükür canim. Gozunuz aydin olsun

iyi olsunlarda canim Evden cikmasinlar anne babamiz ayri basimizda büyük olunca Hersey daha güzel
masallsh canim sanada

Sen varya 2 den asaga vermemissindir seni gidi seni
Hemde nasıl dünyam yıkıldı resmen ağlamaktan helak olmuştum

Deneyeyim hoşuma giderse her türlü yaparım yumurtadan tiksindim zorla yiyorum onun için farklı tarifler arayisimdayim
Aklına gelen her sebzeyi kavurup üzerine yumurta kırabilirsin canım, yeşim soğan ve maydanoz bile dahil.

aynen abla hafifliyorum ins bu haftada boyle gider. Adet haftam ama beni etkilemeyecek hihhh
diye kendimi kandirmak istiyorum
tebrikler canim
keske hep boyle gitse amaaaa.

sende kesin -4 ve uzeri varrrr bekliyorum meraktayim. E hadi daaaa
canısı ben de geçen ve önceki hafta arası adetliydim(10-12 gün sürüyor ya) son dönemin en iyi eksi rakamını gördüm eğer dikkatli beslenirsek adet dönemin de metabolizma yüzde 10-15 bazıların da 20 hızlanıyor iştahı halleden herkes asıl bu dönem de çok güzel zayıflıyor , kendini kandırmıyorsun yani gerçekler cidden böyle

aaa devran dönmesin sen hep kiloyla ver ama ben de kiloyla vereyim kız
gece 12 de zaten emr verdi bir daha vanilyasız yap diye ben de hatırlatırsın unutmayayım dedim (uykudan yeni kalkmışım bir de) söyledim yaaa unutmayacaksın hatırlatmam didiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…