- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #359.041
Tmm işte, sen bize yardım edecenYaa vallahi yazacaktim kızım rahat vermedi sonra unuttum. Çok huysuzdu süt te istemiyor moralim bozuk. Hem bende ne mutlu olmuştum yardimlasma oluyor ne güzel diye
75 abla valla dun reglden dolayı artıydım bu kadar beklemiyordum acıkcasımuhteşem bir sonuç daha çok güzel gitmiş gülüm ay sonu hedefin neydi
Pazartesi ara kontrol tartısı canım.herkes baya güzel vermiş maşallah.. önümüzdeki cumaya kadar bakalım ne olcak. peki pazartesi neden kilo bildirimi yapacağız tekeardan
Kolay gelsin cani sonuc superKızlar kusura bakmayın bugün büyük temizliğe girdim, buraya giremem ancak akşama girebilirim
geçen hafta: 63,9
Bu hafta: 62,8
Fark: 1,1
Yüzde: 1,72
Tamam tamam oynamiyorumTmm işte, sen bize yardım edecen
Tebriklerr kolay gelsinKızlar kusura bakmayın bugün büyük temizliğe girdim, buraya giremem ancak akşama girebilirim
Tebrikler canım çok iyi vermişsin sen de bana yaklaştın az kaldıKızlar kusura bakmayın bugün büyük temizliğe girdim, buraya giremem ancak akşama girebilirim
masallah canim bide korkuyordunBende yapayım bildirimimı
Gecen hafta 79.2
Bu hafta 78.2
Fark 1
Yuzde%1.26
Bundan sonra her persembe sıvı ile geciricem00
masallahKızlar kusura bakmayın bugün büyük temizliğe girdim, buraya giremem ancak akşama girebilirim
Kolay gelsin canim.Kızlar kusura bakmayın bugün büyük temizliğe girdim, buraya giremem ancak akşama girebilirim
3 ceviz, 2 yumurta iyidir.1 ceviz 1 yumurta yiyeyim o zaman cok mu az olur ki
İstersen sil ben yazayimTmm işte, sen bize yardım edecen
gülüm böyle devam edersen ay sonundan önce göreceksin zaten 75 ,i mayıs sonuna herşeyim çuval gibi üstümden dökülüyor diye yazacaksın allahın izniyle75 abla valla dun reglden dolayı artıydım bu kadar beklemiyordum acıkcası
Tebrik ederim canımBende yapayım bildirimimı
Gecen hafta 79.2
Bu hafta 78.2
Fark 1
Yuzde%1.26
senin de çok güzel gitmiş gülümKızlar kusura bakmayın bugün büyük temizliğe girdim, buraya giremem ancak akşama girebilirim
demii beni de acımdan midem kıvranıyor da leptabın başından kalkamıyorumHeycan basti yabu kadar güzel sonuclara
Ya gözünüz Aydın canımGünaydın kızlar nasılsınız
Miniğim bugün bağımsızlığını ilan etti heryerde yürüyerek geziyor şükürler olsn
Süpersin Poni iyi ki varsın800 grama mı sevindin diyebilirsiniz kızlar ama 79 bnm fobim gibi birşeydibu kiloyu görmemi sağlayan motive eden sizlerden Allah razı olsun
HarikaGecen cuma 68.8
Bu cuma 67.0
Fark 1.8
Yuzde %2.62
Sen de gayet güzel vermişsin canımherkes baya güzel vermiş maşallah.. önümüzdeki cumaya kadar bakalım ne olcak. peki pazartesi neden kilo bildirimi yapacağız tekeardan
Ya işte beklenen sonuç harikaaaKızlar geçen hafta adet ödemi vardı, o nedenle sabit gelmiştim, birazı onun etkisidir.
Birazı da yaptığım 48 saat açlık orucundan gelme tabi
Maşaallahınızı alırım
Geçen Cuma 73
Bugün 70.1
Fark -2.9 (%3.97)
Süper Merve bak bi de canını sıkıyordun isteyince her şey yapabiliyorsun senBende yapayım bildirimimı
Gecen hafta 79.2
Bu hafta 78.2
Fark 1
Yuzde%1.26
Kolay gelsin canım süper sonuçKızlar kusura bakmayın bugün büyük temizliğe girdim, buraya giremem ancak akşama girebilirim
Yok kalsınİstersen sil ben yazayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?